Αὐτὸ δὲν εἶναι κόμμα… Χαβούζα εἶναι!

Αὐτὸ δὲν εἶναι κόμμα... Χαβούζα εἶναι!Καί ἡ Τζάκρη στόν σύριζα;;;; (!!!)

Ὅταν ἡ Τζάκρη ψήφιζε γιὰ νὰ ἔλθῃ τὸ ΔΝΤ νὰ σὲ γ@μήσῃ,τὸ ξέχασες μ@λ@κ@ Συριζαῖε διαπλεκόμενε ἀριστερούλη μου ἐσύ;
Αὐτὸ δὲν εἶναι κόμμα… Ἡ χαβούζα εἶναι ῥέ!!!

Νίκος Γεωργιόπουλος

Η Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συνάντηση με τον Τσίπρα

Συναντήθηκαν στην Βουλή

Φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» το δικό της «όχι» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Ζήτησε και αυτή άμεσες εκλογές 

Κοινοβουλευτικά εμπόδια για την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας επιχειρεί να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με προσωπικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να «κλειδώσει» τον «μαγικό» αριθμό των 121 βουλευτών.

Με τον συγκεκριμένο στόχο, το τελευταίο διάστημα διενεργούνται αλλεπάλληλες επαφές με ανεξάρτητους βουλευτές.

Στην ατζέντα των συζητήσεων, εκτός από την στάση που θα τηρηθεί κατά την κρίσιμη εκλογή του Προέδρου, που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες και η συζήτηση για ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία.

Υπό αυτά τα δεδομένα ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα, με την ανεξάρτητη βουλευτή προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ πριν από λίγες ημέρες αντίστοιχη επαφή υπήρξε και με την προερχόμενη εκ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κυρία Χρυσούλα Γιαταγάνα. 

Από την ανακοίνωση που εξέδωσε η κυρία Τζάκρη, αμέσως μετά την συνάντησή με τον κ. Τσίπρα, φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» το δικό της «όχι» για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Επιπροσθέτως, από την φράση της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, «θεωρώ πατριωτικό καθήκον μου την ενίσχυση του προοδευτικού χώρου με σκοπό μια ευρεία, πλειοψηφική και αυτοδύναμη νίκη», αρκετοί συμπεραίνουν ότι έχει «κλειδώσει» και η τοποθέτησή της στα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Η βουλευτής, έπειτα από την συνάντηση, ανέφερε ακόμη πως συντάχτηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. 

Γι’ αυτό και -όπως τόνισε- τάσσεται υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες «με σκοπό την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής, προοδευτικής κυβερνήσεως» καθώς «η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας».

Σύμφωνα με την κυρία Τζάκρη, «η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε ημέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο» και σημειώνει ότι «είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό η κυρία Γιαταγάνα, είχε αναφέρει πως οι απόψεις της είναι «κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, η ανεξάρτητη βουλευτής είχε πει πως είχε μιλήσει με τον κ. Τσίπρα και ότι «θα κάνει το καθήκον της γιατί πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση». 

πρῶτο θέμαΑὐτὸ δὲν εἶναι κόμμα... Χαβούζα εἶναι!2

Μία ἡδονὴ ὅμως τὴν ἔχουν ὅταν μᾶς στέλνουν τὸν λογαριασμό!!!

«…Μὰ καὶ προσφάτως, ὅταν τὸ ΣτΕ ἀπεφάνθῃ πὼς ὁ λαθρονόμος εἶναι ἀντισυνταγματικὸς ἡ μανδὰμ Τζάκρη ἔσπευσε νὰ δηλώσῃ:

 «Η διαρροή του αποτελέσματος της διασκέψεως της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του νόμου 3838/2010 αποτελεί σοβαρό ατόπημα», τονίζει η κυρία Τζάκρη και προσθέτει:
«Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση για τις συνέπειες της αποφάσεως έως ότου αυτή δημοσιευθεί σύμφωνα με τον νόμο και γίνει γνωστό το σκεπτικό της.»

…Εἶναι αὐτὴ ποὺ ὅταν ψηφίζονταν στὴν βο(υ)λὴ τὰ μνημόνια κυκλοφοροῦσε μὲ μερικῶν χιλιάδων εὐρὼ κοσμήματα καὶ φορέματα, προκαλῶντας, ἀφ΄ ἑνὸς τὸ δημόσιον αἴσθημα, καὶ ἀποδεικνύοντας, ἀφ΄ ἑτέρου, πὼς ἔχου,ε νὰ κάνουμε μὲ ἕνα ἄτομο ποὺ ἀδυνατεῖ νὰ ἀντιληφθῇ πὼς στὴν Ἑλλάδα διαβιοῦν ἀπὸ ἀρχαιοτάτων ἐτῶν Ἕλληνες κι ὄχι κορόιδα.

Εἶναι αὐτὴ ποὺ διετήρησε ὑψηλὰ τὸ ἐπίπεδον τοῦ ῥουσφετιοῦ στὴν ἐκλογική της περιφέρεια μὲ πολλοὺς τρόπους.

Παράδειγμα πρῶτον:

Το έκανε το θαύμα της η κυρία Τζάκρη. Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να κτυπήσει την διαπλοκή και το ρουσφέτι, και παράλληλα να πείσει δεκάδες ΟΤΑ για την αναγκαιότητα, αλλά και ορθότητα του σχεδίου Καλλικράτης, ο Υπουργός Εσωτερικών κύριος Ραγκούσης της έκανε το μεγαλύτερο ρουσφέτι, κόντρα σε ΟΛΑ τα θεσμικά όργανα του Νομού Πέλλας, παρότι υπήρχαν ομόφωνες αποφάσεις να γίνουν ΤΡΕΙΣ Δήμοι στο Ν. Πέλλας.
Ενδεικτικά αναφέρω:
· Ομόφωνη απόφαση της ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας
· Ομόφωνη απόφαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας
· 10 εκ των 11 δημάρχων συμφώνησαν και υπέγραψαν επιστολή την οποία έστειλαν στον Υπουργό για τρεις δήμους
· Πλήθος φορέων (Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, κτλ)
· ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα…»

Παράδειγμα δεύτερον:

Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη ( που προ ημερών είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα, όπως είχαμε γράψει, με το φόρεμα και την εμφάνισή της αξίας 10.000 Ευρώ ) που φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας….

…παράδειγμα τρίτον:

(ἀπόσπασις ἐκπαιδευτικοῦ γιὰ χάριν τῆς μανδᾶμ!!!)Αὐτὸ δὲν εἶναι κόμμα... Χαβούζα εἶναι!3

…Παράδειγμα τέταρτον:

 

Η υφυπουργός Εσωτερικών κατηγορήθηκε ότι ξόδευε το 1/5 της βουλευτικής αποζημίωσης μόνο στο κομμωτήριο. Ωστόσο, για έναν μόνο καφέ της κυρίας Τζάκρη στο αεροδρόμιο χρειάστηκαν 18 διαφορετικές νομοθετικές διατάξεις, ώστε να μην πληρώσει από το μισθό της 29,30 ευρώ, σύμφωνα με έγγραφο της διεύθυνσης Οικονομικού του υπουργείου Εσωτερικών….

Δῆλα δή, γιὰ νὰ λέμε τὰ πράγματα μὲ τὸ ὄνομά τους, ἡ μανδὰμ τὴν «ἔκανε» μὲ ἐλαφρὰ πηδηματάκια, πρὸ κειμένου νὰ ξεφύγῃ ἀπὸ τὴν Μοίρα τῶν συναδέλφων της, ποὺ προδιαγράφεται τοὐλάχιστον σκληρὴ καὶ ἀπάνθρωπος… (Κατὰ τῶν ἐπιλογῶν τους φυσικὰ καὶ τῶν συνεπειῶν αὐτῶν….!!!)
Ἄρα, τὸ σούργελο, γιὰ τὸ ὁποῖο τσακίστηκαν ΟΛΟΙ νὰ μᾶς πείσουν περὶ τοῦ πατριωτισμοῦ του, τὸ μόνον ποὺ ἐπέτυχε ἦταν παράτασις στὴν δική της πτώσιν… Μόνον. Διότι κατὰ τὰ ἄλλα συζητᾶμε γιὰ ἕνα ἀκόμη μέλος τῆς γνωστῆς ἐθνοκτόνου συμμορίας.

Καὶ ξαφνικὰ ἡ Τζάκρη ἔγινε πατριώτισσα…

 

(Visited 192 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Αὐτὸ δὲν εἶναι κόμμα… Χαβούζα εἶναι!

Leave a Reply