Ὅλες οἱ φωνὲς ἀκούγονται πλὴν τῆς …δικῆς μας!

O Kαραμέρος μέλος των Οικολόγων Πράσινων-Soros…Ὅλες οἱ φωνὲς ἀκούγονται πλὴν τῆς ...δικῆς μας!
Ο Τζήμερος ταυτίζεται με Τάκη Μίχα, Νίκο Δήμου, Παναγή Βουρλούμη-Soros  και καταφέρνουν να …μαλώσουν στον αέρα, λες και δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα πάνελ δεν θα υπάρξει ποτέ εκπρόσωπος δικών μας συμφερόντων.

Σίγμα

(Visited 72 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Ὅλες οἱ φωνὲς ἀκούγονται πλὴν τῆς …δικῆς μας!

 1. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ … ΚΑΤ’ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ .
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΖΗΜΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΓΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝ 40ετίαν ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ .
  ΤΟ ΛΑΜΟΓΕΙΝ ΚΑΙ … ΛΑΜΟΓΕΥΕΣΦΑΙ (Νεολογισμός), ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ … ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Η Θ Ο Σ – ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΩΝΤΑΙ, ΓΙ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .

  ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ‘ΣΑΡΑΝΤΑ’ , ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ .

  Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ, ΤΗΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ‘ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ’, ΜΕ ΤΗ (ΔΗΘΕΝ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΘΕΑΤΗΣ/ΑΚΡΟΑΤΗΣ/ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Ν’ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ . ΑΝ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΩΣ … ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΤΗΣ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΩΤΕΡΗΣ, Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ, ΤΟΤΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΡΗΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ .
  ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ, ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ … ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ … ΣΥΜΦΟΡΑΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΑ .
  ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙ’ΑΛΛΗ ΦΥΛΗ) .
  ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Σ’ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ … ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ .
  ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΠΟΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ (ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΟΣΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΟΣΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ … ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ) .
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, … ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ, ΜΕ ΤΗ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΝ ΕΝΝΟΙΑΝ .
  DT SPIRO APOSTOLOU

Leave a Reply