Καλὸ εἶναι νὰ ἐλπίζουμε ἀκόμη καὶ σὲ …ψέμματα!!!

Κάθε τόσο μας σερβίρουν μία …ψεύτικη ελπίδα για να μας πείσουν να πληρώσουμε εμείς τους νέους φόρους και να κάνουμε υπομονή, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι έρχεται δήθεν κάθαρση.

Τα δάκρυα του Ψυχάρη, από τα γέλια, θα ανέτρεπαν ακόμα και το κότερό του.

Καλὸ εἶναι νὰ ἐλπίζουμε ἀκόμη καὶ σὲ ...ψέμματα!!!

Σίγμα

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 14 Δεκεμβρίου έλαβε σήμερα από τους παροικούντες το ΣΔΟΕ οικονομικούς εισαγγελείς ο Σταύρος Ψυχάρης στο πλαίσιο της έρευνας για τα επονομαζόμενα «θαλασσοδάνεια» σε συγκροτήματα του Τύπου.

Όπως είναι φυσικό, στο μικροσκόπιο των οικονομικών εισαγγελέων (Παν. Αθανασίου και Γαληνός Μπρης) βρίσκεται ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ) για τα μεγάλα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί όχι μόνο στον Οργανισμό αλλά και στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του.

Ο εκδότης κλήθηκε σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου για την διάπραξη του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας σε απιστία για την οποία ελέγχονται ως φυσικοί αυτουργοί, στελέχη των επίμαχων τραπεζών, που ως μέλη επιτροπών ενέκριναν τα επίμαχα δάνεια.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη κληθεί από τους εισαγγελείς ως ύποπτοι περίπου σαράντα πέντε στελέχη των τραπεζών που χορήγησαν τα ελεγχόμενα δάνεια ( Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς και Εθνική), με την έρευνα να εστιάζεται στην χορήγηση δανείων από το 2006 και εντεύθεν, προκειμένου να διερευνηθεί βάσει ποιων εγγυήσεων δόθηκαν τα δάνεια αυτά και πού τελικά κατέληξαν.

Θυμίζουμε ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος για τα δάνεια των συστημικών τραπεζών προς ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply