Πρῶτα μετέτρεψαν τὸ χρέος σὲ διακρατικὸ καὶ τώρα τὸ μετακυλοῦν στοὺς πολῖτες.

Πρῶτα μετέτρεψαν τὸ χρέος σὲ διακρατικὸ καὶ τώρα τὸ μετακυλοῦν στοὺς πολῖτες.Τρόϊκα και κυβέρνηση, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο λαός δεν μπορεί να εξοφλήσει τους υπέρογκους και αντισυνταγματικούς φόρους που μας φορτώνουν. Ήδη τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία ανέρχονται σε 68 δις με ρυθμό αυξήσεως 1 δις τον μήνα. Οι δε οφειλέτες έφτασαν τα 2.500.000 Έλληνες. Τότε γιατί το κάνουν;

Εκτιμούμε (και παρακαλούμε να το κρατήσετε αυτό) πως εκείνο που επιδιώκουν, δεν είναι η άμεση είσπραξη τώρα των επιβαλλομένων «δίκην πολυβόλου» φόρων, αλλά να μετακυλήσουν το δημόσιο χρέος στις πλάτες των πολιτών, μέσω των δημιουργουμένων, τεχνητά, απαιτήσεων του κράτους προς του πολίτες. Έτσι το μεν κράτος να εμφανιστεί κάποια στιγμή (για τις δανειακές ανάγκες της ολιγαρχίας) αξιόχρεο και αναβαθμισμένο, οι δε πολίτες του καταχρεωμένοι.

Με το πρώτο τέχνασμα (PSI) κούρεψαν τις εσωτερικές υποχρεώσεις του κράτους, ενώ ταυτόχρονα μετέτρεψαν το υπόλοιπο δημόσιο χρέος προς ξένους ιδιώτες, σε διακρατικό χρέος.

Τώρα, με το δεύτερο τέχνασμα της υπέρογκης φορολογήσεως, μετακυλούν το υπάρχον δημόσιο χρέος στις πλάτες των ιδιωτών ώστε το κράτος να εμφανίζεται ότι έχει ισοδύναμες απαιτήσεις προς τους εξαθλιωμένους και υποθηκευμένους υπηκόους του.

Με λίγα λόγια, το μεν κράτος θα παίρνει αναβαθμίσεις του αξιόχρεου από τους γνωστούς οίκους, ο δε λαός θα είναι τεχνητά καταχρεωμένος και πραγματικά εξαθλιωμένος.

Τελικά το τρίτο τέχνασμα πιθανολογούμε πως θα είναι η μέσω τεχνητής τρομοκρατήσεως των Ελλήνων, μεταβίβαση των απαιτήσεων που θα έχει το κράτος προς τους πολίτες του, σε διεθνείς οικονομικούς γύπες. Θα εμφανιστούν δηλαδή κάποια στιγμή τα κράτη – δανειστές και θα αξιώσουν την μεταβίβαση των απαιτήσεων του κράτους, προκειμένου να ανταλλάξουν το κούρεμα (ή την όποια διευθέτηση) του δημοσίου χρέους, με την εκχώρηση των απαιτήσεων του κράτους. Έξυπνο δεν είναι; Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως εκτυλίσσεται ένα πολύ έξυπνο σχέδιο σε βάθος χρόνου.

Πολλοί Έλληνες πιστεύουν ότι, με το να μην πληρώσουν τώρα τους αντισυνταγματικούς φόρους, θα γλυτώσουν. Μπορεί λοιπόν τώρα το πολιτικό σύστημα να κάνει τα στραβά μάτια, αλλά στο μέλλον οι διεθνείς γύπες θα κατασπαράξουν εμάς και τις περιουσίες μας. Η μόνη λύση για να διασωθεί ο λαός, είναι να ανατρέψει έγκαιρα αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα που τον ξεπουλάει.

προεδρικὴ δημοκρατία

(Visited 25 times, 1 visits today)
Leave a Reply