Οἱ φόροι δὲν εἶναι γιὰ …ὅλους!!!

Το να πατάξουν την μεγάλη φοροδιαφυγή με τις OFF SHORE, το να σταματήσουν την έξοδο των επιχειρήσεων από την Ελλάδα, το να σταματήσουν την φοροδιαφυγή των κολοσσών όπως η Google, το Facebook, η STARBUCKS καθώς και όλων των πρωταγωνιστών της Λίστας Λαγκάρντ, δεν υπάρχει πουθενά στα σχέδιά τους.
Η φοροδιαφυγή των μεγάλων σιωνιστικών συμφερόντων είναι νομικά προστατευμένη κι εξασφαλισμένη, αφού το Λόμπυ της Νέας Υόρκης είναι αυτό που καθορίζει ποιος θα μπει στα ψηφοδέλτια και ποιος θα συμμετέχει στην κυβέρνηση.
Με ένα τηλεφώνημα μόνο αλλάζουν ακόμη και την σύνθεση της …κυβερνήσεως.

Οι υπόλοιποι θα καθόμαστε να μας φορολογούν μέχρι θανάτου, χωρίς να έχουμε κάποια δυνατότητα να αναζητήσουμε το δίκιο μας. ΟΙ φόροι θα μπαίνουν ηλεκτρονικά στον λογαριασμό μας και ηλεκτρονικά θα αφαιρούνται από τον τραπεζικό λογαριασμό, χωρίς φυσικά να λαμβάνουν υπόψιν πόσα χρήματα απαιτούνται για να προστατευθεί μία οικογένεια από την πείνα και από το κρύο.

Οἱ φόροι δὲν εἶναι γιὰ ...ὅλους!!!1
Τα ανύπαρκτα υποβρύχια όμως, τα ανύπαρκτα Ολυμπιακά έργα, τα Απάτσι που πέφτουν, τα τραίνα που δεν χωρούσαν στις γραμμές, τα F16 που μπάζουν νερά και το ανύπαρκτο C4I εξοφλημένα μέχρι δεκάρας. Οἱ φόροι δὲν εἶναι γιὰ ...ὅλους!!!3

Μόνο οι τοκογλύφοι έχουν εγγυημένο το εισόδημά τους. Για εμάς δεν υπάρχει ούτε ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβιώσεως.
Οι τοκογλύφοι, μέσω των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, θα παίρνουν εξασφαλισμένο μερίδιο από ΚΑΘΕ οικονομική συναλλαγή που θα πραγματοποιείται στην Ελλάδα.
Χωρίς κάποιο ρίσκο, χωρίς κάποια επένδυση θα ρουφούν διακριτικά το μερίδιό τους σε αίμα από τους συναλλασσομένους.
Μετά θα έρχεται η εφορία να ρουφήξει ότι άλλο βρει για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του κράτους προς τους δανειστές.

Ο …«περιούσιος» Μοσκοβισί, που προσκύνησε η «υπερήφανη» κυβέρνηση των κλόουν της …«επαναστάσεως»,  όρισε ότι η σύνταξη πρέπει να πάει στα 390 ευρώ. Όσα βγάζει αυτός δηλαδή σε 10 λεπτά της ώρας παριστάνοντας τον ειδικό.

 

Οἱ φόροι δὲν εἶναι γιὰ ...ὅλους!!!2

Εν τω μεταξύ 400.000 εξελιγμένοι συμπολίτες μας συνδέθηκαν στο internet με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας κι επικοινωνίας και περιμένουν με αγωνία  το επόμενο tweet της …Μενεγάκη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply