Καί φθάνουμε στόν …ΑΠΟΛΥΤΟ δικομματισμό;;;

Το σύστημα ετοιμάζει δύο μεγάλους πόλους – κόμματα δηλαδή, κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς, αντιγράφοντας το δοκιμασμένο ντουέτο Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών της Αμερικής.
Λιγότερα σύμβολα, λιγότερες εφημερίδες, λιγότερα φειγβολάν κι οι Έλληνες, όπως και οι Αμερικανοί πολίτες, να έχουν δύο επιλογές…
…Την Σκύλλα και την Χάρυβδη.
Ή όπως είχε πει κι ο Καρατζαφέρης … Άσπρη Γάτα …Μαύρη Γάτα … το ποντίκι θα φαγωθεί.

Έπεσε σύρμα λοιπόν, ίσως και λεφτά, ίσως κι εκβιασμοί να επιστρέψουν στο μαντρί για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες «συγχώνευσης» των κομμάτων σε δύο εδώ και καιρό…
Κομμάτων που θα συνεχίσουν να υπηρετούν την γνωστή οικογένεια τοκογλύφων.

Ένας από τους πολιτικούς που παραιτήθηκε από το κόμμα του Καμμένου δήλωσε:

«Ο Δημήτρης Σταμάτης που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και κάνει πρόβλεψη πως το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν δύο νέοι μεγάλοι πόλοι, ένας κεντροδεξιός και ένας κεντροαριστερός.»

Άλλωστε όλοι κι όλα σπεύδουν να …ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία των …εργοδοτών τους.
Ας μην ξεχνάμε λοιπόν ότι…

  • Το 2009  γνωστή μύγα τσε-τσε τσίμπησε …μαζικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να διασπασθεί, ώστε το ΠΑΣΟΚ να μαζέψει τους αστέγους και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση-συμμορία για να ξεκινήσει το μεγάλο κόλπο.
  • Το 2012 η ίδια μύγα τσε-τσε τσίμπησε μαζικά τα στελέχη του ΛΑΟΣ (του Καρατζαφέρη) με αποτέλεσμα να διαλυθεί το κόμμα του, να μην μπει στη βουλή και οι άστεγοι ψηφοφόροι του να καταλήξουν στην αγκαλιά του Σαμαρά, που μαζί με τα απομεινάρια της ΔΗΜΑΡ (δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ), συν τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ  συνέχισαν …ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΑ την μεγάλη ληστεία.
  • Το 2012 επίσης η ίδια μύγα τσε-τσε μπήκε στα γραφεία του Πάνου Καμμένου και προκάλεσε …ξαφνικά  μαζικές παραιτήσεις … Ό,τι έπρεπε για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι η μόνη ελπίδα «ενάντια» στα Μνημόνια και την γενοκτονία ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ..
  • Το 2014 η ίδια μύγα τσε-τσε τσίμπησε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τα έστειλε, σαν μπουλούκια, στον …ΣΥΡΙΖΑ.
  • Η ίδια μύγα τσε-τσε τσίμπησε τα ΜΜΕ που …ανακάλυψαν το φαγοπότι  του Καρατζαφέρη, ο οποίος δεν χρειαζόταν πια κι έπρεπε να βγεί από το πεδίο…
  • Ταυτόχρονα η ίδια μύγα τσε-τσε τσίμπησε τις …δικαστικές αρχές, που ξεκίνησαν διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, για να οδηγήσουν τα στελέχη και ψηφοφόρους της ΝΔ στην …Χρυσή Αυγή.
    …και τι μένει;

Σύντομα ίσως  να δούμε αυτήν την μύγα τσε-τσε να κτυπάει και ό,τι απέμεινε από το ΚΚΕ, για τους παραπάνω ακριβώς λόγους.

Μέσα από σκοτεινές στοές κάποιοι κινούν τα νήματα και οι μαριονέτες χορεύουν στον ρυθμό των ξένων τοκογλύφων…

Σίγμα

127 ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ… ΣΥΡΙΖΑ

Ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Γιώργου Καρατζαφέρη

Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις δυτικών πρεσβειών!

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply