Διὰ τὸν Σοσιαλισμόν, μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑιο-ΠΑΣΟΚο Πιτσιόρλα στὸ ΤΑΙΠΕΔ!!!

Για τον σοσιαλισμόν, που έλεγε κι ο Τσοχατζόπον… Διὰ τὸν Σοσιαλισμόν, μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑιο-ΠΑΣΟΚο Πιτσιόρλα στὸ ΤΑΙΠΕΔ!!!

Βγάζει κι η αριστερά …πάμπλουτους σωτήρες!!!!

Σίγμα

Το Αστέρι της Αριστεράς θα πουλάει ΕλλάδαΔιὰ τὸν Σοσιαλισμόν, μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑιο-ΠΑΣΟΚο Πιτσιόρλα στὸ ΤΑΙΠΕΔ!!!3

Ο Αστέριος (Στέργιος) Πιτσιόρλας μετά από μία μεγάλη κομματική σταδιοδρομία στην «Αριστερά» βρήκε το λιμάνι του στις ξενοδοχειακές επενδύσεις. Το όνομά του ακουγόταν δίπλα από αυτό του Λεωνίδα Κύρκου επί ΚΚΕ εσωτερικού, της ανανεωτικής αριστεράς του Γιάννη Μπανιά, ακούστηκε ηχηρά στον ΣΥΝ επί Νίκου Κωνσταντόπουλου και σήμερα έχουμε την χαρά να το ακούσουμε ξανά επί του Συριζαίου πρωθυπουργού Τσίπρα για την μεγάλη τιμή που του γίνεται να καθίσει στον θρόνο του ΤΑΙΠΕΔ, μετά από λαϊκούς αγώνες και πάλη με το κατεστημένο και το κεφάλαιο για την εκπλήρωση της κοινωνικής δικαιοσύνης.  
Η αριστεροπατριωτική κυβέρνηση τον θυμήθηκε διότι κατάφερε να πραγματοποιήσει την επένδυση εκατομμυρίων δυτικοευρωπαϊκών και ρωσσικών συμφερόντων στο Κάνιστρο Κασσάνδρας της Χαλκιδικής, παρά την σκληρή γραφειοκρατία και τους νόμους της τριτοκοσμικής Ελλάδος. Σε μια έκταση 100 στρεμμάτων ο κύριος Πιτσιόρλας διαχειρίστηκε με σωστό τρόπο τα  εκατομμύρια των ξένων επενδυτών φτιάχνοντας ένα πολυτελέστατο συγκρότημα 640 κλινών, με spa «ουάου» και ιδιωτική μαρίνα για 90 σκάφη, για τους πλούσιους τουρίστες, που θα λυπηθούν την καημένη Ελλάδα και θα αφήσουν τον οβολό τους για μια μερίδα τζατζίκι. 
Αυτό αφορά στην πρώτη εταιρεία, την Med Sea Health, για την οποία ο υποψήφιος για την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ κατάφερε, πάντα με νόμιμες διαδικασίες και με όλες τις νομότυπες πολεοδομικές μελέτες, να την κάνει ένα ισχυρό χαρτί για την «βαρειά βιομηχανία» της Ελλάδος με ουσιαστικό τίτλο: «Οι Έλληνες είναι τα καλλίτερα γκαρσόνια και πλύστρες του κόσμου».
Το ελληνικό χωριό «Mare Village»
Ο κύριος Πιτσιόρλας ως ικανότατος διαχειριστής των ξένων κεφαλαίων κατάφερε να φτιάξει και ένα  ιδιωτικό χωριό 200 στρεμμάτων, που αποτελείται από 150 σπίτια στα οποία θα μπορούν να ζουν 400 πλούσιοι τουρίστες, στην Ελλάδα μεν, σε ιδιωτικό χωριό ξένων, δε. Το χωριό έχει το ελληνικότατο όνομα «Mare Village» και ο πρώτος προϋπολογισμός για την ολοκλήρωσή του φθάνει μόλις τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Σίγουρος για την άδεια που θα έπαιρνε η Επιχείρηση Χωριό Πολυτελείας για τις πολεοδομικές παρεμβάσεις του στο Κάνιστρο της Χαλκιδικής, ο κύριος Πιτσιόρλας δήλωσε πριν 2 μήνες στο περιοδικό Voria.gr εξής: «Το Mare Village έχει πλέον εξασφαλίσει την προ εγκρίσεώς της μελέτης ιδιωτικής πολεοδομήσεως, διαδικασία που αναμένουμε να ολοκληρωθεί άμεσα, εντός του Φεβρουαρίου. Το ΥΠΕΚΑ έχει σε ετούτη την φάση εγκρίνει τους περιβαλλοντικούς όρους του έργου και στην συνέχεια, πριν αρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες, θα πρέπει να εγκριθεί σειρά σχεδίων και μελετών».
Διὰ τὸν Σοσιαλισμόν, μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑιο-ΠΑΣΟΚο Πιτσιόρλα στὸ ΤΑΙΠΕΔ!!!2
Σε αντίθεση με τις προεκλογικές εξαγγελίες του κυρίου Τσίπρα ότι είναι αντίθετος στoν all exlusive τουρισμό που δεν δίνει την δυνατότητα να αναπτυχθεί ο τοπικός τουρισμός της χώρας, ο παλαιός σύντροφός του, κύριος Πιτσιόρλας, κατάφερε να φτιάξει και να παραδώσει για την σεζόν του 2016 ένα all exlusive ξενοδοχείο και ένα αυτόνομο χωριό, αφού εκτός από όλα τις παροχές του κλειστού κλαμπ, στο ελληνικό χωριό Mare Village θα υπάρχουν καταστήματα για τους κατοίκους-τουρίστες του, τα οποία θα ανήκουν στην ξένη εταιρεία.
Αναπτυξιακό έργο; Πάρε μια επιδότηση!
Βέβαια, πρόεδρος των Med Sea Health και Mare Village δεν κατάφερε μόνο να πείσει (έδωσε πραγματικό αγώνα) τους ξένους επενδυτές να μην αποχωρήσουν και να σώσουν τον τουρισμό της Ελλάδος, αλλά έκανε και το απίστευτο επίτευγμα: Να επιχορηγηθεί με 10 εκατομμύρια ευρώ για τα πρώτα 41 εκατομμύρια προϋπολογισμού του έργου και να πάρει επιχορήγηση για την ιδιωτική μαρίνα σκαφών 2,5 εκατ. με προϋπολογισμό τα 6,5 εκατ ευρώ. Πήρε δηλαδή επιχορήγηση σχεδόν το 1/4 του προϋπολογισμού της επενδύσεως, αφού ενέταξε το έργο στον αναπτυξιακό νόμο.
Μετά από μία δύσκολη κατάσταση για να επιτευχθεί αυτός ο νέος Παρθενώνας, στην μύτη του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής, ο κύριος Πιτσιόρλας τα κατάφερε. Ήταν βέβαια σίγουρος ότι θα τα κατάφερνε διότι είχε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 
Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 23 Μαρτίου του 2013 κι ενώ το ΤΑΙΠΕΔ πουλούσε δημόσια γη μπιρ παρά,  τόνιζε την βούληση της κυβερνήεσως για τέτοιου είδους αναπτυξιακά έργα: «Υπάρχει πολιτική βούληση για τις επενδύσεις. Την έχω δει. Συχνά όμως συνοδεύεται από άγνοια των διαδικασιών και έτσι καθίσταται αναποτελεσματική. Το να ψηφίζουμε σωρηδόν νόμους που δεν επιλύουν τα προβλήματα δεν έχει νόημα». Και αυτό το είπε διότι επί 7 χρόνια σκόνταφτε η επένδυση σε νόμους, ειδικά χωροταξικούς και πολεοδομικούς, που καθυστερούσαν αδίκως το τεράστιο αυτό έργο εθνικής σημασίας!

Το ΤΑΙΠΕΔ μάς φέρνει πιο κοντά
Διὰ τὸν Σοσιαλισμόν, μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑιο-ΠΑΣΟΚο Πιτσιόρλα στὸ ΤΑΙΠΕΔ!!!4
Το 2004 ο κύριος Αστέριος Πιτσιόρλας ήταν το δεξί χέρι του προέδρου του Συνασπισμού, κ.Νίκου Κωνσταντόπουλου. Ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε τις σχέσεις του ΣΥΝ με το ΠΑΣΟΚ δίνοντας υποσχέσεις για πολιτικά ανταλλάγματα για τις τότε επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2006, αρκεί το ΠΑΣΟΚ να υποστήριζε τον κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο για την προεδρία της Δημοκρατίας. 
Σε συνέντευξή του εκείνη την εποχή στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κύριος Πιτσιόρλας εξήρε τον Γιώργο Παπανδρέου (αν και ο Σημίτης ήταν ακόμη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ) διότι η στάση του μετέπειτα Μνημονιακού πρωθυπουργού, το 2004 ήταν σοβαρή και συνεπής. Δήλωνε πριν 11 χρόνια ο κύριος Πιτσιόρλας: «Η μεγάλη επίθεση που υφίσταται το τελευταίο διάστημα ο κ. Κωνσταντόπουλος για την Προεδρία της Δημοκρατίας έχει ως πραγματικό αποδέκτη τον κ. Παπανδρέου». 
 

Και πώς τα φέρνει η ζωή, εντελώς τυχαία και αναπάντεχα ο ΚΚΕεσωτ- Συνασπιστής -Συριζαίος, κ.Αστέριος Πιτσιόρλας, να προεδρεύει στην επιχείρηση ΤΑΙΠΕΔ που έστησε ο Πασόκος, κ.Γεώργιος Παπανδρέου! 

(Visited 509 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Διὰ τὸν Σοσιαλισμόν, μὲ τὸν ΣΥΡΙΖΑιο-ΠΑΣΟΚο Πιτσιόρλα στὸ ΤΑΙΠΕΔ!!!

Leave a Reply