Ὑπεράσπισις ἐθνικῶν δικαίων;

Νὰ σᾶς πῶ δύο τρία φωνήεντα σήμερα, μήπως καὶ βγάλω ἄλλους ἀπὸ τὸ σοσιαλιστικό τους ὄνειρο κι ἄλλους ἀπ’ τὴν εὐρωπαϊκή τους ντρόγκα.

Ὁ ὑποψήφιος γιὰ ἀρχηγὸς τῆς CIA τῆς διοικήσεως Τρᾶμπ, ἀποκαλεῖ τὴν Τουρκία «ἰσλαμικὴ δικτατορία».
Ὁ στρατηγὸς Πετρέους πού, κατὰ πᾶσα πιθανότητα, θὰ εἶναι ὁ ὑπουργὸς Ἀμύνης…
…ἀποκαλεῖται ἀπὸ τοὺς γείτονες «Τσουβαλτσή», γιατὶ τσουβάλιασε 30 ἄνδρες τῶν εἰδικῶν δυνάμεων τῆς Τουρκίας, ποὺ ἐπεχείρησαν νὰ σκοτώσουν τοὺς Κούρδους ἀρχηγοὺς στὸ Ἰρὰκ πρὶν λίγα χρόνια…

Τὸ ντόπιο πολιτικὸ κατεστημένο βέβαια, κόντεψε νὰ …ἐκσπερματώσῃ κατὰ τὴν ἐπίσκεψη Ὀμπάμα, ποὺ ὅπως σιγοψιθυρίζεται πλέον ἦλθε νὰ μᾶς πουλήσῃ ἀναθεώρηση τῆς συνθήκης τῆς Λωζάννης…

Δὲν εἶμαι ἀφελὴς γιὰ νὰ πιστεύω ὅτι ἡ διοίκησις Τρᾶμπ θὰ ἐκπληρώση τὰ ἐθνικὰ δίκαια (μὲ πιάνει πυρετὸς μόνον ποὺ γράφω αὐτὴν τὴν ἔκφραση) , ἀλλὰ ἡ ἰδεοληπτικὴ παγωμάρα τοῦ ΣΥΡΙΖΑ, μαζὺ μὲ τὴν παγωμάρα τῆς πολιτικῆς ὀρθότητος τοῦ Μητσοτάκη, ἀποδεικνύει γιὰ ἀκόμη μίαν φορά, ὅτι εἴμεθα ἔθνος ἠλιθίων.

Μαλαμούλης Δημήτριος

Ξεβρακωθεῖτε………………….
Κι ἀφῆστε τὰ …πρόβατα νὰ βελάζουν!!!!!!

Οἱ ῥαββίνοι καὶ οἱ ἑβραῖοι Rothschild (βασίλισσα τῆς Ἀγγλίας) στήριξαν εὐθέως τὸν Τρᾶμπ (ὅπως καὶ τὸν ἑβραιοποῦστιν) γιὰ νὰ ξεκινήσῃ ὁ Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος καὶ νὰ φέρουν, ἐδῶ καὶ τώρα, τὸν «μεσσία» τους καὶ τὴν παγκόσμια κυβέρνηση.

Οἱ προηγούμενοι (Ὀμπάμα-Κλίντον-Κίνες-Γερμανίες κλπ.), μὲ τὸν «πολιτικό» τρόπο» …ἀργοῦσαν!!!

Ἑ.Ἀ.

«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους!», είπε η εκπρόσωπος του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών

Ὑπεράσπισις ἐθνικῶν δικαίων;1

Η Jerusalem Post αναφέρει ότι η εκπρόσωπος του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, υπονοεί ότι οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάστηκαν από μία «εβραϊκή συνωμοσία».  

Η Zakharova είπε ότι είχε σχηματίσει αυτή την εντύπωση κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια μιας επίσημης επισκέψεως μιας ρωσσικής αντιπροσωπείας τον Σεπτέμβριο.

Μετά την δήλωση της εκπροσώπου του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών, ξέσπασε διαμάχη στην Μόσχα, σύμφωνα με το BBC.

Ὑπεράσπισις ἐθνικῶν δικαίων;3

Κατά την διάρκεια μιας συνεντεύξεως σε μία ρωσσική τηλεοπτική εκπομπή, η Μαρία Ζαχάροβα χαριτολογώντας είπε ότι το καλλίτερο πρότυπο για την μέτρηση του πολιτικού τοπίου της Αμερικής είναι η εβραϊκή κοινότητα της Νέας Υόρκης.

«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, σε ποιον χρειάζεται να μιλήσετε; Θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους, φυσικά. Είναι αυτονόητο», είπε.

Τότε, το ακροατήριο που βρισκόταν στο στούντιο ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, σύμφωνα με το BBC.

Η Zakharova προσέθεσε ότι είχε διαμορφώσει αυτόν τον ισχυρισμό κατά την επίσκεψή της στην Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια της επίσημης επισκέψεως μιας ρωσσικής αντιπροσωπείας τον Σεπτέμβριο.

«Έχω πολλούς φίλους και γνωστούς εκεί, και φυσικά ενδιαφερόμουν να μάθω: πώς πάνε οι εκλογές, ποιες είναι οι προσδοκίες του αμερικανικού λαού;»

Ὑπεράσπισις ἐθνικῶν δικαίων;3

Η Ρωσσίδα αξιωματούχος τότε προσπάθησε να μιμηθεί μια εβραϊκή προφορά και είπε ότι οι Ρωσσο-Εβραίοι της είχαν πει:.. «Marochka, κατάλαβε αυτό – θα κάνουμε δωρεές στην Κλίντον, φυσικά, αλλά θα δώσουμε στους Ρεπουμπλικάνους δύο φορές αυτό το ποσό». 

«Ήταν αρκετό. Για εμένα η εικόνα ήταν σαφής», προσθέτοντας ότι «αν θέλετε να ξέρετε για το μέλλον, μην διαβάζετε τις μεγάλες εφημερίδες -. Οι άνθρωποί μας στο Brighton [Beach] (περιοχή στην Ν. Υόρκη που ζουν πολλοί Ρωσσο-Εβραίοι – φωτογραφία συναγωγής επάνω) θα σας πουν τα πάντα».

Video – Η δήλωση στο 3ο λεπτό περίπου:

Σε απάντηση, πολλές πολιτικές προσωπικότητες βγήκαν ενάντια στις δηλώσεις της Zakharova, συμπεριλαμβανομένου του Ρώσσου δημοσιογράφου και ακτιβιστή κατά του Πούτιν Roman Dobrokhotov, ο οποίος έγραψε στο Twitter (στα ρωσσικά), ότι η εκπρόσωπος «εξήγησε την νίκη Trump ως μια εβραϊκή συνωμοσία», ανέφερε το BBC .

Ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα Μάικλ Μακφόλ, έγραψε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, «Πω πω. Και αυτή είναι η γυναίκα που μου ασκεί κριτική για το ό,τι δεν είμαι διπλωμάτης».

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η Κλίντον κατηγόρησε τον Τραμπ για ένα «κατάφωρα αντισημιτικό» tweet που ανέβασε, όπου υπήρχε η ίδια και μία εικόνα που έμοιαζε με το αστέρι του Δαβίδ και στοίβες χρημάτων.

Ο Trump, ο γαμπρός του οποίου Jared Kushner είναι Εβραίος, απέρριψε την κατηγορία ως «γελοία».

Ὑπεράσπισις ἐθνικῶν δικαίων;4

Μια δημοσκόπηση από την αμερικανική μη κερδοσκοπική «J Street» έδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Εβραίων των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές.

Μετά την νίκη Τραμπ πάντως, η Μαρία Ζαχάροβα είχε πει πως «πλέον οι αμερικανορωσσικές σχέσεις φαίνεται ότι εισέρχονται σε ένα νέο κανάλι» και ότι «είναι διάχυτη η αισιοδοξία στην Μόσχα ότι με τον Τραμπ και την ομάδα του μπορούμε να μιλήσουμε και να έχουμε ειλικρινή συνεργασία, αν το επιθυμούν και αυτοί».

κόκκινος οὐρανὸς

 

(Visited 219 times, 1 visits today)
Leave a Reply