Κρατώντας τοὺς πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν …ἐμᾶς!!!

Σήμερα θὰ θυμηθοῦμε κάποιες, ὁλίγες ὑποθέσεις, ποὺ τὶς ἀπεκάλεσαν «σκάνδαλα μεγατόνων» καὶ ἐμεῖς μὲ τὴν …ἀποκάλυψίν τους, τρίξαμε τὰ δόντια, σηκώσαμε τὰ μανίκια καὶ πήγαμε νὰ ψηφίσουμε τὸν …ἀντιπολιτευόμενον, διότι ἀδυνατοῦμε νὰ καταλάβουμε πὼς ὅταν ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ συμμορίες, τότε τὰ μέλη τους εἶναι ὅλα ἴδια.


Μόνον γιὰ νὰ μᾶς ἀποπροστανατολίσουν ἀλλάζουν, κατὰ καιρούς, πρόσωπα, μὰ ἡ γενική τους τακτικὴ παραμένει ἴδια. Μὲ ὅλα τὰ χρώματα, σὲ ὅλα τὰ κόμματα καὶ σὲ κάθε εἴδους ἰδεολόγίες.
Διαφορετικὰ ἡ βουλὴ κι αὐτοὶ δὲν θὰ εἶχαν σχέσεις.
Ὅσο γιὰ τοὺς δημοσιοκάφρους… Ἔ, νά μήν «τσιμπήσουν» κι αὐτοί τό κάτι τους; Τόση …σιωπὴ πωλοῦν. Ἄμ πῶς…

Ἀπὸ τὴν ἄλλην, συνειδητοποιώντας πὼς αὐτὰ τὰ «σκάνδαλα μεγατόνων» τὰ γνωρίζουν ἅπαντες οἱ ἐνασχολούμενοι κι ἐμπλεκόμενοι, ἀλλὰ ἀλληλοκαλύπτονται, εἶναι ποὺ μᾶς ἀποδεικνύει ὅτι δὲν ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ αὐτόνομες προσωπικότητες, ἀλλὰ μὲ συμμ0ρίες, τῶν ὁποίων ἡ σιωπὴ εἶναι ἐξασφαλισμένη.

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!11

Ὁ Μητρόπουλος …«καθάρισε»!!!

Ἡ Ὀμερτὰ κερδίζεται-ἐπιβάλλεται καὶ πληρώνεται, γιὰ ἕναν καὶ μόνον λόγο: ὅλοι ἔχουν κάτι νὰ κρύψουν. Ὅσο μεγαλύτερο τὸ μυστικό, τόσο πιὸ …πρόθυμοι εἶναι οἱ πρόθυμοι καὶ τόσο μεγαλύτερα τὰ πακέτα ποὺ …βουλώνουν τρύπες.
Ὅσο γιὰ τὴν δικαιοσύνη…
…τί νά ποῦμε;
Ἀρχῆς γενομένης ἀπὸ τὸν (φερόμενο ὡς) σημερινό μας πρωθυπουργό, τὰ ἀδέλφια του, τὸ κουκούλωμα τῶν πλαστογραφιῶν τους καὶ τὸν βαθὺ ὕπνο τῆς δικαιοσύνης (ποὺ …ξυπνᾶ μόνον ὅταν τῆς τὸ …ἐπιβάλλουν!!!) καταλαβαίνουμε πολλά.

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!12

Οἱ ἐργολάβοι τῆς χούντας εἶναι ἀκόμη ἐδῶ!!!

Ὅπως ἀκριβῶς ὅμως λειτουργεῖ ἡ ἀπολύτως ἐλεγχομένη δικαιοσύνη, λειτουργεῖ καὶ ἡ ἀστυνομία καὶ ὁ ὑπόλοιπος κρατικὸς μηχανισμὸς (ἐφορίες, γενικὴ γραμματεία ἐσόδων), ἀλλὰ καὶ ἡ ΕΥΠ.
Ἡ ΕΥΠ «νομίμως» κατέγραψε συνομιλίες δύο «συναλλασσομένων»
(Νόμιμος παρακολούθησις; Ἀπό πότε; Τρέχουν θέματα ἐθνικῆς ἀσφαλείας μέ τούς ἐμπλεκομένους;)
Παρ’ ὅλα αὐτὰ ἡ συνομιλία παρέμεινε στὰ ἀζήτητα, ἔως τώρα, ποὺ ἐδόθη στὸν «ζούγκλα» γιὰ νὰ μᾶς τὴν γνωστοποιήσῃ.
Τυχαῖον;
Ναί, ὅσο …«τυχαία» εἶναι καὶ τὸ χρίσμα ποὺ ἐδόθη στὸν κούλη… Ὅπως ἐπίσης …«τυχαία» εἶναι καὶ ἡ συμμετοχή του στὰ τῆς Μπίλντεμπεργκ.Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!10

πηγὴ

Ἂς τοὺς πιάσουμε ὅμως …ἱεραρχικά!!!
Ποῦ εἶναι ἡ προσωπική περιουσία τοῦ πρωθυπουργοῦ μας;

Ποῦ εἶναι τά κληροδοτήματά του;
Ποῦ εἶναι τέλος πάντων κάποιο ἴχνος ἀπό αὐτά ποῦ τοῦ ἄφησε ὁ μπαμπάς του;
Σύμφωνα μὲ Ἰταλὸ δημοσιογράφο, μέσῳ τῶν Panama papers, ὁπουδήποτε!!!
Καὶ σαφῶς δὲν ἔμειναν μόνον τόσα, ἀλλὰ εὐκαιρίας τῆς πολιτικῆς, ξεκίνησε καὶ ἡ ἀνταλλαγὴ …«βιβλίων»!!!

«Tσίπρας, καρδιά στ’ αριστερά και πορτοφόλια στον Παναμά»

Eκτενές άρθρο αφιέρωσε η ιταλική εφημερίδα «il Giornale» στην αποκάλυψη του zougla.gr για την τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και του εκδότη Τάσου Καραμήτσου που εμπλέκουν τον πρωθυπουργό.

Το δημοσίευμα φέρει την υπογραφή του δημοσιογράφου Francesco De Palo και παρατίθεται η μετάφρασή του.

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!6

«Μαζί μου χάνουν οι ολιγάρχες». Ήταν η νύκτα της 25ης Ιανουαρίου του 2015 που με αυτές τις λέξεις ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλώντας στο πλήθος των Αθηναίων που ούρλιαζε εναντίον της τρόικας, πήγαινε από την πλευρά του ελληνικού λαού εναντίον της εξουσίας που αντιπροσώπευαν οι ολιγάρχες εφοπλιστές, οι οποίοι στην Ελλάδα χάρη σε μία συνταγματική διάταξη δεν πλήρωναν φόρους από τα κέρδη.

Σήμερα όμως που ο Τσίπρας ενώπιον της τρόικας έχει οπισθοχωρήσει βάζοντας όπισθεν, όπως για χιλιάδες άλλες προεκλογικές υποσχέσεις, η σχέση του πρώτου αριστερού ηγέτη στην ιστορία της Ελλάδας μ’ έναν πολύ γνωστό Έλληνα εφοπλιστή, διαταράχτηκε από μία τηλεφωνική υποκλοπή που δημοσιεύθηκε από τον επίσης γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο δημοφιλές μαγκαζίνο zougla.gr.

Χρονολογείται από το 2012 και αφορά τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιά εφοπλιστή και τον εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Τάσο Καραμήτσο.

Μιλούν για 30 βιβλία τα οποία πρέπει να αποσταλούν στο γραφείο ή στο σπίτι του εφοπλιστή για να παραδοθούν στον Αλέξη Τσίπρα, σε μία συνδιάλεξη γεμάτη κώδικες και υπαινιγμούς.

Ήταν οι ημέρες των διπλών εκλογών όταν οι συντηρητικοί της Νέας Δημοκρατίας δεν κατόρθωσαν να σχηματίσουν μόνοι τους κυβέρνηση αναγκασμένοι να καταφύγουν σε συγκυβέρνηση ευρύτερου σχήματος με τους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ, ενώ η Ευρώπη διακινδύνευε ένα οικονομικό κραχ με τους ελληνικούς λογαριασμούς.

Σε εκείνες τις κάλπες γεννήθηκε η νομιμοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, που άγγιξε το ποσοστό του 26% μόνο τρεις εκατοστιαίες μονάδες πίσω από το κόμμα του ηγέτη Αντώνη Σαμαρά.

Η είδηση είναι ότι ο εφοπλιστής Μαρινάκης παρ’ ότι δεξιός, αντιλαμβανόμενος στον αέρα την αλλαγή, πήγε με την πλευρά του Τσίπρα και τον βοήθησε να κερδίσει τόσο στην περιφέρεια με την προστατευόμενή του, Ρένα Δούρου που επικράτησε εύκολα, όσο και στο ισχυρό λιμάνι του Πειραιά με τον Δήμαρχο Μώραλη, συμπτωματικά αντιπρόεδρο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Τίποτα το επιλήψιμο στη συνεργασία του συντρόφου Τσίπρα και του εφοπλιστή Μαρινάκη εάν ο Τσίπρας δεν είχε επικαλεστεί κυνηγητό εναντίον των εφοπλιστών και των καταχρεωμένων ποδοσφαιρικών σωματείων που δεν είχαν πληρώσει φόρους στο παρελθόν, πολύ περισσότερο σε μία περίοδο κατά την οποία ο ελληνικός λαός υφίστατο θυσίες από την λιτότητα των εταίρων της τρόικας, ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Ένα πρώτο πακέτο 30 βιβλίων τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν και περισσότερα 40 ή 50 διαβάζεται μέσα σε αυτές τις συνομιλίες. «Γι αυτό θα ήταν χρήσιμο», είπε στην εφημερίδα μας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, «να δώσουν μία εξήγηση για αυτό το συνωμοτικό ύφος της συνομιλίας τους και πως επικοινωνούσε αυτό το κανάλι μεταξύ ενός εκδότη, ενός εφοπλιστή της δεξιάς και του μελλοντικού πρωθυπουργού της χώρας και φυσικά για ποιον λόγο όλα αυτά τα στοιχεία έμειναν στα συρτάρια των μυστικών υπηρεσιών και δεν πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Στο άρθρο του, μάλιστα, τονίζει ότι η Αριστερά προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό της πλεονέκτημα απέναντι στην αμαρτωλή δεξιά. Φαίνεται ωστόσο να συγκρούεται μέσα από σχέσεις και γεγονότα.

Κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά εάν εκείνα τα 30 κομμάτια ήταν βιβλία, άλογα ή χρήματα δωροδοκίας, αλλά η περίπτωση είναι συνυφασμένη με τις Παναμέζικες offshore εταιρείες για τις οποίες άλλαξε αιφνιδιαστικά μία τροποποίηση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας να τις ομαλοποιήσει, δίχως να ξεχάσει ότι η Ελλάδα ανήκει στις τρεις πιο διεφθαρμένες χώρες της Ευρώπης, όπως δείχνουν τα σκάνδαλα των τελευταίων ετών στον άξονα Αθήνας-Βερολίνου.

Το 2014 ο αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας Αντώνης Καντάς απεκάλυψε στους εισαγγελείς όλες τις λεπτομέρειες των δωροδοκιών που δόθηκαν από τους Γερμανούς για στρατιωτικό εξοπλισμό. Για να περάσουμε στις δωροδοκίες της Siemens οι οποίες κόστισαν πάνω από εβδομήντα εκατομμύρια στον ΟΤΕ μεταξύ φακελακίων και ελλειμμάτων, συμπληρώνει ο Ιταλός δημοσιογράφος τονίζοντας ότι παρατηρεί «περίεργη αμνησία, καθώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε ποτέ τις υποσχέσεις της καθάρσεως».

ζούκλα

Πολλὲς περισσότερες λεπτομέρειες, ποὺ θὰ σᾶς ἀνεβάσουν τὴν …πίεσιν, στὶς σχετικὲς δημοσιεύσεις τοῦ «ζούγκλα»:

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!9

Η σιωπή των αμνών και των λύκων

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!7

Εμπλέκουν τον Τσίπρα σε υπόθεση σκοτεινής συναλλαγής

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!8

Oι Άγιοι Ανάργυροι

Φυσικὰ ἕνα ἐνδιαφέρον πρόσωπο, τοῦ ὁποίου τὸ ὄνομα δὲν ἀποκαλύπτεται, εἶναι ὁ «ἰατρός».
Καί ξέρετε τί θυμήθηκα; Τὸν χαϊκάλη…

Μπᾶ… συμπτώσεις!!!

Γιά τόν καμμένο τί νά ποῦμε; Βρέχει ἀποκαλύψεις…
Ἀπὸ τὰ …ψιλὰ τῆς πενθερᾶς του περάσαμε στὰ …χονδρὰ καὶ στὰ ἀσήκωτα!!!
Μέχρι νὰ χωνεύσουμε τὴν μία …κωλοτούμπα ἔρχεται ἡ ἐπομένη, μαζὺ μὲ τὴν μεθεπομένη, γιὰ νὰ τὴν καλύψῃ.
Μπόχα, μπόχα, μπόχα…
…καὶ μεγάλη λεηλασία ἐπίσης κορυφώνεται!!!

Ὅμως μόνον αὐτοί εἶναι;
Ἐδῶ οἱ πρῶτοι διδάξαντες, ἡ «ἁγία βενιζελικὴ οἰκογένεια», ποὺ μᾶς λεηλατοῦν ἐδῶ καὶ τοὐλάχιστον ἑκατὸ χρόνια, ἔχουν νὰ δόσουν ἀμέτρητα παραδείγματα σιωπῆς, ἀποκρύψεως, παραπληροφορήσεως μά, κυρίως …Ὀμερτά!!!
Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν. Ὁ …νέος «ἐκλεκτός» γιὰ παράδειγμα, ποὺ μᾶς τὸν φέρνουν τώρα ὡς …σωτήρα.

Αὐτὸς καὶ ἡ ἀγαπημένη του σύζυγος ἔχουν νὰ …κρύψουν πολλά. Ἀλλά ποιός νά ἀγγίξῃ ἕνα βενιζελικό ἀπόγονο;

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!2

Τὸ μεγάλο πανηγῦρι τῆς Τήνου!!!

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!3

H σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη δούλευε 12 χρόνια στην Deutsche Bank και συμμετείχε σε διάφορες εταιρείες επενδύσεων.

Σε μία από αυτές, που η ίδια ίδρυσε, είχε μέλος στο ΔΣ τον γνωστό σύμβουλο του Σαμαρά Σταύρο Παπασταύρου, τον άνθρωπο του Μιόνι με τα 500 …μύρια, τα ιδρωμένα και …νόμιμα χρήματα της Λίστας Λαγκάρντ.

Εἶναι εὐτυχία νὰ ἀνήκῃς στὴν …«ἁγία οἰκογένεια»!!!

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!4

Μὲ τὸ ζόρι κούλη…

Φᾶε κούλη τώρα…

Συζητᾶμε γιὰ αὐτὸν ποὺ …τυφλώνεται ἐμπρὸς στοὺς κατηγορουμένους γιὰ παιδεραστία, ἀλλὰ διαγράφει αὐτοὺς ποὺ τοῦ ἐναντιώνονται.
(Ἐδῶ χωρᾶ συζήτησις βέβαια…!!!)

Κρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!5

Οἱ «καλοὶ δημοσιογράφοι» δὲν ἀσχολοῦνται μὲ τὰ …βίτσια τῶν πολιτικῶν!!! (1)

Αὐτοὶ εἶναι μόνον ἡ (φερομένη ὡς) κορυφή.
Ἀπὸ πίσω τους ἀμέτρητοι πρόθυμοι γιὰ νὰ καλύψουν τὰ ἴχνη τῶν «ἀρχηγῶν» τους καὶ νὰ λάβουν, ὡς ἀντάλλαγμα τῆς σιωπῆς καὶ τῆς ὑποστηρίξεώς τους, κάτι ψίχουλα.
Συμμορίες, κυριολεκτικῶς. Συμμορίες ἐπικίνδυνες γιὰ τὴν δική μας ὑγεία, γιὰ τὴν δική μας ἐλευθερία, γιὰ τὴν δική μας ἀντίληψιν. Συμμορίες ἕτοιμες πρὸς ἐξαφάνισιν δῆλα δή, ἀλλὰ κι αὐτὸ θὰ προσπαθήσουν νὰ μᾶς πείσουν πὼς δὲν συμβαίνει.

 

Το σκάνδαλο που μπορεί να καταστρέψει τον Κυριάκο ΜητσοτάκηΚρατώντας τοὺ πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν ...ἐμᾶς!!!1

Μια παλιά υπόθεση που σχετίζεται με την δραστηριότητα της οικογενείας Μητσοτάκης και την οποία μπορεί να βρει μπροστά του ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έρχεται ξανά στην επιφάνεια σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας η ΑΞΙΑ.

«Η υπόθεση «Mayo» στους νεωτέρους μπορεί να μην λέει κάτι. Στους παλαιοτέρους όμως θυμίζει πάμπολλα. Παρά το μελάνι που χύθηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους (2001 – 2002 και 2010 – 2011), για την εν λόγω off shore και την πολιτική αναστάτωση από τις διενέξεις που προκλήθηκαν (ακόμη και σε δικαστικό επίπεδο), ουδέποτε έως και σήμερα άνοιξαν οι λογαριασμοί της. Στην πολιτική σκηνή μόνο ο Κώστας Λαλιώτης επέμενε για χρόνια να καταγγέλλει την Mayo, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το «ταμείο» της ΝΔ κατά την διάρκεια που στην ηγεσία του κόμματος ήταν ο επίτιμος πρόεδρος. Κι όμως στην πραγματικότητα η υπόθεση δεν συγκινούσε ιδιαίτερα την Δικαιοσύνη. 

..Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι, η υπόθεση της περιβόητης λιβεριανής off shore Mayo μοιάζει με εκείνες τις -καλά θαμμένες- νάρκες που ακόμη δεν τις έχει πατήσει κάποιος για να εκραγούν. Κι αυτό ακριβώς είναι που για λογαριασμό της ηγεσίας της ΝΔ θέλησε σε πρώτη φάση να αποφύγει, κερδίζοντας όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, ο πάλαι ποτέ γραμματέας της ΚΝΕ και νυν σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να κάνει πίσω και να μην περάσει από τον μονόδρομο με την «νάρκη Mayo»…».

Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι βέβαια ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας:«Η απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να αποχωρήσει από την Βουλή κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για τις off shore εταιρίες ήταν αναμφίβολα πλέον επικοινωνιακό αυτογκόλ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, όπως για παράδειγμα ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης, παραδέχτηκαν ότι ήταν τραγικό λάθος. Ποιος όμως κρύβεται πίσω από την απόφαση αυτή; Τίνος υπήρξε η εισήγηση της στρατηγικής επιλογής; 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, το πρόσωπο – «κλειδί» ακούει στο όνομα Τάκης Θεοδωρικάκος.

Και συνεχίζει η εφημερίδα:

«Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο των πρώτων ισχυρισμών ή αν προτιμάτε «αποκαλύψεων» του Κώστα Λαλιώτη, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ ήταν ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Έτσι, όπως κι αν έχει, μόλις η υπόθεση Mayo δει ξανά το φως της δημοσιότητας, το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα στριμώχνουν ακόμη περισσότερο πολιτικά, επικοινωνιακά και δικαστικά την ηγεσία της ΝΔ, καθώς θα επικαλούνται τις ανακοινώσεις και τους ισχυρισμούς που υπέγραφε το τότε «δεξί χέρι» του Κώστα Λαλιώτη και σήμερα σύμβουλος στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Ένα ακόμη πρόσωπο που γνωρίζει πάμπολλα είναι ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κάποτε μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την Siemens, Παντελής Οικονόμου. Πριν λίγα μόλις χρόνια, την περίοδο 2010 – 2011, τρεις φάκελοι με στοιχεία για τις σχέσεις της Λιβεριανής εταιρείας με τη Siemens από τα χρόνια του Επιτίμου βρέθηκαν στα χέρια κάποιων λίγων -τότε- βουλευτών…. Μεταξύ αυτών και του Παντελή Οικονόμου. Κι όμως, η διερεύνηση ενδεχομένης σχέσεως της Mayo με την Siemens και το κομματικό ταμείο της Νέας Δημοκρατίας, επί προεδρίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έμεινε για κάποιους «αόρατους» λόγους ελλιπής… Οι φάκελοι αυτοί αν ανοίξουν ξανά, οι πληροφορίες της «Α» λένε ότι, θα βρεθούν αντίγραφα λογαριασμών που σχετίζονται με την Mayo, την Siemens και την Νέα Δημοκρατία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «σε ένα απ’ αυτούς τους «θαμμένους» φακέλους, προστέθηκε έγγραφο που απεκάλυπτε ότι λογαριασμός της Mayo στην τράπεζα Royal Bank of Scotland διαβιβάστηκε από τους επικεφαλής της Siemens Ελλάδας στους διαχειριστές των «μαύρων ταμείων» της Siemens Μονάχου, για να καταθέσουν σε αυτόν χρήματα…

Σύμφωνα με έναν άλλο φάκελο και με επιπλέον στοιχεία που φέρει αυτός, αποδεικνύεται ότι οι «διαχειριστές του Μονάχου» αποδέσμευσαν προς την Mayo, έξι εμβάσματα ύψους 20 εκατομυρίων μάρκων. Γιατί η Δικαιοσύνη όμως δεν επεδίωξε ποτέ το άνοιγμα των λογαριασμών της Mayo που θα φώτιζαν την αλήθεια; Οι αρμόδιοι φυσικά και οφείλουν σήμερα να απαντήσουν και ταυτόχρονα να διερευνήσουν επαρκώς, ώστε να αποκαλυφθεί αν υπάρχει σχέση της λιβεριανής εταιρείας με την Νέα Δημοκρατία και την οικογένεια Μητσοτάκη. Το βέβαιο είναι ότι η Δικαιοσύνη (και) στην υπόθεση αυτή δεν έχει κάνει σωστά την δουλειά της. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας, αλλά και ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γιώργος Σανιδάς θα πρέπει κι αυτοί να απαντήσουν, ώστε να φανεί τίνος μεθόδευση ήταν η αποφυγή του ανοίγματος των λογαριασμών της Mayo», γιατί η Δικαιοσύνη δεν έκανε μέχρι τέλους το χρέος της… Διότι πηγές, τις οποίες φέρεται να γνωρίζει καλά ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ισχυρίζονται ότι «υπήρξε συνεχής ροή χρημάτων – εμβασμάτων από την Siemens στον τροφοδότη λογαριασμό της Mayo προς τον ειδικό λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, επί προεδρίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

πηγὴ

 Γιὰ τὴν ὥρα τσιπροκαμμένοι τέλος. Εἶναι θέμα ἑβδομάδων τὸ νὰ πᾶμε σὲ ἐκλογές.
Ἐὰν δὲν παραιτηθοῦν ἄμεσα θὰ ἀρχίσουμε νὰ βλέπουμε σοβαρὰ ἐπεισόδια ἀκόμη καὶ στὸ κέντρο, δίπλα τους. Μία ἀνάσα ἀπὸ τὰ πόδια τους. Αφῆστε δὲ ποὺ λόγῳ ἀναμπουμπούλας ὅλο καὶ μερικὲς ἀκόμη βρωμιές τους θὰ βγοῦν στὴν ἐπιφάνεια.
Φιλονόη
Υ.Γ. Καλέ τό πρῶτο θέμα δέν ἦταν πού θά ἔπαιρνε δύο μύρια ἀπό τήν google; Συμπτώσεις λέμε…
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Κρατώντας τοὺς πολιτικοὺς ἀπὸ τὰ μέζεα, συνθλίβουν …ἐμᾶς!!!

  1. ΦΙΛΟΝΟΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ…
    Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΗΥΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ… ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ…

    • Εὐχαριστῶ γιὰ τὴν ἐπισήμανσιν. Τὰ ἐσωτερικῶς τῆς (κάθε) ΕΥΠ τὰ ἀγνοῶ καὶ χρησιμοποιῶ μόνον πληροφορίες ποὺ διακινοῦνται ἐλευθέρως.

Leave a Reply