Ὁ Ἀλεξιάδης ποὺ ἀγωνίζεται γιὰ τὸ …«καλό» μας!!!

Ὁ Ἀλεξιάδης ποὺ ἀγωνίζεται γιὰ τὸ ...«καλό» μας!!!Κρατικὸς ὑπάλληλος ἀριστερός, ἀπειλεῖ τὸν κόσμο πὼς ἂν δὲν ἐπιστρέψῃ τὰ χρήματα στὶς τράπεζες, θὰ τιμωρηθῆ.
Πρόκειται γιὰ τὸν Τρύφωνα Ἀλεξιάδη, ποὺ ἀγωνίζεται γιὰ τὸ καλό μας.

Τὸ κράτος λοιπόν, ζητᾶ ἐπιστροφὴ τῶν μετρητῶν γιὰ νὰ τὰ κλέψῃ «νόμιμα» ἀπὸ τοὺς τραπεζικοὺς λογαριασμούς, τοὺς ὁποίους καὶ ἐλέγχει ἀπόλυτα.
Αὐτὸ θὰ ἐπιτρέψη νὰ γίνη ἐπιτέλους τὸ κούρεμα (ληστεία) τῶν καταθέσεων καὶ ἡ τρίτη κατὰ σειρὰ ἀνακεφαλαίωση (ληστεία) τοῦ ζόμπυ/φαλιρισμένου τραπεζικοῦ συστήματος, ποὺ κατέστρεψε τὴν χώρα.

Οὔτε εὑρῶ στὶς τράπεζες.
Στάσις πληρωμῶν, φοροδιαφυγὴ καὶ ἀντίστασις μέχρι νᾶ καταῤῥεύσῃ τὸ σάπιο καθεστὼς τῶν τοποτηρητῶν-γκαουλάιτερ τῶν Εὐρωπαίων κατακτητῶν.

Εὐθύμης Μαραμῆς

Παραθέτουμε αυτούσιο σχόλιο απο το capital.gr το οποίο προσυπογράφουμε.

«Να σας πω εγώ κύριε Λάζο, πως θα γίνει η ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες.

Πάρτε π.χ. την Eurobank, η οποία πριν 2 χρόνια εξαπάτησε τους ομολογιούχους πελάτες της και αντάλλαξε τα ομόλογα που τους είχε φορτώσει (με έδρα τα νησιά Cayman, . . . παρακαλώ) με μετοχές κωλόχαρτα. Αν θυμάμαι, έκανε reverse-split και άγρια χειραγώγηση της μετοχής της, φούσκωσε στον Θεό το κωλόχαρτο και έφαγε τα λεφτά των πελατών της. Νομίζω, τους έδωσε την μετοχή στην τιμή του 1,54€ και σήμερα το σαπόχαρτο έχει-δεν έχει 3-4 λεπτά (0,03-0,04 €).

Όταν λοιπόν θα κάνει ΑΜΚ η Eurobank π.χ., θα εφαρμόσει το ίδιο κόλπο (απάτη κατ΄εξακολούθηση, σε βαθμό ποινικά διωκόμενο, αν υφίσταντο βέβαια νόμοι και εποπτικές αρχές στο ντόπιο κωλοχανείο): θα κάνει reverse-split, αναγκαστικά σε σχέση 1/100, για να δώσει πάλι αξία στο σαπόχαρτο και στην συνέχεια, θα προσπαθήσει να δελεάσει κορόϊδα, να τους ξαναφάει τα λεφτά, γεμίζοντας πάλι το σύμπαν με μιλιούνια κωλόχαρτα.

Βέβαια, αυτή την φορά, θα τσιμπήσουν το δόλωμα πολύ λιγότεροι, γιατί οι βρωμιές και οι απάτες μαθαίνονται και ο κόσμος ξυπνάει…
Όσο για τις καταθέσεις, πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος, για να έχει σήμερα λεφτά σ’ ελληνική τράπεζα, που είναι σπείρες κλασσικών απατεώνων, παντελώς αφερέγγυες και με μηδενικά επιτόκια.

Ή θα τους τα φάει κάποιος αλήτης, σαν τον Βενιζέλο, που άρπαξε τα λεφτά των ομολογιούχων του δημοσίου, ή κανένας άλλος καραγκιόζης σαν το Σαμαρά, που τ’ αρπάζει αργά και μεθοδικά με φόρους τύπου ΕΝΦΙΑ ή θα τους τ’ αρπάξει άμεσα η εφορία, με το περιουσιολόγιο του άλλου βλακέντιου, του Τρύφ. Αλεξιάδη (σε όποιον χαζοχαρούμενο, πάει βέβαια και δηλώσει τις κρυμμένες του αποταμιεύσεις).

Γι’ αυτό, όποιος θέλει να επιβιώσει και νάχει το κεφαλάκι του ήσυχο, . . . μακρυά από το τραπεζοκρατικό σύστημα των απατεώνων του κοινού ποινικού δικαίου.»

ἐλεύθερη ἀγορά

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply