Μεγάλο πόνο ἔχει τὸ «ΠΟΝΤΙΚΙ» μὲ τὴν …ἀφαίρεση τοῦ bonus τῶν 50 ἑδρῶν!

Η δημοσιογραφία του …ώλου …επιμένει!

Το πονηρό ΠΟΝΤΙΚΙ προσπαθεί να παρουσιάσει ως συνωμοσία εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ την αλλαγή του εκλογικού νόμου, με σκοπό την κατάργηση του bonus των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα.
Και γράφουν οι Ποντικαρέοι, απευθυνόμενοι σε αναγνώστες-κάφρους, ότι η κυβέρνηση θέλει να …στερήσει την δυνατότητα σχηματισμού κυβερνήσεως από τονον ΣΥΡΙΖΑ…Μεγάλο πόνο ἔχει τὸ «ΠΟΝΤΙΚΙ» μὲ τὴν ...ἀφαίρεση τοῦ bonus  τῶν 50 ἑδρῶν!
Λες και υπήρχε τέτοια πιθανότητα, με τα τόσο χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει.

Σκεφθείτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω συστημικών δημοσκοπήσεων μάλιστα,  με το ζόρι συγκεντρώνει το …23% των ψήφων.
Και 80 έδρες να πάρει για Bonus, δεν μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με εκλογική δύναμη μόλις στο 23%. Μεγάλο πόνο ἔχει τὸ «ΠΟΝΤΙΚΙ» μὲ τὴν ...ἀφαίρεση τοῦ bonus  τῶν 50 ἑδρῶν!2

Όμως οι αναγνώστες του ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ, του Δελατόλα, του κυρίου 500.000 («προσφορά») από Λαυρεντιάδη, θα πιστέψουν ότι ο …«αγνός»  ΣΥΡΙΖΑ δέχεται …πόλεμο από τους σάπιους της κυβερνήσεωςκαι θα αισθανθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να μας σώσει από την σαπίλα.

Ο …«πεντακάθαρος» Δελατόλας εξασφάλισε το ακαταδίωκτο (βάσει νόμου 3904/2010 του Βενιζέλου) επειδή επέστρεψε το μισό εκατομμύριο ευρώ που …«δανείστηκε» από τον Λαυρεντιάδη.
Και να ‘τος πάλι στις πολεμίστρες .να …«κτυπά» το σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα.

Και να θυμόμαστε…
Πριν δύο χρόνια…ο ΣΥΡΙΖΑ πίεζε για την κατάργηση του Bonus… Τώρα ξαφνικά με 23% και …ΒΓΑΛΕ σχημάτισαν …αυτοδύναμη κυβέρνηση εκεί στο ΠΟΝΤΙΚΙ!!!

Μεγάλο πόνο ἔχει τὸ «ΠΟΝΤΙΚΙ» μὲ τὴν ...ἀφαίρεση τοῦ bonus  τῶν 50 ἑδρῶν!.3

Σίγμα

(Visited 21 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Μεγάλο πόνο ἔχει τὸ «ΠΟΝΤΙΚΙ» μὲ τὴν …ἀφαίρεση τοῦ bonus τῶν 50 ἑδρῶν!

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Der Journalismus … Olou besteht darauf, …!

    Die böse Maus versucht, es zu präsentieren, wie eine Verschwörung gegen SYRIZA ändern das Wahlgesetz für die Abschaffung der Bonus von 50 Sitzen für die erste Partei.

    Und sie schreiben Pontikareoi erhältlich in Kafr-Leser, dass die Regierung will berauben … die Möglichkeit der Bildung einer Regierung der SYRIZA-Ton … Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply