Ἐμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ …«καλοῦ» Ἰσραήλ.

Ο διωγμός των Παλαιστινίων συνεχίζεται…αλλά κυρώσεις επιβάλλει η Δύση μόνο στην Συρία, την Ρωσσία, το Ιράν κλπ.
Στο Ισραήλ, για τις χιλιάδες δολοφονίες αμάχων, αρκεί μία …παρατήρηση με (πολύ) ψιλά γράμματα. Ἐμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ ...«καλοῦ» Ἰσραήλ.4

Οι Αμερικανοί προειδοποιούν το Ισραήλ να μην κατεδαφίσει αραβικό χωριό

Οι Ηνωμένες Πολιτείες την Παρασκευή προειδοποίησαν το Ισραήλ να μην υλοποιήσει τα σχεδιά του, για κατεδάφιση παλαιστινιακών χωριών νότια των υψωμάτων της Χεβρώνας.
Οι ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν δηλώσει ότι πολλά σπίτια του χωριού Σουσίγια κτίστηκαν παράνομα. Ωστόσο, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η κατεδάφιση θα είναι μια προκλητική ενέργεια.

«Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των γεγονότων στο χωριό Σουσίγια στην Δυτικά Όχθη και καλούμε τις ισραηλινές αρχές να απόσχουν από ενέργειες κατεδαφίσεως του χωριού», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζον Κίρμπι, προσθέτοντας ότι «η κατεδάφιση παλαιστινιακών χωριών ή τμημάτων τους και η έξωση Παλαιστινίων από τα σπίτια τους είναι βλαβερό και προκλητικό μέτρο».

Οι Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποστηρίζουν ότι εάν το Ισραήλ λάβει αυτήν την απόφαση, θα ανάγκαζε περισσότερους από 300 κατοίκους να φύγουν από εκεί και δεν είναι σε θέση να επιβιώσουν στις σκληρές συνθήκες διαβιώσεως στην έρημο.

Τον περασμένο μήνα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάλεσε επίσης, το Ισραήλ, να μην κατεδαφίσει σπίτια στο αραβικό χωριό, γράφει το ισραηλινό δημοσίευμα.

ΕΧΕΔΩΡΟΣἘμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ ...«καλοῦ» Ἰσραήλ.5

Φυσικά στην υπηρεσία του Ισραήλ όλα τα ΜΜΕ του πλανήτου…
To «έγκυρο κι έγκριτο» BBC αλλάζει την μετάφραση σε συνέντευξη ενός παιδιού από την Γάζα που ενώ είπε: «Οι Εβραίοι σφάζουν τους Παλαιστινίους» οι υπότιτλοι από κάτω έγραφαν «Το Ισραήλ μας σφάζει».
Δηλαδή εξαφάνισε και τον συγκεκριμένο προσδιορισμό των δολοφόνων αλλά και των θυμάτων. 

Ισραηλινοί θεωρούνται και οι Άραβες που ζουν στο Ισραήλ αλλά αυτοί που σκοτώνουν τους Παλαιστινίους δεν είναι απλά Ισραηλινοί…
Ούτε Άραβες φυσικά.
Επιπλέον οι λέξεις «τους Παλαιστίνιους» επίσης άλλαξε σε ένα σκέτο «εμάς» (us) ώστε να μην περάσει η έννοια της εθνοκαυλαρσεως συγκεκριμένου λαού.

Το μήνυμα που πέρασε τόσο έντεχνα η μετάφραση του BBC ήταν ότι κάποιοι από το Ισραήλ σκοτώνουν κάποιους από την Γάζα. Όταν οι εξυπνάκηδες του BBC δέχτηκαν επιστολή διαμαρτυρίας για την δόλια μετάφραση, όχι μόνο δεν ζήτησαν συγνώμη αλλά υπερασπίστηκαν εκ νέου την απόφασή τους. 

Βέβαια αν ξέρεις ποιοι διευθύνουν το BBC, αυτή η σκόπιμη αλλοίωση είναι παραπάνω από αυτονόητη κι αναμενόμενη.
Στο «Αγγλικό» κι «ανεξάρτητο» BBC ο Danny Cohen είναι o Μέγας Διευθυντής και ο γαμπρός των Rothschild, που ίδρυσαν το Ισραήλ, o Τραπεζίτης Marcus Agius  επίσης είναι Διευθυντής.   Ἐμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ ...«καλοῦ» Ἰσραήλ.3Ἐμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ ...«καλοῦ» Ἰσραήλ.1Ἐμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ ...«καλοῦ» Ἰσραήλ.2bbἘμεῖς παραμένουμε σύμμαχοι τοῦ ...«καλοῦ» Ἰσραήλ.3

Γιατί όλα τα πράγματα σ’ αυτόν τον κόσμο έχουν πάντα μία λογική εξήγηση.
Αρκεί να έχουμε πρόσβαση στην πληροφορία και την αλήθεια, που τόσο καλλιτεχνικά παραποιούν οι ενημερωτές μας όπως το BBC.
Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply