Ἐὰν κάνῃς κάτι ποὺ ΔΕΝ ἀρέσει στοὺς τοκογλύφους, ἀπλῶς …φυλακίζεσαι!!!

ΔΥΟ μήνες φυλάκιση αν σηκώσεις το χέρι σου κατά τρόπο που ΔΕΝ γουστάρουν οι τοκογλύφοι. Ἐὰν κάνῃς κάτι ποὺ ΔΕΝ ἀρέσει στοὺς τοκογλύφους, ἀπλῶς ...φυλακίζεσαι!!!

Παράνομος ο ναζιστικός χαιρετισμός στην Ιταλία

Σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου της Ιταλίας, ο φασιστικός χαιρετισμός παραμένει αδίκημα.


Εν ολίγοις, οι ανώτατοι δικαστές επιβεβαίωσαν την ισχύ του νόμου του 1952 ο οποίος απαγορεύει την επανασύσταση του φασιστικού κόμματος αλλά και τον φασιστικό χαιρετισμό που απορρέει.

Η υπόθεση άνοιξε έπειτα από την καταδίκη δύο μελών ακροδεξιάς οργάνωσης που συμμετείχαν σε νεοφασιστική συνάντηση στην Βόρεια Ιταλία στις 10 Φεβρουαρίου του 2009.

Οι δύο ακροδεξιοί προχώρησαν σε φασιστικό χαιρετισμό και καταδικάστηκαν τόσο από το πρωτοβάθμιο όσο και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του Μπολτσάο σε φυλάκιση δύο μηνών και χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ ο ένας και 140 ο άλλος.

Εν τέλει, οι ποινές μετατράπηκαν σε πρόστιμο συνολικά 700 ευρώ.

πηγή

Αν όμως είσαι άνθρωπος των τοκογλύφων και φροντίσεις ώστε πάνω από 200 Δις ευρώ, από τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων και άλλων κρατικών οργανισμών, να παιχτούν και να …εξαφανιστουν στο Χρηματιστήριο, σε εταιρείες φούσκες σιωνιστών εμπόρων όπλων με Ισραηλινό διαβατήριο, τότε η ποινή κυμαίνεται από …ανάθεση Υπουργείου μέχρι και …ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Νομοθετημένο ακαταδίωκτο έχουν ΟΛΟΙ όσοι ενέχονται στην ληστεία που διέπραξαν εις βάρος μας.
Οι Ισραηλινοί υπήκοοι της λίστας Λαγκάρντ ευχαριστούν τους Έλληνες πολίτες για την γενναιοδωρία τους και την νομική προστασία που τους παρέχουν η Ελληνική Δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ.
Ευχαριστούν και τον ελληνόφωνο Τύπο που φρόντισε να …ξεχαστούν ποσά και ονόματα.

Σίγμα

(Visited 31 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ἐὰν κάνῃς κάτι ποὺ ΔΕΝ ἀρέσει στοὺς τοκογλύφους, ἀπλῶς …φυλακίζεσαι!!!

Leave a Reply