Δικαιούμεθα μίαν …διευκόλυνσιν, γιὰ νὰ …ἐξακολουθήσουμε νὰ πληρώνουμε!!!

Οι εχθροί μας στηρίζουν τους ελληνοφώνους πολιτικούς, οι οποίοι υπηρετούν σταθερά τα ξένα συμφέροντα.
Κανένα κόμμα εξουσίας δεν αμφισβήτησε τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΧΡΕΗ που δημιουργήθηκαν από ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.
Ζήτησαν απλά …«ευκολίες πληρωμής».

Γιατί ΠΟΤΕ κάποιος πολιτικός ΔΕΝ ζήτησε διαφάνεια στήν Ττ«Ε»;;;

Ενώ λάβαμε αέρα κοπανιστό, πληρώνουμε με αίμα.
Όμως η αποπληρωμή αυτών των εικονικών δανείων αφήνει πίσω της …πραγματικούς νεκρούς.
Οι αδύναμοι της κοινωνίας τελικά αυτοκτονούν ή πεθαίνουν από το κρύο.
Δικαιούμαστε λοιπόιν, κατά …κάποιον τρόπο, μία …διευκόλυνση για να συνεχίσουμε να πληρώνουμε κεφάλαια και τόκους, που ουδέποτε όμως εισπράξαμε, και που μέρος αυτών πήγε κατευθείαν στους λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ, ως μίζα για τις άριστες υπηρεσίες των ελληνόφωνων πολιτικών προς τους ξένους τοκογλύφους.

Οι ξένοι τοκογλύφοι δεν έχασαν ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ από την κατοχή των Ελληνικών Ομολόγων.
Αντιθέτως οι γενίτσαροι της Βουλής φρόντισαν να εξαφανιστούν δεκάδες δισεκατομύρια από τα αποθεματικά Δημοσίων Οργανισμών, κατέστρεψαν αποκλειστικά τους Έλληνες ομολογιούχους και χάρισαν στα γεράκια του Σιωνισμού τις κερδοφόρες κρατικές εταιρείες.

Κι όλα αυτά τα εγκλήματα έγιναν χωρίς ποτέ να αποχωρήσει η αντιπολίτευση από την Βουλή, χωρίς ποτέ να απειληθεί με ανατροπή η εκάστοτε κυβέρνηση ρουφιάνων, χωρίς την παραμικρή ουσιαστική αντίσταση από κάποιον.
Στο μεγάλο κόλπο πήραν μέρος και μερίδιο όλοι οι συνδικαλιστές και οι δημοσιογράφοι.
Λίγο θεατράκι μπροστά στις κάμερες, για εμάς τους ιθαγενείς, και μετά όλοι μαζί διακοπές αγκαλιά στις Κάννες.

«Σύμφωνα με τον Αυστριακό οικονομολόγο, «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει απειλήσει ποτέ με διακοπή όλων των ελληνικών πληρωμών (κρατική χρεωκοπία), αλλά έχει προτείνει διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, που έχουν ως στόχο να κάνουν διαχειρίσιμο τον τεράστιο όγκο του χρέους της Ελλάδας»

Σίγμα

«Στηρίζω τον Τσίπρα» λέει ο πρώην διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας

«Υποστηρίζω τον Τσίπρα και τον Ρέντζι» είναι ο τίτλος άρθρου που φιλοξενεί η αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ» και υπογράφει ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Κουρτ Μπάγιερ. «Η ελληνική και η ευρωπαϊκή πολιτική δεν πρέπει να υπηρετούν τις χρηματαγορές αλλά τους ανθρώπους» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός Αυστριακός οικονομολόγος είναι πλέον ερευνητής του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικονομικών Συγκρίσεων της Βιέννης. Στο άρθρο του γράφει ότι οι «μετριοπαθείς» δυνάμεις είναι «εκείνες που ώθησαν την Ευρώπη και την Ευρωζώνη στην πολυετή ύφεση με αυξανόμενη φτωχοποίηση και απελπισία, εκείνες που δεν διδάχτηκαν τίποτε από την λανθασμένη τους διαχείριση της κρίσεως και επιμένουν στην πολιτική λιτότητας ως κεντρική στρατηγική, παρόλο που αυτή είναι υπεύθυνη για ύφεση, κίνδυνο αποπληθωρισμού και αυξανόμενα ποσοστά χρέους».
 
«Θέλω εδώ να υποστηρίξω τον Ρέντζι και τον Τσίπρα» αναφέρει ο Κουρτ Μπάγιερ, διότι, όταν αυτοί οι δύο δεν δέχονται να τους υπαγορεύεται τίποτε από τις Βρυξέλλες και την Γερμανία, όταν αυτοί ζητούν μια νέα οικονομική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και προσφέρουν επίσης, εν μέρει, τις συνταγές για αυτό (ακόμη και αν είναι πολύ λίγες και ριζοσπαστικές), όταν αυτοί ζητούν τις ευθύνες από την Γερμανία (και από άλλους) για αυτή την λανθασμένη οικονομική πολιτική, τότε αυτές είναι οι πρώτες ηλιακτίδες για μια μεταστροφή».
 
Σύμφωνα με τον Αυστριακό οικονομολόγο, «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει απειλήσει ποτέ με διακοπή όλων των ελληνικών πληρωμών (κρατική χρεωκοπία), αλλά έχει προτείνει διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, που έχουν ως στόχο να κάνουν διαχειρίσιμο τον τεράστιο όγκο του χρέους της Ελλάδας. Ο ίδιος κατηγορεί την κυβέρνηση (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) ότι «ευθύνονται για την κακή οικονομική διαχείριση».
 
Τέλος κάνει λόγο για προσπάθειες δαιμονοποιήσεως του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει λέγοντας πως «θα πρέπει κανείς στην Ευρώπη να στρίψει επιτέλους δυναμικά το τιμόνι της οικονομικής πολιτικής, αν θέλει να πείσει (πάλι) τους Ευρωπαίους για το νόημα της ΕΕ».

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply