Ἐμπόριο ἀνθρωπίνων ὀργάνων ἀπὸ τὴν ISIS ἐπισήμως!!!

ΤΕΧΕΡΑΝΗ (FNA) – Η τρομοκρατική οργάνωση ISIL ενίσχυσε το εμπόριο οργάνων σκοτώνοντας δικούς της μαχητές, οι οποίοι έχουν τραυματισθεί βαριά σε συγκρούσεις με τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα και την εθνοφυλακή, προκειμένου να πουλήσουν τα όργανα του σώματός τους, αναφέρουν δημοσιεύματα στα μέσα ενημερώσεως.

« Οι γιατροί απειλήθηκαν για να αφαιρέσουν τα όργανα του σώματος ενός πληγωμένου μαχητή της ISIL», ανέφερε στην αραβόφωνη εφημερίδα al-Sabah μία ανώνυμη πηγή στην πόλη της Μοσούλης.
Οι τρομοκράτες έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μετά την πρόσφατη απώλεια εδαφών στο νότιο τμήμα της Μοσούλης και για τον ίδιο λόγο σκοτώνουν τους δικούς τους μαχητές, οι οποίοι έχουν τραυματισθεί στην Νότια Μοσούλη για να πάρουν τα όργανα του σώματός τους, όπως την καρδιά και τους νεφρούς, για να τα πουλήσουν στην μαύρη αγορά.
Σε μια σχετική εξέλιξη τον περασμένο μήνα, υπήρξαν δημοσιεύματα στα μέσα ενημερώσεως, που ανέφεραν ότι η τρομοκρατική ομάδα ISIL χρησιμοποιούσε την συγκομιδή οργάνων ως έναν τρόπο για να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές της και για να σώσει τις ζωές των τραυματισμένων μελών της, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν την Τρίτη.
Η ισπανική εφημερίδα El Mondo ανέφερε ότι η ISIL χρησιμοποιεί για μεταμόσχευση τα όργανα του σώματος των αιχμαλώτων της για να αντιμετωπίσει τον αυξημένο αριθμό των τραυματισμένων μελών της από τις επιθέσεις του συριακού στρατού και της εθνοφυλακής.
Σύμφωνα με το άρθρο, η ISIL αναγκάζει επίσης τους κρατουμένους στις φυλακές της Μοσούλης να δίνουν αίμα και αναβάλλει την εκτέλεση των καταδικασμένων σε θάνατο για να χρησιμοποιήσει το αίμα τους, όσο το δυνατόν περισσότερο.
Η ISIL δεν αρκείται να χρησιμοποιεί τα όργανα των αιχμαλώτων και των κρατουμένων για μεταμόσχευση προς τα μέλη της, αλλά τα πουλάει και σε άλλες χώρες ως επικερδή επιχείρηση, προσέθεσε.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα El Mondo ότι το προσωπικό σε ένα από τα νοσοκομεία της Μοσούλης έχει δει τα πτώματα τουλάχιστον 183 ανθρώπων, των οποίων τα όργανα είχαν ληφθεί από το σώμα τους.
Σύμφωνα με μία έκθεση, η ISIL έχει δημιουργήσει μια ιατρική ομάδα στην Μοσούλη με επικεφαλής έναν Γερμανό γιατρό, που εξάγει τα όργανα του σώματος προς την Συρία και την ιρακινή περιοχή του Κουρδιστάν για μεταμόσχευση σε μέλη ή πώληση.
Ο πρέσβης του Ιράκ στα Ηνωμένα Έθνη Mohamed Alhakim είχε κάνει τις ίδιες αποκαλύψεις το περασμένο έτος, λέγοντας ότι η ISIL είναι διακινητής ανθρωπίνων οργάνων και έχει εκτελέσει μία δωδεκάδα γιατρούς, που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.
Ο Alhakim στήριζε τους ισχυρισμούς του στην ανακάλυψη δωδεκάδων πτωμάτων, που βρέθηκαν σε ρηχούς μαζικούς τάφους κοντά στην πόλη της Μοσούλης, που είναι σήμερα ένα προπύργιο της ISIL. Οι χειρουργικές τομές, μαζί με την έλλειψη νεφρών και άλλων μερών του σώματος οδηγούν σε ένα αναπόφευκτο συμπέρασμα.
«Έχουμε σώματα. Ελάτε να τα εξετάσετε. Είναι σαφές ότι λείπουν ορισμένα όργανα», απεκάλυψε ο Alhakim.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΜΑΖΙΚΟΥ ΤΑΦΟΥ
Περιέγραψε επίσης το μακελειό.:
«Όταν ανακαλύπτουμε μαζικούς τάφους, κοιτάμε τα όργανα. Μερικοί από αυτούς έχουν σκοτωθεί από σφαίρες, ορισμένοι από αυτούς από μαχαίρια. Αλλά όταν βρεθούν να λείπουν κομμάτια από πίσω και λείπουν και οι νεφροί, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι συνέβη».
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Είναι συνηθισμένο σε οποιανδήποτε εμφύλια διαμάχη και σε κάθε εθνοκάθαρση να ανευρίσκονται εκ των υστέρων μαζικοί τάφοι και να αποκαλύπτονται φρικτές πρακτικές των εμπολέμων.
Σ’ αυτή την περίπτωση, αποκαλύπτεται ότι η ISIL διαπράττει εγκλήματα ενάντια σε άμαχο πληθυσμό και σε αιχμαλώτους.
Θα μπορούσε κάποιος να αμφισβητήσει τα παραπάνω, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και γραπτές αποδείξεις, που δείχνουν τον σατανικό τρόπο που σκέφτονται και ερμηνεύουν το κοράνι τα μέλη αυτής της τρομοκρατικής ομάδας.
Στις 31 Ιανουαρίου 2015 εξεδόθη μία θρησκευτική οδηγία (fatwa) με Nο 68 «στο όνομα του Aλλάχ, του πιό Ελεήμονος και του πιό Φιλάνθρωπου».
Η οδηγία αυτή επιτρέπει την θανάτωση με σκοπό την χρήση οργάνων από αντιπάλους μαχητές ή «αποστάτες» για την σωτηρία της υγείας ενός μουσουλμάνου.
Την εποχή που εκδόθηκε η θρησκευτική οδηγία δεν είχε αρχίσει ακόμα η στρατιωτική παρέμβαση της Ρωσσίας στην Συρία και οι απώλειες της ΙSIL δεν ήταν τόσο μεγάλες, ώστε να δικαιολογείται η χρήση οργάνων αντιπάλων.
Για να δικαιολογηθεί η πρακτική αυτή, οι εκδότες της οδηγίας επικαλούνται κείμενο του Imam- al Nawawi, που εγκρίνει τον κανιβαλισμό ενάντια σε απίστους μαχητές.
Ἐμπόριο ἀνθρωπίνων ὀργάνων ἀπὸ τὴν ISIS ἐπισήμως!!!2
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ

 
Μέσω της γενικεύσεως, αφού είναι νόμιμος ο κανιβαλισμός αντιπάλων είναι νόμιμη και η αφαίρεση οργάνων από νεκρούς αντιπάλους.
Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι οι απάνθρωπες αυτές πρακτικές δικαιολογούνται πρώτα «νομικά» και δεν είναι πρωτοβουλίες κάποιων κατσαπλιάδων ή αμόρφωτων οπαδών.
Με αφορμή το άρθρο αναζήτησα πληροφορίες για αυτό το «ιατρικό» πρόγραμμα και βρήκα τα παρακάτω ανησυχητικά δεδομένα:
Οι επεμβάσεις γίνονταν στα νοσοκομεία Alsalam Hospital και Alzahrawi Hospital (Alahliya) επάνω σε μελλοθανάτους άνδρες ηλικίας 20 έως 35 ετών.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ibn Sina Hospital στην Μοσούλη αναφέρουν ότι μέσα στο νοσοκομείο δημιουργήθηκε μία ξεχωριστή χειρουργική πτέρυγα εφοδιασμένη με σύγχρονα μηχανήματα, που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην πόλη και με αλλοδαπούς γιατρούς , που προσελήφθησαν από την ISIL.
Eπίσης δημιουργήθηκε μία παρόμοια χειρουργική εγκατάσταση δίπλα στο κέντρο πυρηνικής ιατρικής στο συγκρότημα νοσοκομείων της Μοσούλης .
Η παρουσία του Γερμανού γιατρού, που δεν έγινε δυνατό να κατονομασθεί, επιβεβαιώνεται και μάλιστα γίνεται η αποκάλυψη ότι διαμένει στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου Ibn Sina και δεν βγαίνει ποτέ έξω από αυτό.
Επιβεβαιώνεται επίσης ότι τα όργανα αφαιρούνται από τους δότες , ενώ ακόμα είναι ζωντανοί και αφού έχουν γίνει σχετικά τεστ συμβατότητας ιστών, ενώ βρίσκονται στις φυλακές.
Έχουν γίνει έως τώρα περισσότερες από 183 επεμβάσεις για αφαίρεση οργάνων.

Τα όργανα που αφαιρούνται είναι κυρίως νεφροί και μεταφέρονται προς άγνωστο προορισμό με φορτηγάκια τύπου KIA, που διαθέτουν φορητά ψυγεία.
Σύμφωνα με κάποια πηγή τα όργανα μεταφέρονται στην Τουρκία μέσω Συρίας.
Το ερώτημα που μπορεί να τεθεί σ’ αυτό το σημείο είναι εύλογο.
Αφού γνωρίζουν πού γίνεται το έγκλημα, γιατί δεν βομβαρδίζουν τις ιατρικές εγκαταστάσεις;
Ίσως η απάντηση να εξηγεί κάποιους βομβαρδισμούς νοσοκομείων σε Συρία και Αφγανιστάν, αλλά το περίεργο είναι ότι στα νοσοκομεία αυτά δραστηριοποιούντο γιατροί από συγκεκριμένη φιλανθρωπική οργάνωση γιατρών.
Έγινε λάθος στόχευση ή συμβαίνει κάτι άλλο πιό ανησυχητικό;
Σημειώνω ότι ειδικά η επίθεση εναντίον των συριακών νοσοκομείων έγινε στις 15 Φεβρουαρίου 2016, δηλαδή μία εβδομάδα μετά από τις αποκαλύψεις στο site Mosulyoon…
Eίχε προηγηθεί μία παρόμοια επίθεση εναντίον νοσοκομείου στο Kunduz του Αφγανιστάν στις 3 Οκτωβρίου 2015.
Μήπως θα ήταν όμως καλλίτερο να έβγαινε διεθνές ένταλμα συλλήψεως εναντίον του «αγνώστου» Γερμανού γιατρού και του ιατρικού επιτελείου του;
Δεν φθάνουν για την καταδίκη του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας 183 εγκλήματα εμπορίας ανθρωπίνων ιστών και οι αντίστοιχοι φόνοι ανθρώπων;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

5 thoughts on “Ἐμπόριο ἀνθρωπίνων ὀργάνων ἀπὸ τὴν ISIS ἐπισήμως!!!

 1. “Γερμανος” γιατρος ε; Και χριστιανος πιστευω, η μηπως αλλης θρησκειας;
  Καλο το αρθρο αλλα ξεχασαμε τους πρωτοπορους στο ειδος της συγκομιδης ανθρωπινων οργανων απο δολοφονημενους Παλαιστινιους.

  1) Israeli Organ Harvesting: From Moldova To Palestine
  http://www.wrmea.org/2009-november/israeli-organ-harvesting-from-moldova-to-palestine.html

  2) HOW US RABBIS & ISRAEL
  TRAFFIC IN HUMAN ORGANS & MONEY LAUNDERING
  http://www.realjewnews.com/?p=417

   • Απαπαπαπα εικασιες.
    ΒαΖω στοιχημα οτι ο Καϊν σκοτωσε τον Αβελ να του παρει το συκωτι γιατι το χρειαζοτανε ο……….
    Ξεχασα τωρα, αλλα αυτος καπου θα βρηκε να το πουλησει.

Leave a Reply