Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος

Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος12Εὐάγγελος Βενιζέλος.
Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος
Ὁ «ἄνθρωπος» ποὺ θεωρεῖται, ἀπὸ πολλούς, ἡ ταφόπλακα τοῦ πολιτισμοῦ καὶ τῆς ἱστορίας μας, ἀλλὰ καὶ ὅλων τῶν Ἑλλήνων. Αὐτὸς ποὺ σκαρφίσθηκε τὴν συνένωσιν τῶν «δημοκρατικῶν δυνάμεων» καὶ τοῦ «συνταγματικοῦ τόξου» πρὸ κειμένου νὰ «νομιμοποιήσῃ», βάσει τῶν ἀντισυνταγματικῶν του ἐμπνεύσεων, τὰ μνημόνια, τὴν λεηλασία καὶ τὴν δουλοποίησίν μας.
Ὁ ὑπεύθυνος γιὰ ἀμέτρητες καταστροφές, ἄλλες γνωστὲς κι ἄλλες ἄγνωστες.

Δὲν εἶναι φυσικὰ μόνον αὐτὸς ποὺ διέλυσε κάθε ὑποδομὴ στὴν χώρα μας.
Ὅλοι οἱ προηγούμενοί του, ἐπίσης ὑπουργοὶ καταστροφῆς πολιτισμοῦ, καθὼς καὶ ἐπόμενοι, ἦσαν τοὐλάχιστον ὁλίγιστοι. Στὰ βήματά τους πορεύθηκε.
Μὰ ἀπὸ τὸ νὰ ἐξακολουθήσῃ τὴν κατιοῦσα ἔως τοῦ νὰ τῆς μεγαλώσῃ τὴν …κλίσιν, ὑπάρχει μεγάλη ἀπόστασις.

Σήμερα λοιπὸν θέλω μόνον νὰ σταθῷ σὲ μερικὲς ἀπὸ αὐτὲς τὶς καταστροφές, ποὺ ἀφοροῦν κυρίως στὸν πολιτισμό, βασιζομένη σὲ ἐπίσημες καταγγελίες, ποὺ κάποιες ἀπὸ αὐτὲς ἔφθασαν ἀκόμη καὶ στὰ δικαστήρια, δικαίωσαν τοὺς ἀντιδίκους τοῦ Μπένυ, ἀλλὰ κατὰ πῶς φαίνεται, ἡ ἐντολὴ τοῦ Μπένυ εἶναι …μεγαλυτέρας ἀξίας καὶ βαρύτητος, ἀπὸ κάθε …δικαστικὴ ἀπόφασιν.

Ἡ θέσις του στὸ ὑπουργεῖον ἀ-πολιτισμοῦ ξεκινᾶ μὲ τὶς κυβερνήσεις Σημίτη καὶ οἱ πρῶτες ἀντεθνικὲς δράσεις του ἐκφράζονται μὲ τὸ μένος του κατὰ Πουλιανοῦ.
Διαβάζουμε τὸ τὶ καταγγέλει ὁ ἴδιος ὁ Ἄρης Πουλιανός:

«Μετά από 15ετείς Δικαστικούς αγώνες, από το 1983 που διώχθηκα παράνομα και βίαια από το Σπήλαιο «του Αρχανθρώπου» στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, η Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος, της οποίας υπήρξα πρόεδρος επί σειρά ετών, δικαιώθηκε σ’ όλες τις Δικαστικές Αποφάσεις.
Το Εφετείο Αθηνών με την 3.798/97 απόφασή του, απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις Εφέσεις του ΕΟΤ και του Ελληνικού Δημοσίου και διατάσει με απόγραφο «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ», να γίνει εκτελεστή η απόφαση 8507/96 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σε εφαρμογή δύο αποφάσεων του Αρείου Πάγου, η οποία υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να παραδώσει στην ΑΕΕ την χρήση του Σπηλαίου των Πετραλώνων, των κτισμάτων, (Μουσείου, Εργαστηρίου, Βιβλιοθήκης, Αναψυκτηρίου, Εκδοτηρίου) και της εν γένει περιοχής και σε περίπτωση αρνήσεώς τους να αποβληθούν βιαίως, καθώς και την άμεση και οριστική επανεγκατάσταση της Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος στον χώρο των ερευνών της, ως της μόνης κατάλληλης να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στην γύρω περιοχή. Διατάσει δε όλες τις Αρχές να συνδράμουν στην εκτέλεση της αποφάσεως.
Δυστυχώς όμως, αντιτάχθηκε έντονα σ’ αυτές τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής ενός πλέγματος συμφερόντων, που επιδιώκουν την εξόντωση του έργου και του κύρους της ΑΕΕ και εμού προσωπικά.

ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αδίστακτα συμφέροντα, περιφρονούν τις Δικαστικές Αποφάσεις και την εφαρμογή τους «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» και κινήθηκαν άμεσα εναντίον του προσώπου μου, γιατί οι έρευνες και οι αποδείξεις μου για την καταγωγή των Ελλήνων και την προέλευση του ανθρώπου γενικότερα, καταρρίπτουν τις μέχρι σήμερα αντίθετα κρατούσες αβάσιμες και αναπόδεικτες θεωρίες.
Με τις Ανθρωπολογικές μου έρευνες, κατά την διάρκεια της επιστημονικής μου σταδιοδρομίας, κατέρριψα τις ανθελληνικές θεωρίες για την εξαφάνιση της βιολογικής συνέχειας του λαού της Ελλάδας και απέδειξα με αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία έγιναν διεθνώς παραδεκτά, ότι η καταγωγή των Ελλήνων από την Παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα είναι συνεχής και αδιάσπαστη.
Με τα ανθρωπολογικά στοιχεία που έφερα στο φως, μετά από μακροχρόνιες έρευνες στην Κρήτη απέδειξα ότι η καταγωγή των Κρητών από την Μινωική εποχή μέχρι σήμερα είναι αυτόχθων και όχι άλλη, όπως θέλουν να την παρουσιάζουν περίεργα κέντρα.
Με τις έρευνες μου μετά απά δεκαετίες στην Μακεδονία και ειδικά στο Σπήλαιο του «Αρχανθρώπου» στα Πετράλωνα Χαλκιδικής έφερα στο φως συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αρχαιότερος όρθιος και νοήμων άνθρωπος της Ευρώπης, ηλικίας μεγαλυτέρας των 700.000 χρόνων, προέρχεται από δώ και ότι η περιοχή του βορειοανατολικού Αιγαίου αποτελεί την κοιτίδα του ανθρωπίνου γένους. Εδώ βρέθηκε ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, τα αρχαιότερα ίχνη φωτιάς (πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια) και τελευταία, η κνήμη ανθρώπου που έζησε προ έντεκα εκατομμυρίων ετών.
Τα στοιχεία αυτά επαλήθευσαν ένδεκα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου και επικυρώθηκαν ομόφωνα από δύο τουλάχιστον Διεθνή Ανθρωπολογικά Συνέδρια, τα οποία με τις αποφάσεις τους επισημοποιούν τις θέσεις της ΑΕΕ και αναδεικνύουν τον Αρχάνθρωπο ως τον αρχαιότερο νοήμονα κάτοικο της Ηπείρου μας και των οποίων το κύρος προσπαθούν επίμονα να μειώσουν, εκθέτοντας διεθνώς την πατρίδα μας.
Για τις εργασίες μου που στηρίχθηκαν σε αδιάσειστα ανθρωπολογικά στοιχεία που έφερα στο φως, με πολέμησε ανηλεώς ένα Πανεπιστημιακό κατεστημένο, γιατί ξεσκέπασα τα λάθη και τις παρανομίες τους. Στον πόλεμο αυτόν πρωτοστάτησαν ιδίως καθηγητές χωρίς καν την ειδικότητα του ανθρωπολόγου, οι οποίοι αφού κατασυκοφάντησαν τις έρευνές μου με έναν πόλεμο λάσπης, παραπληροφορήσεως και αντιεπιστημονικότητας, υπέπεσαν και στο βαρύτατο επιστημονικό παράπτωμα της καταστροφής του «σκελετού του Αρχανθρώπου» και για να το καλύψουν αυτό, αμφισβητούν την ύπαρξή του….

Το ίδιο κατεστημένο επιδιώκει με διάφορες μηχανορραφίες την υφαρπαγή της πνευματικής μου εργασίας, με την προσπάθεια αποπομπής της ΑΕΕ από τον χώρο των ερευνών της, και για να καλύψουν λαθρανασκαφές εντός του Σπηλαίου που διαπιστώθηκαν κατά την πρόσφατη απογραφή τόσο από μένα όσο και από τον Δικαστικό Επιμελητή, καθώς και λαθραίες εξαγωγές όπως π.χ. άνω των χιλίων ευρημάτων που φυγαδεύθηκαν λαθραία στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου. Κυρίως όμως βρέθηκα στο στόχαστρο ανθελλήνων γιατί με τις θεωρίες μου στάθηκα εμπόδιο στα πονηρά τους σχέδια να παραπλανήσουν τους λαούς και να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει βιολογική συνέχεια του λαού της Ελλάδας, ότι οι Κρήτες δεν είναι αυτόχθονες και ότι κοιτίδα του ανθρωπίνου γένους υπήρξε η Αφρική.


ΕΛΛΗΝΕΣ !

Σήμερα πρωτοστατεί του πολέμου εναντίον μου ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον Διευθυντή Αρχαιοτήτων του Υπουργείου του Ι. Τζεδάκι με τον οποίο βρισκόμασταν στα δικαστήρια για την φυγάδευση στο εξωτερικό του Μινωικού μικροκεφάλου της Ζάκρου, σπανιωτάτου ευρήματος και σοβαρού αποδεικτικού στοιχείου για την καταγωγή των Κρητών. Ευρήματος του οποίου τελικά, παρόλη την ύποπτη αδιαφορία επί εικοσηπενταετία των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού με τις ενέργειες μας, τόσο τις δικές μου όσο και του «Αδέσμευτου», επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό.
Κατά την πρόσφατη απογραφή και επεισοδιακή εγκατάσταση μας, ενώπιον Δικαστικών Αρχών, διαπιστώθηκε η απώλεια του δεξιού μοιριαίου οστού του Αρχανθρώπου, καθώς και ενός κιβωτίου με στάχτη της αρχαιότερης μέχρι σήμερα φωτιάς στην γη μας, ηλικίας πλέον του ενός εκατομμυρίου χρόνων, με σκοπό τον κλονισμό του αποτελέσματος των ερευνών μας.
Ευρήματα τέτοιας τεράστιας Επιστημονικής αξίας αν βρίσκονταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της γης, όχι μόνο τα πανεπιστήμια, αλλά και οι κυβερνήσεις και οι λαοί θα επεδίωκαν με πάθος την διεθνή αξιοποίηση τους. Γιατί στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο;
Γιατί ο Υπουργός Πολιτισμού όχι μόνο τους καλύπτει αλλά δίνει ρητή εντολή στον Νομάρχη Χαλκιδικής Β. Βασιλάκη (κατά δήλωση του), να εκτελέσει κατεπειγόντως άμεση σφράγιση του Σπηλαίου και του Μουσείου, και να μην με αφήσει ούτε δευτερόλεπτο να πλησιάσω τα δικά μου ευρήματα; Τι φοβούνται τόσο απεγνωσμένα ώστε να βάλουν ολόκληρη την εκτελεστική εξουσία όχι μόνο να παρεμποδίσει την εκτέλεση των Δικαστικών Αποφάσεων αλλά και να μου επιτεθούν με τραμπούκους για να με εξουδετερώσουν άμεσα σαν επικεφαλής των ανασκαφών και του Μουσείου; Τι προσπαθούν να καλύψουν;
Τι ήθελε νύχτα στις 14/2//97 ο καθηγητής κ. Κουφός μέσα στο σφραγισμένο Μουσείο με τους συνεργάτες του, ενώ εκκρεμούσε Δικαστική Απόφαση;
Γιατί η διεύθυνση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ με επικεφαλής τον κ. Τζεδάκι, εξαπέλησε εναν πόλεμο λάσπης και παραπληροφορήσεως εναντίον της ΑΕΕ; Γιατί επικεφαλής της Εφορείας Παλαιοανθρωπο-λογίας-Σπηλαιολογίας, που ίδρυσα εγώ στο ΥΠ.ΠΟ είναι μια νομισματολόγος, ηοποία δέν μπήκε ποτέ σε σπήλαιο και παρόλα αυτά διατάσσει την σύλληψη μου, για παράβαση του νόμου «περί αρχαιοτήτων», πρίν ακόμη προλάβω να αγγίξω τα ευρήματα μου; Τέλος, γιατί ο ίδιος ο Υπουργός λυσσαλέα προσπαθεί να απομακρύνει εμένα και την ΑΕΕ και μπαίνει επικεφαλής μιας τόσο αισχρής και ύποπτης εκστρατείας;
Για όλες αυτές τις ενέργειές μου κυνηγήθηκα ανηλεώς, ξυλοκοπήθηκα και διώχθηκα, γιατί οι εντολές ήταν να με εξουδετερώσουν. Όμως στάθηκα όρθιος και πολέμησα και από το 1983 αναγκάστηκαν να παρανομήσουν και να καταφύγουν στην επιστημονική οικονομική και ανθρώπινη εξόντωσή μου,
Ενώ αφιέρωσα την ζωή μου και την περιουσία μου υπερασπιζόμενος, από τα νεανικά μου χρόνια, την Επιστήμη την Αλήθεια και την Πατρίδα μου, κάνοντας το καθήκον μου σαν Επιστήμονας και Έλληνας, για αντάλλαγμα δέχθηκα λάσπη, ύβρεις, διώξεις και προπηλακισμούς. Έτσι αμείβει η πολιτεία τα παιδιά της;
Επειδή εγώ έκανα το καθήκον μου απέναντί σου Ελληνικέ Λαέ, ζητώ τώρα από σένα να έρθεις να υπερασπιστείς και να πολεμήσεις αυτή την ετερόκλητη ομάδα που σκοπό έχει την εξόντωσή μου. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεσηκωθείς και θα τσακίσεις όλους αυτούς που στο πρόσωπό μου μάχονται την Αλήθεια την Δικαιοσύνη την Επιστήμη με μόνο σκοπό να πλήξουν εσένα τον Ελληνικό Λαό και τα συμφέροντά σου. Για όλους αυτούς τους λόγους, σας απευθύνω έκκληση ,Έλληνες, και ζητώ την συμπαράσταση σας για την δικαίωση του αγώνα μας.


Dr, Καθηγητής Άρης Πουλιανός
Μέλος του Μονίμου Διεθνούς ΙνστιτούτουΑνθρωπολογικών
και Εθνολογικών Επιστημών της UNESCO.»

Συζητᾶμε πάντα γιὰ αὐτὸ τὸ ξεδιάνδροπον καὶ ξεπουλημένο ὑπανθρωπίδιον:

«Κόβεται» τὸ …πιντὶ γιὰ τὰ …δικαιώματα μας καὶ τὰ …κέρδη μας, τὴν στιγμὴ ποὺ μόνον ἀπὸ τὰ ἐξοπλιστικὰ καὶ τὰ ὑποβρύχια οὐδεὶς γνωρίζει τὰ πόσα …τσίμπησε!!!
(Ναί, ἡ δίωξις ξεκίνησε ἐπὶ Μελίνας… Ἄλλο …«ἀστέρι» αὐτή!!! Μπορεῖτε νὰ διαβάσετε γιὰ τὸ εἶδος της καὶ τὴν …παιδεία της ἐδῶ: Ἡ Μελίνα τῆς …ἀντιστάσεως καὶ τοῦ …πολιτισμοῦ.)

Ἄς συνεχίσουμε ὅμως.
Ποιές περιόδους εἴπαμε πώς ἦταν ὑπουργός καταστροφῆς τοῦ πολιτισμοῦ καί τῆς κληρονομιᾶς μας;Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος125 Σεπτεμβρίου 1996-19 Φεβρουαρίου 1999 καὶ 20 Νοεμβρίου 2000-10 Μαρτίου 2004!!!
(Χρησιμότατος πάντα φυσικὰ στὶς κυβερνήσεις ἀνθελληνισμοῦ!!!)

βικιπαιδεία ἀπὸ ἐδῶ κι ἐδῶ.

(Ἐκτὸς ἀπὸ τὸ Μπένυ ἔχουμε κι ἄλλα πρόσωπα, ἐξαιρετικοῦ ἐνδιαφέροντος, ἀλλὰ δὲν θὰ ἀσχοληθοῦμε σήμερα μὲ αὐτά. Ἁπλῶς θὰ πρέπη νὰ τὰ θυμόμαστε!!! Εἶναι, ἦταν καὶ θὰ ἐξακολουθήσουν νὰ εἶναι ΟΛΟΙ προδότες. Τὰ «κυκλωμένα» ὀνόματα γιὰ νὰ τὰ θυμόμαστε καλλίτερα!)

Τί ἦταν λοιπόν τό Μπένυ;;
Ἐκτὸς ἀπὸ ὑπουργὸς τῶν ὑποβρυχίων ἦταν καὶ ὑπουργὸς καταστροφῆς τοῦ πολιτισμοῦ σὲ περιόδους ἀποφάσεων καὶ ἀναθέσεων τῶν ὀλυμπιακῶν ἔργων. Μόνον κατὰ τὴν διάρκεια τῆς βασιλείας του, τὴν περίοδον ποὺ ἦταν ὑπουργός, ἔχουμε μία ἀπὸ τὶς μεγαλύτερες καταστροφὲς στὴν ἀρχαιολογία μας, στὸν πολιτισμό μας καὶ στὴν ἱστορία μας.
Μήπως δέν ἦταν αὐτός, ποὺ μαζὺ μὲ τὸν Λαλιώτη, ἀπεφάσισαν τήν τσιμεντοποίησιν τῶν παλαιολιθικῶν (;;;) ἤ νεολιθικῶν (;;;) οἰκισμῶν στό ἀεροδρόμιον τῶν Σπάτων;
Ποιός τήν θυμᾶται αὐτήν τήν ἱστορία σήμερα;
Μὲ τόσο τσιμέντο, θὰ μοῦ πεῖτε, κανείς…

Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος5

βῆμαὉ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος4

ῥιζοσπάστης

Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος2 Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος3

πηγή

Ὅλος ὁ χάρτης-παρουσίασις ἐδῶ:

Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος χάρτης ἀεροδρομίου
(πατᾶτε στὸν σύνδεσμον γιὰ νὰ τὸν κατεβάσετε)

Μὴν μὲ ῥωτήσετε γιατὶ δὲν ἐμφανίζονται ἀποτυπώματα τῶν ἰσχυρισμῶν μου στὸν παραπάνω χάρτη. Οὔτε νὰ μὲ ῤωτήσετε γιὰ τὸ πῶς κατέληξαν οἱ παλαιολιθικοὶ καὶ οἱ νεολιθικοὶ οἰκισμοὶ νὰ χαρακτηρίζονται ὡς …ὁ,τιδήποτε ἄλλο.
Οὔτε νὰ μὲ ῥωτήσετε γιὰ τὸ πῶς κατάφεραν νὰ μετατρέψουν σὲ …ἀσήμαντο ἕνα ἀπὸ τὰ σημαντικότερα νεολιθικὰ εὑρήματα.
Αὐτὰ μόνον σὲ ἔνα μΠατΣοΚικὸ ὑπουργεῖον, τοῦ ὁποίου οἱ γραμματεῖς καὶ οἱ …Φαρισαῖοι, ὅπως ἡ Λίνα Μενδώνη, μεριμνοῦν γιὰ τὴν ἐξαφάνισιν καὶ τὴν ἀλλοίωσιν τῆς ἱστορικῆς μας ἀντιλήψεως, θὰ μποροῦσε νὰ συμβῇ καὶ μόνον οἱ ἐμπλεκόμενοι θὰ μποροῦσαν, κάποτε, νὰ μᾶς ἀπαντήσουν. (Ναί, μὲ τὸν …ὁρὸ τῆς ἀληθείας!!!)

Πάντως στὰ Σπάτα συνέβη μία ἀπὸ τὶς μεγαλύτερες καταστροφές. Νὰ τὸ θυμόμαστε! (Ὑπάρχουν πολλοὶ περισσότεροι μάρτυρες ἀπὸ ὅσους φαντάζονται, ὅλοι μαζύ, οἱ ἐμπλεκόμενοι!!!)

Τί ἄλλο ἄφησε πίσω της ἡ ἐπιδρομή τοῦ συγχρόνου Ἀλαρίχου;
Μπᾶ… Τίποτα σπουδαῖον… Μόνον τὴν καταστροφὴ τοῦ Μαραθῶνος καὶ τῶν ἐκεῖ ἐπίσης οἰκισμῶν.Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος10

δαυλὸς 232

Ἄλλη τσιμεντοποίησις κι ἐδῶ… Τῆς ἀπολύτου καταστροφῆς…
Νὰ γίνῃ τὸ κωπηλατοδρόμιον καὶ τίποτα στὸν κόσμο…

Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος8

Ἑλληνικὴ ἀγωγή, τεῦχος 65, ἔρευνα Γεώργιος Λεκάκης-μπιμπίκιον (ναί, τὸ μπιμπίκιον τότε ἦταν ὑπὲρ τῆς διασώσεως τῶν ἑλληνικῶν ἀρχαιοτήτων!!! Δὲν ἦταν μὲ τὴν νουδουλάρα ἀκόμη!)

Ἀλλὰ βλέπετε τὰ δημόσια ἔργα ἔχουν …«ψωμί»!!! (Καὶ τυρί, καὶ ζαμπόν, καὶ χαβιάρι!!!) Δὲν τὰ ἀφήνουμε στὴν τύχη τους!!!
Οἱ ἐργολάβοι τῶν ὀλυμπιακῶν παιγνίων, ποὺ ἀνεβάθμισαν σὲ ὀλυμπιακοὺς ἀγῶνες, σὲ συνεργασία μὲ τὴν βαθύπλουτη ἀριστερὴ ἐκ Ἐκάλης Γιάννα Ἀγγελοπούλου, ἔφαγαν τὸν ἀγλέορα καὶ …εὐχαριστῶ δὲν μᾶς εἶπαν. Ἀντιθέτως μάλιστα θέλησαν νὰ ἐξαφανίσουν καὶ τὸν ἑλληνικὸ πολιτισμὸ μὲ ὅλα τὰ μέσα, ἀν τὶ …εὐχαριστίας!!!

Ποῦ ἀλλοῦ ἔχωσε τήν χερούκλα του;
Ἕφθασε ἔως τὴν Αἴγυπτο, παρέα μὲ τὸν «μαζὺ τὰ φάγαμε». Ἔκοψε τὴν ἀνασκαφικὴ ἄδεια τῆς Λιάνας Σουβαλτζῆ, μαζὺ μὲ τὰ ὑπόλοιπα μέρη τῆς συμμορίας, ἔτσι, γιατὶ …γούσταρε ἐπίσης.
Ὀ …«πατριώτης» λέμε!

Εἶναι αὐτὸς ποὺ ποινικοποίησε τὴν κατοχὴ βιβλίων μεγαλυτέρας ἡλικίας τῶν ἐκατὸ ἐτῶν, τὸ 2002:

ΦΕΚ Βενιζέλου γιὰ ἁρπαγὴ βιβλίων.

Εἶναι παράνομη ἡ κατοχή παλαιῶν βιβλίων;

Πάλι δῆλα δὴ ὡς ὑπουργὸς καταστροφῆς τοῦ πολιτισμοῦ.

Καὶ φυσικὰ μὲ ὑπογραφὲς Βενιζέλου ἀπεστάλησαν στὶς ΗΠΑ οἱ σκελετοὶ τῶν Μαραθωνομάχων!!!
ΟΛΟΙ οἱ σκελετοί!!!Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος11

Ὡς ὑπουργὸς δικαιοσύνης διέπρεψε μὲ τὴν …«συνταγματική» του κατάρτησιν, βάσει τῆς ὁποίας καταστρατηγοῦνται ΟΛΑ τὰ δικαιώματα τῶν Ἑλλήνων!
Ἀπὸ τὴν παρουσία του καὶ μετὰ στὸν τομέα τῶν νομομαγειρεμάτων, τὸ Σύνταγμα κατήντησε …κουρελόχαρτον!!!
Συνετέλεσε, ὅσο κανεὶς ἄλλος, στὴν …παγίωσιν τῆς βουλευτικῆς ἀσυλίας ἀλλὰ καὶ στὴν συνολικὴ καταστρατήγησιν τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων στὸ Ἑλλαδοκαφριστάν.

Φυσικὰ σὰν ὑπουργὸς ἐξωτερικῶν καὶ λοιπῶν ὐπουργείων διέπρευσε μὲ τὴν …ἀνικανότητά του.
Γιὰ παράδειγμα…
Τὰ ὑποβρύχια ἔχουν ἄγνωστον πορεία, κλίσιν καὶ …ἀξιοπιστία.
Ἡ (πραγματική) ἀξία τους δέ, παραμένει …ἀδιευκρίνιστος!!!

Δὲν θὰ ἀναφερθῶ στὴν ἐμπλοκή του στὰ περὶ λίστας Λαγκάρτ… Ἔχει νὰ …κρύψῃ πολλὰ τὸ πιντί!!!

Βρὲ τὸν ἀθῶο τὸν Μπένυ…

Ἑβραιόδουλος, ὅσο κανεὶς ἄλλος!!! Καὶ μὲ πολλὰ …ὑπονοούμενα, ἀπὸ …«δικούς του»!!!

Τὸ ὄνομα τῆς Μακεδονίας πρέπει νὰ προσδιοριστῇ …γεωγραφικῶς. Παγία θέσις τοῦ ἀποκόμματός του!!!

Καταπιάστηκα, ὅπως διαπιστώσατε, μόνον μὲ μερικὰ ἀπὸ τὰ «ἔργα καὶ τὶς ἡμέρες» τοῦ Μπένυ.
Δὲν θὰ ἀναφερθῶ στὸν θρασύτατον ἐκβιασμόν του, μέσα στὸ ἄνδρον τῆς μίζας …ἔεεε…., τῆς βο(υ)λῆς ἤθελα νὰ πῷ!!!

Ὄχι σήμερα… Τὸ ἔχουμε ἀναλύσει ἤδη.

Ἡ ἐσχάτη …«ἀντίστασις» (κατὰ τῆς φυλακῆς) τῶν βο(υ)λευτῶν εἶναι ὁ …ἐκβιασμός!!!

Οὔτε στὴν …«ἀλλαγή» τῆς …ἐθνικῆς μας κληρονομιᾶς θὰ ἀναφερθῶ!!! Δὲν ἀξίζει…

Οἱ …ἄγνωστες «ἐθνικές μας» κληρονομιές!!!

Θὰ παραμείνω στὰ μεγάλα καὶ σημαντικά: 

 • Ἔθαψε ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ὅποιον νεολιθικὸ ἤ παλαιολιθικὸ οἰκισμὸ εὑρέθη ἐμπρός του, ἀλλὰ καὶ ἀμέτρητα ἄλλα κληροδοτήματα Ἑλλήνων.
 • Ξεπούλησε ὁριστικῶς τὸ ὄνομα τῆς Μακεδονίας μας.
 • Κυνήγησε τὸν Πουλιανό, πιστὸς στὸ …ὄραμα τῆς Μελίνας, μὲ ὅλα τὰ μέσα καὶ μὲ ὅλες τὶς μεθόδους ἀνομίας ποὺ γνωρίζει.
 • Κατέστρεψε τὸ Σύνταγμα καὶ κάθε κοινωνικὸ ἱστό. Προώθησε καὶ «νομοθέτησε» σχετικῶς, πρὸ κειμένου νὰ μᾶς ἀκινητοποιήσῃ μὲ ὅ,τι πιὸ ἀνθελληνικὸ καὶ ἀπάνθρωπον ἀξιώνει ἡ νέα (καὶ παλαιά) τάξις πραγμάτων, σὲ ὅλους τοὺς τομεῖς, μὰ κυρίως στὸ συνειδησιακό μας ἐπίπεδον.
 • Παγίωσε τὶς μίζες καὶ τὴν ἀνομία, μαζὺ μὲ τὴν (φαινομενικῶς) μόνιμη, γιὰ τὴν ὤρα, ἀσυλία του.
 • Ἐξεβίασε τοὺς πάντες μέσα στὸ …ἄνδρον τῆς …«δημοκρατίας».
 • Ἀπέκρυψε, σὲ συνεργασία μὲ τὸν τότε «τσᾶρο»,  τὴν λίστα Λαγκᾶρτ.
 • Ἐξηφάνισε τοὺς σκελετοὺς τῶν προγόνων μας, μαζὺ μὲ πολλὰ ἄλλα ΔΙΚΑ μας κληροδοτήματα.
 • Πρωτοστάτησε καὶ πρωτοστατεῖ στὴν ὑποδούλωσίν μας μέσῳ μνημονίων, ἀλλὰ κυρίως μέσῳ ἀντισυνταγματικῶν ῥυθμίσεων, ποὺ ἀκυρώνουν κάθε ἀνθρώπινον δικαίωμα.
 • Μετέτρεψε σὲ ἔγκλημα τὴν ἐθνική μας συνείδησιν καὶ περιγέλασε κάθε Ἕλληνα ποὺ αἰσθάνεται ἀκόμη Ἕλλην.
 • Κατέστησε παράνομον κάθε ἰδιοκτήτη (συλλέκτη ἤ κληρονόμο) μικροαντικειμένου, ἡλικίας μεγαλυτέρας τῶν 100 ἐτῶν.
 • Χρηματίστηκε πολλάκις γιὰ ἄγνωστον ἀριθμὸ ὑποθέσεων, χρησιμοποιῶντας τὴν θέσιν του καὶ τὸ ἀξίωμα ποὺ τοῦ ἐμπιστευθήκαμε καὶ πρὸς ἴδιον ὄφελος καὶ κατὰ τῆς Ἑλλάδος.

Συνοψίζοντας…
Δὲν συζητᾶμε γιὰ ἕναν ἀκόμη ἠλίθιο, ποὺ ὅπως τοῦ βαροῦν χορεύει. Συζητᾶμε γιὰ πρωτοστατούντα σὲ κάθε πράξιν ἐθνικῆς μειοδοσίας. Ὁ τύπος εἶναι ἔνοχος ἐσχατης προδοσίας καὶ τὸ ἔγκλημά του εἶναι διαρκές.
Ἔως τῆς ἀποκαθηλώσεώς του καὶ τῆς παραδειγματικῆς του τιμωρίας, δὲν πρέπει κάποιος Ἕλλην νὰ κοιμᾶται ἥσυχος.

Φιλονόη

Σημείωσις

Κι ἄλλος ἐπίδοξος Ἀλάριχος ἐδῶ. Ὁ Βουλγαράκης.
Μὲ τὴν Μελίνα δὲν καταπιανόμεθα ἀκόμη. Ἔχουμε πολλὰ περισσότερα νὰ καταθέσουμε.
Ὅσο γιὰ κάτι καραγκιοζοΛιάπηδες καὶ τὰ λοιπὰ ἀντωνοσαμαρικὰ κουδουνισμένα… Ἔ, ἄς μὴν τὸ ἀναλύσουμε καλλίτερα…

Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος10

δαυλὸς 310

φωτογραφία

(Visited 154 times, 1 visits today)
One thought on “Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ σύγχρονος Ἀλάριχος τῆς Ἑλλάδος (β) | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply