Ἐμβόλια Γενετικῆς Τεχνολογίας πίσω ἀπὸ τὸν Ἔμπολα…

 γράφει η Βικυ Χρυσού

Το γεγονός χρήσεως αλουμινίου στα εμβόλια αποτελεί ζήτημα που απασχολεί εκαντοντάδες χιλιάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες, αλλά και γιατρούς.

Χάρη στις υπηρεσίες εγκρίσεως επί δεκαετίες παρεμποδιζόταν η αφαίρεση των αλάτων αλουμινίου από τα σκευάσματα που προορίζονταν για εμβόλια. Ωστόσο παρασκηνιακά ελάμβαναν χώρα, εδώ και χρόνια, έρευνες για το πως θα μπορούσαν να παρασκευαστούν σκευάσματα που να μην εμπεριέχουν αλουμίνιο. Το αντικατάστατο βρέθηκε: εμβόλια με γενετικά τροποποιημένους ιούς… Η νέα δημιουργία φράνκενσταιν στην ανάπτυξη εμβολίων…

Άλατα Αλουμινίου

Ο υδράργυρος υπήρξε στο στόχαστρο μαζικής κριτικής πολύ πριν το αλουμίνιο.

Στο μεταξύ έχει απαγορευτεί ήδη παντού ή βρίσκεται σε διαδικασία απαγορεύσεως, με εξαίρεση τα εμβόλια που έχουν προορισμό την Αφρική. Ακόμη και το Pandemrix, το «πανδημικό εμβόλιο» ενάντια στην γρίπη των χοίρων περιείχε υδράργυρο.

Όμως τα άλατα αλουμινίου είναι μέχρι σήμερα απαραίτητα στα περισσότερα εμβόλια που δεν εμπεριέχουν ζωντανά ή εξασθενημένα παθογόνα.

Τα εμβόλια δε λειτουργούν δίχως την προσθήκη αλάτων αλουμινίου, διότι δεν θα υπήρχε καμμία αντίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Δίχως αλουμίνιο δεν υπάρχει δημιουργία αντισωμάτων, η οποία αποτελεί απόδειξη δράσεως ενός εμβολίου. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει έτσι απλά τα άλατα αλουμινίου από τα εμβόλια, διότι τότε ανοσολογικά δεν θα υπάρχει κάποια επίδραση.

Κατά την διάρκεια της γρίπης των χοίρων, αλλά και την περίοδο με τις «μπλε γλώσσες» στα ζώα, όπως και κατά την διάρκεια των πολέμων του Κόλπου, δοκιμάστηκε σε μεγάλη έκταση ένας πιθανός αντικαταστάτης: στους ανθρώπους δοκιμάστηκε το Squalene, ενώ στα ζώα το Saponine.

Το αντίτιμο αυτών των πειραματισμών ήταν μαζικές παρενέργειες που μετά βίας κατάφεραν να συγκαλύψουν: στους ανθρώπους ναρκοληψίες, Σύνδρομο Quillan Barre και Σύνδρομο του Κόλπου και στα ζώα αμβλώσεις και ιδρώτας αίματος.

Το Squalen και το Saponine αντίστοιχα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικατάστατα των αλάτων αλουμινίου… έτσι… οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Γενετικοί Εμβολιασμοί (Vektorimpfung)

Από τα τέλη του Οκτώμβρη 2014 λαμβάνουν χώρα στη Λωζάννη της Ελβετίας τα πρώτα τέστ για εμβολιασμούς ενάντια στον Έμπολα. 180 εθελοντές δέχονται να λάβουν τα πειραματικά εμβόλια, ωστόσο τα εμβόλια αυτά δεν έχουν τίποτε κοινό με όσα εμβόλια γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καθώς πρόκειται για εμβόλια γενετικής τεχνολογίας!

«Tα γενετικά εμβόλια» ή αλλιώς εμβόλια vector, παρασκευάζονται με εντελώς νέες διαδικασίες.

 Στο άρθρο 3 της γερμανικής ιατρικής εφημερίδας Ärzte-Zeitung, που αφορά σε αυτό ακριβώς το εμβόλιο, αναφέρεται πως «Συνολικά 120 εθελοντές θα λάβουν εμβόλιο με τον γενετικά τροποποιημένο αδενοϊό, ο οποίος θα χρησιμεύσει ως «πορθμός» για μια γλυκοπρωτεϊνη του Έμπολα. Κατασκευαστές των «γενετικών πορθμών» είναι η GlaxoSmithKline (GSK) και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (ΝΙΗ) των ΗΠΑ.»

Συμπληρωματικά στα παραπάνω, άρθρο φαρμακευτικής εφημερίδας αναφέρει πως το σκεύασμα περιέχει αδενοϊό χιμπατζή από το στερεότυπο 3, εν συντομία ChAd3 (Vaccine 2009; 27 (9): 1293), ο οποίος τροποποιήθηκε από τους επιστήμονες με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει μια γλυκοπρωτεϊνη του έμπολα.

To αμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας NIH, που συνεργάστηκε στην ανάπτυξη του εμβολίου για τον Έμπολα, περιγράφει το εμβόλιο ως εξής:

«Το υποψήφιο πειραματικό σκεύασμα/εμβόλιο (…) δεν περιέχει υλικό από ιούς έμπολα.
Είναι ένα υλικό εμβολιασμού από αδενοϊούς παρμένους από πιθήκους, στο οποίο έχουν εισαχθεί 2 γονίδια έμπολα.
Πρόκειται για έναν ιικό Vector που δεν είναι ικανός για πολλαπλασιασμό, που σημαίνει πως εισβάλλει σε ένα κύτταρο και μεταφέρει εκεί τα γονιδιακά τμήματα που του προστέθηκαν. (…)
Τα προστιθέμενα γονίδια προκαλούν την παραγωγή ενός μορίου πρωτεϊνης, στο οποίο το σώμα απαντά με μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.»

Με άλλα λόγια: αδενοϊοί από πιθήκους μεταλλάχθηκαν με χρήση γενετικής τεχνολογίας και επάνω στο γενετικό υλικό τους (DNA) προσαρμόστηκαν τμήματα του DNA ιών έμπολα.

Αυτοί οι μεταλλαγμένοι αδενοϊοί εισέρχονται στα κύτταρα των εμβολιαζομένων.

Εκεί, το DNA του έμπολα φροντίζει να παραχθεί μία πρωτείνη (από τον υποτιθέμενο ιό έμπολα…) και η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα μια έντονη ανοσολογική αντίδραση.

Ὁ Ἔμπολα εὑρίσκεται στὸ ἀνθρώπινο γονιδίωμα ἐδῶ καὶ 40 …ἑκατομμύρια χρόνια!!!

Το πως ακριβώς προκαλείται η παραγωγή της πρωτεΐνης δεν περιλαμβάνεται στις μέχρι τώρα δημοσιεύσεις του NIH ή της GSK.

Ακόμη και συστηματικές έρευνες που έκαναν οι συντάκτες της σελίδας http://impfentscheid.ch σε επιστημονικά δημοσιεύματα δεν παρέχουν ομοιογενή αποτελέσματα: κάποια αναφέρουν πως οι ίδιοι οι αδενοιοί παράγουν αυτές τις «πρωτεΐνες έμπολα», άλλα πως εξέρχονται από τους ιούς, και τέλος άλλα πως διεγείρουν τα κύτταρα ώστε αυτά να παράξουν την πρωτείνη.

Υπ΄αυτές τις συνθήκες η αίσθηση είναι πως δεν ξέρουν τι κάνουν! Διότι η εισαγωγή γενετικά τροποποιημένου DNA μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα εμπεριέχει τον κίνδυνο να ενσωματωθούν στο ανθρώπινο γονιδίωμα (!) και οι μακροπρόθεσμοι κίνδυνοι της γενετικής τεχνολογίας δεν μπορούν να εκτιμηθούν ακόμη σε όλο τους το μέγεθος…

Βλέπε σχετικά δημοσιεύματα.

Die Gefahren der Gentechnikfür den Menschen

 http://www.zentrum-der-gesundheit.de/gvo-giftstoffe-ia.html,

http://www.zeit.de/1988/13/kommen-bald-die-wunschkinder-a-la-carte)

Το ξένο για τον οργανισμό DNA και οι πρωτεΐνες εντός των κυττάρων αποτελούν για το σώμα σήμα συναγερμού.

Το βέβαιο είναι πως οι αδενοϊοί είναι οι δούρειοι ίπποι που θα εισάγουν ξένο, γενετικά μεταλλαγμένο DNA μέσα στα κύτταρα μας.

Καθώς οι μελέτες που αφορούν στα συγκεκριμένα εμβόλια δεν συμπεριλαμβάνουν τις παρενέργειες, και σίγουρα δεν μιλούν για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, αλλά ως μόνο στόχο έχουν τον έλεγχο μιας γενικής και αόριστης επιτυχούς παραγωγής αντισωμάτων, πολλά σε όσα μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν σχετικά συνεχίζουν να καλύπτονται από σκοτάδι.

Αυτό αντίκειται στον κώδικα  της Νυρεμβέργης.

γ) Το άτομο έχει επαρκείς γνώσεις και να κατανοεί όλες τις θεωρητικές και πρακτικές παραμέτρους προς διεξαγωγή πειράματος, έτσι ώστε να μπορεί να πάρει μια απόφαση βασισμένη σε πλήρη ενημέρωση και ορθή κρίση. Διά τούτο απαιτείται, πριν από την αποδοχή της καταφατικής αποφάσεως του υποκειμένου του πειράματος, να έχουν γίνει γνωστά σε αυτό η φύση, η διάρκεια και ο σκοπός του πειράματος, η μέθοδος και τα μέσα διεξαγωγής, όλες οι πιθανές ενοχλήσεις και οι κίνδυνοι, καθώς και οι επιπτώσεις στην υγεία του ή στο άτομό του που μπορεί να προκληθούν από την συμμετοχή του στο πείραμα. Είναι καθήκον και ευθύνη του ατόμου που οργανώνει, κατευθύνει και διεξάγει το πείραμα να εξασφαλίσει ότι πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις όσον αφορά στην συναίνεση του υποκειμένου. Αυτό το προσωπικό καθήκον και η συνεπαγόμενη ευθύνη δεν μπορούν να μεταβιβασθούν ατιμωρητί σε άλλο άτομο.

(Ας σημειωθεί πως τα εμβόλια ποτέ δεν ελέγχονται με διπλές τυφλές μελέτες όπου χρησιμοποιείται ένα placebo, δηλ, μια μη δραστική ουσία ως μέτρο αποτελεσματικότητας.)

Όπως όμως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα εμβόλια γενικά, τα σκευάσματα αυτά αναμένεται να εγκριθούν άκριτα και βιαστικά, καθώς η παράλληλη καμπάνια εκφοβισμού πιέζει και φροντίζει να πείσει τον κόσμο πως έχουν ανάγκη από την ταχίστη βοήθεια με την μορφή εμβολίου απέναντι στον νέο μπαμπούλα που φέρει το όνομα «ιός έμπολα»(και που όπως και παλαιότερα… τα αποτελέσματα της φτώχειας, της ελλείψεως βασικών συνθηκών καθαριότητας και διατροφής αποδίδονται και σήμερα σε ανύπαρκτους «επικίνδυνους ιούς»… όπως είχε αποδείξει ο Γερμανός γιατρός Dr. Buchwald, στον οποίο είχα αναφερθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις περί ασθενειών και εμβολίων…)

Kαρκῖνοι, AIDS, Ebola κορωνοϊοὶ καὶ τὸ κοινό τους στοιχεῖον

Βότανα κατὰ τοῦ μπαμπούλα Ἔμπολα.

Η έγκριση αυτών των γενετικών εμβολίων θα σημάνει ένα ακόμη πιο επικίνδυνο μέλλον στα πλαίσια της εμβολιαστικής πρακτικής, καθώς αυτή αναμένεται να γίνει η βασική γραμμή της βιομηχανίας παραγωγής εμβολίων… μιας και στο άμεσο μέλλον περιμένουμε να μας «πείσουν» για το πόσο επιτυχημένα κατάφεραν να ελέγξουν τον μπαμπούλα έμπολα με τα γενετικά μεταλλαγμένα εμβόλια τους…

Αυτό όμως θα σημαίνει και το ακόλουθο: τα βρέφη δεν θα εμβολιάζονται πια με σκευάσματα που περιέχουν το κατακρητέο κι επικίνδυνο αλουμίνιο… όχι… θα δέχονται άμεση γενετική τροποποίηση στα κύτταρα τους…(πραγματικά οργουελιανό σενάριο…)

Έτσι προφανώς θα εξαφανιστούν οι πολύπλευρες ανεπιθύμητες παρενέργειες  των δηλητηρίων που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα υποβοηθητικά, ωστόσο μια νέα σειρά δημιουργημάτων της γενετικής τεχνολογίας θα έρθουν να επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Κάτι τέτοιο δεν φαντάζομαι πως μπορεί να αποτελέσει ευλογία για την ανθρωπότητα, ειδικά αν οι «γιατροί-γενετιστές-θεοί» παίζουν με το γονιδίωμα μικρών παιδιών και βρεφών. Αφού συμβεί η εισαγωγή των ξένων DNA στα κύτταρα η αλυσιδωτή αντίδραση που θα ακολουθήσει μέσα στο σώμα δεν μπορεί να τεθεί υπό έλεγχο. 

Τα αποτελέσματα της γενετικής τεχνολογίας τα έχουμε ήδη δει στις επεμβάσεις των γενετιστών πάνω στα φυτά, στα πλαίσια της γεωργίας… γιατί θα πρέπει να προκληθεί απερίσκεπτα ακόμη μεγαλύτερο κακό παίζοντας άμεσα με το ανθρώπινο γονιδίωμα;

Το παρασκήνιο της ενορχίστωσης του πανικού γύρω από τον Έμπολα

Ο έμπολα μπορεί να κυριαρχεί στους τίτλους των ειδήσεων που φτάνουν σ’ εμάς, ωστόσο οι άνθρωποι στην δυτική Αφρική έχουν  στην πραγματικότητα εντελώς άλλα προβλήματα: στην Σιέρρα Λεόνε πεθαίνει ένα στα έξι παιδιά πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του, και ένα στα τρία παιδιά πριν κλείσει τα πέμπτα του γενέθλια. Πρόκειται για μαζικούς θανάτους που δεν οφείλονται στον έμπολα αλλά στην πείνα και το μολυσμένο νερό!

Η υπερβολική εστίαση των ΜΜΕ στον έμπολα δεν έχει καμία σχέση με τα αληθινά προβλήματα που μαστίζουν τους κατοίκους της περιοχής…

Ἔμπολα. Μία συγκεκαλυμμένη ἐπιχείρησις σὲ ἕναν ὑπνωτισμένο κόσμο.

Επιπλέον, όπως συνηθίσαμε να συμβαίνει σε κάθε «πανδημία», κατακλυζόμαστε από αμφίβολες αποδείξεις περί ιών και εξαιρετικά μη ειδικευμένα τεστ, που αντιδρούν γενικά σε φλεγμονώδεις διεργασίες και δεν έχουν νόημα σε σχέση με μια συγκεκριμένη μόλυνση (από έμπολα στην προκειμένη περίπτωση).

Ακόμη και ο ΠΟΥ αναφέρει πως σχεδόν όλοι οι άνθρπωποι που εξετάστηκαν και έχουν θετικό αποτέλεσμα σε τεστ για τον έμπολα, δεν παρουσιάζουν τις χαρακτηριστικές για τον έμπολα αιμορραγίες.

Γιατί τότε ο ΠΟΥ επιτρέπει να μασκαρεύονται τα επακόλουθα της φτώχειας και της πείνας ως «επιπτώσεις πανδημίας έμπολα»;

Γνωρίζοντας πως ο ΠΟΥ χρηματοδοτείται κατά 75% από τις φαρμακοβιομηχανίες και πως κατά τον ίδιο τρόπο δημόσιες υπηρεσίες υγείας στηρίζονται σε χρήματα πολυεθνικών… (βλέπε το παράδειγμα της Swissmedic)  δεν παραξενευόμαστε ιδιαίτερα για τις επιλογές και αποφάσεις τους… γιατί αυτός που πληρώνει, διατάζει κιόλας…

Στα πλαίσια της έρευνας της γρίπης των χοίρων τo 2009 είχαμε δει αναλυτικά με ποιο τρόπο δημιουργήθηκε ο ΠΟΥ: διεθνείς νομοθεσίες υγείας και εθνικές νομοθεσίες του δίνουν την ισχύ να εξαγγέλει πανδημίες και να απαιτεί από τις συμβαλλόμενες χώρες να ακολουθούν πολύ συγκεκριμένες πρακτικές, οι οποίες στην συνέχεια -πρέπει να- επιβάλλονται ακόμη και δια της βίας στους πολίτες των κρατών αυτών (βλέπε π.χ. εθνικές νομοθεσίες και σχέδια του ΚΕΕΛΠΝΟ που περιγράφουν τις διαδικασίες εφαρμογής των επιταγών του ΠΟΥ…)

Το ίδιο σενάριο μας είχε απασχολήσει και κατά την εποχή του πανικού με την γρίπη των χοίρων (που κατέληξε με το ιστορικό συγνώμη του ΠΟΥ… που πολύ λίγοι έμαθαν μετά από την ενορχηστωμένη καμπάνια ανόητης και άσκοπης αλλά εσκεμμένης προκλήσεως πανικού…), καθώς σε καταστάσεις που χαρακτηρίζονται ως «διεθνείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης», όπως είναι μια πανδημία, μπορεί ένα υποτιθέμενα «προστατευτικό» εμβόλιο να εγκριθεί με γρηγορότερες και πολύ πιο απλές διαδικασίες, ώστε να χρησιμοποιηθεί τάχιστα για μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς «για την σωτηρία της ανθρωπότητας»… 

Ο κίνδυνος από την πλευρά του ίδιου του σκευάσματος, ακόμη και οι «παράπλευρες απώλιες» μερικών δεκάδων ή εκατοντάδων θανάτων ανθρώπων άσκοπα εμβολιασμέων, με επικίνδυνα και βιαστικά εγκεκριμένα σκευάσματα, … δεν μετριέται μπροστά το γρήγορο κέρδος που υπόσχεται η άμεση σχεδόν διάθεση των δηλητηρίων που παράγουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Γι΄αυτές μετρούν μόνον τα κέρδη που αποκομίζουν γλιτώνοντας πολλές, μακροχρόνιες και δαπανηρές έρευνες που χρειάζονται για τον επαρκή έλεγχο των σκευασμάτων υπό «φυσιολογικές» συνθήκες.

Αυτή η αλήθεια θέτει φυσικά επί τάπητος το λογικό ερώτημα αν τελικά ο ΠΟΥ, οι υπηρεσίες υγείας, οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ εκμεταλλεύονται στην πραγματικότητα τον ανθρώπινο πόνο των κατοίκων της δυτικής Αφρικής απλά και μόνον για να πείσουν πως υπάρχει ανάγκη για ένα νέο εμβόλιο, ενώ στην πραγματικότητα δρουν στα πλαίσια λομπίστικων συμπεριφορών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αδηφάγες επιθυμίες κερδοφορίας των φαρμακευτικών καρτελ… (=χρηματοδοτών τους) .

Εσείς τι λέτε;

Όποιος σήμερα θεωρεί τους φαρμακευτικούς κολοσσούς «φιλικούς προς την ανθρωπότητα», μάλλον δεν βλέπει την πραγματικότητα:

Τα στοιχεία φανερώνουν εδώ και χρόνια τα μαφιόζικα χαρακτηριστικά τους και φωνάζουν για την εμπλοκή τους στην αγορά συνειδήσεων πολιτικών προσώπων, που τους παρέχουν την απαραίτητη δύναμη στο σχεδιασμό ή την προσαρμογή των νόμων στα μέτρα τους(Δοκιμάστε μια αναζήτηση με τις λέξεις «pharma mafia»… θα βρείτε πάνω από 531,000 link… ακόμη κι αν μέρος αυτών είναι άχρηστα, σίγουρα υπάρχει αρκετό σοβαρό υλικό.

Δείτε επίσης τα άρθρα

http://www.zentrum-der-gesundheit.de/krebsstudien-ia.html, http://www.infosperber.ch/Dossier/Die-Politik-der-Pharmakonzerne, http://www.20min.ch/finance/news/story/19924334)

Έτσι λοιπόν φαίνεται πως οι «προστάτες» μας από τα φαρμακευτικά καρτέλ επιδιώκουν να σπείρουν έναν νέο πανικό για μια δήθεν πανδημία έμπολα, προκειμένου να σπρώξουν προς την κατεύθυνση γρήγορης εγκρίσεως και χρήσεως γενετικά μεταλλαγμένων εμβολίων. κάτι που σίγουρα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει αν δεν δημιουργούσαν προηγουμένως το φόντο μιας «φονικής παγκόσμιας απειλής», καθώς κανένας άνθρωπος δεν θα δεχόταν να εμβολιαστεί με ένα τέτοιο σκεύασμα ικανό να επηρρεάσει το γενετικό του υλικό…

Γενετική τεχνολογία απευθείας ενέσιμη εντός των ιστών των ανθρώπων …σίγουρα δεν θα μπορούσε να περάσει δίχως τον μπαμπούλα «έμπολα» να φιγουράρει σε πρώτο πλάνο. 

Αυτοί θα είναι λοιπόν οι αντικαταστάτες των αλάτων αλουμινίου: γενετικά μεταλλαγμένοι ιοί-πειρατές που εισβάλουν μέσα στα κύτταρα μας…

Παράλληλα οι φαρμακοβιομηχανίες θα γλυτώσουν για αρκετές δεκαετίες από τον μπελά των επικίνδυνων παρενεργειών που προκαλούνται από τα άλατα αλουμινίου των εμβολίων τους, που πλέον έχουν αποδειχτεί με εκατοντάδες σελίδες επιστημονικών μελετών…

Οι παρενέργειες και βλάβες που  προκαλούν  τα γενετικά εμβόλια στο γενετικό υλικό των ανθρώπων είναι προς το παρών άγνωστες (τι σικ!) και οι σχετικές έρευνες δύσκολες και πολυδάπανες… (θα δοκιμαστούν δίχως δαπάνες… στις πλάτες των εθελοντών και “αναγκαστικά εμβολιασμένων”… υπό την αιγίδα των διεθνών και κρατικών υπηρεσιών υγείας… πάντα για το καλό μας…) 

Η προνοητικότητα της κοινής ανθρώπινης λογικής, αλλά και η αρχή του μη βλάπτειν κατά την εφαρμογή θεραπειών στα πλαίσια της ιατρικής δεοντολογίας… πάει περίπατο…

Ἔμπολα ὁ υἱὸς τῆς Μπὶγκ Φάρμα καὶ ὁ πατὴρ Ἱπποκράτης.

Συμπέρασμα

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία δημιουργείται η βάσιμη εντύπωση πως η όλη καμπάνια πανικού γύρω από τον έμπολα ενορχηστρώθηκε για να αυξήσει τα κέρδη των φαρμακευτικών κολοσσών.

Καθώς όμως στόχος τους είναι και πάλι η πίεση για μαζικούς εμβολιασμούς (θυμάστε φαντάζομαι τα εκατομμύρια που δαπάνησαν όλες οι χώρες-μέλη του ΠΟΥ για την αγορά επικίνδυνων εμβολίων για την προηγούμενη υστερία περί γρίπης των χοίρων…, και πως ακόμη και τα εμβόλια που δεν χρησιμοποιήθηκαν δεν επεστράφησαν… αλλά «χαρίστηκαν» σε χώρες του τρίτου κόσμου με το πρόσχημα του «ανθρωπισμού») που στοχεύουν το DNA και τα κύτταρα μας, σίγουρα δεν πρόκειται μόνον για οικονομικά κίνητρα και έχουμε κάθε λόγο να συμμεριζόμαστε την άποψη όλων όσων προειδοποιούν ενάντια στην αποδοχή των γενετικών εμβολίων.

Η επικινδυνότητα αυτών των σκευασμάτων απειλεί το γενετικό υλικό των ίδιων των ανθρώπων και οι διαστάσεις της απειλής αυτής πιθανόν να φανούν στις επόμενες γενεές!

Όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε και να προστατέψουμε το ίδιο μας το DNA από τα νύχια των αρπακτικών φαρμακευτικών βιομηχάνων.

Μας αφορά όλους!

Διαδώστε τις πληροφορίες και βοηθήστε ώστε να εμποδίσουμε τη νομιμοποίηση απειλητικών και επικίνδυνων για την υγεία πρακτικών.

φύτρο

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἐμβόλια Γενετικῆς Τεχνολογίας πίσω ἀπὸ τὸν Ἔμπολα…

Leave a Reply