Ὅπου τοκογλῦφοι καὶ γενοκτονίες.

Από το 1000μΧ, τουλάχιστον, μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να υπήρξε ΚΑΜΜΙΑ αυτοκρατορία που να μην ήταν πρακτικά υπό τον πλήρη έλεγχο των σιωνιστών τοκογλύφων.

Οι δανειστές των αυτοκρατοριών επέβαλαν τους δικούς τους Υπουργούς Οικονομικών, ώστε να ελέγχουν την είσπραξη των φόρων, των διοδίων και των τελών από μονοπώλια και τελωνεία.
Ισπανική, Πορτογαλική Αυτοκρατορία, Γαλλία, Αγγλία, Κίνα, Γερμανία, Ινδίες, Βέλγιο …προσκυνούσαν όλοι τους σιωνιστές και …«περιουσίους» τοκογλύφους και για να ξεχρεώσουν …αναζητούσαν πλούτο στις αποικίες, όπου και διεπράχθησαν τερατώδη εγκλήματα.

Οι Ισπανοί στην Λατινική Αμερική, οι Άγγλοι στην Βόρεια Αμερική και τις Ινδίες, οι Γάλλοι κι οι Βέλγοι στην Αφρική κοκ. Εκατοντάδες εκατομμύρια ιθαγενών σφαγιάσθηκαν από τους αυτοκράτορες για λογαριασμό των σιωνιστών τοκογλύφων.
Ο βασιλιάς Λεοπόλδος διέταξε την γενοκτονία 30.000.000 κατοίκων του Κονγκό και είχε δανειστές …«περιουσίους», συμπεθέερους των Rothschild.  Ὅπου τοκογλῦφοι καὶ γενοκτονίες.5
Και σήμερα όμως…
Οι νέες αυτοκρατορίες, που επίσης διέπραξαν γενοκτονίες, με εντολή των τοκογλύφων, διαθέτουν Υπουργούς Οικονομικών …«σιωνιστές». Και οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση …«συμπτωματικά» πάντα, …«περιουσίους» έχει για Υπουργούς Οικονομικών.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὅπου τοκογλῦφοι καὶ γενοκτονίες.

Leave a Reply