Μᾶς παίζουν σὰν …μαριονέτες!!!

Οι Σιωνιστές παίζουν τα θύματά τους σαν μαριονέτες με μεγάλη ευκολία. Μᾶς παίζουν σὰν ...μαριονέτες!!!1

Όπως ξεκίνησαν εμφυλίους, σε όσες χώρες δεν υπέκυπταν, έτσι και τώρα, με μοναδική μαεστρία, στρέφουν τους Έλληνες εναντίον των Γερμανών και το αντίστροφο, κρατώντας εκτός κάδρου τους επικυριάρχους. Μᾶς παίζουν σὰν ...μαριονέτες!!!2 Μᾶς παίζουν σὰν ...μαριονέτες!!!3 Μᾶς παίζουν σὰν ...μαριονέτες!!!5

Μᾶς παίζουν σὰν ...μαριονέτες!!!4Και φυσικά… Κι από τις δυο πλευρές υπάρχουν αυτοί που θα τσιμπήσουν στο δόλωμα και θα φροντίσουν η προσοχή να εστιαστεί στους …«τεμπέληδες» Έλληνες και στους «ναζί» Γερμαναράδες. 

Οι τοκογλύφοι πάλι παραμένουν εκτός πυρών.
Η ανθρώπινη βλακεία δεν μπορεί να νικηθεί και οι επικυρίαρχοι είναι μαέστροι στην ενορχήστρωση και την χειραγώγησή της, πάντα προς το συμφέρον τους.
Άλλωστε η πρόσφατη κινητοποίηση για την υπόθεση του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων του συστήματος.

Κανείς δεν προσέχει ότι τα ΜΜΕ, που ανεβάζουν σκόπιμα τους τόνους μεταξύ των λαών, όπως η BILD και η ΑΥΓΗ πχ, δεν έχουν καμμία σχέση με τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό.

Ακόμα κι αυτά που είναι να πάρουν από εμάς οι Ευρωπαίοι, που νομίζετε ότι καταλήγουν μετά;
Αφού όλοι χρωστούν το ΑΕΠ και βάλε, ακόμα και τους τόκους. που λένε ότι κερδίζουν. πάλι οι δικοί τους δανειστές τους τσεπώνουν.

Μεταξύ καταχρεωμένων …ΜΟΝΟ οι τοκογλύφοι βγάζουν πραγματικά κέρδη…
Ακόμα κι αν η Γερμανία μας έδινε αποζημιώσεις, που θα κατέληγαν αυτές;
Πάλι στους κερδοσκόπους που πληρώθηκαν ολόκληρα τα ομόλογα που κατείχαν…

Σίγμα

(Visited 45 times, 1 visits today)
One thought on “Μᾶς παίζουν σὰν …μαριονέτες!!!

Leave a Reply