Ἔλα ῥὲ Ὁμαδάρα… Τρέλλανέ μας!

Ἔλα ῥὲ Ὁμαδάρα... Τρέλλανέ μας!Έλληνες…
έχετε δυο MONOΝ επιλογές…

Πρώτη Επιλογή:
Να ασχοληθείτε με τους κυβερνήτες σας που δεν σας κυβερνούν εδώ και χρόνια, με τις τρομοκρατίες τους, με τα απροσάρμοστα κομματικά τσογλάνια που κάνουν αλλαξοκωλιές στα υπουργεία, με τους μισθοφόρους δημοσιο-γραφίσκους, με τις απεργίες πείνας τύπου Μιχελογιαννάκη, με τα ΜΑΤ να πλακώνονται με τους δικούς τους, με τα οράματα των υποψηφίων που νομίζετε ότι είναι και δικά σας και βασικά, με το μίσος μεταξύ σας σκοτώνοντας ο ένας τον άλλο!

Δεύτερη Επιλογή:
Να αγκαλιαστείτε όλοι μαζί και να κανονίσετε να πάτε διακοπές στη Μύκονο για να τους τη σπάτε όταν θα σας βλέπουν εκεί, να κάνετε τραπεζώματα μεταξύ σας σε Ρέμο, Βανδή, Βίσση, Κιάμο, Μαραβέλια (ξέρω τι γράφω μη με διορθώνετε), να είστε αραχτοί στα καφενεία του Κολωνακίου καταλαμβάνοντας τις θέσεις που κρατάνε για τους πολιτικούς πίνοντας καφέ στα ίδια φλιτζάνια με αυτούς, να κάνετε στάση πληρωμών, να χαλαρώνετε στην tv -όποτε είστε κακοδιάθετοι βλέποντας Άδωνι όταν πουλάει βιβλία με τον Λεωνίδα και να γελάτε και γενικά, να τους γράψετε στα αρχίδια σας!

Η μπάλα είναι στο γήπεδο σας … ρίχτε την όπου θέλετε!
Αλλά να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα!
Εσείς σουτάρετε τώρα!
Και η μπάλα θα πάει όπου την στείλετε… μην τα βάλετε μετά με τους διαιτητές…

έλα ρε ομαδάρα… τρέλλανέ τους!!!

Χάρης Καφετζόπουλος

(Visited 11 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ἔλα ῥὲ Ὁμαδάρα… Τρέλλανέ μας!

  1. καταντάει τετριμμένο, αλλά: ανά πάσα στιγμή έχουμε την ΕΞΟΥΣΙΑ που ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. Οπότε, ας μην παραπονιόμαστε… Ας ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ότι ψήφος = ευθύνη και ότι η δημοκρατία (για να λειτουργήσει σωστά) προϋποθέτει ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ και ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ψηφοφόρους.

Leave a Reply