Ἔμπολα ὁ υἱὸς τῆς Μπὶγκ Φάρμα καὶ ὁ πατὴρ Ἱπποκράτης.

Άρθρο του 2013 σαν να μη πέρασε μία ημέρα.

O Iπποκράτης θέλοντας να προειδοποιήσει τους μαθητές του για τους κίνδυνους και τα ολέθρια αποτελέσματα, που έχει όταν αφήνουν την θεωρία να προπορεύεται έναντι της κλινικής πρακτικής, γράφει:

«Ανόητος ο ἰατρός που περιφρονεί την γνώση που αποκτήθηκε απο τους αρχαίους προγόνους του.»

Τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο φόβος, ιδίως η τρομολαγνεία  και το χρέος είναι τα καλύτερα »προιόντα», πουλάνε αρκετά και είναι άκρως κερδοφόρα, πρώτα είχαμε την γρίππη των χοίρων, μετά των πτηνών τώρα πουλάει ο μπαμπούλας  έμπολα, ο ζίκα και το πρόσφατο προιόν ο κορονοιός nCoV2019 με πολύ πιο βελτιωμένο μάρκετινγκ πλέον,αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε , για λίγο καιρό θα είμαστε μέσα στον  πανικό, μετά θα έρθει  το εμβόλιο να μας σώσει που ήδη έχει αρχίσει να κατασκευάζεται.

Coronavirus Contains “HIV Insertions”, Stoking Fears Over Artificially Created Bioweapon

Απόκομμα απο την Guardian, ‘‘Τα εμβόλια που αναπτύσσονται έναντι και των τεσσάρων !!! οροτύπων του δάγγειου πυρετού, θα είναι σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την πρόληψη της νόσου. Η πρόληψη της αναπαραγωγής των κουνουπιών έχει σε μεγάλο βαθμό αποτύχει στις περισσότερες ενδημικές χώρες.»

Πιο επικερδή είναι τα εμβόλια, άλλωστε το να βρούμε τρόπους να μην αναπαράγονται τα κουνούπια είναι δύσκολο.

Προφητικό το άρθρο για το φίλμ CONTAGION;

CONTAGION. Ὁ ΠΟΥ προετοιμάζεται γιὰ trH3N2 πανδημία ;

Δέν θα αναφέρω για τον «ιό», για το πώς μεταδίδεται, και τι συμπτώματα παρουσιάζει, θα το αφήσω στους προπαγανδιστές του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα ΜΜΕ,άλλωστε πληρώνονται καλά για αυτό.

Θα αναφέρω για παράδειγμα ότι ο ιός του Δυτικού Νείλου που προκαλεί εγκεφαλίτιδα ενδημεί εδω και χιλιετίες στην Μέση Ανατολή. Θα μου πείτε όμως ότι αλλάζοντας τον λίγο και παίζοντας τον Δημιουργό μπορείς να τον κάνεις παθογόνο, αλλά και άκρως μεταδοτικό.

Νομίζω πως για αυτούς που θέλουν να καταλάβουν το ανέλυσα αρκετά στο

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχονται ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα (αὐτοάνοσα)

Όσο για τον μπαμπούλα  nCoV2019,Έμπολα Zίκα, Η1Ν1, γρίπη των πτηνών, των χοίρων, των νυκτερίδων, ευτυχώς έχουμε την φύση μας  και σε αυτήν την χώρα υπάρχουν σχεδόν όλα τα αντίδοτα, όσο και να προσπαθήσουν να μας ρίξουν στην λήθη διαθέτουμε σαν Ελλάδα  χιλιάδων ετών γνώσης που όλο και κάτι έχει μείνει.

Είχα γράψει  παλαιότερα για τον Ζαμπούκο.

Zαμποῦκος τὸ πιὸ γνωστὸ ἀντίιϊκὸ βότανο

Καρκῖνος, ἀρσενικὸ καὶ ζαμποῦκος

Ὁ ἰὸς ΖΙΚΑ καὶ ἡ ἀηδὴς ἐνημέρωσις

Αλλά δεν είναι μόνο ο Ζαμπούκος ειναι και ο Μέλιος, Μελία, αλλοιώς Μέλιουρας, φράξινος, Fraxinus ornus, το γνωστό μάνα, ξάδελφος του γνωστού ινδικού Νηήμ (Νeem) που το χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι απο την αρχαιότητα, αλλά και πρόσφατα στα χωριά ακόμα κάποιοι το χρησιμοποιούν στα κοτόπουλα και στα άλλα ζώα, όταν βλέπουν κάποια ζώα να μην είναι καλά, βάζουν στο νερό που πίνουν φλούδες απο τον φλοιό του, το νερό παίρνει ένα μπλέ χρώμα και τα ζώα γίνονται καλά.

Τι ιδιότητες έχει ο φλοιός;

Αντι-ιικές , αντιφλεγμονώδεις ,  αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές, αντιπαρασιτικές, σκοτώνει τις έλμινθες, ανοσορυθμιστικές, εντομοαπωθητικές, επουλωτικές και δεν είναι μόνο ο φλοιός του που έχει θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και τα δάκρια, το μάνα το γλυκό έκκριμα του φλοιού του χρησιμοποιόταν  στην ιατρική σαν καθαρτικό για παιδιά, παρόμοιο με το μάνα που χρησιμοποιούσαν οι Ισραηλίτες  απο τα αρμυρίκια.

Aλλα αντιικά φυτά;

Τα φύλλα της ελιάς, περιέχουν την Ελαιοροπαΐνη που εμποδίζει την μολυσματικότητα  του αιμορραγικού σηψαιμικού ιού,  Viral Haemorrhagic Septicaemia (VHSV) και του Salmonid Rhabdovirus κατά 10 -30 τοις εκατό.

Ἡ δικαίωσις τῆς «φραπελιᾶς».

H αψιθιά (Artemisia absinthium) έχει ισχυρές αντιϊκές ιδιότητες όχι μόνο για τον ιό της ηπατίτιδας Β (Bhakuni, R.S., Jain, D.C., Sharma, R.P., Kumar, S., 2001. Secondary metabolites of Artemisia annua and their biological activity. Antiviral Res. 68, 75-83.)  αλλά και για τον κυτταρομεγαλοιό, (Efferth, T., Marschall, M., Wang, X., 2002. Antiviral activity of artesunate towards wild-type, recombinant and ganciclovir-resistant human cytomegaloviruses. J. Mol. Med. 80, 233-242.), αλλά και για πολλούς άλλους ρετροϊούς και DNA-ιούς.

Το σεπτιλίν (septilin) της εταιρείας  Αyrveda, απο το 1982 θεράπευε τον Δάγκειο αιμορραγικό πυρετό παρεμφερής με τον »ιό» του Έμπολα που και αυτός προκαλεί αιμορραγικό πυρετό που  μάλλον »μεταλλάχτηκε» πλέον όπως στο φίλμ CONTAGION.

Ο Δρ Στέφαν Λάνκα, ιολόγος και μοριακός βιολόγος, είναι διεθνώς γνωστός κυρίως ως »αντιφρονών του AIDS» (και ίσως «αντιφρονών της γενετικής τεχνολογίας »), ο οποίος  αμφισβητεί την ίδια την ύπαρξη του «HIV» αλλά όχι του AIDS από το 1994.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, ωστόσο, ο ίδιος σκόνταψε σε μια εκπληκτική πραγματικότητα:

Ούτε ένας από τους (ιατρικώς σημαντικούς) παθογόνους ιούς δεν έχει απομονωθεί ποτέ. Δεν υπάρχει καμμία απόδειξη για την ύπαρξή τους.

 

Στην πραγματικότητα, ο Δρ Λάνκα έχει ήδη δηλώσει πριν χρόνια, στην σχεδόν «θρυλική» συνέντευξη του στο Zenger :

«Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχω σπουδάσει ιολογία, από το τέλος έως την αρχή και  από την αρχή έως το τέλος, για να είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το HIV.
Και ήταν εύκολο για εμένα να σιγουρευθώ γι ‘αυτό, γιατί κατάλαβα ότι ολόκληρη η ομάδα των ιών HIV στην οποία λέγεται ότι ανήκουν, οι ρετροϊοί – καθώς και άλλοι ιοί που λένε ότι  είναι πολύ επικίνδυνοι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν καθόλου»..

Ερευνώντας ξανά και ξανά  την βιβλιογραφία αυτών των «επικίνδυνων ιών» και πάλι, και αφού δεν μπόρεσε  να βρει κάποια δημοσίευση που να  προσκομίζει  τα αποδεικτικά στοιχεία, ενθάρρυνε τους ανθρώπους να μη τον πιστέψουν, αλλά να ζητήσουν και να ρωτήσουν πληροφορίες από τα ίδια τα ιδρύματα και τις αρχές .

Αυτό έγινε κυριολεκτικά  στην πραγματικότητα, από τις μητέρες.

Οι απαντήσεις ήταν αποκαλυπτικές. Τον Σεπτέμβριο του 2001, το γερμανικό βιβλίο «Impfen – Völkermord im dritten Jahrtausend» (Εμβολιασμός Γενοκτονία στην τρίτη χιλιετία) απο τον Stefan Lanka και τον Karl Krafeld δημοσιεύθηκε στο οποίο δηλώνουν ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία απόδειξη (ιατρικώς σχετικής ) οποιουδήποτε  ιού.

http://www.klein-klein-aktion.de (η σελίδα πλέον δεν υπάρχει)

«Για ένα χρόνο σχεδόν ζητάμε από τις Αρχές, τους πολιτικούς και τα νοσηλευτικά ιδρύματα για τις επιστημονικές αποδείξεις για την ύπαρξη τέτοιων επικίνδυνων ιών για να προκαλέσουν ασθένεια και ως εκ τούτου να απαιτούν «ανοσοποίηση». Μετά από σχεδόν ένα χρόνο δεν έχουμε λάβει ακόμη συγκεκριμένη απάντηση που να παρέχει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη αυτών των ιών ώστε να απαιτούν εμβολιασμό.».

Το συμπέρασμα είναι αναπόφευκτο ότι τα παιδιά μας εξακολουθούν να εμβολιάζονται με βάση τα επιστημονικά πρότυπα και δεδομένα  του 18ου και 19ου αιώνα.

Τον 19ο αιώνα ο Robert Koch απαίτησε στα γενικώς αποδεκτά αξιώματα του την απόδειξη  του ιού, προκειμένου να αποδειχθεί η μόλυνση, στην εποχή   του Koch δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί άμεσα με την οπτικοποίηση και τον χαρακτηρισμό του ιού, επειδή αυτά τα στοιχεία και η κατάλληλη τεχνολογία δεν ήταν διαθέσιμα εκείνη την εποχή.

Οι μεθόδοι της σύγχρονης ιατρικής έχουν αλλάξει ριζικά τα τελευταία 60 χρόνια, ιδίως μετά από την εφεύρεση του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. Και ακόμα ένάντια σε όλους αυτούς τους ιούς που  εμβολιαζόμαστε δεν έχουν επανεξεταστεί με την χρήση αυτής της τεχνολογίας.

Δείξαμε πολλές εικόνες και επεξηγήσεις που έχουμε επισημάνει και που αναγράφονται πιο κάτω και περιγράφουν (χαρακτηρίζουν) τους ιούς στον Δρ Λάνκα και μας  συνοψίζει τις παρατηρήσεις του:

Όλες αυτές οι φωτογραφίες έχουν ένα  κοινό χαρακτηριστικό ότι, αντίστοιχα,  οι συγγραφείς τους δεν μπορούν να ισχυρισθούν ότι παρουσιάζουν έναν ιό, εφόσον δεν παρέχουν επίσης τις αρχικές δημοσιεύσεις που περιγράφουν πώς και τι ακριβώς έχει απομονωθεί από τον ιό έχει. Αυτές οι πρωτότυπες δημοσιεύσεις δεν  αναφέρονται πουθενά.

Πράγματι, σε ολόκληρη την επιστημονική βιβλιογραφία δεν υπάρχει ούτε μία δημοσίευση, όπου  «οι ιοί στην ιατρική ορολογία  » να εκπληρώνουν το πρώτο  αξίωμα του Koch. Αυτό σημαίνει, ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι – έχουν απομονωθεί οι ιοί, που είναι υπεύθυνοι για αυτές τις ασθένειες αυτές, από τους ανθρώπους με ορισμένες ασθένειες.

Παρ όλα αυτά, αυτό είναι ακριβώς  που ισχυρίζονται δημοσίως.

Τώρα, σχετικά με τις φωτογραφίες που υποβάλλονται:

1. Πολλές από τις φωτογραφίες είναι χρωματισμένες. Αυτή είναι μια αρκετά σημαντική απόδειξη, ότι είναι (τεχνικές) φωτογραφίες έργο σχεδιαστών, επειδή στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο οι εικόνες εμφανίζονται πάντα ασπρόμαυρες.

2. Οι φωτογραφίες των λεγόμενων ιών του HIV-, της ιλαράς (Masern) -. και της ευλογιάς (Pocken)  δείχνουν

 ξεκάθαρα,όπως εν μέρει  αναφέρουν ήδη οι εικόνες από κάτω, ότι αυτά είναι τα κύτταρα, όπου υποτίθεται ότι μπορεί  να βρεθούν οι ιοί.

 Έτσι, τίποτα δεν έχει απομονωθεί.

Οι εικόνες δείχνουν στην πραγματικότητα  κύτταρα και τυπικά ενδογενή μόρια σε αυτά. Οι δομές αυτές είναι γνωστές και εξυπηρετούν την ένδο και μεσοκυττάρια μεταφορά.

Σε αντίθεση με τους ιούς του ίδιου είδους  που είναι πάντα το ίδιο μέγεθος και το ίδιο σχήμα (συνεκτικότητα), διαφέρουν στο μέγεθος και στο σχήμα (συνοχή) και επομένως δεν μπορεί να είναι απομονωμένοι ιοί.

3. Στην περίπτωση της γρίπης, του  έρπητα , ευλογιάς, πολιομυελίτιδας, αδενοιού και έμπολα κάθε φωτογραφία δείχνει μόνο ένα σωματίδιο, κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είναι απομονωμένα σωματίδια, πόσο μάλλον σωματίδια που έχουν απομονωθεί από ανθρώπους.

Αυτά τα σωματίδια είναι εν μέρει τα κυτταρικά σωματίδια που αναφέρθηκαν παραπάνω (# 2)  τυπικά, τεχνηέντως  κατασκευασμένα αντικείμενα που σημαίνει: δομές που προκύπτουν μετά από κατάλληλες εργαστηριακές διαδικασίες για τον καθορισμό και την ξήρανση των ανιχνευτών, για την προετοιμασία τους για το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

4. Οι «απομονωμένοι» ιοί της πολιομυελίτιδας είναι τεχνητά σωματίδια, που δημιουργούνται από την αναρρόφηση μιας αδιάφορης μάζας μέσα από ένα πολύ λεπτό φίλτρο μέσα στο κενό.

Η δομή τους (δεν υπάρχει  χαρακτηριστική δομή εδώ) διαφέρει σαφώς από εκείνες  των «ιών» στα κύτταρα.

Εδώ οι πληροφορίες είναι ουσιώδεις γιατί  ένα βιοχημικό χαρακτηριστικό των «απομονωμένων» ιών, δεν έχει δημοσιευθεί πουθενά σαν τέτοιο χαρακτηριστικό, αν και η «απομόνωση» απομονωμένος ιός δεν έχει αναφερθεί και  υποστηριχτεί κάπου.

 5. Η φωτογραφία του «ιού» της ηπατίτιδας Β  δεν εμφανίζει απομονωμένες δομές, αλλά όπως ο τίτλος της εικόνας αναφέρει ήδη, ένα »agglutinate» συγκολλιτογόνο. Αυτός είναι ο επιστημονικος /ιατρικός όρος για τις πρωτεΐνες του αίματος που σχηματίζουν συσσωματώματα, θρόμβους.

Τυπικά, εκ τούτου προκύπτουν κυκλικές  κρυσταλλικές δομές ανάλογα με την κατάσταση του δείγματος αίματος.

Εν ολίγοις, πρέπει να πούμε ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι μια προσπάθεια της απάτης που διαπράττεται από τους ερευνητές και τους ιατρικούς επιστήμονες που συμμετέχουν, στο μέτρο που ισχυρίζονται ότι οι δομές αυτές είναι οι ιοί ή ακόμα χειρότερα  απομονωμένοι ιοί.

Σε ποιο βαθμό οι εμπλεκόμενοι δημοσιογράφοι και οι συγγραφείς των βιβλίων συνέβαλαν σε αυτή την απάτη με επίγνωση  ή μόνο λόγω βαρείας άγνοιας, δεν ξέρω.

Ο καθένας που ξεκινά μια έρευνα  στην ιατρική βιβλιογραφία, θα συναντήσει  γρήγορα τις δηλώσεις και αναφορές  στο πρώτο αξίωμα του Koch οι οποίες δεν  μπορούν να ικανοποιηθούν.

(i.e.. Großgebauer: Eine Geschichte der kurze Mikroben, 1997 [«μια μικρή ιστορία των μικροβίων»]; Editor : Verlag für Angewandte Wissenschaft).

Το πώς αυτοί οι συγγραφείς που υποστηρίζουν την ύπαρξη των ιών  μπορούν να το  παραβλέπουν, παραμένει ένα αίνιγμα.

Ισως θα μπορούσε να είναι ότι ο όρος μεταδοτικός «Contagium» = «δώρο» (δηλητήριο / τοξίνη) ισοδυναμεί με τον  «ιό» του 18ου και του 19ου αιώνα,  εφαρμόστηκε στον 20ο αιώνα, στα συστατικά των κυττάρων που τα ονόμασαν «ιούς» ,από τότε που θεσπίστηκε το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο το 1931;

Και για να το κρύψουν αυτό, το ότι οι «ασθένειες, οι νόσοι,  προκαλούν τους λεγόμενους παθογόνους ιούς» συχνά τους περιγράφουν, αλλά ποτέ δεν έχουμε καμμία απόδειξη οτι έχουν  απομονωθεί;

Συστατικά των κυττάρων που τα ονόμασαν «ιούς» ,από τότε που θεσπίστηκε το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο το 1931;

Στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν  ως φαινομενικά λογική εξήγηση για να καλύψουν τις δηλητηριάσεις και τις αρνητικές επιπτώσεις, τις παρενέργειες  των εμβολιασμών, όπως γράφει σχετικά ο Luhmann το (1995)  για τα συμπτώματα  της ηπατίτιδας Β, η οποία παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1985 μετά τους εμβολιασμούς κατά της ευλογιάς, και το 1938 μετά από τους εμβολιασμούς κατά της ιλαράς;

Σημείωση.

Από τα λεγόμενα του Σ.Λάνκα, προκύπτει το εύλογο ερώτημα: Δηλαδή οι παθογόνοι ιοί μεταδίδονται στον άνθρωπο απο τα εμβόλια;

Μου θυμίζει την δική μου έρευνα στο πανεπιστήμιο που  προσπαθούσαμε να »δημιουργήσουμε» και να κατασκευάσουμε  ένα »καινούργιο» βακτήριο με το να  μεταλλάξουμε γενετικά το Rhodospirillum rubrum, , ενα αζωτοβακτήριο που βρίσκεται στις λίμνες,  με την βοήθεια του Escherichia coli, εντεροβακτήριο που βρίσκεται στον άνθρωπο (το Escherichia coli όπως και το mycoplasma είναι τα πιο μικρά βακτήρια και χρησιμοποιούνται ευρέως για τις μεταλλαξεις), για να το εισάγουμε στον σπόρο του σταριού, ώστε όταν χρειάζεται άζωτο να το παίρνει απο την ατμόσφαιρα, όπως κάνει και το Rhodospirillum rubrum.

Τώρα αν τα σιτηρά και ο άνθρωπος που τρέφεται κατα κύριο λόγο απο αυτά »παρουσιάσει» κάποιον «ιό», θα περιγράψουμε τα συμπτώματα, θα του βάλουμε μια ταμπέλα και σαφώς δεν θα κάνουμε καμμία αναφορά σε αυτό που εμείς «κατασκευάσαμε».

Όταν ασχολήθηκα με την συγκεκριμένη έρευνα, πίστευα ότι θα έσωζα τον κόσμο απο τον ευτροφισμό και τα αζωτούχα λιπάσματα και σαφώς δεν ήξερα ότι η πανεπιστημιακή έρευνα ήταν χρηματοδοτούμενη απο μεγάλη Φαρμακευτική  εταιρεία και κύριο κατασκευαστή λιπασμάτων.

Τα αντίγραφα από τα ιατρικά πανεπιστημιακά βιβλία δείχνουν μόνο δομές μέσα στα κύτταρα και τίποτα που να μοιάζει με  απομόνωση και συνεπώς, ομοιογενή δομή και  δεν υπάρχει πουθενά κανένας   βιοχημικός  χαρακτηρισμός, ο οποίος να είναι ζωτικής σημασίας και να αποδεικνύει κάποιον απομονωμένο ιό.

Ο Robert Koch και οι συνεργάτες του, ο καθηγητής Rush, ο καθηγητής Max von Pettenkofer, ο καθηγητής Virchow έχουν δείξει, για παράδειγμα με πειράματα και με την τήρηση των κανόνων του Henle-Koch ότι από τη μετάδοση των βακτηρίων, η υποτιθέμενη contagiumvivum, μεταδοτικότητα δεν είναι δυνατόν να προκαλέσει την ίδια ασθένεια.

Έτσι, ο Robert Koch τροποποίησε  (αποδυνάμωσε) το 3ο αξίωμα του δασκάλου του, του γερμανού ανατόμου Henle, με τη μορφή που η παραγωγή ενός  παρόμοιου συμπτώματος σε πειράματα σε ζώα θα ήταν αρκετή για να αποδειχθεί αυτή η υπόθεση,  και να θεωρηθεί η  αιτία της νόσου, δηλαδή την υπόθεση των μολυσματικών βακτηριδίων.

(Βλέπε Großgebauer: Eine Geschichteder kurze Mikroben).

Γι ‘αυτό δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο καθηγητής Alfred Fischer γράφει στο βιβλίο του «Vorlesungen über Bakterien» («[ακαδημαϊκό] Διαλέξεις για τα βακτήρια») από το 1897 (!): «Όπως ισχύει  για οποιανδήποτε μολυσματική ασθένεια  το γεγονός ότι δεν θα πρέπει να λαμβάνεται  μόνο υπόψη η προσθήκη των βακτηρίων, αλλά και το άγνωστο η ατομική προδιάθεση, είναι αυτονόητο.»

 Stefan Lanka, Δεκέμβριος 2001

 Πιο κάτω όλη  η συνέντευξη του Δρ Στέφαν Λάνκα.

 Συνέντευξη του Dr. rer. nat. Stefan Lanka

Μία πολύ μεγάλη ανησυχία της ομάδας klein-klein-aktion, ήταν ότι θα διεξαγότανε υποχρεωτικός εμβολιασμός πριν από το World Cup. Αυτή η ανησυχία ευτυχώς δεν υλοποιήθηκε, εξ’ αιτίας μιας συλλογικής προσπάθειας από την klein-klein-aktion. Αυτή η ανησυχία ήταν πραγματική στην περίοδο αυτής της συνέντευξης, στα τέλη του Οκτώβρη του 2005.

Dr. Lanka, απειλούμαστε στην Γερμανία από τη γρίπη των πτηνών;

Μόνον έμμεσα. Τον επόμενο χρόνο θα γεννηθούν πολύ λιγότερα μωρά. Αν πιστέψουμε τα ΜΜΕ, τότε όλοι οι πελαργοί μας θα ψοφήσουν από την γρίπη των πτηνών. Κάτι τέτοιο θέλουν να πιστέψουμε.

Μιλάτε σοβαρά;

Ακριβώς το ίδιο σοβαρά, όσο σοβαρή είναι και η ύπαρξη οποιασδήποτε απειλής για εμάς από τον υποτιθέμενο ιό Η5Ν1.

Ο κίνδυνος ή η καταστροφή βρίσκονται σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση.

Που βρίσκεται κατά την γνώμη σας ο κίνδυνος και η καταστροφη;

Επιτρέψαμε να μας κάνουν να χάσουμε τη συνήθεια να χρησιμοποιούμε την λογική μας, και αυτό είναι που αποτελεί τον πραγματικό κίνδυνο, ή την καταστροφή.

Η πολιτική και τα ΜΜΕ επιχειρούν να μας ξεγελάσουν ότι τα αποδημητικά πουλιά της Ασίας έχουν μολυνθεί με κάποιον εξαιρετικά επικίνδυνο, θανατηφόρο ιό.

Αυτά τα πουλιά, παρότι άρρωστα του θανατά, πετάνε στη συνέχεια για εβδομάδες. Πετάνε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μολύνουν την Ρουμανία, την Τουρκία, την Ελλάδα και οποιοδήποτε άλλο μέρος έχει κοτόπουλα, χήνες και κάθε λογής πτηνά, τα οποία χωρίς να έρθουν σε επαφή με τα αποδημητικά πουλιά, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα αποδημητικά πουλιά όμως ούτε αρρωσταίνουν ούτε πεθαίνουν, αλλά συνεχίζουν να πετάνε για εβδομάδες, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Όποιος τα πιστεύει αυτά, πιστεύει επίσης και ότι τα μωρά τα φέρνουν οι πελαργοί. Και πράγματι, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στη Γερμανία πιστεύει στην ύπαρξη απειλής από τη γρίπη των πτηνών.

Δηλαδή δεν υπάρχει γρίπη των πτηνών:

 Από τον 19ο αιώνα παρατηρήθηκαν κάποιες αρρώστιες σε πτηνοτροφεία όπως κυάνωση, (κυάνωση παθαίναν πάντα τα κοτόπουλα και τους έδιναν μελία) μειωμένη παραγωγή αυγών, ατσούμπαλο φτέρωμα, και σημειώθηκαν ακόμα και κάποιοι θάνατοι πτηνών. Αυτές οι αρρώστιες ονομάστηκαν «πανούκλα των πτηνών». Στα σημερινά πτηνοτροφεία, κυρίως εκεί που κρατάνε τα κοτόπουλα σε κλουβιά, πολλά απ’ αυτά πεθαίνουν κάθε μέρα σαν συνέπεια της φυλάκισής τους.

Οι συνέπειες αυτού του μαζικού σταβλίσματος μετονομάσθηκαν απλά από «πανούκλα των πτηνών» σε «γρίπη των πτηνών». Εδώ και δεκαετίες παρακολουθούμε το πώς αποδίδουν αυτή την καταστροφή στην ύπαρξη κάποιου υποτιθέμενου ιού, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή μας από τις πραγματικές αιτίες.

Τα 100 εκατομμύρια κοτόπουλα, τότε, που φέρονται να έχουν πεθάνει από τη γρίπη των πτηνών, πέθαναν ουσιαστικά από άγχος και διάφορες ελλείψεις ή δηλητηριάσεις;

 Όχι! Αν ένα κοτόπουλο κάνει λιγότερα αυγά ή πάθει κυάνωση και επιπλέον διαγνωστεί σαν Η5Ν1-θετικό, τότε εξολοθρεύουν και όλα τα υπόλοιπα κοτόπουλα. Κάπως έτσι προκύπτει ο αριθμός των 100 εκατομμυρίων κοτόπουλων που αποδεκατίστηκαν από τον ιό Η5Ν1.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικότερα, τότε θα διακρίνουμε μια στρατηγική δεκαετιών πίσω από όλα αυτά: πρόκειται για έναν τρόπο που εφαρμόζεται στη Δύση ώστε να εξυγιαίνονται οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού τα ζώα που εξολοθρεύονται σαν υποτιθέμενα θύματα της επιδημίας, αποζημιώνονται δημοσία δαπάνη με την υψηλότερη τιμή του εμπορίου.

Στην Ασία, πάλι, και σε άλλα μέρη όπου τα πουλερικά εκτρέφονται με επιτυχία, τορπιλίζεται η αγορά τους συστηματικά και εμπαθώς από τον FAO (Food and Acricultural Organisation) υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Έτσι, οι μεγάλοι Δυτικοί πτηνοτρόφοι δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν και όταν οι τιμές πέσουν, φροντίζουν να πάρουν από τους κτηνιάτρους τους μια διάγνωση επιδημίας, ώστε με αυτόματη διάθεση όλων των πουλερικών τους στη χωματερή, να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα από το κράτος, από όσα θα κέρδιζαν με την κανονική διάθεσή των πτηνών τους στην αγορά.

Με δυο λόγια: είναι μια σύγχρονη επιδοτούμενη απάτη με πρόκληση καταλυτικού φόβου, η οποία ταυτόχρονα εγγυάται ότι κανείς δε θα ζητήσει αποδείξεις.

Από τι πέθαναν οι 61 άνθρωποι, στους οποίους βρέθηκε ο ιός Η5Ν1;

Υπάρχουν ελάχιστες μόνο αναφορές διαθέσιμες στο κοινό για τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν και για το πώς αντιμετωπίστηκαν, ενώ οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν σαφείς:

άνθρωποι με συμπτώματα κρυολογήματος που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια κυνηγών του ιού Η5Ν1, (όπως λέμε κυνηγοί κεφαλών) θανατώθηκαν με τρελλές ποσότητες χημειοθεραπείας που θα αναχαίτιζε, υποτίθεται, τον ιό-φάντασμα.

Απομονωμένοι σε θαλάμους από νάιλον, και περιτριγυρισμένοι από τρελλούς με διαστημικές στολές, αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρομώδη φόβο από πολλαπλές οργανικές ανεπάρκειες.

Τελικά δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο ιός της γρίπης των πτηνών;

Στον άνθρωπο, στο αίμα και σε άλλα υγρά του σώματος, στα ζώα ή σε φυτά, κανείς δεν είδε και δεν απέδειξε δομές που να μπορούν να χαρακτηριστούν σαν ιοί της γρίπης των πτηνών, της κοινής γρίπης, ή σαν οποιοιδήποτε άλλο παθογόνο ιό. Τα αίτια των ασθενειών που αποδίδονται σε ιούς, όταν εμφανίζονται γρήγορα, διαδοχικά, ή ταυτοχρόνως σε πολλά άτομα όπως και στα ζώα, είναι από καιρό γνωστά.

Και το κυριότερο: για τους ιούς, ως υπαίτιους για πρόκληση ασθενειών, πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά θέση στην Βιολογία.

 Θα πρέπει να αγνοήσω τις αντιλήψεις της Νέας Ιατρικής του Dr. Hamer, σύμφωνα με τις οποίες τα αίτια των ασθενειών οφείλονται σε τραυματικά γεγονότα (σοκ), να αγνοήσω τις αντιλήψεις της Χημείας σχετικά με τις συνέπειες των δηλητηριάσεων και των ελλείψεων, καθώς και τις αντιλήψεις της Φυσικής για τις συνέπειες των ακτινοβολιών, για να βρω χώρο για φαντασιώσεις όπως είναι οι ιοί που προκαλούν ασθένειες.

Τότε γιατί υπάρχουν ακόμα ισχυρισμοί περί παθογόνων ιών;

Οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη από τον καταλυτικό, αποβλακωτικό και ολέθριο φόβο για παθογόνους ιούς-φαντάσματα, σαν κεντρική βάση της ύπαρξής τους:

Πρώτον, για να ρημάζουν μαζικά τους ανθρώπους με τα εμβόλια ώστε να οικοδομήσουν έναν πελατειακό κύκλο χρονίως άρρωστων και ευπαθών ατόμων, που θα τους επιτρέπουν οποιοδήποτε πειραματισμό πάνω τους.

Δεύτερον, για να μη χρειασθεί να παραδεχτούν ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς στη θεραπεία των χρόνιων ασθενειών και ότι σκότωσαν και συνεχίζουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους απ’ όσους κατάφεραν όλοι οι πόλεμοι μαζί μέχρι σήμερα. Κάθε συμβατικός γιατρός έχει επίγνωση αυτής της πραγματικότητας, αλλά μόνο πολύ λίγοι τολμούν να την αναφέρουν. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι συμβατικοί γιατροί έχουν μακράν το υψηλότερο ποσοστό περιπτώσεων αυτοκτονίας σε σχέση με άλλες επαγγελματικές ομάδες.

Τρίτον, οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη τον καταλυτικό και αποβλακωτικό φόβο περί διαβολικών ιών, ώστε να καλύψουν τη δική τους προέλευση σαν καταπιεστές και θανατηφόρα όργανα του επιβλητικού Βατικανού, με τα «λευκά άμφια» του πρώιμου Μεσαίωνα, που αποτελούσαν ένα ολοφάνερο όργανο θανάτωσης και βασανισμού της Ιεράς Εξέτασης.

Η συμβατική Ιατρική ήταν και είναι ο πιο σημαντικός στυλοβάτης όλων των δικτατοριών και των κυβερνήσεων που δε θέλησαν να υπακούσουν στο γραπτό νόμο, στους θεσμούς και στα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλαδή στο δημοκρατικά θεσμοθετημένο κοινωνικό συμβόλαιο. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η συμβατική ιατρική μπορεί και της επιτρέπεται πραγματικά να κάνει τα πάντα, χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο.

Αν δεν υπερνικήσουμε αυτό το εμπόδιο, θα αφανισθούμε όλοι από την συμβατική Ιατρική.

Μήπως  υπερβάλετε λιγάκι σε αυτό το σημείο;

Δυστυχώς όχι!

Καθένας που έχει τα μάτια του ανοικτά, έτσι θα το δει. Ο Ivan Illich προειδοποιούσε γι’ αυτόν τον κίνδυνο ήδη από το 1975, στην ανάλυσή του «Η απαλλοτρίωση της υγείας» (Die Enteignung der Gesundheit).

Αυτό το βιβλίο υπάρχει και σήμερα με τον τίτλο «Η Ιατρική Νέμεσις» («Die Medizinische Nemesis», και στα αγγλικά «Medical Nemesis»).

 Ο Γκαίτε περιέγραψε πολύ εύστοχα τη φύση της συμβατικής Ιατρικής στον «Φάουστ», όπου βάζει τον γιατρό Dr. Faustus να παραδεχθεί:

 Εδώ ήταν το γιατρικό, οι ασθενείς πέθαιναν
και κανείς δε ρώτησε «ποιός γιατρεύτηκε;».
Έτσι μαινόμαστε με μαντζούνια* της Κόλασης,
σ’ αυτές τις κοιλάδες, σ’ αυτά τα βουνά,
πολύ χειρότερα από ότι η πανούκλα.
Εγώ ο ίδιος έδωσα το δηλητήριο σε χιλιάδες.
Αυτοί μαράθηκαν, και εγώ έπρεπε να βιώσω,
πως οι θρασείς φονιάδες επαινούνται.

*Αναφέρεται στα υδραργυρούχα σιρόπια της εποχής

Ο Γκαίτε, τους συμβατικούς γιατρούς, αυτούς που δίνουν «ματζούνια της Κόλασης», δηλαδή δηλητηριώδεις ουσίες, τους ονομάζει «θρασείς φονιάδες», οι οποίοι ακόμα και σήμερα επαινούνται.

Σε αυτό το σημείο μπορώ και πρέπει να αναφερθώ και στις δημοσιεύσεις μας, επειδή εμείς θέσαμε πρώτοι στην σύγχρονη Ιατρική την «ερώτηση της Γκρέτχιεν» τη βασική αποκαλυπτική ερώτηση έναντι της σύγχρονης ιατρικής και των συμπερασμάτων που προκύπτουν.

Στην ιστοσελίδα www.klein-klein-aktion.de και www.klein-klein-verlag.de θα βρείτε όλες τις σχετικές με το θέμα πληροφορίες.

(Σημ: «Ερώτηση της Γκρέτχιεν» ονομάζεται η ερώτηση που κατευθύνεται απευθείας στην ουσία ενός ζητήματος και συνήθως φέρνει σε πολλὴ δύσκολη θέση τον ερωτηθέντα, επειδή απαιτεί από αυτόν μία εξομολόγηση, την οποία είχε αποκρύψει μέχρι τη στιγμή που του τέθηκε η ερώτηση.)

Πως πέσατε ειδικά εσείς επάνω σε αυτήν την απάτη της χιλιετίας;

Σπούδασα μοριακή βιολογία. Στην διάρκεια των σπουδών μου απέδειξα την ύπαρξη του πρώτου ιού στην θάλασσα, σε μια θαλάσσια άλγη. Αυτή η απόδειξη, σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική στις φυσικές επιστήμες, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1990 σε μία επιστημονική έκδοση.

Ο ιός, του οποίου την ύπαρξη απέδειξα, πολλαπλασιάζεται στην άλγη, μπορεί να την εγκαταλείψει και να πολλαπλασιασθεί σε άλλες άλγες αυτής της κατηγορίας χωρίς καθόλου αρνητικές επιδράσεις, και δεν σχετίζεται με κάποιαν ασθένεια.

Σε ένα λίτρο θαλασσινού νερού, για παράδειγμα, περιέχονται πάνω από 100 εκατομμύρια διαφορετικοί ιοί. Αυτό, για καλή μας τύχη, δεν υπέπεσε στην αντίληψη των υγειονομικών αρχών και των γιατρών, διαφορετικά θα είχε υπάρξει προ πολλού νόμος, σύμφωνα με τον οποίο το μπάνιο στην θάλασσα δεν θα επιτρεπόταν, παρά μόνο με ολόσωμο προφυλακτικό.

Απεναντίας, δεν έχουμε δει ποτέ βιολογικές δομές που να έχουν κάποια αρνητική επίπτωση .

Η βάση της βιολογικής ζωής είναι η συντροφικότητα και η συμβίωση και εκεί δεν υπάρχει χώρος για πόλεμο και καταστροφή. Ο πόλεμος και η καταστροφή σε βιολογικό επίπεδο, είναι μια επινόηση άρρωστων και εγκληματικών μυαλών.

Στη διάρκεια των σπουδών μου, δε βρήκαμε πουθενά ούτε εγώ ούτε άλλοι, την παραμικρή απόδειξη για την ύπαρξη παθογόνων ιών. Αργότερα φέραμε αυτό το θέμα στη δημοσιότητα και παρακινήσαμε τον κόσμο να μην πιστέψει ούτε εμάς, αλλά να ερευνήσουν οι ίδιοι αν υπάρχουν παθογόνοι ιοί.

Έτσι δημιουργήθηκε η klein-klein-Aktion, η οποία εδώ και πάνω από 5 χρόνια ζητά αποδείξεις από τις υγειονομικές αρχές, μέχρι που τελικά έλαβε την παραδοχή και την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κάποια απόδειξη για την ύπαρξη παθογόνων ιών και κάποια απόδειξη για την ωφελιμότητα των εμβολίων.

Προ κειμένου να δημοσιεύσουμε χωρίς παραποιήσεις αυτά τα αποτελέσματα, ιδρύσαμε πριν από τρία χρόνια τον εκδοτικό οίκο klein-klein-Verlag.

Ποιοί ιοί υπάρχουν εν τέλει και τι κάνουν;

Δομές που μπορούν να χαρακτηρισθούν σαν «ιοί» έχουν εντοπιστεί σε πολλά είδη βακτηριδίων, καθώς και σε απλές μορφές ζωής παρόμοιες με τα βακτηρίδια.

Είναι συστατικά της συμβίωσης διαφορετικών κυττάρων σε έναν κοινό κυτταρικό τύπο, που παρέμειναν ανεξάρτητα. Αυτό ονομάζεται «συμβίωση», μια ενδοσυμβίωση η οποία προκύπτει στη διάρκεια του συνδυασμού διαφόρων κυτταρικών τύπων και δομών, από τον οποίο προέκυψε ο σημερινός κυτταρικός τύπος από τον οποίο αποτελείται ο άνθρωπος, τα ζώα και τα φυτά.

Όπως τα βακτηρίδια σε όλα μας τα κύτταρα μας,  τα οποία αναπνέουν  οξυγόνο, όπως τα μιτοχόνδρια ή τα βακτηρίδια σε όλα τα φυτά τα οποία παράγουν το οξυγόνο, όπως οι χλωροπλάστες, έτσι και οι ιοί είναι συστατικά των κυττάρων.

Πολύ σημαντικό είναι το εξής:
οι ιοί είναι συστατικά πολύ απλών οργανισμών, όπως π.χ. κάποιας άλγης (Fadealge), ενός συγκεκριμένου είδους μιας μονοκύτταρης άλγης χλωρέλαChlorella, αλλά και συστατικά πάρα πολλών βακτηριδίων.

Αυτά τα ιοειδή συστατικά τα ονομάζουμε «φάγους».

Εν τούτοις, παρόμοιες δομές δεν έχουν ποτέ εντοπιστεί σε πολυσύνθετους οργανισμούς και κυρίως σε ανθρώπους, ζώα και φυτά.

Σε αντίθεση με τα βακτηρίδια των κυττάρων μας, με τα μιτοχόνδρια, με τα βακτηρίδια σε κάθε φυτό, ή και με τους χλωροπλάστες οι οποίοι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα κοινά κύτταρα, μια που έχουν προσαρμοστεί στον μεταβολισμό τους, σε αντίθεση με όλα αυτά λοιπόν, οι ιοί μπορούν να εγκαταλείψουν τα κύτταρα, μια που μέσα σε αυτά δεν εκπληρώνουν καμία σημαντική αποστολή επιβίωσης.

Οι ιοί είναι συστατικά των κυττάρων που έχουν δώσει ολόκληρο τον μεταβολισμό τους στα κοινά κύτταρα και γι’ αυτό τον λόγο μπορούν να τα εγκαταλείψουν.

Έξω από τα κοινά κύτταρα βοηθούν άλλα κύτταρα, καθώς μεταφέρουν δομικά και ενεργειακά συστατικά. Δεν έχουμε παρατηρήσει ποτέ κάτι διαφορετικό.

Οι πραγματικοί, δηλαδή οι επιστημονικά αποδεδειγμένοι ιοί, ασκούν μεταξύ τους και μέσα στα πλαίσια των υψηλά σύνθετων συμβάντων στο κύτταρο, μια βοηθητική, υποστηρικτική και σε καμία περίπτωση καταστροφική λειτουργία.

Μάλιστα στις περιπτώσεις ασθενειών, δεν είδαμε και δεν απομονώσαμε ούτε στον άρρωστο οργανισμό ούτε σε κάποιο σωματικό υγρό, κάποια δομή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιός».

Η υπόθεση ύπαρξης οποιουδήποτε παθογόνου ιού είναι ξεκάθαρη απάτη, ένα θανάσιμο ψέμα με δραματικές συνέπειες.

Δεν φαντάζομαι να ισχυρίζεσθε ότι ακόμα και ο επικίνδυνος ιός του AIDS είναι εικονικός;

Δεν είμαι μόνο εγώ που ισχυρίζομαι ότι ο λεγόμενος ιός του AIDS, ο HIV, δεν αποδείχθηκε ποτέ επιστημονικά, και ότι θεωρείται αποδεδειγμένος βάσει μιας «ομοφωνίας».

Η Ομοσπονδιακή Υπουργός Υγείας Ulla Schmidt έγραψε με ημερομηνία 05.01.2004 στον Ομοσπονδιακό βουλευτή Rudolf Kraus (στμ: από τον οποίο έγινε η ερώτηση):

«Ασφαλώς ο HIV θεωρείται – στην παγκόσμια επιστημονική «ομοφωνία»- ως επιστημονικά αποδεδειγμένος».

Σήμερα, αφού για χρόνια οι πολίτες έθεταν ξανά και ξανά το ερώτημά στους ομοσπονδιακούς υγειονομικούς υπαλλήλους για επιστημονικές αποδείξεις των υποτιθέμενων παθογόνων ιών, δεν υποστηρίζουν πλέον ότι έχει αποδειχτεί άμεσα οποιοσδήποτε παθογόνος ιός.

Σε μια αύξουσα διαδικασία αγωγών στην γερμανική Βουλή, το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας επέρριψε την ευθύνη στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Έρευνας, το οποίο πλέον εκπροσωπεί την γελοία άποψη ότι η νομικά διασφαλισμένη ελευθερία της επιστήμης εμποδίζει την πολιτεία να εξετάζει τους ισχυρισμούς της επιστήμης.

Γελοίο πράγματι. Αυτό θα σήμαινε ότι η πολιτεία μας παραδίδει αβοήθητους και απροστάτευτους σε μια ανεξέλεγκτη επιστήμη, η οποία κάνει και έχει τη δυνατότητα να κάνει ό,τι θέλει. Είστε σίγουρα της άποψης, ότι η πολιτεία μας μεταχειρίζεται με τέτοιον τρόπο;

Δεν είναι θέμα άποψης εδώ.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βλέπω και να κατονομάζω γεγονότα.

Παρακολουθούμε όλοι με τον πρόσφατο πανικό για τη γρίπη των πτηνών, το πώς η πολιτεία παραδίδει εν γνώσει της τον πληθυσμό σε κάποια πρόσωπα που είναι μεταμφιεσμένα σε επιστήμονες. Σχεδιάζουν να εφαρμοστεί εξαναγκαστική χημειοθεραπεία και την επόμενη Άνοιξη το σύνολο του γερμανικού πληθυσμού θα εμβολιαστεί υποχρεωτικά δύο φορές ενάντια στον υποτιθέμενο ιό-φάντασμα της γρίπης των πτηνών.

Όμως ούτε ο ιός της γρίπης των πτηνών έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει, ούτε και οποιοσδήποτε άλλος ιός που να σχετίζεται με οποιοδήποτε τρόπο με κάποια αρρώστια.

Τέτοιοι ιοί δεν υπάρχουν. Θεωρούνται αποδεδειγμένοι και υπαρκτοί, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η Υπουργός Υγείας ομολόγησε ότι ο ιός του AIDS θεωρείται αποδεδειγμένος βάσει μιας «παγκόσμιας ομοφωνίας».

Μα ο επικίνδυνος για τον άνθρωπο ιός της γρίπης των πτηνών, αποδείχθηκε με μεγάλη ακρίβεια σε ένα εγγλέζικο εργαστήριο!

Αν πράγματι αποδειχθεί κάποια στιγμή η ύπαρξη ενός ιού μέσα από ένα συγκεκριμένο σώμα, ή από ένα υγρό, από πουλιά για παράδειγμα, τότε οποιοσδήποτε συνηθισμένος επιστήμονας σε ένα συνηθισμένο εργαστήριο, είναι σε θέση μέσα σε μια μέρα να εξετάσει αν αυτός ο ιός υπάρχει, π.χ. σε κάποιο νεκρό πουλί.

Ωστόσο ποτέ δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως τίθενται σε εφαρμογή έμμεσες και εντελώς άσχετες διαδικασίες.

Υποστηρίζεται, για παράδειγμα, ότι υπάρχουν αντισώματα, τα οποία ενώνονται με το σώμα του υποτιθέμενου ιού (και μόνο με αυτό), οπότε με την απόδειξη μιας επιτυχούς ένωσης μεταξύ σώματος και αντισώματος, υποστηρίζεται ότι αποδείχθηκε και ο υποτιθέμενος ιός.

Στην πραγματικότητα, τα υποτιθέμενα αντισώματα είναι απλώς διαλυόμενες πρωτεΐνες του αίματος, οι οποίες παίζουν κεντρικό ρόλο στο κλείδωμα των κυττάρων που αναπτύσσονται και διαιρούνται, καθώς επίσης και στην θεραπεία των πληγών.

Αυτές οι πρωτεΐνες, που ονομάζονται και «γλομπουλίνες» συνδυάζονται με άλλες πρωτεΐνες στον δοκιμαστικό σωλήνα, σε ανάλογη συγκέντρωση οξέων και βάσεων, μετάλλων και διαλυτών.

Έτσι μπορούμε να κάνουμε οποιοδήποτε δείγμα από άνθρωπο ή ζώο, να προκύπτει θετικό ή αρνητικό. Είναι ολοφάνερη, και αυτό πρέπει να ειπωθεί ξεκάθαρα, εγκληματική αυθαιρεσία.

Ακόμα και όταν υποστηρίζεται ότι μέσω μιας βιοχημικής τεχνικής πολλαπλασιασμού, που ονομάζεται «αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης» (PCR), πολλαπλασιάζεται (και έτσι αποδεικνύεται) το ονομαζόμενο «γενετικό υλικό» του ιού, πρόκειται πάλι για απάτη επειδή πρώτον, δεν υπάρχει πουθενά γενετικό υλικό παθογόνου ιού με το οποίο να μπορούμε να συγκρίνουμε τα τεχνητά πολλαπλασιασμένα τμήματα του γενετικού υλικού, και δεύτερον, πολλαπλασιάζονται μόνο σωματίδια του γενετικού υλικού, τα οποία βρίσκονταν από πριν στα υγρά που χρησιμοποιούνται για την έμμεση απόδειξη του υποτιθέμενου ιού.

Είναι πολύ απλό:
Χίλιες έμμεσες αποδείξεις, όπως για παράδειγμα οι αγρογραφίες, δεν συνεπάγονται την ύπαρξη των UFO. Δεν χρειάζεται καν γνώση της αγγλικής γλώσσας για να διακρίνει κανείς ότι στις δημοσιεύσεις που παραπέμπουν οι απατεώνες της θεωρίας των ιών, δεν εμφανίζεται πουθενά κάποιος ιός: αν ρωτήσουμε αυτούς τους επιστήμονες για την απόδειξη της ύπαρξης του υποτιθέμενου ιού, για παράδειγμα του ιού Η5Ν1, αυτό που θα εισπράξουμε είναι υπεκφυγές και ποτέ μία συγκεκριμένη απάντηση.

Στην τηλεόραση ακούσαμε ξανά και ξανά ότι οι έρευνες έγιναν σε ένα αγγλικό εργαστήριο. Το όνομα αυτού του εργαστηρίου δεν γνωστοποιήθηκε στο κοινό. Πρόκειται για το εργαστήριο αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη γρίπη των πτηνών στο Weybrigde. Ρώτησα πολλές φορές τους επιστήμονες σχετικά με τις αποδείξεις ύπαρξης του ιού Η5Ν1.

Μου απάντησαν μόνο μία φορά και έκτοτε ποτέ ξανά, γράφοντας μου ότι δεν κατάλαβαν την ερώτησή μου. Απευθύνθηκα πολλές φορές στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και ειδικά στον συντονιστή της πανδημίας της γρίπης των πτηνών, τον Γερμανό Klaus Stohr, με την παράκληση να μου δώσουν τις αποδείξεις για την ύπαρξη του ιού της γρίπης των πτηνών. Δεν αντέδρασε ούτε ο ΠΟΥ, ούτε ο Klaus Stohr.

Τι σημαίνει όμως το όνομα του ιού «Η5Ν1», για τον οποίο μιλάει όλος ο κόσμος;

Το «Η» είναι το αρχικό της »αιμοσυγκολιτίνης» (Ηemagglutinin)» και το «Ν» είναι το αρχικό της «Νευραμινιδάσης» (Neuraminidase).

Οι ψευδο-ιολόγοι ισχυρίζονται ότι στο περίβλημα των ιών της γρίπης, βρίσκονται πρωτεΐνες τύπου αιμοσυγκολιτίνης και πρωτεΐνες τύπου του ενζύμου «νευραμινιδάση».

Στην βιοχημεία, σαν «αιμοσυγκολιτίνη» χαρακτηρίζονται οι πιο διαφορετικές ουσίες, όχι μόνο πρωτεΐνες, οι οποίες προκαλούν συγκόλληση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

Οι ψευδο-ιολόγοι έχουν συμφωνήσει ότι στο περίβλημα των ιών της γρίπης πρέπει να βρίσκονται 15 διαφορετικοί τύποι πρωτεϊνών με τις ιδιότητες της αιμοσυγκολιτίνης.

Το «5» εκπροσωπεί τον πέμπτο τύπο μιας υποτιθέμενης πρωτεΐνης, η οποία και αυτή αποδείχθηκε μόνο έμμεσα.

Για να ανιχνευθεί κάποιος ιός της γρίπης, ανακατεύουν στο εργαστήριο ερυθρά αιμοσφαίρια με δείγματα στα οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται ο ιός. Αν τα ερυθρά αιμοσφαίρια συγκολληθούν, τότε υποστηρίζουν πως η αιτία για αυτό είναι η αιμοσυγκολιτίνης που περιέχεται στον ιό της γρίπης, δίχως όμως ποτέ να έχουν δει ή απομονώσει έναν τέτοιο ιό σε ένα τέτοιο μίγμα, ή σε κάποιο οποιοδήποτε δείγμα.

Στη συνέχεια, από το είδος και τον τρόπο της συγκόλλησης και με τον ίδιο και απαράλλακτο τρόπο που χρησιμοποιούν οι μάντεις στα κόμιξ «Αστερίξ», συμπεραίνουν τελικά για το ποιός τύπος αιμοσυγκολιτίνης έχει εντοπισθεί.

Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες διαθέτουν ευρεία γκάμα μεθόδων, οι οποίες εγγυώνται εκ κατασκευής την κατάδειξη εκείνου ακριβώς του τύπου αιμοσυγκολιτίνης, τον οποίο ο ερευνητής είχε υποθέσει από πριν.

Το ίδιο συμβαίνει και με το ένζυμο νευραμινιδάση, το οποίο υποστηρίζουν ότι αποτελεί τμήμα του περιβλήματος του ιού της γρίπης.

Εδώ οι ψευδο-ιολόγοι υποστηρίζουν την ύπαρξη 9 διαφορετικών τύπων.

Στην πραγματικότητα, η νευραμινιδάση είναι ένα ένζυμο που μέσω του αποχωρισμού τμημάτων ενός αμινοσακχάρου που ονομάζεται νευραμινικό οξύ, ρυθμίζει την επιφανειακή τάση που είναι καθοριστική για τη λειτουργία του εκάστοτε μεταβολισμού.

Κατ’ αναλογία με την «ιογενή» αιμοσυγκολιτίνη, υπάρχει ένα πλήθος διαθέσιμων προς αγορά μεθόδων ελέγχου, οι οποίες καταδεικνύουν ακριβώς εκείνο το αποτέλεσμα (δηλαδή τον τύπο της νευραμινιδάσης), που ο «μάντης» επιστήμονας διέβλεψε από πριν.

Έτσι, δεν είναι καθόλου παράδοξο που η χήνα του 73χρονου χωρικού Δημήτρη Κοσμηνάρη από το νησί Οινούσσες του ανατολικού Αιγαίου, η οποία κατά τα φαινόμενα ψόφησε από τον Η5Ν1, «εξαφανίσθηκε» στη συνέχεια δίχως να αφήσει ίχνη.

Στο προαναφερθέν εργαστήριο πάλι, δεν έφθασε αποδεδειγμένα κανένα δείγμα από την Ελλάδα, αλλά τα προφητικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει πως «το πρώτο δείγμα επιβεβαίωσε τις υποψίες».

Για να αποδειχθεί ο Η5Ν1, πράγματι δεν είναι απαραίτητο κανένα δείγμα, επειδή όπως σε όλες τις υποτιθέμενες επιδημίες, δεν πρόκειται παρά για μια προσχεδιασμένη κίνηση πρόκλησης ενός κλίματος φόβου για πολιτικούς σκοπούς.

Στα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζονται συνεχώς φωτογραφίες από ιούς τόσο της γρίπης των πτηνών, όσο και της κοινής γρίπης. Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες δείχνουν στρογγυλές μορφές. Αυτές οι μορφές δεν είναι ιοί;

Όχι!

Πρώτον, οι στρογγυλές μορφές που υποτίθεται ότι είναι ιοί γρίπης, μπορούν να αναγνωρισθούν από κάθε μοριακό βιολόγο ότι είναι τεχνητά κατασκευασμένα σωματίδια από λίπη και πρωτεΐνες.

Ο μη ειδικός μπορεί να εξακριβώσει αυτή την πραγματικότητα ζητώντας απλά κάποια επιστημονική δημοσίευση, στην οποία να περιγράφονται οι φωτογραφίες και να τεκμηριώνεται η σύνθεσή τους. Τέτοια δημοσίευση δεν υπάρχει.

Δεύτερον, οι φωτογραφίες που υποτίθεται ότι απεικονίζουν ιούς της γρίπης των πτηνών, είναι εύκολο να αναγνωρισθούν από κάθε βιολόγο ως κανονικά τμήματα που απαρτίζουν κάποια κύτταρα, ή ακόμα και ως ολόκληρα κύτταρα που βρίσκονται στη φάση εισαγωγής ή εξαγωγής συστατικών τμημάτων του κυττάρου και του μεταβολισμού.

Ο μη ειδικός, μπορεί και πάλι να εξακριβώσει αυτή την πραγματικότητα με απλό τρόπο, ζητώντας να του γνωστοποιήσουν τη δημοσίευση από την οποία προέρχονται αυτές οι φωτογραφίες: δε θα παραλάβει ποτέ τέτοιες δημοσιεύσεις.

Η συντεχνία που ευθύνεται για την διασπορά του πανικού δε θέλει να αποκαλύψει τα μέσα της επιχείρησής της, δηλαδή την εξαπάτηση που σχετίζεται με τα εργαστηριακά πειράματα και τα πειράματα σε ζώα.

Αν ρωτήσουμε τα φωτογραφικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία από πού προμηθεύονται αυτές τις φωτογραφίες, θα μας παραπέμψουν στον οργανισμό του Αμερικανικού Υπουργείου Υγείας, το CDC, που υπόκειται στην εξουσία του Πενταγώνου και είναι υπεύθυνος για τις επιδημίες.

Από το CDC προέρχεται και η μοναδική εικόνα του υποτιθέμενου Η5Ν1.

Αυτή η εικόνα δείχνει το μήκος και ταυτόχρονα την τομή των σωληνίσκων στα κύτταρα, τα οποία θανατώθηκαν στον δοκιμαστικό σωλήνα. Αυτοί οι σωληνίσκοι, στην γλώσσα των ειδικών ονομάζονται «μικροσωλινίσκοι» και εξυπηρετούν την μεταφορά και την επικοινωνία μέσα στο κύτταρο καθώς και την διαίρεση του κυττάρου.

Ωστόσο, έχουν δείξει ότι ο Η5Ν1 σκοτώνει τα έμβρυα από τα κοτόπουλα και καλλιεργείται στα αυγά. Τι κρύβεται εδώ;

Τέτοια πειράματα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί εδώ και πάνω από 100 χρόνια για την «απόδειξη» των πιο διαφορετικών «ιών», όπως για παράδειγμα του ιού της ανεμοβλογιάς. Κάνουν ενέσεις εκχυλισμάτων στο έμβρυο τρυπώντας το τσόφλι του αβγού. Ανάλογα με την ενέσιμη ποσότητα και το σημείο που θα τρυπηθεί το έμβρυο με το «μολυσμένο» εκχύλισμα, πεθαίνει αμέσως ή σιγά-σιγά.

Θα πέθαινε ακόμα και αν το εκχύλισμα είχε προηγουμένως απολυμανθεί.

Αυτές οι θανατώσεις χρησιμοποιούνται από τους ιολόγους σαν άμεση απόδειξη,
πρώτον, για την ύπαρξη του εκάστοτε ιού,
δεύτερον, για την απόδειξη της ικανότητας πολλαπλασιασμού του ιού, και
τρίτον (και ταυτόχρονα) σαν απόδειξη για την απομόνωση του ιού.

Από τα έμβρυα των κοτόπουλων που θανατώνονται με αυτόν τον τρόπο και τα οποία ετησίως ψοφάνε σιωπηρά κατά εκατομμύρια στα κέντρα παραγωγής εμβολίων, παράγονται στη συνέχεια τα διάφορα εμβόλια.

Στον δοκιμαστικό σωλήνα, εκτός από έμβρυα κοτόπουλων, σκοτώνονται και κύτταρα, ούτως ώστε ο θάνατος αυτών των κυττάρων να χρησιμοποιηθεί σαν απόδειξη για την ύπαρξη, τον πολλαπλασιασμό και την απομόνωση κάποιου παθογόνου ιού.

Πουθενά όμως δεν απομονώνεται κάποιος ιός, δεν φωτογραφίζεται στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο και δεν παρουσιάζονται τα συστατικά του σε διαδικασίες που ονομάζονται «ηλεκτροφόρεση».

Πώς μπορεί να το επαληθεύσει κάτι τέτοιο ο μη ειδικός;

Όσον αφορά αυτά τα μικρά τμήματα, τα οποία με την γενετική έννοια δεν είναι ολοκληρωμένα και δεν επαρκούν ούτε για τον ορισμό του γονιδίου, υποστηρίζεται ότι όλα μαζί θα απέδιδαν το συνολικό γενετικό υλικό ενός ιού της γρίπης.

Για να φανεί η εξαπάτηση, πρέπει μόνο να προσθέσουμε όλα τα δημοσιευμένα τμήματα, για να διαπιστώσουμε ότι το μήκος του αθροίσματος όλων αυτών των τμημάτων, τα οποία όλα μαζί θα έπρεπε να αποδίδουν το συνολικό γενετικό υλικό του υποτιθέμενου ιού της γρίπης, το οποίο δεν αποδίδεται  ούτε κατά διάνοια (σημ: δηλαδή την «υπόθεση» αντί για την απόδειξη) του γονιδιώματος του μοντέλου του ιού της γρίπης.

Ακόμα απλούστερο θα ήταν να ρωτήσει κανείς σε ποια δημοσίευση μπορούμε να βρούμε μια εικόνα από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο αυτού του υποτιθέμενα ανακατασκευασμένου ιού.

Τέτοια δημοσίευση δεν υφίσταται.

Υποστηρίζεται ότι αυτά τα πειράματα έδειξαν πως αυτός ο ανακατασκευασμένος ιός του 1918 θα μπορούσε να γίνει εξαιρετικά θανατηφόρος. Τι δεν σας φαίνεται αληθές εδώ;

Αν σε ένα έμβρυο κότας κάνουμε ένεση στην καρδιά με μίγμα από τεχνητά κατασκευασμένα τμήματα γενετικού υλικού, θα πεθάνει γρηγορότερα από ότι αν αυτή η ένεση είχε γίνει κάπου πιο περιφερειακά. Αν εκθέσουμε κύτταρα στον δοκιμαστικό σωλήνα, σε μία ποσότητα από τεχνητά κατασκευασμένα τμήματα γενετικού υλικού και πρωτεϊνών, τα κύτταρα θα πεθάνουν πιο γρήγορα από ότι στις τυπικές συνθήκες θανάτου άλλων κυττάρων στον δοκιμαστικό σωλήνα, πράγμα που συνήθως χρησιμοποιείται ως απόδειξη για την ύπαρξη, την απομόνωση και τον πολλαπλασιασμό του υποτιθέμενου ιού.

Με βάση τώρα αυτό το τεχνητά κατασκευασμένο γενετικό υλικό, το οποίο παρουσιάζεται ως ιογενές, δημιουργούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μοντέλα πρωτεϊνών.

Από αυτά τα μοντέλα πρωτεϊνών, ανακατασκευάζεται στους υπολογιστές η μορφή ολόκληρου του ιού. Αυτό είναι όλο κι όλο, αλλά όλος ο κόσμος πιστεύει ότι θα μπορούσαμε να ανακατασκευάσουμε ιούς στο εργαστήριο.

Δεν είναι να απορούμε λοιπόν που σε ανακοινώσεις της CIA και της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας Μ16, αναφέρονται ισχυρισμοί ότι το κομμουνιστικό καθεστώς της Βόρειας Κορέας θα κατασκευάσει τώρα ιούς, ακόμα πιο θανατηφόρους από τον Η5Ν1.

Τι συμπεραίνετε από αυτό;

Αφού δεν βρήκαμε τον αρχηγό της υποτιθέμενης Αλ Κάιντα, τον Μπιν Λάντεν, αφού η «Αλ Κάιντα» στα αραβικά δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά «Ο δρόμος» και προτού την κατεδάφιση των ουρανοξυστών της Νέας Υόρκης δεν είχε ακουστεί τίποτα γι’ αυτήν, αφού ο Σαντάμ δε βρέθηκε να κατέχει όπλα μαζικής καταστροφής ή ιούς της ευλογιάς που στάθηκαν η αιτία για τον δεύτερο πόλεμο στο Ιράκ και αφού τώρα υποστηρίζεται η ύπαρξη καινούργιων ιών, θα έπρεπε πλέον να είναι ξεκάθαρο ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι τρομοκράτες και ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι βομβιστές αυτοκτονίας.

Είναι όλοι όσοι εμπλέκονται και συμβάλλουν στη δημιουργία πανικού με τους ιούς.

Ανάμεσα στα σχέδια πανδημίας, προβλέφτηκε από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) η πιθανή κατάρρευση των συστημάτων τροφοδοσίας και της δημόσιας τάξης, σε συνδυασμό με την ανακήρυξη της γρίπης των πτηνών.

Τις εκτιμήσεις για τα πάνω από 100 εκατομμύρια νεκρούς πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη. Βλέπω σαν πρώτους απειλούμενους τους τροφίμους των γηροκομείων, που σε περίπτωση χάους, κατάρρευσης του συστήματος τροφοδοσίας και κατάρρευσης της δημόσιας τάξης, θα βρεθούν και αυτοί και τα μικρά παιδιά τελείως απροστάτευτοι και ανίκανοι να αντισταθούν.

Θα ήταν κάτι το απερίγραπτο, αν οι κατασκευαστές επιδημιών κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη διάρκεια του Xειμώνα.

Προστατεύει τους ανθρώπους από την γρίπη των πτηνών το φάρμακο Tamiflu, που τώρα αγοράζεται με λεφτά των φορολογουμένων για να εξασφαλισθούν αποθέματα;

Πουθενά δεν υποστηρίζεται ότι αυτό το φάρμακο προστατεύει από κάποια γρίπη.

Το Tamiflu υποτίθεται ότι επιδρά σαν ανασταλτικό της νευραμινιδάσης.

Καταστέλλει στον οργανισμό την λειτουργία του σακχάρου που ονομάζεται νευραμινιδάση, το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την επιφανειακή τάση (βιοηλεκτρική τάση) των κυττάρων.

Οι παρενέργειες που αναφέρονται στις εσώκλειστες οδηγίες του Tamiflu είναι σχεδόν ίδιες με τα συμπτώματα της βαριάς γρίπης.

Και τώρα ετοιμάζουν μαζικά αποθέματα των φαρμάκων που προκαλούν ακριβώς συμπτώματα σαν εκείνα μια πραγματικής, βαριάς όπως λέγεται, γρίπης, τα οποία θα υποχωρούσαν χωρίς γιατρό σε επτά ημέρες και με γιατρό σε.. μία βδομάδα.

Αν το Tamiflu δοθεί σε άρρωστους ανθρώπους, θα πρέπει να περιμένουμε πολύ βαριά συμπτώματα, σαν εκείνα της βαριάς γρίπης.

Αν ανακηρυχθεί η εξάπλωση μιας πανδημίας στον ανθρώπινο πληθυσμό, τότε θα λάβουν αυτό το φάρμακο πολλοί άνθρωποι ταυτοχρόνως.

Και τότε θα έχουμε πράγματι τα ξεκάθαρα συμπτώματα μιας επιδημίας «Tamiflu».

Τότε θα πρέπει επίσης να αναμένουμε θανάτους από το Tamiflu, οι οποίοι στη συνέχεια θα παρουσιαστούν σαν απόδειξη για την επικινδυνότητα της γρίπης των πτηνών και για τη μεγάλη φροντίδα που επέδειξε η πολιτεία για την υγεία των ανθρώπων.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με επανάληψη του δοκιμασμένου παραδείγματος του AIDS.

Στην Ισπανία, οι εσώκλειστες οδηγίες των φαρμάκων του AIDS αναφέρουν ότι δεν είναι γνωστό αν τα συμπτώματα προκαλούνται από τα φάρμακα, ή από τον ιό του AIDS.

Δε θα συνιστούσατε λοιπόν, κάποιο γενικό εμβολιασμό, ή τον ειδικά ανεπτυγμένο εμβολιασμό εναντίων της γρίπης των πτηνών;

Δε συνιστώ την παραφροσύνη.

Κάθε εμβόλιο περιέχει δηλητηριώδη συστατικά με επιπτώσεις μακράς διαρκείας στον οργανισμό και με αποτέλεσμα κάποια μικρή ή σοβαρή βλάβη.

Ο νόμος προστασίας μολύνσεων επιβάλλει σαν δικαιολογητικό προϋπόθεσης του εμβολιασμού την «ύπαρξη» ενός νοσογόνου διεγέρτη, π.χ. ενός ιού.

Επειδή όμως δε μπορεί και δεν επιτρέπεται να υποστηριχτεί η ύπαρξη κανενός από τους υποτιθέμενους «παθογόνους ιούς», δε μπορεί να υπάρξει νόμιμος εμβολιασμός κατά της γρίπης, ούτε επίσης κατά της γρίπης των πτηνών.

Κάθε εμβολιασμός που διεξήχθη στην Γερμανία μετά την εφαρμογή του νόμου περί μολύνσεων της 01.01.2001, εντάσσεται στο ποινικό αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. Είναι αυτονόητο ότι δεν συνιστώ σε κανέναν να προσφερθεί σαν θύμα ποινικών αδικημάτων και εγκληματιών.

Τι κρύβεται κατά την γνώμη σας πίσω από όλα αυτά που ζούμε εδώ στο παρόν;

Σχετικά με αυτό μπορούμε μόνο να κάνουμε υποθέσεις.

Είναι αυτονόητο ότι οι φαρμακοβιομηχανίες ευτυχούν με τις χονδρές δουλειές από τον πανικό της γρίπης των πτηνών.

Στην πραγματικότητα όμως, ο καθένας μας βρίσκεται πίσω από αυτή την τρέλα.

Η κατάσταση είναι έτσι όπως είναι. Αλλά έφτασε ως εκεί που έφτασε, επειδή εμείς σαν πολίτες επιτρέψαμε στο Κράτος να ενεργεί με τέτοιο τρόπο εναντίων των ανθρώπων, παρόλο που το κράτος μας επίσημα είναι ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου.

Όποιος περιμένει ότι οι φαρμακοβιομηχανίες θα κάνουν κάτι για το καλό των ανθρώπων σ’ αυτή την υπόθεση, θα περιμένει μάταια.

Όποιος δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του, κάνει ένα τεράστιο λάθος. Ο καθένας μπορεί να ρωτήσει στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Προστασίας Καταναλωτή και στο Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας για τις επιστημονικές αποδείξεις που δικαιολογούν την γρίπη των πτηνών.

Όποιος περιμένει ότι αυτό θα το κάνουν «οι άλλοι», δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεται αν οι άλλοι δεν το κάνουν και αν η κατάσταση δεν μένει καθόλου όπως έχει, αλλά χειροτερεύει διαρκώς.

Τελικά, είμαστε εμείς οι πολίτες που βρισκόμαστε πίσω από αυτά τα πράγματα, με την χρόνια απραγία μας μέσα σ’ αυτή την τρέλα που παρακολουθούμε και ανεχόμαστε.

Οφείλουμε ν’ αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά την κοινωνική υπευθυνότητα, αν δεν θέλουμε να παραδοθούμε και να θυσιαστούμε στην απόλυτη κυριαρχία και το χάος μιας ανεξέλεγκτης ψευδοεπιστήμης.

Θα έπρεπε, λοιπόν, κατά την γνώμη σας να πάμε ενάντια στην επιστήμη;

Η κυριαρχία της ψευδοεπιστήμης πρέπει να αντικατασταθεί με μια κοινωνική επιστήμη, που θα την χαρακτηρίζει η υποχρέωσή της προς την αλήθεια και η δυνατότητα για επιβεβαίωση και επικύρωσή της.

Η γλώσσα της υπάρχουσας πανεπιστημιακής Ιατρικής αποκαλύπτει ότι στο προσκήνιο βρίσκονται ηγεσίες ανεξέλεγκτες από την δημοκρατία και το δίκαιο, τη στιγμή που οι ορθόδοξοι γιατροί και το Κράτος δικαιολογούν τις πράξεις τους με επίκληση στην «επικρατούσα άποψη της ιατρικής», στην οποία οφείλουμε να καθυποταχτούμε κι εμείς, και τη στιγμή που αυτή η ηγεσία υποστηρίζει ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός, ή ότι η Γη είναι επίπεδη.

Δεν έχουμε όμως λόγο να παραπονιόμαστε.

Εμείς είμαστε που ανεχόμαστε αυτή την κρατική συμπεριφορά.

Αν συνεχίσουμε ωστόσο να ανεχόμαστε τη δημιουργία αυτής της ηγεσίας από εμάς τους ίδιους, ακριβώς όπως κάνουμε και τώρα που ήρθαμε αντιμέτωποι με τη γελοιότητα των ισχυρισμών για την γρίπη των πτηνών, δεν θα έπρεπε να εκπλαγούμε αν ένα πρωί ξυπνήσουμε και διαπιστώσουμε έντρομοι ότι είμαστε νεκροί:
σκοτωμένοι από μια ηγεσία που την ανεχτήκαμε σαν πολίτες ενός δημοκρατικού κράτους δικαίου.

Σε ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου, η γρίπη των πτηνών θα ήταν το ίδιο αδιανόητη όπως το AIDS και οι εμβολιασμοί. Εμείς, οι πολίτες πρέπει να χτίσουμε το κράτος δικαίου.

Και τότε μόνο δε θα δώσουμε καμιά ευκαιρία ούτε στο AIDS, αλλά ούτε και στη σχετική μ’ αυτό ψευδοεπιστήμη. Το μόνο που μπορώ να πω σε όλους είναι:

Μη πιστεύετε τα ψέματα που σας λένε!

Ελέγξτε τα!

Χρησιμοποιήστε τη λογική σας!

Για όποιον θέλει να το κάνει, υπάρχουν αρκετά κεντρίσματα στην ιστοσελίδαwww.agenda-leben.de

 O Dr. rer. nat. Stefan Lanka είναι μοριακός βιολόγος.

Εδώ και 12 χρόνια περίπου, εργάζεται σαν ανεξάρτητος ιατρικός αναλυτής.

 H παραπάνω συνέντευξη υπάρχει στο βιβλίο:

«Die Vogelgrippe – Der Krieg der USA gegen die Menschheit», των:
Stefan Lanka, Hans-Ulrich Niemitz, Veronika Widmer, Karl Krafeld
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: kleinkleinverlag,

καθώς επίσης και στις ιστοσελίδες:
www.kleinkleinaktion.de και www.faktuell.de

ἐπιμέλεια
Εὐαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μsc

πηγές

Dr. Stefan Lanka Exposes The «Viral Fraud»

Pictures of «Isolated Viruses» Debunked

Θά ἀφανισθοῦμε λοιπόν ὅλοι ἀπό τήν συμβατική ἰατρική;

The olive leaf extract exhibits antiviral activity against viral haemorrhagic septicaemia rhabdovirus (VHSV)

Wormwood (Artemisia absinthium) suppresses tumour necrosis factor alpha and accelerates healing in patients with Crohn’s Disease – a controlled clinical trial.

Kαρκῖνοι, AIDS, Ebola, κορωνοϊοὶ καὶ τὸ κοινό τους στοιχεῖον

Bότανα κατὰ τοῦ μπαμπούλα Ἔμπολα .

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἔμπολα ὁ υἱὸς τῆς Μπὶγκ Φάρμα καὶ ὁ πατὴρ Ἱπποκράτης.

Leave a Reply