Οἱ (πραγματικοί) ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος παραμένουν …ἀόρατοι!!!

Η Δικαιοσύνη που υπηρετεί τους τοκογλύφους  ανησυχεί για τους …εθνικόφρονες παραστρατιωτικούς, αλλά όχι για τους χιλιάδες ανθέλληνες πράκτορες, που επιχορηγούνται από τους γενίτσαρους της Βουλής με τα χρήματα των πολιτών.

Πανηγύρι έχουν στήσει οι ξένοι πράκτορες, όπλα, ρουκέτες, ΜΚΟ, αλλά η Δικαιοσύνη επικέντρωσε εκεί που διέταξε η Μοσάντ.
Οι εχθροί της Ελλάδας παραμένουν …αόρατοι για τις αρχές και μας παρουσιάζονται ως …«διαφωτιστές», «ανθρωπιστές»  κλπ, για να επιδοτούνται με τα δικά μας λεφτά.Οἱ (πραγματικοί) ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος παραμένουν ...ἀόρατοι!!!3

Σίγμα

 Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης έχουν μπει σοβαρές καταγγελίες, από τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με τις οποίες αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος πρωταγωνιστούν σε παραστρατιωτική οργάνωση που φέρει την επωνυμία «Πατριωτική Πολιτοφυλακή – Ελληνική Οργάνωση Χ – Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών – Ελληνική Ομάδα Δράσεως», η οποία φέρεται ότι, παράνομα έναντι χρημάτων, εκπαιδεύει σε τακτικές πολέμου και αυτοάμυνας στρατιωτικούς και ιδιώτες, ενώ χορηγεί στους εκπαιδευομένους και «πιστοποιητικά ικανοτήτων από αρμόδιο κρατικό φορέα.Οἱ (πραγματικοί) ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος παραμένουν ...ἀόρατοι!!!1

Η εκπαίδευση της «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής», στην οποία συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, περιλαμβάνει τακτικές εισόδου και έρευνας σε κτίριο, ομηρεία, εκκένωση τραυματισμένων πολιτών ή συναδέλφων, ενώ υπάρχει ακόμα και σενάριο για λεωφορειοπειρατεία…

Η «Πατριωτική Πολιτοφυλακή – Ελληνική Οργάνωση Χ – Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών – Ελληνική Ομάδα Δράσεως», η οποία στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι εκινείτο στις παρυφές της Χρυσής Αυγής, αυτοπροσδιορίζεται ως «νόμιμο εθνικιστικό εκπαιδευτικό κίνημα», με τα «μαθήματα αυτοάμυνας και Πρώτων Βοηθειών να παραμένουν ως βασικοί σκοποί της», ενώ αρνείται ότι είναι «ακροδεξιά παραστρατιωτική οργάνωση».
Μάλιστα σε διαδικτυακές αναρτήσεις της θεωρεί ότι η «Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που το έχουν ψηφίσει 450.000 Ελληνες», ωστόσο διαβεβαιώνει ότι «δεν έχουμε καμμία σχέση, καμμία συνεργασία με το κόμμα της Χρυσής Αυγής όπως και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα και ούτε έχουμε σκοπό να επιδιώξουμε ποτέ κάτι τέτοιο».

Στην Δικαιοσύνη έχει σημάνει… συναγερμός, καθώς διενεργείται εισαγγελική έρευνα από τον περασμένο Δεκέμβριο, για να διαπιστωθεί εάν η Πατριωτική Πολιτοφυλακή αυτή αποτελεί «εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων», ενώ σημαντικά στοιχεία φέρεται να έχει καταθέσει προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Ιωάννης Παπαδόπουλος».
Για την υπόθεση, έχει προηγηθεί έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά, έστειλε την σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία της Αθήνας.

Οἱ (πραγματικοί) ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος παραμένουν ...ἀόρατοι!!!2

Ο λόγος που η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ποινική Δικαιοσύνη είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, όταν προκύπτει «συμμετοχή ιδιωτών με στρατιωτικούς σε έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου, αρμόδια είναι η τακτική ποινική Δικαιοσύνη».
Την υπόθεση διερευνά εισαγγελέας Πρωτοδικών, με σκοπό να διαπιστώσει εάν ο λιμενικοί, στρατιωτικοί, αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι εμπλέκονται, έχουν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων.

Φορολογικές παραβάσεις

Ένα άλλο θέμα, που διερευνάται από την Εισαγγελία είναι το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί φοροδιαφυγή από τα μέλη της οργανώσεως, καθώς τα χρηματικά ποσά που φέρονται ότι εισέπραταν από τους εκπαιδευόμενους διακινούντο χωρίς την έκδοση παραστατικών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εναντίον τους σοβαρές ενδείξεις τελέσεως παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής», η Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά, η οποία έδωσε παραγγελία στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση, στην οποία ενσωματώθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση, που διενήργησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, είχε καταγγελίες «περί εμπλοκής λιμενικών οργάνων σε εκπαίδευση στρατιωτικής φύσεως μελών ομάδας με την επωνυμία «Πατριωτική Πολιτοφυλακή – Ελληνική Οργάνωση Χ – Μονάδα Εφέδρων Καταδρομών – Ελληνική Ομάδα Δράσεως» και πιθανή συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση, για διάπραξη κακουργημάτων, ή και άλλων αδικημάτων, που προβλέπονται στον Ποινικό Κώδικα».

Οἱ (πραγματικοί) ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος παραμένουν ...ἀόρατοι!!!3

Σύμφωνα με όσα στοιχεία συγκέντρωσαν οι Αρχές, ως εμπλεκόμενοι φέρονται στρατιωτικοί του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι «στο χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Μάρτιο του 2013 εμφανίζονται να συγκρότησαν οργάνωση, η οποία δρούσε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, διά της οποίας διοργάνωσαν παρανόμως ιδιωτικές εκπαιδεύσεις ομάδων ατόμων, σε χρήση όπλων, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις».

Στην υπόθεση φέρονται επίσης να συμμετέχουν και ιδιώτες, όπως είναι οι αρμόδιοι σκοπευτηρίου μεγάλης επαρχιακής πόλεως, οι οποίοι χορήγησαν παρανόμως πυρομαχικά. Ακόμη διερευνάται η εμπλοκή Αμερικανών εκπαιδευτών, ομάδων πολιτοφυλακής, ένας εκ των οποίων φέρεται ως επιχειρησιακός διοικητής ομάδων πολιτοφυλακής, διοικητής περιπολιών σε αμερικανικές πολιτείες, και ένας άλλος ως αντισυνταγματάρχης στο Αφγανιστάν και στην Βαγδάτη. Σε μία από τις περιπτώσεις για τις οποίες διενεργείται έρευνα δύο εμπλεκόμενοι στρατιωτικοί του Λιμενικού Σώματος φέρονται να εισέπραταν τουλάχιστον 600 ευρώ το άτομο από ιδιώτες και άλλα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, για να τους χορηγήσουν πιστοποιητικά ικανοτήτων από αρμόδιο κρατικό φορέα.
Συγκεκριμένα φέρονται ότι έχουν εισπράξει χρηματικά ποσά από τουλάχιστον 18 άτομα, προκειμένου να τα εκπαιδεύσουν σε χρήση όπλων, συστήματα αυτοάμυνας κ.λπ.

Σε άλλη περίπτωση, πρώην επικελευστής φέρεται ότι «με την συμμετοχή ή συνδρομή κελευστή και στρατιωτικού, του Στρατού Ξηράς, καθώς και με την συνδρομή ιδιώτη, μέλους του ΔΣ της Ενώσεως, όπως επίσης και με την συμμετοχή άλλων ιδιωτών, που δραστηριοποιούντο στην εκμάθηση συστημάτων αυτοάμυνας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, διοργάνωνε ιδιωτικές εκπαιδεύσεις στην χρήση όπλων σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Μία από αυτές φέρεται ότι έγινε στις 15 Δεκεμβρίου του 2012 στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας, ενώ είχε προηγηθεί άλλη τον Οκτώβριο του 2012 στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ο πρώην επικελευστής φέρεται ότι εκπαίδευσε στην χρήση όπλων μέλη της Ενώσεως, εισπράττοντας από τους εκπαιδευομένους χρηματικά ποσά, προκειμένου να τους χορηγήσει, έναντι 500 ευρώ, διπλώματα ικανοτήτων από αρμόδιο κρατικό φορέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα δικαστικά έγγραφα επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «τα χρηματικά ποσά που εισπράττοντο παρανόμως διακινούντο χωρίς την έκδοση παραστατικών και επομένως υπάρχουν ενδείξεις τελέσεως παραβάσεων φορολογικής νομοθεσίας, μη υπαγόμενες στην δικαιοδοσία των στρατιωτικών δικαστηρίων».

Αναρτήσεις στο Διαδίκτυο
Κατά τις ίδιες πηγές, στην δικογραφία έχουν ενσωματωθεί διαδικτυακές αναρτήσεις που αναφέρονται στο «1ο σχολείο SWAT». Μεταξύ άλλων, αναφέρεται «Το 1ο σχολείο SWAT στην Ελλάδα είναι γεγονός και πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής μεταξύ 07-10/01/201 0. Η νέα δεκαετία μπήκε με το δεξί για τους εφέδρους της Λ.Ε.Δ. Χαλκιδικής καθώς και για τους εφέδρους της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. που υποστήριξαν το όλο εγχείρημα.

Συνολικά 30 ήταν οι συμμετέχοντες (δήλωσαν 40+, όμως δεν το δέχτηκαν οι εκπαιδευτές λόγω αδυναμίας παροχής σωστής εκπαιδεύσεως), οι οποίοι ήταν εκτός από έφεδροι διαφόρων συλλόγων και αστυνομικοί (από τον βαθμό του συνοριακού, έως ανθυπαστυνόμοι και από «Ζ» μέχρι Ο.Π.Κ.Ε.), λιμενικοί (του Κ.Ε.Α.), υπαξ/κοί των Ε.Δ. του Ε.Σ., έως και άντρες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των security με τοπική & διεθνή εμβέλεια. Η ποικιλία των ασκουμένων άρεσε ιδιαίτερα στους εκπαιδευτές, γιατί, όπως είπαν, στην διάρκεια του σχολείου από την εμπειρία τους αλλά και από διεθνή περιστατικά προκύπτει ανάγκη συνεργασίας μεταξύ όλων των υπηρεσιών που πιθανόν να αφιχθούν σε ένα περιστατικό (από εκτάκτου ανάγκης όπως στην Αϊτή, έως μία εκτεταμένης εκτάσεως τρομοκρατική ενέργεια όπως στο Μπεσλάν της Ρωσσίας).

Εκπαιδευτές ήταν ο Cpt. (of police, πρώην επιχειρησιακός διοικητής ομάδας swat και διοικητής των περιπολιών στο grandview P.D.of missouri, μιας περιοχής με 1,5 εκατ. κάτοικους, σύντομα δε αναμένεται να αποστρατευθεί και να πιάσει δουλειά στην εταιρεία security XC) Dean Hutson (και αντισυνταγματάρχης της soccom, διοικητής της 5150 special markmanship unit με 14 μήνες πρόσφατα στο Αφγανιστάν και πολύ μεγαλύτερη θητεία στην Βαγδάτη) και ο second lieutenant Jiulio Festa (πρόεδρος της ευρωπαϊκής ενώσεως αλεξιπτωτιστών και έφεδρος αξ/κός της ταξ/χίας folgore), μέσω του τμήματος σκοποβολής της european paratrooper. Μάλιστα, ο πρώτος είναι εξουσιοδοτημένος (από τους λίγους στις ΗΠΑ) να παράσχει πιστοποίηση και διακριτικά όπως SWAT OPERATOR, U.S.MARKMANSHIP RIFLE & PISTOL EXPERT κ.τ.λ.

Η εκπαίδευση χωριζόταν σε δύο τομείς, του 1ου που ήταν συγκρότηση ομάδος swat και έδειχνε ατομικές και ομαδικές τακτικές εισόδου και έρευνας σε κτίριο, ομηρείας, εκκένωση τραυματισμένων πολιτών ή συναδέλφων, είσοδο σε λεωφορεία (λεωφορειοπειρατεία) και γενικά πώς χειριζόμαστε τα περιστατικά αυτά.Δηλαδή πώς κλείνουμε – ακινητοποιούμε το λεωφορειο, πώς και από πού εισερχόμαστε σε αυτό, πώς κινούμαστε-πυροβολούμε συνυπολογίζοντας τον κίνδυνο των τζαμιών και πώς τοποθετούμε εξωτερικά τη δύναμη που διαθέτουμε, έλεγχο υψηλού κινδύνου σε όχημα (αυτ/το) καθώς και παράδοση αυτ/του σε περίπτωση αιτήματος κακοποιού που κρατάει όμηρο, έτσι ώστε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα της επεμβάσεως.

Tακτικές… made in USΑ
Εδώ να τονίσω ότι ο Cpt. Ηutson είχε πλήρη επίγνωση των διαφορών στους νόμους των ΗΠΑ με την χώρα στην οποία δίδασκε και τις μνημόνευε συνεχώς, λέγοντας να επιλέξουμε
ή να απορρίψουμε αυτά που ταιριάζουν στις συνθήκες μας. Ένα άλλο και άκρως ενδιαφέρον αντικείμενο ήταν το active shooter training όπου κάποιος-οι μανιακοί ή με ιδεολογικό προσανατολισμό εισβάλλουν σε ένα π.χ. σχολείο και αρχίζουν να σκοτώνουν, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για αναγνώριση και σχεδιασμό επιχειρήσεως, ενώ παράλληλα υπάρχει ανάγκη ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ. Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό θα το πράξουν οι πρώτοι αφιχθέντες που σημαίνει ότι ενδιαφέρει πληρώματα περιπολικών και την άμεση δράση ιδιαίτερα»…
MΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ

(Visited 185 times, 1 visits today)
One thought on “Οἱ (πραγματικοί) ἐχθροὶ τῆς Ἑλλάδος παραμένουν …ἀόρατοι!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Προσοχή!!! Πώς κρατικοί και παρακρατικοί προβοκάτορες σπέρνουν τον τρόμο με σκόπιμη σύγχυση! | Κυριάκος Κόκκινος-Δικηγορικό Γραφείο / Σίσσυ

Leave a Reply