Οἱ …«ἐθνοσωτῆρες» ὅταν βάζουν τὸ χέρι στὴν τσέπη …στάζουν φαρμάκι!!!

Η Μπακογιάννη έξω φρενών με την Κωνσταντοπούλου για δύο λόγους.
Η Ντόρα ταξίδεψε στην Ευρώπη με δικά της έξοδα γιατί η Ζωή δεν υπέγραψε έγκαιρα το σχετικό χαρτί, ενώ ταυτόχρονα, πάλι η Ζωή, απαίτησε από τον μπαμπά της Ντόρας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να απελευθερώσει το γραφείο που διατηρούσε στην Βουλή για να υπηρετεί …«ανιδιοτελώς» τα συμφέροντα του λαού μέχρι θανάτου…

Οι …«εθνοσωτήρες» παθαίνουν παράκρουση όταν χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην δική τους τσέπη.
Το θεωρούν αδιανόητο.

Μαζί με την Μπακογιάννη συμπάσχει και η σελίδα του έταιρου …«εθνοσωτήρα» Ευαγγελάτου.

Σίγμα

Η τακτική της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπουλου να μην υπογράψει την άδεια για την μετάβαση της εκπροσώπου του ελληνικού κοινοβουλίου, Ντόρας Μπακογιάννη στην συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Η εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν έλαβε ποτέ αυτή την άδεια από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Μπακογιάννη σε αυτή την συνεδρίαση προήδρευε.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες λέγοντας πως είχε στείλει το έγγραφο στο γραφείο της κας Κωνσταντοπούλου εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά η Πρόεδρος της Βουλής ποτέ δεν το υπέγραψε.

Όπως ενημέρωσε η κα Μπακογιάννη η ίδια μετέβη τελικά στο Παρίσι με προσωπικά της έξοδα και τελικά προήδρευσε στη συνεδρίαση του οργάνου που είχε θέμα τα παιδιά που στρατολογούνται από τους τζιχαντιστές.

Μάλιστα, κατήγγειλε συγκεκριμένα πως για να υπογράψει την άδεια η κα Κωνσταντοπούλου δεν βρήκε χρόνο, αλλά για να στείλει επιστολή στον πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να εγκαταλείψει το γραφείο που διατηρεί εδώ και 75 χρόνια βρήκε χρόνο.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Οἱ …«ἐθνοσωτῆρες» ὅταν βάζουν τὸ χέρι στὴν τσέπη …στάζουν φαρμάκι!!!

Leave a Reply