Οἱ δημοσκοπήσεις μᾶς δείχνουν τόν δρόμο;

Όχι ότι είχα κάποια αμφιβολία πως αυτός ο ελληνικός χυλός είναι τελείως μαλάκας αλλα΄με ξενέρωσε εντελώς αυτή η δημοσκόπηση που είδε το φώς της δημοσιότητας.

Οἱ δημοσκοπήσεις μᾶς δείχνουν τόν δρόμο;

  • Διαφορά 6 εκατοστιαίων μονάδων ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του Action24
  • Στην ίδια έρευνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφει προβάδισμα 7% έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία (30%-23%), ενώ στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά 18 μονάδες (50%-32%).
  • Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το κλίμα στην οικονομία θα βελτιωθεί μετά το κλείσιμο της αξιολογήσεως, με ποσοστό 49% έναντι 44%.
  • Όταν οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην παραμονή της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, επιλέγουν σε ποσοστό 47% τις πρόωρες εκλογές και σε ποσοστό 32% την παραμονή της σημερινής κυβερνήσεως.

Εσείς τώρα, οι υπόλοιποι, που δεν συμπεριλαμβάνεστε σε αυτά τα ποσοστά, καλόν είναι να μην περιμένετε κάποια σωτηρία και να μην χάνετε τον στόχο:
Γ@μήστε τους, άμα μπορείτε, όλους

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωση: Πολιτικές αναλύσεις του κώλου δεν θα γίνονται δεκτές και οι συντάκτες τους θα προπηλακίζονται δεόντως….

(Visited 159 times, 1 visits today)
Leave a Reply