Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!

Μέσῳ τῶν ἀπογόνων τους ἐννοεῖται.
Κι ἐπεὶ δὴ τυγχάνει νὰ γνωρίζω καὶ μερικὲς πληροφορίες γιὰ τὸ ἱστορικὸ τῶν ἐργολαβικῶν ἑταιρειῶν, ἂς μὴν τὸ περνᾶμε στὸ …ἀψήφιστο. Τὰ ἐργοτάξια, γιὰ νὰ στηθοῦν, χρειάζεται νὰ πέσῃ χρῆμα. Ζεστὸ χρῆμα. Νὰ «λαδώσῃ»  καλά.
Ἀπὸ τὸ φράγμα τοῦ Μόρνου ἀκόμη, ποὺ ξεκίνησε γιὰ νὰ ..φᾶν ὅλοι οἱ δικοί τους, ἐντοπίζουμε περίεργες συνδέσεις προσώπων, καταστάσεων καὶ …ἐλλειμμάτων!!!

Σήμερα ὅμως θὰ ἀναρωτηθοῦμε γιὰ ἄλλα, μεγάλα…
Γιατί ἐνοχλοῦσε ὁ Μπόμπολας εἴπαμε;

Μήπως γιά τήν διαπλοκή;
Μήπως γιά τίς παραπληροφορήσεις του;
Μήπως γιά τά ἀπλήρωτα δάνεια τῶν ἀτελείωτωνν ἑκατομμυρίων πού φορτώνει στις δικές μας πλάτες;

Ὄχι φυσικά… Ἄλλος ἦταν ὁ λόγος…
Ἔτρωγε ἀπὸ τὰ ἔργα μονοπωλιακὰ καὶ δὲν ἔτρωγαν τὰ ἀδέλφια τσίπρα.
Εἷδαν λοιπὸν κι αὐτοὶ …φῶς καὶ μπῆκαν!!!
Ὄχι τώρα… ἐδῶ ἦσαν πάντα ἀλλὰ ὁλίγον στὴν …ἀπ΄ ἔξω!!!

Λεφτὰ ἔχει γιὰ ὅλους τοὺς διαπλεκομένους, τὶς γκόμενες (ἀρσενικὲς καὶ θηλυκές), τὰ βαπτιστήρια, τὰ σόγια μὰ κυρίως τὰ κομματόσκυλααααααα αὐτὸ τὸ δημόσιον ταμεῖον!!!

Παῦλος Τσίπρας λοιπόν. Ὁ ἐργολάβος τῆς χούντας, ποὺ σχετικὰ προσφάτως μᾶς ἄφησε χρόνους καὶ ποὺ θεωρεῖται πὼς πλούτησε ἀπὸ τὰ ἔργα τῆς χούντας.

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!2

Αὐτοκρατορικοὶ ἀπόγονοι (α) [Πρόσωπα τοῦ …χθές;]

κύριος Παῦλος Τσίπρας, ἀδελφὸς τοῦ …θείου Ἡρακλῆ, (πατρὸς τοῦ Γεωργίου Τσίπρα, ποὺ ἐπίσης ἔχει …περίεργες ἱστορίες νὰ μᾶς …ἀποκρύψῃ), ἦταν ἕνας πολὺ ἔξυπνος συμπολίτης μας!!!
Ἐπέτυχε πολλά. «Σκαπανεύς» λέμε…

Ὁ θεῖος Ἡρακλῆς…

Καὶ τώρα, τὰ παιδιά του καὶ τὰ ἀνεψούδια του, δὲν πρέπει νὰ χάσουν τὴν …κουτάλα.
Ὅλες οἱ μικρὲς τεχνικὲς ἑταιρεῖες ἔκλεισαν καὶ οἱ μεγάλες χαροπαλεύουν. Μὰ νὰ ἔχῃς ἀδελφὸ ὑποψήφιο πρωθυπουργό, τόσα ἔργα στὸ κέντρο καὶ στὴν περιφέρεια καὶ μόνον ἕναν Μπόμπολα νὰ τὰ ἀναλαμβάνῃ, εἶναι …κάπως.
Μὲ ἢ χωρὶς νόμιμα παραστατικὰ ἔπρεπε νὰ παραμείνουν στὸ παιχνίδι.
Καὶ παρέμειναν…
(Βοηθούμενοι ἀπὸ πολλὲς …«συμπτώσεις»!!!)

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Τα αδέρφια του Τσίπρα και η πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα!

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!3

 

Τεράστια ερωτήματα προκαλούν οι δικαστικές περιπέτειες της οικογένειας Τσίπρα – Πώς και γιατί τα αδέρφια του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης και η Ζαννέτ Τσίπρα απέσπασαν δημόσιο έργο της περιφερείας Βορείου Αιγαίου 1,1 εκατ. ευρώ με πλαστή ενημερότητα – Όλη η ιστορία με έγγραφα και ντοκουμέντα μόνο στο Newsbomb.gr – Διαβάστε πώς τους «αφαιρέθηκε» το έργο και τώρα ο αδερφός του διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος – Οσμή παραδικαστικού (;) σκανδάλου από την διαχείριση μιας υποθέσεως πλαστογραφήσεως κρατικού εγγράφου που όμως έχει και πολιτικές προεκτάσεις. 

Το Newsbomb.gr φέρνει σήμερα στην δημοσιότητα την άγνωστη περιπέτεια της οικογένειας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την Δικαιοσύνη. Μια ιστορία που έχει μείνει στην σκιά – παρά το γεγονός ότι εξελίσσεται εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια και κορυφώνεται δικαστικά εντός των ημερών (τον Μάιο έχει ορισθεί δικάσιμος).

Για την συγκεκριμένη υπόθεση σας είχαμε προϊδεάσει από εχθές Κυριακή 24/04/2016 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Η ιστορία, έχει τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον (εκτός από το οικονομικό και το δικαστικό σκέλος) καθώς η εταιρεία συμφερόντων κ. Δημήτρη Τσίπρα και της αδελφής του Ζαννέτ, όπως θα δείτε από τα έγγραφα – ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr,  επιχείρησε να πάρει ένα δημόσιο έργο με πλαστή ενημερότητα, για να κερδίσει ένα project του Δημοσίου 1,1 εκατ. ευρώ.

Είναι προφανές πως αν δεν λάμψει η αλήθεια και αν δεν ξεκαθαριστεί τι ακριβώς συνέβη, μιλάμε για μια υπόθεση που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Αλέξη Τσίπρα. 

Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα φθάσει στο ακροατήριο και συγκεκριμένα στο νησί τη Μυτιλήνης, κάτω από θολές συνθήκες, μια άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση. Αυτή της κατηγορίας προς τον αδελφό του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσίπρα της χρήσεως πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Μια ενημερότητα η οποία όμως καταγγέλθηκε από την πλευρά της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ότι χρησιμοποιήθηκε για την ανάληψη Δημοσίου έργου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Όπως παρουσιάζουμε στο σχετικό έγγραφο 1, ο Δημήτριος Τσίπρας του Παύλου, αδελφός του πρωθυπουργού και έχων συμφέρον στην κατασκευαστική εταιρεία «Δ. Τσίπρας – Ζαννέτ Τσίπρα – ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» παραπέμπεται στο ακροατήριο για το αδίκημα της χρήσεως πλαστού εγγράφου.

Αντιθέτως, η αδελφή του, Ζαννέτ, εξαιρείται των ευθυνών της χρήσεως πλαστών εγγράφων όπως άλλωστε και ο εξάδελφος του πρωθυπουργού και συμμετέχων στην εταιρεία κατά ο παρελθόν, Γιώργος Τσίπρας του Ηρακλή, νυν Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ.

Έγγραφο 1

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!4

Η ιστορία ξεκινά ουσιαστικά το 2011. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της περιφερειακής ενότητας Λέσβου διενήργησε την 29 Νοεμβρίου 2011 δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για το έργο «Κατασκευή Δικτύου Σταθμών Μεταφορτώσεως Απορριμμάτων Νήσου Λέσβου».

Στον διαγωνισμό αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης η εταιρεία των αδελφών του πρωθυπουργού «Δ. Τσίπρας – Ζ. Τσίπρα Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» και με έκπτωση επί του έργου 37,29%. Σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 24 του ν3669/18-6-2008 οι προσφορές που υποβάλλονται στους διαγωνισμούς αυτού του είδους δεσμεύουν τους προσφέροντες για χρονικό διάστημα 6 μηνών μέσα στο οποίο πρέπει να συναφθεί η σύμβαση.

Στο πλαίσιο αυτό η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου με την υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου 7994/ΤΔ589/13-3-2012 απευθύνει εντός της προθεσμίας του εξαμήνου πρόσκληση στην «ΔΙΟΔΟ Ο.Ε.» – η οποία και αναδείχθηκε προσωρινή μειοδότρια – να υποβάλει επικαιροποιημένα τα δικαιολογητικά για την υπογραφή της συμβάσεως.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν υποβάλλονταν δηλαδή, θα κατέπιπτε η εγγυητική επιστολή σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 26 του ν.3669/2008. Κατανοούν όλοι πως για ένα έργο άνω του 1 εκατ. ευρώ μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν προβληματική.

Όπως παρουσιάζουμε στο έγγραφο 2 όμως, με την αριθμ. Πρωτοκόλλου 10252/ΤΔ737/6-4-2012 επιστολή, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συντάσσει διαπιστωτική πράξη την οποία απευθύνει προς την «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» και αιτιολογεί τους λόγους για τους οποίους δεν της αναθέτει το έργο, προβαίνοντας και σε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της.

Έγγραφο 2

Παράλληλα, με αριθμ. Πρωτοκόλλου 11617/ΤΔ 826/6-4-2012 όπως παρουσιάζουμε στο έγγραφο 3 προς την Οικονομική Επιτροπή της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου, η Γενική Διεύθυνση Υποδομών της ίδιας περιφερείας εισηγείται την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής αλλά και την πειθαρχική δίωξη της εταιρείας κατά τις διατάξεις του άρθρου 82 του ν.3669/2008. Το ανωτέρω θέμα εξήτασε η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε στις 24-4-2012 με την υπ’ αριθμό 213/2012 απόφαση κάνοντας δεκτή την εισήγηση για δίωξη όπως παρουσιάζεται στο έγγραφο 4.

Έγγραφο 3Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!6Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!7

 

Έγγραφο 4

 

 Φωτοτυπία αντί για πρωτότυπο

Θα πρέπει να τονίσουμε πως μεταξύ των υποβληθέντων δικαιολογητικών εκ μέρους του κ. Δημήτρη Τσίπρα και της «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» για την υπογραφή της συμβάσεως του έργου της Περιφερείας Λέσβου, υπεβλήθη φωτοτυπία όπως φαίνεται στο έγγραφο 5 και όχι πρωτότυπη βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας του κ. Γεωργίου Τσίπρα.

Έγγραφο 5

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!8

Του φέροντα δηλαδή το αναγκαίο πτυχίο για να αναληφθεί αυτό το έργο, εξαδέλφου του πρωθυπουργού και νυν κορυφαίου στελέχους του υπουργείου Εξωτερικών.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου θα απαιτήσει στην συνέχεια την πρωτότυπη ενημερότητα του κ. Γεωργίου Τσίπρα, με την εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» όμως τελικά να αποστέλλει πρωτότυπη βεβαίωση με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου (23685) και την ίδια ημερομηνία (28-2-2012), το ίδιο ακριβώς κείμενο με διαφορετική όμως σφραγίδα από αυτήν που είχε η υποβληθείσα. (Έγγραφο 6).

Έγγραφο 6

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!9

 

Τα στελέχη της Διευθύνσεως της Περιφερείας υποψιάζονται ότι οι προσκομισθείσες ασφαλιστικές ενημερότητες έχουν πρόβλημα γνησιότητας και ζητούν με το υ’ αριθμ. 10995/ΤΔ777/16-4-2012 έγγραφο από το ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ την ασφαλιστική ενημερότητα του Γιώργου Τσίπρα, όπως δείχνει και το έγγραφο 7.

Έγγραφο 7

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!10

Ψεύτικη ενημερότητα

Επειδή το ΤΣΜΕΔΕ δεν απαντά εγγράφως, αλλά προφορικώς βεβαιώνει ο αρμόδιος υπάλληλος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα, κατόπιν η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου επιμένει και επανέρχεται με το υπ’ αριθμ. 13731/24-4-2012 έγγραφο προς το ΤΣΜΕΔΕ. Συγκεκριμένα, ζητά έγγραφη βεβαίωση όπως δείχνει το έγγραφο 8.

Έγγραφο 8

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!11

Η τελική απάντηση του Ταμείου θα είναι αποκαλυπτική:

Η Διευθύντρια Εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ κ. Κλεοπάτρα Καραγεωργίου απαντά όπως φαίνεται στο έγγραφο 9 ότι δεν εκδόθηκε από το ΤΣΜΕΔΕ ασφαλιστική ενημερότητα και η ενημερότητα που παρουσιάσθηκε για να πάρει η «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε» το έργο έχει εκδοθεί στις 28-2-2010! Δηλαδή προ διετίας!

Έγγραφο 9

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!12

Όπως δείχνουν λοιπόν τα έγγραφα κι όπως συμπέρανε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η εταιρεία συμφερόντων κ. Δημήτρη Τσίπρα και της αδελφής του Ζαννέτ επιχείρησε να πάρει ένα δημόσιο έργο με πλαστή ενημερότητα, για να κερδίσει ένα project του Δημοσίου 1,1 εκατ. ευρώ. Και είναι πολλά τα λεφτά…

Και εδώ ακριβώς είναι που ο καθένας πλέον μπορεί να κάνει διαφόρους συνειρμούς που εκθέτουν όπως είναι φυσικό ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε αυτό το κρίσιμο timing που ο κ. Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή του ευαγγελίζονται καθημερινώς την πάταξη της διαφθοράς.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν πλέον είναι πολλά:

-Πόσα άραγε άλλα έργα έχει λάβει με ενημερότητα που εκδόθηκε το 2010 η εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.»;

-Σε πόσους άλλους διαγωνισμούς συμμετείχε και με ποιο τρόπο;

-Έχουν υπογραφεί άλλες δημόσιες συμβάσεις με αυτή την πλαστή ενημερότητα;

Η ώρα της διώξεως

Από εκεί και στο εξής, όπως φαίνεται κι από το έγγραφο 10, η Διεύθυνση 15 του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με επιστολή της προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις 18-5-2012 απαντά πως «αν κρίνετε σκόπιμη την πειθαρχική δίωξη της εταιρείας «Δ. Τσίπρας – Ζ. Τσίπρα – ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» πρέπει να προβείτε στις διαδικασίες του άρθρου 87 τουν.3669/2008.

Έγγραφο 10Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!13

 

Στο έγγραφο 11 που παραθέτουμε, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου με το υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου. 15517/ΤΔ1256/8-5-2012 έγγραφο προς το ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ Αθήνας, ζητά την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής για το επίμαχο έργο της ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε. Μια εγγυητική ύψους 19.447 ευρώ χωρίς κάποιος  μέχρι σήμερα να γνωρίζει εάν αυτά τα χρήματα έχουν δοθεί πίσω.

Έγγραφο 11

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!14

Και τέλος η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφερείας Βορείου Αιγαίου, με το έγγραφο 12 που φέρνουμε στο φως, στις 10-5-2012 με την υπ’ αριθμ. Πρωτοκόλλου Απόφαση 16145/76 διαβίβασε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης τον φάκελο του έργου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει η νομική διαδικασία κατά της εταιρείας.

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!15

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!16

Οσμή παραδικαστικού – Ποιοι εκθέτουν τον πρωθυπουργό;

Κι ενώ θα περίμενε κάποιος αυτή η υπόθεση να έχει προχωρήσει, εδώ και τέσσερα χρόνια «κάθεται» περιέργως στα εισαγγελικά γραφεία. Θα πει κανείς πως σαφώς δεν είναι η μόνη, αφού γνωστά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν ως προς την γοργή απόδοση Δικαιοσύνης στην χώρα.

Εμείς παράλληλα δεν υιοθετούμε διαρροές της τοπικής κοινωνίας της Μυτιλήνης που μιλάνε για Εισαγγελέα με σχέσεις στον χώρο της Αριστεράς που κρατούσε τον φάκελο επί τόσο μεγάλο διάστημα με στόχο να φέρει την υπόθεση σε κυβερνητική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με το εισαγγελικό ήθος, αλλά και αυτό που το γράμμα του νόμου ορίζει.

Πηγές του Newsbomb.gr όμως, αναφέρουν πως υπάρχουν άλλα, πιο περίεργα πράγματα που χρήζουν διερευνήσεως.

Ειδικότερα, ενώ ο Δημήτριος Τσίπρας έχει παραπεμφθεί ως διαχειριστής της εταιρείας στο ακροατήριο, δεν συνέβη το ίδιο με τη αδελφή του και μέτοχο της εταιρείας, αλλά και τον Γιώργο Τσίπρα που πλέον κι αυτός είναι πολιτικό πρόσωπο και του οποίου η ενημερότητα είναι πλαστή.

Παράλληλα ο τελευταίος δεν έχει υποστεί κάποια συνέπεια για την πλαστή του ενημερότητα ούτε έχει κινηθεί κάποια εις βάρος του διαδικασία από το ΤΣΜΕΔΕ.

Το άλλο όμως σημείο της υποθέσεως που δημιουργεί τα σημαντικότερα ερωτηματικά και δίνει την αίσθηση παρεμβάσεως στη Δικαιοσύνη είναι το γιατί ο κ. Δημήτρης Τσίπρας ελέγχεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ κι όχι για την ΈΚΔΟΣΗ ενός πλαστού δημοσίου εγγράφου.

