Ὁ …«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!

Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!1Έγραφα τον Ιανουάριο του 2011 για τον …«εθνικό μας ήρωα» Κώστα Λαλιώτη: 

 

Αυτός ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ που διαχειρίστηκε με «ΑΠΟΛΥΤΗ» διαφάνεια 4,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές ΔΕΝ αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!24Εξαφανίστηκε!
Κανένα από τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ που έχουμε στην Ελλάδα δεν αναφέρεται στο όνομά του!
Σαν να θέλουν να τον ξεχάσουμε κι εμείς κι αυτοί, μιας και ολοκληρώθηκε η αποστολή του και η …συνεισφορά του στην πατρίδα.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή είναι φτωχός και το μόνο που του έχει απομείνει μία καλύβα στο χωριό του παππού του.

Η «μυστηριώδης» εξαφάνιση του Λαλιώτη και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ των ΜΜΕ δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός.……….
Μόλις πριν από λίγο διαβάζουμε στο http://epirusgate.blogspot.com/ την ακόλουθη είδηση: ότι στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» ΑΕ περνά η κατασκευή ΟΛΩΝ σχεδόν των δημοσίων έργων.

Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!2Αυτές οι απότομες και ολοκληρωτικές αποφάσεις ΔΕΝ μπορούν να έχουν ΚΑΛΟ σκοπό.
Και λέμε να πάμε να ψάξουμε για την ταυτότητα της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.,  που διαχειρίστηκε αυτό το τεράστιο έργο που της ανέθεσε ο τεράστιος υπουργός Κ.Λαλιώτης. .

Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!3

Η εταιρεία όπως διαβάζετε ανέλαβε να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο ΟΝΕΙΡΟ (!) των Βορειοελλαδιτών.
Το ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή δεν έκανε άλλο από το να πραγματοποιεί τα όνειρά μας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ,  ΜΕΤΡΟ κλπ)Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!4.

Κι όπως έχουμε πει ξανά ότι ΚΑΘΕ τέτοια σπουδή για την ικανοποίηση του λαού είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και πρόσχημα για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.
Ο λαός χρεώνεται στο τριπλάσιο κόστος από το πραγματικό και ουσιαστικά χρησιμοποιείται ΕΝΑΝΤΙΟΝ του και κατά της τσέπης του κάθε … του απωθημένο.Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!5

Όμως το ΠΙΟ ενδιαφέρον είναι ότι η κρατική ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ μεταβίβασε την διαχείριση ΟΛΩΝ των σχετικών έργων στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εταιρεία των γερακιών-δολοφόνων των ΗΠΑ, την εταιρεία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που λέγεται HALLIBURTON (βλέπε Dick Cheney, George Bush, πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία, στο ΙΡΑΚ, βάση Bondsteel στα Σκόπια, τρόφιμα Kellogg και μία σειρά σκοτεινών δράσεων με πολύ αίμα, πετρέλαιο και διαπλοκή μέχρι αηδίας!)Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!6

Σημειώνουμε ότι η HALLIBURTON, που άλλαξε όνομα σε KBR παρά το ότι πρόκειται για εταιρεία ΜΑΜΟΥΘ από πλευράς χρηματο-οικονομικών, με έσοδα 18 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, είναι αξιοσημείωτο ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε η εμπλοκή της στην χώρα μας.
Τα μικρά γραμματάκια σε μία φράση, όπου αναφέρεται η Halliburton στην σελίδα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ δείχνει την ανάγκη για την απόκρυψή της.

Κι όμως, παρόλο που η ενημέρωση είναι το βίτσιο μας, τα μάτια και τα αυτιά μας ανοικτά όλη την ημέρα, κάθε ημέρα, ποτέ μα ποτέ δεν αναφέρθηκε δημοσίως η ΕΜΠΛΟΚΗ του ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ κι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ κολοσσού HALLIBURTON στα έργα του Λαλιώτη.

Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!8
Μία εταιρεία που βγάζει δισεκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται πίσω από τις γενοκτονίες των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και τις χώρες του κόλπου. Είναι η εταιρεία που αναλαμβάνει να ΚΤΙΣΕΙ τις πόλεις και τις γέφυρες που γκρεμίζουν οι ΗΠΑ μετά τους βομβαρδισμούς τους.

O Cheney ήταν στο πολεμικό επιτελείο του BUSH και Πρόεδρος της HALLIBURTON.
Ήταν αυτή η εταιρεία που αναλάμβανε την ανοικοδόμηση των χωρών που βομβάρδισε η εταιρία CARLYLE GROUP επίσης των Bush και με μέτοχο τον George Soros, φορτώνοντας με υπέρογκα χρέη τους βομβαρδισμένους λαούς που είχαν την ατυχία να επιλεγούν για την πραγματοποίηση αυτών των αιμοβόρων, αλλά επικερδών πολεμικών επιχειρήσεων, με πρόσχημα την ειρήνη και την δημοκρατία.

Η CARLYLE GROUP σχετίζεται με τον κ.Λαυρεντιάδη, τον οποίο αποφάσισε μία ημέρα να κάνει ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ κι αυτός με την σειρά του, κάτω από ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, να κάνει μία ατελείωτη σειρά αγορών στα ΜΜΕ για την οποία φυσικά ο πολύς κόσμος ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ και ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙ τίποτα. Είναι ειδήσεις που παίζουν με ψιλά γράμματα και σε εσωτερικές σελίδες.

Μήνες ολόκληρους περιμένουμε να ακούσουμε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων να τολμήσει κάποιος να προφέρει το επίθετο του Λαυρεντιάδη αλλά δυστυχώς καθημερινά μαθαίνουμε τι κάνει στο κρεβάτι ο Μπερλουσκόνι κι όχι τι κάνει στον χώρο των επενδύσεων στην Ρωσσία.
Διαβάζοντας τα παρακάτω απίστευτα που συμβαίνουν στα σκοτεινά είναι να απορεί κάποιος για το ότι οι Έλληνες πιστεύουν ότι ζουν σε δημοκρατικό καθεστώς.
Ο Λαυρεντιάδης ήταν τόσο «τυχερός» που εντελώς …«τυχαία» κατείχε μετοχές της φαρμακευτικής Alapis, μίας από τις δύο εταιρείες που εισάγουν το εμβόλιο για την γρίπη των χοίρων (Η1Ν1).
Κι ήταν ακριβώς τότε που όλα τα ΜΜΕ τρομοκρατούσαν τον κοσμάκη και τις κυβερνήσεις προκειμένου να αγοράσουν τα συγκεκριμένα εμβόλια.
Ονειρικό προβλέπεται το μέλλον της Ελλάδας μας!!!Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!9 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!10 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!11 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!12 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!13 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!14 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!15 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!16 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!17 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!18 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!20 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!21 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!22 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!23 Ὁ ...«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!24

Μήπως είδατε κάποιον να απαντήσει;
Μήπως κάποιος εισαγγελέας έσπευσε;
Μήπως τα τρισεκατομμύρια επέστρεψαν στα ρημαγμένα ταμεία μας;

Ὁ Λαλιώτης, ἡ φτωχολογιὰ καὶ τὰ μυστήρια!

Σίγμα

(Visited 307 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Ὁ …«ἐθνικὸς ἥρως» Λαλιώτης!!!

  1. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΘΥ ΤΟΝ … ΑΔΕΛΦΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ :

    ΙΔΙΟΙ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ … ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ .

    … ΚΑΜΜΙΑ … ΑΝΤΙΡΗΣΗ … ΕΚ ΤΗΣ … ΠΟΡΕΙΑΣ .

    DR A

Leave a Reply