Τελειώνουν ἐδῶ 3.000 χρόνια ἱστορίας;

Τελειώνουν ἐδῶ 3.000 χρόνια ἱστορίας;

Πρὶν σᾶς ἀφήσω μὲ τὶς ἀπόψεις τοῦ φίλου Θανάση, μία, κατ’ ἐμέ, σημαντικὴ λεπτομέρεια ποὺ πρέπει νὰ λάβουμε ὑπ’ ὄψιν μας, εἶναι ἡ πραγματικὴ ἠθική, νοητικὴ καὶ πολιτισμικὴ κατάστασις ὅλων μας.
Τὸ προσφυγικό, σὲ συνδυασμὸ μὲ τὶς ἄνευ ὁρίου παραλαβὲς τῶν μουσουλμανικῶν πληθυσμῶν τῆς Ἀσίας καὶ τῆς Ἀφρικῆς, συνιστοῦν σαφῶς μέγιστον κίνδυνο γιὰ τὴν ἐπιβίωσίν μας. Ὅμως καλὸ θὰ εἶναι, ἐπὶ τέλους, νὰ συνειδητοποιήσουμε πὼς ἄλλο Ἑλλὰς κι ἄλλο μόρφωμα ἑλλαδοκαφριστάν.
Τὸ πραγμάτικό μας ἐμπόδιον, ὡς Ἕλληνες, παραμένει, ἐδῶ καὶ αἰῶνες, τὸ κράτος ποὺ μᾶς σκιάζει τὴν πραγματικὴ Ἑλλάδα, ἀποκρύπτοντά μας αὐτὸ ποὺ ὀφείλαμε νὰ γνωρίζουμε.

Φιλονόη

Σημειώσεις

Οἱ βομβαρδισμοὶ τῶν ‘Ρώσσων στὴν Συρία σαφῶς καὶ ἀποδεικνύουν τὶς βλέψεις τους στὴν περιοχή. Ὅμως ἄς θυμόμαστε πὼς τὴν ἐπίθεσιν στὴν Συρία χρηματοδότησε, προγραμμάτισε καὶ ὑπεστήριξε τὸ ΝΑΤΟ, ἡ Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις καὶ ἀρκετὰ ἀραβικὰ κράτη, μαζὺ μὲ τὶς Η.Π.Α.. Ἐπάνω στὴν Συρία παίζουν παιχνίδια καὶ γενοκτονώντας Συρίους μεταθέτουν τὰ ἀπόνερα τῶν ἐγκλημάτων τους στὶς δικές μας πλάτες.

Στὴν Οὐκρανία ἐπίσης μάθαμε τὸ τὶ ἔστησαν οἱ ἀγαπημένοι μας σύμμαχοι μὲ τὶς ναζιστικές τους μαριονέτες.

3000 χρόνια Ιστορίας τελειώνουν εδώ

Δεν είναι προσφυγικές ροές. Είναι οργανωμένη μετεγκατάσταση. Το καθεστώς Τσίπρα βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία αποσταθεροποιήσεως της χώρας. Η εθνική καταστροφή είναι προ των πυλών.

Για την μετεγκατάσταση χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα ευθύνεται η κυβέρνηση Τσίπρα. Μη έχοντας προφανώς συναίσθηση της διεθνούς πραγματικότητας και πιθανόν κατευθυνόμενη από αφανή κέντρα εξουσίας, άνοιξε ουσιαστικά τα σύνορα της Ελλάδας, εν μέσω σφοδρού πολέμου στην Συρία, αμέσως μετά την εκλογή της τον Ιανουάριο. Είχε προηγηθεί το τράβηγμα του χαλιού από τους δανειστές στην κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ απενεργοποιήθηκε δικαστικά και ο παράγοντας της ακροδεξιάς. Εκείνο που απέμενε ήταν μία κυβέρνηση της «αριστεράς».

Αυτό που αρχικά έπρεπε να επιτευχθεί ήταν η βελούδινη μνημονιακή στροφή Τσίπρα. Κατά την εκτέλεση του σχεδίου της μνημονιακής μεταστροφής Τσίπρα για την ανώδυνη (πολιτικά) υπογραφή ενός τρίτου θηριώδους μνημονίου που θα γονάτιζε την Ελλάδα οριστικά, ο Τσίπρας είχε την ανοχή του διεθνούς παράγοντα. Προηγήθηκε η φιέστα της σκληρής δήθεν διαπραγματεύσεως. Ακολούθησε η μονομερής δήθεν αθέτηση πληρωμής της δόσεως προς το ΔΝΤ, με την ανοχή του διεθνούς παράγοντα. Την ίδια ώρα ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας έκτιζε το προφίλ του «σκληρού διαπραγματευτή». Το παιχνίδι Τσίπρα κάλυψαν εκτενώς τα διεθνή μέσα, δίνοντας τεράστια έκταση στην αθέτηση πληρωμής των υποχρεώσεων της χώρας προς το ΔΝΤ, με αποκορύφωμα τον μνημειώδη μετρητή του CNN που μετρούσε αντίστροφα τον χρόνο που απέμενε έως την αθέτηση πληρωμής της δόσεως (!) σε απευθείας παγκόσμια μετάδοση από την Αθήνα. Ο οδικός χάρτης της εξαπατήσεως του ελληνικού λαού κατέληξε στο κλείσιμο των τραπεζών και στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος, με το οποίο εκβιάστηκε η απόσπαση του ΝΑΙ, ώστε καταρχήν, ο πολιτικός απατεώνας να εδραιωθεί στην εξουσία με νομιμοφανή τρόπο. Όταν υπέστη την συντριβή της επικρατήσεως του ΟΧΙ με το σαρωτικό 63% και σύρθηκε (ακάλυπτος πολιτικά) στην υπογραφή του θηριώδους μνημονίου των 90 δισεκατομμυρίων, αμέσως κινητοποιήθηκαν τα διεθνή σωστικά μέσα σε μια προφανή προσπάθεια να καληφθεί η -καταστροφική για το πρόγραμμα – ακυβερνησία της χώρας. Αποστολή τους, η διάσωση του καθεστώτος και η ανάσυρση Τσίπρα από τον λασπώδη βούρκο της προδοσίας του ΟΧΙ στην επιφάνεια του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Ενδεικτικά της διεθνούς επιχειρήσεως που στήθηκε για την διάσωση Τσίπρα ήταν, η επικοινωνιακή φιέστα στο ευρωκοινοβούλιο με κύριο ομιλητή τον «βαλλόμενο» «πανταχόθεν» Τσίπρα αμέσως μετά το ΌΧΙ και λίγο πριν την υπογραφή του θηριώδους μνημονίου των 90 δισεκατομμυρίων, η διάδοση από τα ΜΜΕ του δραματικού χασταγκ «this is a coup» που μονοπώλησε τα κοινωνικά δίκτυα, η ολονυχτία της δραματικής δήθεν διαπραγματεύσεως στις Βρυξέλλες για την υπογραφή του μισανθρώπου μνημονίου των 90 δισεκατομμυρίων, οι έκτακτες εκλογές του Σεπτεμβρίου για να ξεπλυθεί η προδοσία του ΟΧΙ ώστε να νομιμοποιηθεί εκ νέου στην εξουσία το καθεστώς Τσίπρα, κλπ.

Το σχέδιο που θα οδηγούσε στην αποσταθεροποίηση της χώρας η κυβέρνηση Τσίπρα έβαλε εμπρός αμέσως μετά την εκλογή της, μάλλον κατευθυνομένη από κύκλους που γνώριζαν το που οδηγούντο τα πράγματα στην Συρία • το εάν η κυβέρνηση έπραξε με άμεσο ή με ενδεχόμενο δόλο, μικρή σημασία έχει. Εν μέσω πολέμου στημ Συρία, έκλεισε την Αμυγδαλέζα, προώθησε υπηκοότητα για όλους, θέτοντας ταυτόχρονα το σύμβολο της «διεθνιστικής ηλιοθεραπείας» ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας και στην συνέχεια αναπληρώτρια υπουργό μεταναστευτικού. Το μήνυμα των ανοικτών ελληνικών συνόρων είχε δοθεί. Όταν ξεκίνησε η οργανωμένη επιχείρηση μετεγκαταστάσεως των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών, η ελληνική κυβέρνηση προσποιήθηκε ότι έστηνε hot spots, που στην πραγματικότητα ήταν tour operators του ονείρου της μεταβασεως στην γερμανική γη της επαγγελίας.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε σφραγίστηκε ο προσφυγικός διάδρομος από την Τουρκία προς την Βουλγαρία • ο διάδρομος αυτός είναι ο συντομότερος από την Συρία μέσω Τουρκίας για την κεντρική Ευρώπη. Επίσης, έκλεισε ο προσφυγικός διάδρομος από την Αφρική προς την Λαμπεντούζα. Την ίδια περίοδο οι Ισπανοί όρθωσαν φράκτη ύψους τριών μέτρων στις ισπανικές πόλεις Θέουτα και Μελίγια που βρίσκονται στην Αφρική, σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την προσφυγική οδό μέσω του στενού του Γιβραλτάρ. Τέλος, σύμφωνα με προχθεσινές δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, η επιδότηση σιτίσεως και στεγάσεως από διεθνείς οργανισμούς των τεσσάρων περίπου εκατομμυρίων Συρίων προσφύγων σε Λίβανο και Ιορδανία, από 15 ευρώ ημερησίως μειώθηκε σε 90 σεντς (!) εξωθώντας τα εκατομμύρια των ανθρώπων αυτών σε εξαναγκαστική έξοδο προς την Ελλάδα.

Με την ανοχή του διεθνούς παράγοντα, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το πλούσιο Κατάρ, σε ένα συντονισμένο σχέδιο δράσεως για την κατεύθυνση των ροών προς τα ευρωπαϊκά εδάφη, αρνούνται να δεχθούν μουσουλμάνους πρόσφυγες, προωθώντας συστηματικά τις ορδές των ανήμπορων συνανθρώπων μας προς την Ελλάδα. Αντί διεθνούς διασκέψεως του ΟΗΕ για το προσφυγικό, για τον συντονισμό της ισοκατανομής των προσφύγων στις πλούσιες χώρες, οι υπηρεσίες του τουρκικού βαθέως κράτους προωθούν μαζικά μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα, με την συνεργασία (άλλως την ανοχή) της ελληνικής κυβερνήσεως. Την χαοτική για την Ελλάδα κατάσταση επέτεινε η ατυχής μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας. Η εικόνα της Γερμανίδας καγκελαρίιου να υποδέχεται πρόσφυγες υπό τους προβολείς των καμερών, έστειλε το εσφαλμένο μήνυμα ότι οι χιλιάδες των ξεριζωμένων ήταν, στην Γερμανία, ευπρόσδεκτοι. Πράγμα που, ασφαλώς, δεν ισχύει. Τέλος, οι ανηλεείς ρωσσικοί βομβαρδισμοί στην Συρία, αλλά και οι εκατόμβες νεκρών νότια της Λαμπεντούζα λόγω της αποτυχίας των ιταλικών αρχών και της ελλιπούς κινητοποιήσεως της Ευρώπης για την διάσωση των μεταναστών τον προηγούμενο χειμώνα, αν και γλύτωσε εφέτος την Ιταλία από τα χειρότερα, άνοιξε διάπλατα τον υδάτινο προσφυγικό δρόμο του Αιγαίου. Πλέον, Λίβυοι, Μαροκινοί, Τυνήσιοι και λοιποί βορειοαφρικανοί δεν περνούν από την Λαμπεντούζα στην Ευρώπη, όπως συνέβαινε μέχρι πέρισυ, αλλά από την Τουρκία στην Ελλάδα. Μάλιστα η Τουρκία έχει εγκαινιάσει καθημερινές low cost πτήσεις των 50 ευρώ από το Μαρόκο στην Κωνσταντινούπολη (!), δίχως καν να απαιτεί βίζα εισόδου.

Η πρώιμη ευθύνη Τσίπρα για την οργανωμένη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα είναι, είτε αποτέλεσμα απειρίας (πχ υποσχέσεις περί μικρού αριθμού υποδοχής σε αντάλλαγμα πολιτικής στηρίξεως στο ζήτημα της…αξιολογήσεως), είτε ευθείας συμφωνίας για την ανάσχεση των ροών στο ελληνικό έδαφος και την μετατροπή της Ελλάδας σε Λίβανο, με σκοπό την πολιτική επιβίωση τόσο του ιδίου όσο και του καθεστώτος που ηγείται • ωστόσο, την ώρα ετούτη που το εθνικό δράμα εξελίσσεται και πλέον γίνεται σαφές το μέγεθος της εθνικής καταστροφής που απειλεί την χώρα, δεδομένων των απαραγράπτων εγκλημάτων που έχει διαπράξει έναντι του έθνους και της χώρας, η μάχη που δίνει δεν είναι για την πολιτική αλλά για την προσωπική του επιβίωση. Εδώ που τα πράγματα έφθασαν, για την επιτυχή έκβαση του σχεδίου της κυβερνήσεως Τσίπρα για την μετεγκατάσταση χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα, το επικίνδυνο για την χώρα καθεστώς χρησιμοποιεί την άδολη αριστερή ιδεολογία και τις αρετές του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας του ελληνικού λαού, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γίνει σημαντικό για την Ευρώπη προκειμένου να στηριχθεί πολιτικά. Ο μόνος τρόπος μια αποδυναμωμένη κυβέρνηση ενός αποτυχημένου κράτους να γίνει σημαντική, είναι να μετατραπεί η χώρα σε αποθήκη ψυχών, λειτουργώντας (καταρχήν) ως ανάχωμα των προσφυγικών ροών για τον Βορρά. Εκμεταλλευόμενη η κυβέρνηση την «ελληνική φιλοξενία» που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία του λαού, ενεργεί μεθοδικά προς την κατεύθυνση της μετατροπής της Ελλάδας σε Λίβανο, όπου ένας στους τρεις κατοίκους είναι πολιτικός πρόσφυγας ή μετανάστης, αποσιωπώντας από τον ελληνικό λαό ότι 2 μόλις στους 8 μουσουλμάνους που εισέρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες προερχόμενοι από εμπόλεμη ζώνη, με τους υπολοίπους να είναι οικονομικοί μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες που, αφενός είναι αμόρφωτοι και στερούνται οποιασδήποτε επαγγελματικής εμπειρίας, αφετέρου δεν καλύπτονται από τις συνθήκες ισοκατανομής στις ευρωπαϊκές χώρες. Τις αρετές του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας του ελληνικού λαού εκμεταλλεύονται και τα – υπό ομηρία- κανάλια, αποσιωπώντας από το κοινό την διάσταση της καταστροφής που συντελείται, σε μια προφανή προσπάθεια να στηρίξουν την κυβέρνηση «στον δύσκολο αγώνα που δίνει», μήπως και γλυτώσουν «το μαύρο».
Αντιλαμβανόμενος έως και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ την κρισιμότητα της καταστάσεως και το μέγεθος της απειλούμενης καταστροφής, πρότεινε χθες την αεροπορική μεταφορά των προσφύγων από τα ελληνικά νησιά απευθείας στα κράτη της Ευρώπης. Οι άδολοι αριστεροί θα αντιληφθούν σύντομα ότι είναι διαφορετικό πράγμα ο ουμανισμός και διαφορετικό η μεθοδευμένη εθνική καταστροφή στην οποία η χώρα οδηγείται.

Ο κύριος λόγος εγκαθιδρύσεως του καθεστώτος Τσίπρα ήταν η εκτέλεση του σχεδίου της πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοιώσεως της χώρας. Πιθανόν σε ρόλο «Ιφιγενείας», θυσία της Ελλάδας στο βωμό της ανασχέσεως των μουσουλμανικών ροών προς τον Βορρά, με ή χωρίς προηγούμενο σχέδιο. Πιθανόν ο σχεδιασμός να είναι βαθύτερος. Το «γιατί», αναμένεται να διαφανεί σύντομα. Πέραν της χρησιμοποιήσεως του ελληνικού εδάφους ως ανάχωμα στις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές προς τον ευρωπαϊκό Βορρά, πιθανόν να σχεδιάζεται η κοινωνική αποσταθεροποίηση της χώρας, μέσω της συντονισμένης επιχειρήσεως μαζικής μετεγκαταστάσεως χιλιάδων εξαθλιωμένων ανθρώπων στην Ελλάδα, επιχείρηση που την ώρα αυτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πιθανόν η χώρα να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο, όπως συνέβη με το άλλο αποτυχημένο κράτος της Ευρώπης, την Ουκρανία. Πιθανόν να επιχειρηθεί η μετατροπή της χώρας σε Λίβανο, όπου η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού θα οδηγήσει σε βίαιο εκτοπισμό των ικανών και μορφωμένων Ελλήνων από την χώρα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελλάδα.

Οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που κατευθύνονται στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα. Εξαναγκάζονται να μείνουν στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούνται ως αποσταθεροποιητικός παράγοντας για την χώρα, μέσω της εξαναγκαστικής μετεγκαταστάσεως τους στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι κουρασμένοι. Είναι πεινασμένοι. Είναι εξοργισμένοι. Δεν πρόκειται να πάψουν να αποζητούν την φυγή τους από την Ελλάδα. Ο εξαναγκασμός χιλιάδων εξοργισμένων σε υποχρεωτική μετεγκατάσταση και παραμονή στην χρεωκοπημένη Ελλάδα, σε συνδυασμό με την χρόνια κόπωση του ελληνικού λαού από την παρατεταμένη οικονομική κρίση αλλά και την ταπείνωση που οι Έλληνες έχουν υποστεί ως έθνος, συνθέτει ένα εκρηκτικό κοινωνικό μείγμα που απειλεί να τινάξει την χώρα στον αέρα. Τον ρόλο του πυροκροτητή που μπορεί να πυροδοτήσει την αποσταθεροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ενδεχομένως να αναλάβουν τα ακραία ισλαμικά στοιχεία που την ώρα ετούτη εισέρχονται μαζικά στην χώρα, ανάλογα με τις εντολές που θα λάβουν από τα κέντρα από τα οποία εμφανώς ή αφανώς ελέγχονται • ενδεικτικά, πολύνεκρα τρομοκρατικά κτυπήματα σε αρχαιολογικούς χώρους και ξενοδοχεία, δολοφονίες Ελλήνων πολιτών στο όνομα του τζιχάντ κλπ. Η βεβαιότητα της προωθήσεως ακραίων φονταμενταλιστών μεταξύ των προσφύγων, συνιστά επιτακτικό ζήτημα δημόσιας ασφάλειας που απειλεί την χώρα με πλήρη αποσταθεροποίηση.

Έχοντας οι τέσσερις χώρες του Βίσεγκραντ αντιληφθεί τον κίνδυνο της μεθοδευμένης πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοιώσεως που ελλοχεύει για τις πιο αδύναμες χώρες, υιοθέτησαν κοινή δράση με στόχο την επιβολή της δικής τους ατζέντας στο προσφυγικό, η οποία δεν είναι άλλη από την πολιτική των κλειστών συνόρων. Άγνωστο παραμένει αν οι χώρες αυτές δρουν αυθόρμητα ή αν δρουν ως δορυφόροι των ισχυρών της Ευρώπης. Λαμβάνοντας υπόψη την αποστασιοποίηση της νεοεκλεγείσας κυβερνήσεως της Πολωνίας από τις ευρωπαϊκές διοικητικές δομές, αλλά και την εμφανώς εχθρική στάση της Βουδαπέστης έναντι των Βρυξελλών, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι χώρες του Βίσεγκραντ έχουν αντιληφθεί πλήρως τον κίνδυνο που διατρέχουν. Το σύνδρομο του «Συμφώνου της Βαρσοβίας» και η τραυματική εμπειρία της πολύχρονης υποταγής τους στην Μόσχα, τις κάνει εξαιρετικά καχύποπτες. Έχοντας οι χώρες αυτές μελετήσει σε βάθος την διάλυση της Ελλάδας και, ιδίως, τα γεγονότα στην Ουκρανία που ξεκαθάρισαν πλήρως το τοπίο των διεθνών συμμαχιών, τέθηκαν εσπευσμένα σε κατάσταση συναγερμού αντιμετωπίζοντας το προσφυγικό ως γεωστρατηγικό μοχλό αποσταθεροποιήσεως των αδυνάμων κρατών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κυβερνήσεως Ορμπάν της Ουγγαρίας, η οποία αν και φιλοξενεί μόλις 1300 πρόσφυγες, ανακοίνωσε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος καλώντας τον ουγγρικό λαό να πει όχι στην μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών. Σημειωτέον ότι η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος γίνεται σε ευθεία αντίθεση με το ενωσιακό δίκαιο, γεγονός δηλωτικό της επείγουσας καταστάσεως για την αποτροπή επικειμένου εθνικού κινδύνου που η χώρα διατρέχει.

Κανείς από εμάς δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Δεν ξέρω κι αν ο θεός της Ελλάδας μπορεί τη σώσει. Αν όχι, 3000 χρόνια Ιστορίας τελειώνουν εδώ.

Ἀλαμπάσης Θανάσης

εἰκόνα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply