Τροτσκισμός… Μία ἱστορία πρακτόρων καὶ ῥουφιάνων.

Διαβάζοντας για τον Γιωτόπουλο της «17 Νοέμβρη»  μαθαίνουμε μερικές πολύ …ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.
Ο πατέρας του ήταν φίλος του …Τρότσκι! 

Ο Τρότσκι ήταν το μακρύ χέρι των Σιωνιστών τοκογλύφων, που μαζί με τον Λένιν, κύλησαν την Ρωσσία στο αίμα, για να προκαλέσουν την ανατροπή του Τσάρου Νικολάου του Β’ .


Δεν είναι τυχαίο που δεν ακούμε ποτέ κάτι αρνητικό για τον Τρότσκι και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε, σε αντίθεση με την επίθεση που γίνεται στον Στάλιν.
Ο Στάλιν είχε βάλει να δολοφονήσουν τον Τρότσκι και ίσως γι’ αυτό να κατεγράφη στους εχθρούς της Νέας Τάξεως, παρά το γεγονός ότι ήταν κομμουνιστής.

Ο πατέρας Γιωτόπουλος, ως φίλος της Νέας Τάξεως, ήταν αντικομμουνιστής, όταν ο κομμουνισμός ήταν υπό διωγμόν στην Ελλάδα. Είχε μάλιστα συγχαρεί τον Ελληνικό Στρατό για την νίκη του εναντίον των Κομμουνιστών!
Πριν 60 χρόνια στην Ελλάδα έκανε κουμάντο το δεξί χέρι του Κίσσινγκερ και στις ημέρες μας αποφασίστηκε να αναλάβει την εξουσία το …αριστερό χέρι του Κίσσινγκερ. Δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό, πέραν  του γεγονότος ότι οι χρήσιμοι τότε εθνικιστές θα αντικατασταθούν από τους …χρήσιμους σήμερα διεθνιστές.
Κίσσινγκερ τότε… Κίσσινγκερ και σήμερα…

Για την σχέση του Τρότσκι με τους τραπεζίτες είχε γυριστεί ένα καλά τεκμηριωμένο ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της κρατικής Ρωσσικής τηλεοράσεως, το οποίο κάποτε προβλήθηκε και στην ΕΤ3, προκαλώντας …παράκρουση στους επαγγελματίες για το μεροκάματο, δήθεν κομμουνιστές. Ο τίτλος του «Μυστικά της Παγκόσμιας Επαναστάσεως. Ποος πλήρωσε τον Τρότσκι;»
Στο ντοκιμαντέρ αυτό αναφέρεται ο Αlexander Parvous, που όπως και οι Rothschild, είναι παντελώς …ΑΓΝΩΣΤΟΣ στον μέσο αριστερό. Ήταν ο ενδιάμεσος των Τραπεζιτών με τους δήθεν επαναστάτες, ο οποίος πέθανε πάμπλουτος, όπως όλοι οι δήθεν …επαναστάτες που γνωρίζουμε.

Το ρωσσικό ντοκιμαντέρ, με Αγγλικούς υπότιτλους, μπορείτε να δείτε εδώ:


(Ζητείται εθελοντής να μεταφράσει τους υπότιτλους που διατίθενται σε αρχείο κειμένου txt ή doc. κατεβάζετε τους Αγγλικούς υπότιτλους από εδώ: dropbox)

Αντίστοιχο επεισόδιο έχει αφιερωθεί στον Λένιν με τον τίτλο «Η ξεπουλημένη επανάσταση. Ποιος πλήρωσε τον Λένιν;»
 

Περιττό να μιλήσουμε για το γεγονός ότι οιΤρότσκι, Λένιν και οι περισσότεροι Μπολσεβίκοι, όπως και οι περισσότεροι ιδρυτές των Κομμουνιστικών Κομμάτων στον πλανήτη, ήταν και πλούσιοι και …«περιούσιοι», με απίστευτες διασυνδέσεις στις μυστικές υπηρεσίες και άπειρη χρηματοδότηση. Επίσης αυτός που έδωσε εντολή να εκτελεστεί ολόκληρη η οικογένεια των Ρομανόφ, μαζί με τα μωρά, καθώς και αυτός που τους εκτέλεσε …ήταν επίσης περιούσιοι …«συμπτωματικά» πάντα…  Μην πάει το μυαλό σας στο κακό…Ο μύθος του αιμοβόρου Τρότσκι διατηρείται ζωντανός, μέχρι τις ημέρες μας, από κάτι τύπους όπως ο Σαμπετάι Μπενάκι Μάτσα …που τον βλέπουμε στην φωτογραφία ανάμεσα σε εκατομμυριούχο του ΣΥΡΙΖΑ και σε επαγγελματία καθοδηγητή κουκουλοφόρων.
Τον στηρίζει το Indymedia του Soros (επειδή του είχε κάνει μήνυση η ΧΑ) όπως και όλους τους επαγγελματίες τρομοκράτες.

Η Μοσάντ μάλιστα διασώζει επαγγελματίες τρομοκράτες από τυχαία σύλληψη στην Ελληνική επαρχία…
Βλέπε σχετική υπόθεση στην Ηγουμενίτσα.
Καθόλου τυχαία, στην Δίκη της «17 Νοέμβρη», βρέθηκε να καταθέτει ένας ακόμα …«περιούσιος», ο Μικαέλ Λεβί.
Και εντελώς …«τυχαία» επίσης  μαθαίνουμε ότι η «17 Νοέμβρη» είχε συνεργασία με την CIA για την δολοφονία του Γουέλς, που ήταν διπλός πράκτορας, την οποία εκτέλεσαν οι ίδιοι Αμερικάνοι και την ευθύνη την ανέλαβε η «17 Νοέμβρη», για να αποκτήσει στο μυαλό μας δήθεν …αριστερό αντι-αμερικανικό προφίλ.
Με δικηγόρο την Κούρτοβικ παρακαλώ η «17 Νοέμβρη».
Τι άλλο να θέλει κανείς από την ζωή;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply