Νέα προσβολὴ θρησκευτικῶν συμβόλων.

Προσβολὴ θρησκευτικῶν συμβόλων καὶ θρησκείας γενικῶς.
Ἐμεῖς δηλαδή τί θά ἔπρεπε νά ἔχουμε κάνει σὲ ὅσους ἐπιδίδονται σέ τέτοιες χυδαιότητες καί δίχως καμμία πρόκληση ἀπ’ τὴν πλευρά μας;
Λοιπὸν κάποιοι εἶναι ὥρα νὰ μαζευτοῦν.

Φρούριον

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ «ΜΟΝΤΕΡΝΑ» ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΜΑΤΩΝ

Επιστολή 286 / 4.8.2014

Προς την
Μορφωτική Ακόλουθο της Ιταλικής Πρεσβείας, κ. Silvana Vassilli

Κυρία Vassilli

Δια της παρούσης επιστολής, εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για την ωμή βεβήλωση των λατρευτικών χάλκινων αγαλμάτων που αποκαλούνται «Πολεμιστές του Ριάτσε» από τους αρχαιολόγους και φιλοξενούνται στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο του Ρέτζιο Καλάμπρια, από τον ανεκδιήγητο φωτογράφο Τζέραλντ Μπουρνό (Gerald Bruneau), τον χειμώνα που πέρασε.

Γνωρίζουμε ότι αυτό το ανοσιούργημα του να φωτογραφηθούν τα σεβάσματά μας ντυμένα με νυφικά, λεοπαρδαλέ κυλοττάκια και ροζ φτερά, διεκόπη με επέμβαση των φυλάκων του Μουσείου, τους οποίους μέσω υμών θέλουμε να συγχαρούμε.

Αντίθετα, εκφράζουμε την περιφρόνησή μας για τον κ. Μπουρνό, ο οποίος, όπως και πολλοί άλλοι, θεωρούν ότι μία ιδιαιτερότητά τους, τούς επιτρέπει να βεβηλώνουν κατά βούλησιν τα σεβάσματα των άλλων εθνών και πολιτισμών.

Μετά τιμής

(ακολουθεί υπογραφή)

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply