Οἱ …«καλοί», οἱ …«κακοί» καὶ τὰ …κορόιδα!!!

Οι…«καλοί» Κούρδοι αυτονομιστές, εξοπλισμένοι κι εκπαιδευμένοι από τους Σιωνιστές,  ανατίναζαν τους αγωγούς που μετέφεραν αέριο από το …«κακό» Ιράν στον …«κακό» Ερντογάν, ο οποίος τελικά κάλυπτε τα κενά …με αέριο του άλλου …«κακού» Πούτιν.ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!! 1

Τις συμμαχίες που έκανε ο …«κακός» Ερντογάν με τους …«κακούς» Ιρανούς και τους ακόμη πιο …«κακούς» Ρώσσους,  ήταν λογικό ότι θα τις πλήρωνε μία μέρα από τους …«καλούς» μας συμμάχους, όπως κι ο κουμπάρος του ο Κωστάκης.
ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!!Ο Κωστάκης, αφού είδε τον χάρο με τα μάτια του, τώρα ψηφίζει τα Μνημόνια με τα δύο χέρια για να εξλιεωθεί απέναντι στο Κτήνος.

Όσο ο Σαντάμ πολεμούσε το ΙΡΑΝ, που είχε ξεφύγει από τα δόντια των τοκογλύφων, είχε το ελεύθερο από την Δύση να εξοντώνει τους Κούρδους στις περιοχές με κοιτάσματα.
Μάλιστα οι …«καλοί» μας σύμμαχοι του προμήθευαν τα απαραίτητα χημικά για να τα δοκιμάσει στους Κούρδους. ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!! 3
Σήμερα οι …«καλοί» μας σύμμαχοι  δουλεύουν για το …«καλό» των Κούρδων.
ΟΙ ...«ΚΑΛΟΙ», ΟΙ ...«ΚΑΚΟΙ» ΚΑΙ ΤΑ ...ΚΟΡΟΪΔΑ!!! 4

Σίγμα

(Visited 69 times, 1 visits today)
Leave a Reply