Τὰ «ναί» καὶ «ὄχι» σὲ ὅλα…

«Ναὶ σὲ ὅλα» οἱ κυβερνητικοί.
«Ὄχι σὲ ὅλα» ἡ ἀντιπολίτευσις!!!
Τὸ μεγαλεῖο τῆς ἀνευθυνότητος τοῦ ἑλληνικοῦ πολιτικοῦ συστήματος.
Γελοῦν πιὰ ὅλοι οἱ ξένοι μὲ ἐμᾶς.
Γιατί; Μᾶς τὸ λέει ὁ Χρῆστος Βούλγαρης:

«Tο χθεσινό πακέτο ήταν ύψους 3,6 δις ευρώ. Σήμερα ήδη συζητούν για συνολικό πακέτο 5,4 δις για να κλείσει η αξιολόγηση, 3,6δις μνημόνιο/μέτρα «κάβα» και άλλα 3,2 δις ευρώ για να ακυρώσουν αποφάσεις του ΣτΕ σύνολο 12δις.
Επαναλαμβάνω, έχουμε άλλα 3 ίδια πακέτα και άλλα 9δις μέτρα να περάσουμε ΠΡΙΝ πάρουμε την 1η αξιολόγηση του 3ου πακέτου!!»
Τό μέλλον αὐτῆς τῆς χώρας;
Ταφόπλακα, μὲ ἀργό, βασανιστικὸ θάνατο.
Τὰ «ναί» καὶ «ὄχι» σὲ ὅλα...

2 thoughts on “Τὰ «ναί» καὶ «ὄχι» σὲ ὅλα…

  1. Μας το λεει ΠΟΙΟΣ;
    Ο Χηστος Βουλγαρης; Εχω χεστει στο γελιο.
    Πειτε του να πει χαιρετισματα στο τακιμι του, Γιωργο Σιδηρουντιο.

    Σιδηρούντιος said
    19/04/2011 στις 22:23

    Έλεος. Τα κειμήλια της ιστορίας που καταστρέφουν οι διάφοροι είναι ζημιά στους ίδιους τους δικούς τους απογόνους. Όλων μας είναι ότι καλό άφησαν πίσω τους οι παλαιότεροι από εμάς άνθρωποι, σε όποια γλώσσα και αν το έφτιαξαν.
    Τι να πω πάλι; Που να πάω να κρυφτώ από την ντροπή μου που και αυτό το κακό στην Ελλάδα έγινε; Σε αυτές τις στιγμές μου έρχετε κα κατέβω στην Ομόνοια και να αρχίσω να φωνάζω προς όλους τους διερχόμενους «ζήτω οι Εβραίοι.»

    Abravanel said
    19/04/2011 στις 22:49

    Γιατί ντροπή, εσύ το έκανες; Ας μην αφήνουμε ανθρώπους του μίσους να μας ταυτίζουν μαζί τους – για αυτό είναι κρίμα όλη αυτή η φιλολογία περί ξένων, μη-κερκυραίων κτλ. Δηλαδή αν είναι ξένοι θα ενδιαφέρει λιγότερο την Κέρκυρα η πράξη ή θα είναι μικρότερη η ζημιά; Εγώ μίλησα ξεκάθαρα οτι η Κέρκυρα και οι κερκυραίοι δεν οφείλουν να αισθάνονται οτι «χρεώνονται» κάτι από την στιγμή που το αποκηρύσσουν καθαρά και με πράξεις πέρα από τα αναμενόμενα λόγια.

    Η Κέρκυρα δείχνει όταν θέλει το θάρρος της για το παρελθόν της και είμαι σίγουρος οτι θα δείξει και για το παρόν, άσχετα με την ταυτότητα των δραστών.

    https://abravanel.wordpress.com/2011/04/19/arson-corfu-synagogue/

    Αν θελετε ο μως να γελασετε πολυ πηγαινετε εκει:
    https://ohifront.wordpress.com/

Leave a Reply