Παρ' ὁλίγον νὰ μετατραπῇ σὲ …ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ τὸ ἀρχαῖον θέατρον Ἄργους!!!

Παρ' ὁλίγον νὰ μετατραπῇ σὲ ...ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ τὸ θέατρον Ἐπιδαύρου!!!Οἱ ξεφτίλες δὲν ἔχουν ἰερὰ καὶ  ὄσια…
Δὲν σέβονται θεσμούς, ἱστορία, μνῆμες, παραδόσεις, κληρονομιές, λαούς!!!
Εἶναι γεννημένοι καὶ προγραμματισμένοι ἔτσι, πρὸ κειμένου νὰ καταστρέφουν κάθε ὀμορφιά, νὰ ἀπαξιώνουν τὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα καὶ νὰ προσβάλουν τοὺς θεσμούς…

Στο ΔΑΚ Άργους και όχι στο αρχαίο θέατρο τελικά το Πάρτι “Back to 90s”

O Παναργειακός Α.Π.Ο, ενημερώνει τους φίλους του πως η συναυλία “Back to 90s αλλάζει τόπο διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Α.Κ Άργους , στις 12 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή, στις 9μ.μ.

Λόγω καθυστερήσεως της εγκρίσεως για την χρήση του χώρου του Αρχαίου Θεάτρου, που απαιτούσε την συνεδρίαση του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) και προ του κινδύνου, να μην έχει δοθεί έγκριση έως και την ημερομηνία τελέσεως της συναυλίας, ο Παναργειακός θα φιλοξενήσει στην έδρα του… τους αστέρες των 90s. 
Σας υπενθυμίζουμε, ότι από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα μας, που κάνει τεράστια προσπάθεια για την άνοδο στην Β Εθνική κατηγορία. Ο Παναργειακός, έχει ανάγκη την στήριξη του κόσμου του περισσότερο από ποτέ, καθώς αλλάζει σελίδα στην ιστορία του. Σας περιμένουμε όλους να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι λίγο πριν ξεκινήσουν και επίσημα οι υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Τιμή Εισιτηρίου 10€ Προπώληση εισιτηρίων:
Αργος: Εν Λευκώ café, Κύβος café, Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΑΦΟΙ Σκούρα
Ναύπλιο: Allotino café Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΑΦΟΙ Σκούρα Σιδηράς Μεραρχίας 13
Goodys flo cafe

Εὐτυχῶς ἡ συνήθης ἀργοπορία τοῦ Δημοσίου τομέως, στὸ Τραπεζιστάν, (ἤ Ἑλλαδοκαφριστάν… ἤ Τιποτιστάν!!! Διαλέξτε…!!!) ἀκύρωσε τὴν προσβολὴ τοῦ χώρου…
Παρὰ τὴν ἀναστάτωσιν ποὺ δημιουργήθηκε, παρὰ τὴν φασαρία, ἀπτόητοι οἱ ΚΑΦΡΟΙ!!!
Μόνον ὁ φόβος μήπως καὶ …δὲν πάρουν ἄδεια τοὺς ὀδήγησε στὴν ἀλλαγὴ τοῦ χώρου…

Γιὰ τὴν ὥρα ἀπεφεύχθη ἠ ζημία! (Καὶ χάριν τῶν ἀντιδράσεων κάποιων ποὺ πράγματι ἐνδιαφέρονται!!!).
Τήν ἐπομένη ὅμως φορά; Θά ἐπαναληφθῆ;;

Φιλονόη

(Visited 31 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Παρ' ὁλίγον νὰ μετατραπῇ σὲ …ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ τὸ ἀρχαῖον θέατρον Ἄργους!!!

  1. Ἀγαπητή Φιλονόη πρόκειται γιά τό ἀρχαίο θέατρο Ἅργους καί ὅχι τῆς Ἑπιδαύρου, ὅπως γράφεις. Φυσικά αὐτό σέ τίποτα δεν ἀλλάζει την καφρίλα πού ὅπως καί νά ἕχει ὑφίσταται ὠς πραγματικότης ….

Leave a Reply