Πολλώ δε μάλλον μιας ασφαλιστικής ενημερότητας που του απέδωσε, αρχικά τουλάχιστον, ένα σημαντικό σε ποσό δημόσιο έργο 1,1 εκατ. ευρώ. Να πούμε πως σε μια περίοδο που η αγορά των κατασκευών στενάζει λόγω της κρίσεως, λίγοι είναι εκείνοι που έχουν δυνατότητα προσβάσεως σε τέτοιες ενημερότητες. Ο κ. Τσίπρας όμως πήρε τελικά ένα έργο με έκδοση και χρήση μιας τέτοιας ενημερότητας.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η χρήση πλαστού εγγράφου είναι ένα απλό πλημμέλημα. Η έκδοση όμως αποτελεί κακούργημα κι επισύρει μέχρι και ποινή φυλακίσεως.

Καταθέτουμε και τα ακόλουθα, ακόμα πιο «καυτά» ερωτήματα:

-Για ποιο λόγο η Δικαιοσύνη, η οποία προώθησε αργά την υπόθεση τους τελευταίους μήνες, εξαιρεί τον αδελφό του πρωθυπουργού από την διερεύνηση της κακουργηματικής διαστάσεως της υποθέσεώς του;

-Ποιος ήταν αυτός που τελικά εξέδωσε την πλαστή ενημερότητα; Μήπως ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Τσίπρας; Μήπως ο εξάδελφός του, του οποίου η ενημερότητα χρησιμοποιήθηκε;

-Μήπως κάποιος καλοθελητής προς τον τότε πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και δυναμικό πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το 2012, Αλέξη Τσίπρα, που ήταν τότε εν αναμονή πρωθυπουργός;

-Η Δικαιοσύνη για ποιο λόγο δεν διερευνά αυτή την υπόθεση ώστε να μην υπάρξει στο κάτω κάτω της γραφής και οποιαδήποτε σκιά ως προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού; Ενός ανθρώπου που υποτίθεται ότι δίνει καθημερινά μάχες κατά της διαπλοκής…

-Ποιοι θέλουν να εξαιρέσουν τον αδελφό του από μια διαδικασία που εντέλει θα επιφέρει κάθαρση και ενδεχομένως θα τον αποδώσει «λευκό» στην κοινωνία;

Εκτός και αν όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση δικαστικών κύκλων και της κυβερνήσεως, οπότε το θέμα αλλάζει.

Περιμένουμε λοιπόν τις απαντήσεις και θα επανέλθουμε.

Τί περισσότερο νά ῥωτήσουμε ἐμεῖς;
Τὸ μόνον ἴσως ποὺ θὰ μπορούσαμε νὰ κρατήσουμε, ὡς γενικὸ συμπέρασμα, δὲν εἶναι τόσο ἡ διαπλοκὴ τῶν ἐργολάβων καὶ τὰ παιχνίδια τους καὶ οἱ ἐκβιασμοί τους, ὅσο τὸ ζήτημα τῆς δικαιοσύνης. Γιὰ τέσσερα χρόνια μία ὑπόθεσις πλαστογραφίας στὰ …ἀζήτητα καὶ ἀν τὶ νὰ θεωρεῖται κακούργημα, παραμένει …πλημμεληματάκι!!!
Ὄχι, ὄχι, ὄχι..
Ἡ …δικαιοσύνη δὲν εἶναι τυφλή. Ἐξηρτημένη εἶναι.
Υ.Γ.1. Γιατί τούς ἀποκαλῶ ἐργολάβους τῆς χούντας; Μὰ ἦταν ἡ μοναδικὴ ἑταιρεία ἐπὶ χούντας, αὐτή, τοῦ μπαμπᾶ τσίπρα, ποὺ ἔκανε χρυσὲς δουλειές. Πῆρε στὸ μεταξὺ …κεφάλι τὸ μπομπολιστὰν καὶ ὅλοι οἱ ἄλλοι ἔμειναν στὴν …ψάθα. Νά μήν πάρουν τό …αἷμα τους πίσω;
Υ.Γ.2.  Εἶμαι πλέον βεβαία πὼς τὸ «κάρφωμα» ἔγινε ἀπὸ …«ἐργολαβικὰ κυκλώματα», ἀλλὰ αὐτὸ δὲν ἔχει σημασία. Σημασία ἔχει ποὺ ξεβρακώνονται σιγὰ σιγὰ ὅλοι τους.
(Visited 250 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τσιπροκαμμένοι τέλος!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ἄγνωστα πόθεν μὰ διαρκῶς ἔσχες… | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν …ἐμᾶς!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply