Κανένας ἔνοχος, καμμία τιμωρία…

Αναθεωρώντας την ιστορία των πολέμων που έκαναν οι σύμμαχοί μας, ενίοτε και με δική μας συμμετοχή, θα ανατριχιάσουμε από τα εγκλήματα που έχουν δαπραχθεί κυρίως εις βάρος αμάχων.
Οι σύμμαχοι κατά τον Β’ΠΠ ισοπεδώνουν την Δρέσδη σκοτώνοντας 135.000 άμαχους. Πόσοι από εμάς άκουσαν ποτέ κάτι σχετικό; Ποιος πλήρωσε και ποιος αποζημιώθηκε ποτέ από αυτή την άναδρη επίθεση;

Οι σύμμαχοι ισοπεδώνουν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.
Περισσότεροι από 200.000 νεκροί και ποιος ξέρει πόσοι πρόωροι θάνατοι λόγω της ραδιενέργειας. Κανένας ένοχος, καμμία αποζημίωση.
Βιετνάμ, Καμπότζη και πρόσφατα Γιουγκοσλαβία, εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί. Ιράκ με 1.500.000 νεκρούς, εκ των οποίων 576.000 μωρά. Γενοκτονία με εντολή του ΟΗΕ για την οποία δεν πλήρωσε ποτέ κανείς. Σήμερα στην Συρία 200.000 νεκροί και στην Ουκρανία 4.500 νεκροί.
Όπως και στο Ισραήλ, οι σιωνιστές πραξικοπηματίες του Κιέβου χρησιμοποίησαν απάνθρωπα όπλα εναντίων αμάχων ρωσσοφώνων , όπως οι βόμβες φωσφόρου …που πέφτουν συνήθως στις αυλές των σχολείων στη Γάζα.

Και πάλι οι εγκληματιες του Κιέβου, που έσπευσε να αναγνωρίσει πρώτος ο Τούρκογλου, ως νόμιμη κυβέρνηση, συνεχίζουν τα εγκλήματα με εντολή του Ισραήλ.
Οι δολοφόνοι του Κιέβου χαίρουν στηρίξεως από την ελληνόφωνη κυβέρνηση, οι Γερμανοί φορολογουμενοι υποχρεούνται να τους χρηματοδοτήσουν ενώ αντίστοιχα οι Ρώσσοι υπόκεινται σε κυρώσεις από τους εταίρους μας (!) …όπως τους αποκαλεί ο επαναστάτης του Βrookings, Αλέξης Τσίπρας.

Έχει έρθει σήμα από το Τελ-Αβίβ στους δήθεν αριστερούς της Ελλάδας να στηρίξουν τους δήθεν ακροδεξιούς της Ουκρανίους.
Οι κλόουν της πολιτικής δεν μπορούν να κρύψουν πλέον από ποιους παίρνουν εντολές, γι’ αυτό βλέπουμε κωμικοτραγικά φαινόμενα τύπου …Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα και κομμουνιστών της Ουκρανία να στηρίζονται από τους …Ρώσσους!
Οι κομμουνιστές στην Ελλάδα ταυτίζονται με τους ακροδεξιούς της Ουκρανίας. Αν αφαιρέσει κάποιος τα πολύχρωμα κουστούμια που βλέπουμε πόσο προσχηματικά είναι, έχουμε και πάλι όπως πάντα, μία ακόμα επίθεση της σιωνιστικής Δύσεως εναντίον της Ρωσσίας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply