Τί γράφει τό βιβλίον συμβάντων τῆς ἀστυνομίας γιά τήν σύλληψιν Σῶῤῤα;

Ο απένταρος «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας. Φωτογραφία της ιστοσελίδας alfeiospotamos.

Ο απένταρος «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας. Φωτογραφία της ιστοσελίδας alfeiospotamos.

 

Του Ελευθέριου Ρήνου

Παρατηρώντας την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ρόδου, δεν μπορούσα να μην παραξενευτώ από την απίστευτη ηρεμία της σκηνής που εξελισσόταν μπροστά στα μάτια μου. Είναι δεδομένο πως ο σχεδιασμός της όλης επιχειρήσεως, συνδύαζε τον επαγγελματισμό και την απόλυτη υπομονή εκ μέρους των αστυνομικών. Γιατί αν δεν έχεις υπομονή, δεν αντέχεις τρεις ώρες με «τρισεκατομμύρια», δίχως να νοιώσεις λίγο πλούσιος…

Το απίστευτο είναι πως μετά την σύλληψη, κατά την διαδικασία του αυτοφώρου, υπήρξε μια περίεργη αντίδραση από τα φανατικά μέλη της οργανώσεως. Για έναν περίεργο λόγο, που πραγματικά δεν κατανοώ, αρνούνται πεισματικά πως έγινε η σύλληψη κατά την διαδικασία του αυτοφώρου, περνώντας με πάλι «γενεές δεκατέσσερις» για τα νέα «ψέμματά» μου. Είμαι τυχερός και πανευτυχής συνάμα, που δεν σκέφτηκαν να παραδεχθούν την σύλληψη και να με συνδέσουν με την νέα τάξη πραγμάτων, σαν «πράκτορα» με τεράστιες δυνατότητες στον κρατικό μηχανισμό. Μην δίνω και ιδέες βέβαια…

Εντός μικρού χρονικού διαστήματος, κυκλοφόρησε από την πλευρά Σώρρα το εισιτήριό του για την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, με το οποίο έφυγε από την Ρόδο προς την Αθήνα στις 7.55 το πρωί της Δευτέρας και μάλιστα με την πασίγνωστη και πανάκριβη εταιρεία Ryanair, η οποία είναι γνωστή για την χλιδή που προσφέρει στο club των «τρισεκατομμυριούχων».

Το εισιτήριο με το οποίο έφυγε ο Σώρρας από την Ρόδο, όπως το κοινοποίησε η σελίδα της οργανώσεως Alfeiospotamos

Το εισιτήριο με το οποίο έφυγε ο Σώρρας από την Ρόδο, όπως το κοινοποίησε η σελίδα της οργανώσεως Alfeiospotamos

Η άρνηση της συγκεκριμένης συλλήψεως ξεπερνά την δική μου φαντασία. Ίσως να εξηγείται από την αδυναμία των πιο φανατισμένων οπαδών, να αποδεχθούν ότι ο αρχηγός τους μπορεί να συλληφθεί. Με όσα υπερφυσικά και παράλογα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς, στην καλλίτερη περίπτωση θεωρούν πως ο ηγέτης τους βρίσκεται υπεράνω του Νόμου.

Η τοπική οργάνωση της Ρόδου, που πρέπει να έχει πολλά λεφτά αποθηκευμένα για να προσφέρει τόσες χιλιάδες ευρώ στους ψηφοφόρους, εξέδωσε μια τραγελαφική ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία:

«Η Ε.ΣΥ Ροδίων ανακοινώνει οτι χθές ημέρα Κυριακή 25/10/2015 μετά την επιτυχή εκδήλωση για την ενημέρωση των πολιτών με θέμα τα ήδη διαπιστευμένα χρηματοοικονομικά εργαλεία που εχουν κατατεθή απο τον κύριο Αρτέμη Σώρρα.  H ομιλία διεξήχθη στην αίθουσα Ακταίον που ομιλητές ήταν ο κ.Αρτέμης Σώρρας και η κ. Βίκυ Χαραλάμπους. Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρευρεθήκαμε στο εστιατόριο Λούης παρουσία 35 ατόμων της Ελλήνων Συνέλευσης.  Κατα την είσοδο μας στο εστιατόριο στον προαύλιο χώρο παρευρίσκετο ο δήμαρχος Ρόδου κ.Φώτης Χατζηδιάκος με τα φίλων και συνέτρωγαν. Εκεί έγινε η γνωριμία μεταξύ του κ Αρτέμη Σώρρα και του δημάρχου οι οποίοι αντάλλαξαν λόγια και χειραψία.

Μετά το πέρας του συμποσίου όλα τα μέλη της Ε.ΣΥ συνόδευσαν τον κ. Αρτέμη Σώρρα στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή του.  Τα προαναφερθέντα γεγονότα αναφέρονται για τις ψευδές ειδήσης που διαδίδονται με κακεντρεχεια και δόλο προς το πρόσωπο του κ. Αρτέμη Σώρρα και της Ελλήνων συνέλευσις».

Είναι σαφές, πως παρά τα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη της ανακοινώσεως, τα μέλη δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Δηλαδή έγινε μια σύλληψη από περίπου δέκα αστυνομικούς και οι παρευρισκόμενοι δεν πήραν μυρωδιά! Στην συνέχεια, όλα τα μέλη της τοπικής οργανώσεως «συνόδεψαν τον κ. Αρτέμη Σώρρα στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή του»!!! Μα το εισιτήριο που οι ίδιοι άνθρωποι έδωσαν στην δημοσιότητα έγραφε ότι ο Σώρρας έφυγε στις 07.55 το πρωί!!! Ελπίζω μόνο να μην ήταν ακόμη εκεί ο Δήμαρχος Ρόδου, γιατί σίγουρα το εστιατόριο είχε κλείσει στις 7.55 το πρωί.

Κάποιοι από τους οπαδούς προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω. Με το ύφος και την δημόσια παρρησία τους στο διαδίκτυο προσέθεσαν μια ενδιαφέρουσα νότα στα πραγματικά γεγονότα:

«Ευάγγελος Ηρακλείδης ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.!! ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΟΙΡΟΜΕΡΗΝΟ ΜΕ ΜΑΤΙΑ».

«Γιάννης Καλογερόπουλος ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ………… ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥΡΘΕΙ ….»

«ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΡΡΙΣΗΣ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ !!!!! ΘΑ ΚΑΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ !!!!!! «

«Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΕΕΕΕ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ… ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !!! ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ ΑΠΟ ΡΟΔΟ!!!»

«Βασίλειος Σωτήρας, αφού οι απάτες περί σύλληψης Σώρρα δεν έπιασαν για τις ΗΠΑ, τώρα μιλούν για σύλληψη Σώρρα στην Ελλάδα και τελικά ο φακός τον συνέλαβε να συνεστιάζει με Έλληνες στην Ρόδο»

«Vaya Sorra Ελ Ρίνιο,δεν φτάνει που αερογ@@@@ς, απο χθες αεροδικάζεις κιόλας».

«Χρηστος Ξουρης ΡΕ ΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ…ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ …ΖΗΛΕΥΕΙ,ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΦΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΙΛΕΩΣΗ !! ΤΟ ΖΩΟ»

«Γρηγορης Βαρυτιμιαδης ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ..ΜΗ ΣΕ ΦΑΝ …ΨΑΡΙΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΒΡΕ ΖΩΟΟΟ ..ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ …ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ…ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΚΑΖΟΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…»

«Γιάννης Καλογερόπουλος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ !! ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ»

Σε αντίθεση με τα ευγενικά μηνύματα των φανατικών, είναι δεδομένη η «αγένεια» του δικηγόρου Ιωάννη Καραμιχάλη, που μαζί μου παρηκολούθησε την σύλληψη και δήλωσε:

«Επειδή ήμουν μπροστά στην σύλληψη του Σώρρα, έξω από την καφετέρια «ΑΚΤΑΙΟΝ» της Ρόδου, ο άνθρωπος συνελήφθη κανονικότατα και μετεφέρθη στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε, έως ότου ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας. Η Εισαγγελέας όπως μας ενημέρωσε την επομένη ημέρα, ζήτησε από την αστυνομία να τον αφήσει ελεύθερο λίγο μετά, επειδή κάποιο από τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται δεν είναι αυτόφωρο, και παρέπεμψε την εκδίκαση της μηνύσεως εναντίον του σε τακτική δικάσιμο. Το ότι μετά την σύλληψή του η Εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί (προσωρινά) ελεύθερος δεν αναιρεί το γεγονός ότι συνελήφθη και κατηγορείται.

Αν λοιπόν ο Σώρρας ή κάποιοι συνοδοιπόροι του θέλουν να αποσιωπήσουν το γεγονός, να το κάνουν με τις ευλογίες μου. Αν θέλουν όμως να το διαψεύσουν ας το ξανασκεφτούν, γιατί στην αστυνομία της Ρόδου υπάρχει η έκθεση συλλήψεως, στην δε Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η σχηματισθείσα δικογραφία.

Επισημαίνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναδημοσιευθούν τα γεγονότα που παραπάνω εκθέτω, διότι αποδεικνύονται από τα έγγραφα της Εισαγγελίας για οποιονδήποτε τα αμφισβητεί.

Αντίγραφο του Βιβλίου Συμβάντων από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, υπογεγραμμένο από τον Διοικητή του Τμήματος. Έχουν καλυφθεί κάποια στοιχεία για να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα

Αντίγραφο του Βιβλίου Συμβάντων από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, υπογεγραμμένο από τον Διοικητή του Τμήματος. Έχουν καλυφθεί κάποια στοιχεία για να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα

Και κάτι ακόμη : Επειδή στην συγκεκριμένη συγκέντρωση υπήρχε συγγενικό μου πρόσωπο, σας μεταφέρω την δυσφορία του όταν, όντας χριστιανός ορθόδοξος και πολύ θρήσκος, υποχρεώθηκε από τον Σώρρα και τους εκεί ακολούθους του, να ορκιστεί στους αρχαίους ελληνικούς Θεούς. Απ’ ότι μάθαμε στο σχολείο, οι αρχαίοι Έλληνες σέβονταν τις θρησκείες των άλλων. Ας προσπαθήσει και ο Σώρρας να πράξει το ίδιο όσο δύσκολο κι αν είναι γι’ αυτόν».

Μετά την παράθεση της δηλώσεως του κ. Καραμιχάλη, τι άλλο θα μπορούσα να πω εγώ μπροστά σε τόσες δεκάδες οπαδούς του Σώρρα που βρίσκονταν μαζί του στην Ρόδο και τους χιλιάδες υποστηρικτές τους που είναι τόσο σίγουροι για όλα όσα τους λένε. Μάλλον τίποτα, σωστά;

Ρῆνος Ἐλευθέριος

 

(Visited 409 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Τί γράφει τό βιβλίον συμβάντων τῆς ἀστυνομίας γιά τήν σύλληψιν Σῶῤῤα;

 1. Κι εγώ μπορώ να καταθέσω μύνηση σε οποιονδήποτε για όποιον λόγο φανταστώ αλλά δεν μου περισσεύουν 100 ευρώ ούτε χρόνος ν ασχολούμαι και να τρέχω στα δικαστήριο χωρίς να με ωφελεί κάπου… Φαίνεται ότι κάποιοι ”αρθρογράφοι” πληρώνωνται καλά αυξάνωντας την φήμη τους και την αυτοπροβολή τους δι ασήμαντον αφορμή επιρρεάζοντας την κοινή γνώμη θετικά η αρνητικά ανάλογα με την νοημοσύνη του κοινού που τους διαβάζει… Τον ‘Ελληνικό Λαό τι τον συμφέρει σ αυτήν την υπόθεση να πιστεύει γι αυτό το θέμα, ότι ο Σώρρας θέλει να του κάνει κακό;; Πόσο κακό παραπάνω απ αυτό που του έχουν κάνει;; έχουμε πιάσει πάτο… και ο κύριος Ρήνος τι ρόλο παίζει στην υπόθεση;; Εάν κύριοι ο Ρήνος είναι ο μοναδικός αντίπαλος του Σώρρα ετσι απο χόμπι όπως ισχυρίζεται ε τότε απλά δεν έχει αντίπαλο… Λυπάμε αλλά απευθύνεστε σε χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους και λυπάμε περισσότερο γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί. Ο ‘Αρειος Πάγος έχει όλους τους φακέλους και τα στοιχεία της πολύκροτης αυτής υπόθεσης αλλά παραμένει βουβός αν και θεσμικά θα έπρεπε να έχει πάρει θέση για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Αν είχε έστω την παραμικρή απόδειξη εναντίον του Σώρρα θα είχε επέμβει άμμεσα γιατί αυτός είναι αυτή την στιγμή το αγκάθι που έχει καρφωθεί στα αχαμνά του συστήματος…

  • Λυπᾶμαι ἀλλὰ εἶσαι ἐκτὸς τόπου καὶ χρόνου.
   Φαίνεται πὼς ἀγνοεῖς τὶς ἀπειλὲς κατὰ ζωῆς ἀπὸ τοὺς σωῤῥοβλαμμένους, τὶς συκοφαντικὲς δυσφημίσεις καὶ τὰ λοιπὰ ψεύδη-ἀπειλές, ποὺ κυκλοφοροῦν πρὸς πάσαν κατεύθυνιν, κάθε φορὰ ποὺ κάποιος τοὺς ξεβρακώνει.
   Ἕνας ἄνθρωπος, ποὺ ἔχει καθαρὸ τὸ ὄνομά του, λόγῳ τοῦ προτέρου βίου του, ὅταν ἔρχεται σὲ ἀντιπαράθεσιν μὲ μία τέτοια συμμορία, κι ἐφ΄ ὅσον ἀποδεικνύει τὰ λεγόμενά του, ἔχει κάθε λόγο νὰ προστατεύσῃ τὴν τιμή του καὶ τὴν τιμὴ τῆς οἰκογενείας του. Κι ἐπεὶ δὴ ὁ Ῥῆνος δὲν εἰσάγει καραμπίνες βουλγαρικές, χρησιμοποιεῖ τὰ νόμιμα μέσα.

   Ἐὰν αὐτὰ δὲν εἶναι γιὰ ἐσέναν ἀρκετά, τότε ἤ εἶσαι τσιράκι κάποιων ἤ ἐξαγορασμένος ἤ σκέτο ἠλίθιος!
   Ἴσως καὶ τὰ τρία μαζύ. Πάντως νὰ βγαίνῃς, μετὰ ἀπὸ τόσα ἀποδεικτικὰ στοιχεῖα, ποὺ ἀποδεικνύουν πόσο ἀηδιαστικοὶ καὶ βρωμεροὶ καὶ ἀνθέλληνες εἶναι οἱ σωῤῥοπληγμένοι καὶ νὰ ἀναρωτᾶσαι γιὰ τὰ προφανῆ…
   …κάτι δηλώνει.
   Ψᾶξε το…
   (Ἐὰν εἶσαι, ποὺ μᾶλλον εἶσαι, κάτι ἀπὸ τὰ παραπάνω, ἤ καὶ ὅλα μαζύ, σὲ προειδοποιῶ… Ἐδῶ μέσα ΔΕΝ εἴμαστε δημοκράτες!!! Τὰ πρακτόρια, τὰ τσιράκια καὶ τοὺς βρωμιάρηδες τοὺς κόβουμε ἐν τῇ γενέσει τους!!!)

 2. Ευχαριστώ καλή μου κυρία για τους χαρακτηρισμούς σου (!!!!) ‘Ετσι φέρεστε σε όποιον τολμήσει να πει την γνώμη του; Τσιράκι, πράκτορας, βρωμιάρης, εξαγορασμένος, ηλίθιος η και όλα μαζί (!!!!) Μ εντυπωσιάσατε!! Μετά από τόσες αποδείξεις (??) Ποιές αποδείξεις;; Δεν είδα καμμιά απόδειξη, μόνο μπλα… μπλα… Με προειδοποιείς;; Θα με κόψετε;; Χαχαχαχαχα!!Θα με κόψετε το νερό να μην ποτίσω τα λάχανα!!! Λυπάμε για εσάς… καλά κρασά!! Φαίνεται έθιξα τα συμφέροντα σας (….) Οτι απέχετε παρασάγγες απ την Δημοκρατία φαίνεται δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζεται δεν έχετε καμμιά σχεση μ αυτή…

  • Γνώμη;
   Γνώμη ἔχουν οἱ κατέχοντες. Ἐσὺ οὔτε ἄποψιν φέρεις, ἐφ΄ ὅσον ἀναπαράγεις, ἀκρίτως, δίχως διερεύνησιν καὶ δίχως ἀμφισβήτησιν (ἑλληνικὸν ἴδιον αὐτό!!!) κάθε μπαρούφα.
   Ἄλλως τέ… Οἱ ἀπόψεις εἶναι τόσες πολλές, ὅσοι καὶ οἱ …κῶλ@οι!!!
   Ὅσο γιὰ τὰ λάχανα, ἀδυνατῶ καὶ ἀδιαφορῶ. Πότισέ τα, ἄφησέ τα ἀπότιστα… Φτύσε τα…
   Σκασίλα μου. Δικά σου εἶναι.
   Τέλος…
   Οὔτε δημοκράτισσα ἤμουν, εἶμαι ἤ θὰ γίνω. Τὸ διατυμπανίζω καὶ δίχως σου. Ὅμως ὁ διάλογος, πάντα, ὅταν ὑπάρχουν ἐπιχειρήματα, ἀποδείξεις καὶ γνώσις εἶναι ἀπολαυστικὸς καὶ ἀναγκαῖος. Ἐσὺ δὲν ἦλθες ὅμως γιὰ διάλογο. Ἐσὺ ἦλθες γιὰ νὰ γελοιοποιήσῃς μαϊμουδίζοντας τὶς μπαρουφολογίες τοῦ κατὰ φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου. Νὰ τὸν χαίρεσαι. Ἐμεῖς οὔτε πληρωθήκαμε, οὔτε πληρωνόμαστε, οὔτε θὰ πληρωθοῦμε, οὔτε ἐράνους κάναμε, κάνουμε ἤ θὰ κάνουμε, οὔτε τάζουμε εἰκοσαχίλιαρα στὰ κορόιδα, οὔτε τὰ βάζουμε τὰ κορόιδα νὰ μᾶς πληρώνουν τοὺς καφέδες καὶ τὶς βενζίνες, οὔτε λέμε ψέμματα, οὔτε ἔχουμε καταδικασθεῖ γιὰ ἀτιμίες παντὸς εἴδους, οὔτε χρωστᾶμε ἀκόμη καὶ τῆς …Μιχαλοῦς.
   Δουλεύουμε σὰν τὰ σκυλιά, καθημερινῶς, βιοποριζόμεθα μὲ τὸν ἱδρώτα μας καὶ δὲν λογοδοτοῦμε γιὰ αὐτὸ σὲ ἀπατεῶνες.

   Καὶ ψίτ… Μόνον οἱ λοβοτομημένοι καὶ Μὴ Ἕλληνες ἀσχολοῦνται μὲ ἑβραιοσπέρματα καὶ μὲ «σωτηρίες» παντὸς εἴδους, ἀκόμη κι ἀπὸ τὸν …Σείριο.
   Οἱ πραγματικοὶ Ἕλληνες οὐδέποτε ἔπιασαν, πιάνουν ἤ θὰ πιάσουν τὸ χρῆμα στὸ στόμα τους. Τὸ χρησιμοποιοῦν μόνον γιὰ νὰ ἐπιβιώνουν καὶ οὐδέποτε θὰ τὸ θέσουν ἀνάμεσά τους ὡς στόχο. Μὰ καὶ οὐδέποτε θὰ ἀναζητήσουν τὴν ὅποια σωτηρία ἔξω ἀπὸ αὐτούς. Τὴν φέρνουν μόνοι τους.
   Οἱ δοῦλοι ὅμως καὶ τὰ τσιράκια τῶν κάθε εἴδους «σωτήρων», ποὺ κρατοῦν τὸ χρῆμα καὶ τὸ κραδαίνουν ὡς καροτάκι, μόνον γιὰ αὐτὸ συζητοῦν, αὐτὸ προβάλλουν, αὐτὸ τάζουν, αὐτὸ θεωροῦν ὡς σκοπὸ ζωῆς τους, μὲ αὐτὸ συναλλάσσονται, γύρω ἀπὸ αὐτὸ μόνον ἐντοπίζουν λόγο ὑπάρξεώς τους.
   Τί νά σέ κάνω λοιπόν ὅταν μέ τό «καλημέρα» μοῦ μιλᾶς γιά κόστος 100 εὐρῶ, τήν στιγμή πού ὅλα τά ἄλλα γιά ἐσέναν εἶναι ἀνύπαρκτα;
   Πῶς νά ἀσχοληθῶ μέ κάποιον πού ἀντί ἐπιχειρημάτων ἔρχεται νά ἀπαξιώσῃ ἀκόμη καί τήν ἀξιοπρέπεια;
   Ἄμε λοιπὸν στὴν τρούπα σου καὶ μὴν ξαναβγῇς. Ὄχι τοὐλάχιστον ἐδῶ γύρω, διότι ἔχουμε καὶ νεῦρα καὶ ἀντοχές.
   Ἄμε νὰ λάβῃς τὰ εὔσημα καὶ τὴν προμήθεια γιὰ τὸν κόπο σου νὰ μᾶς …«σχολιάσῃς»!!!
   Μᾶς ἀρκεῖ. Καταλάβαμε.

 3. Χαχαχαχαχα!! ‘Εχεις πολύ πλάκα κυρα Φιλοάνοη!! Κατάλαβα με αυτά που είπες τι εξυπηρετείτε… Δεν ήμουν ποτέ δούλος κανενός ούτε θα γίνω ποτέ… Εσείς, 100% όπως βλέπω… καλά σφουγγαρίσματα στις σκάλες των αφεντικών σας. Αυτό που έχει πετύχει ο κοντός είναι να σας ξεβρακώσει όλους!!! Μπράβο του!! Γεια χαρά νταν και να χαίρεστε τον βόθρο σας που δεν θα ξαναεπισκεφθώ ποτέ!!! Σας διαγράφω εγώ και πάω να ποτίσω τα λάχανα…. Χαχαχαχαχαχαχα!! Νασαι καλά μ έκανες και γέλασα με την ψυχή μου!!!

Leave a Reply