Να φοβόμαστε τόν κομμουνισμό καί ὁ ΣΥΡΙΖΑ εἶναι …ἀπρόβλεπτος;

Να φοβόμαστε τόν κομμουνισμό καί ὁ ΣΥΡΙΖΑ εἶναι ...ἀπρόβλεπτος;Μαθαίνω ότι 216 βουλευτές αρνήθηκαν την άρση της μαφιόζικης στηρίξεώς τους προς τον Άδωνι Γεωργιάδη και δεν επέτρεψαν στην δικαιοσύνη να λειτουργήσει όπως προβλέπεται και να εφαρμόσει τον νόμο, -σε μια υπόθεση κοινού ποινικού δικαίου-, σεβόμενη, κυρίως, την θεμελιώδη επιταγή του συντάγματος για την ισότητα των πολιτών.

Δεν τρέχει βέβαια τίποτε. Τα έχουμε ξαναδεί αυτά και τα έχουμε συνηθίσει. Απλά πρέπει να μας παραξενεύει το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη «Ευρωπαίοι» στην χώρα που φοβούνται τον κομμουνισμό που ήλθε.

Και το ακόμη πιο αστείο; Ότι θεωρούν την κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα απρόβλεπτη, σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί απαρέγκλητα ο κομμουνισμός αυτός και δεν καταργηθεί άμεσα το «αστικό μας καθεστώς».
Επειδή για όσους δεν το ξέρουν η ψωροκώσταινα ήταν αστική δημοκρατία.

Τα πάντα είναι απόλυτα προβλέψιμα, όμως. Νο worry. Η Ελλάς ήταν και θα παραμείνει η τριτοκοσμική μπανανία αστικού τύπου, αυτή ακριβώς που έκτισαν και θέλουν οι γιαλαντζή «ευρωπαϊστές», οι ίδιοι που μας είχαν ζαλίσει τρία χρόνια τώρα την ευτυχία, τρομοκρατώντας δεξιά και αριστερα για τους κινδύνους που θα έφερνε η άνοδος του Τσίπρα στην εξουσία. Μια μαντάμ Σουσού από τον Μπύθουλα στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Αυτό ήταν και αυτό θα μείνει.

Ἕρμιππος Ἑρμιππίου

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply