Τὸ εἶδος τῶν πολιτικῶν ἀποβρασμάτων…

Τὸ εἶδος τῶν πολιτικῶν ἀποβρασμάτων...Είναι βέβαιο ότι όλοι αυτοί οι ελεεινοί «βουλευτές», που παραληρούν στην βουλή υπέρ της ηθικής καθαρότητος του γένους και ξιφουλκούν κατά των «ανωμάλων» ομοφυλοφύλων και του συμφώνου συμβιώσεως, μιμούμενοι και ανταγωνιζόμενοι τους αγίους δεσπότες της ταλιμπανικής εκκλησίας μας, προσπαθούν οι ταλαίπωροι να κολακέψουν το πλέον καθυστερημένο και οπισθοδρομικό κομμάτι της κοινωνίας μας, να γίνουν συμπαθείς και ελκυστικοί σε αυτό και να αγρεύσουν την ψήφο του.

Θα αναρωτηθεί κανείς, εύλογα.
Δεν σκέφτονται την απώλεια από τους υπόλοιπους, τους πιο προοδευτικούς, τους δήθεν ευρωπαϊστές και φωτισμένους Δεν υπολογίζουν ότι αν κερδίσουν δέκα από τον σάπιο πάτο του βαρελιού μπορεί να χάσουν είκοσι από τον υγιή αφρό; Ότι είναι πιθανόν να βρεθούν στο τέλος της ημέρας με αρνητικό ισοζύγιο.

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και είναι όχι.
Δεν φοβούνται. Επειδή ξέρουν ότι οι δήθεν προοδευτικοί θα συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, από φτηνό υπολογισμό, αδιαφορώντας για την αηδία που εκπέμπουν. Θα συνεχίσουν να τους ψηφίζουν, επειδή είναι ιδιοτελείς και φυλακισμένοι στο εκβιαστικό, ψευδές δίλημμα που κυριαρχεί τέσσερα χρόνια τώρα.
Και επειδή οι ίδιοι είναι άνθρωποι στερημένοι από αρχές και αξίες.
Σε αντίθεση με τους φανατικούς των εκκλησιασμάτων, την προσήλωση των οποίων στα όποια πιστεύω τους, φοβούνται, υπολογίζουν και σέβονται τα αποβράσματα της πολιτικής σκηνής.

Ἔρμιππος Ἑρμιππίου

φωτογραφία

(Visited 26 times, 1 visits today)
Leave a Reply