Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα…

Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...1

Ὡς λαὸς ἐννοεῖται.
Διότι ἀπὸ δημόσια ταμεῖα πληρώνονται ὅλα τὰ σώματα ἀσφαλείας, τὰ ὁποία καὶ θὰ ἔπρεπε νὰ μᾶς προστατεύουν ἀπὸ ἐσωτερικὲς κι ἐξωτερικὲς ἀπειλές. Θὰ ἔπρεπε…
Ἀντ΄ αὐτοὺ προστατεύουν μόνον τοὺς διαχειριστὲς αὐτῶν τῶν ταμείων, πού, «συμπτωματικῶς» εἶναι κι ἐχθροί μας…

Ὥρα λοιπὸν νὰ προστεύουμε καὶ τὸν πσῶῤῥα…
Ἐφ΄ ὅσον λύσαμε, ὡς χώρα, τὴν ἐπερχομένη εἰσβολὴ τῶν τριῶν ἑκατομμυρίων «νεοελλήνων», δωράκι τοῦ Ἐρντογᾶν, ἀπὸ κάθε χώρα τοῦ πλανήτου, ποὺ ΔΕΝ εἶναι πρόσφυγες…

Ἐφ΄ ὅσον λύσαμε τὰ ἐθνικά μας ζητήματα καὶ εἴμαστε πλέον πανέτοιμοι νὰ ἀντιμετωπίσουμε κάθε ἐχθρό, διότι σιδερώσαμε τὶς νέες στολὲς τοῦ πανούλη καὶ τρομάξαμε τὸν σουλτᾶνο…
Ἐφ΄ ὅσον καλύψαμε καὶ τὸ θέμα τοῦ προϋπολογισμοῦ τῶν ἑξακοσίων τόσων δισεκατομμυρίων…
…ἔφθασε ἡ στιγμὴ νὰ προστατεύσουμε, ὡς χώρα, τὴν εἰρηνικὴ καὶ ἀσφαλὴ διαβίωσιν τῶν …νεοσωτήρων!!!
Κι ἔτσι, πρὸ ἡμερῶν, μάθαμε πὼς ἀκραία στοιχεῖα (ἡ καταγγελία ἀφορᾶ σὲ ἀναρχικοὺς καὶ χρυσαυγίτες, ποὺ ἀπὸ κοινοῦ, λέει ἔδρασαν) ἐπετέθησαν στὸν …«νεοσωτήρα» μας στὴν Θεσσαλονίκη.
Προφανῶς αὐτὸ δὲν εἶναι κόσμιο κι εὐγενές…
…κι ἔτσι ἡ κρατικὴ ἀσφάλεια ἀπεφάσισε νὰ φροντίσῃ γιὰ τὴν ἀσφάλεια τῶν ὁπαδῶν του, ἀλλὰ καὶ τοῦ ἰδίου.

Από ποιον απειλείται;

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο υπό ίδρυση τοπικός οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις Κομοτηνής» την Τετάρτη 9 ΝοεμβρίουΤην άψογη εκτέλεση των καθηκόντων των Σωμάτων Ασφαλείας και της Κρατικής Ασφαλείας επισημαίνει το κόμμα «Ελλήνων Συνέλευσις» σε ανακοίνωση του για την εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Κομοτηνή την Τετάρτη (9/11) με ομιλητές τον πρόεδρο του, Αρτέμη Σώρρα, και τον Γ.Γ. Βασίλη Θεοδωρόπουλο.

Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο κ. Σώρρας και τα μέλη του νεοσύστατου πολιτικού φορέα αισθάνονται ότι χρειάζονται συνοδεία και φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία όμως οι αρμόδιοι της τελευταίας έκριναν μάλλον ότι υπάρχει κάποιου είδους απειλή και γι’ αυτό διατέθηκαν αστυνομικοί για τον παραπάνω σκοπό.

Στην ανακοίνωση του το κόμμα «Ελλήνων Συνέλευσις» αναφέρει αναλυτικά:

«Κατόπιν της επιτυχημένης ενημερωτικής εκδηλώσεως που διοργάνωσε ο υπό ίδρυση τοπικός οργανισμός «Ε.ΣΥ. – Ελλήνων Συνέλευσις Κομοτηνής», η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/11) σε τοπικό ξενοδοχείο, με κυρίους ομιλητές τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα και τον Γεν. Γραμματέα Βασίλη Θεοδωρόπουλο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν ενεργά και διαδραστικά στην ασφαλή μεταφορά της ορθής ενημερώσεως, για τον τρόπο που μπορεί ο κάθε πολίτης να αποπληρώσει όλες τις βεβαιωμένες και εκκαθαρισμένες οφειλές του σε Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, Τράπεζες, καθώς και το κατά κεφαλήν Δημόσιο χρέος του, ώστε να βγούμε από την οικονομική κρίση και τα αποτελέσματα αυτής, δομώντας σε δεύτερο χρόνο την οικονομική πολιτική αναπτύξεως και ευημερίας της Ελλάδος που αξίζει σε όλους τους ανθρώπους για να ζουν και να δημιουργούν.

Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση και ενημέρωσαν τους αναγνώστες και τους ακροατές τους, προβάλλοντας  τις δράσεις μας.

Επίσης οφείλουμε να επισημάνουμε την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων όλων των Σωμάτων Ασφαλείας και της Κρατικής Ασφαλείας καθ’ όλη την διάρκεια της δράσεως σε όλη την Θράκη και ειδικότερα των τμημάτων της Κομοτηνής.

Θεωρούμε πως αξίζει να αναφέρουμε, πως όλες οι παράλληλες δράσεις ενημερώσεως που πραγματοποιήθηκαν από δεκάδες συνέλληνες που ήρθαν γι’ αυτό το σκοπό από όλη την Ελλάδα και βρίσκονταν στους δρόμους και στις πλατείες, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό ολόκληρης  της Α.Μ.Θ, είχαν θετική ανταπόκριση από τους πολίτες.

Γνωστοποιούμε δε σε όλους, πως ο μηχανισμός άμυνας και προστασίας του Έθνους μας έχει ενεργοποιηθεί, εντός και εκτός Ελλάδος.
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ – ΔΟΓΜΑ – ΧΡΩΜΑ».

φωνὴ τῆς Ῥοδόπης

Τὸ ἀνέκδοτον τῆς ἡμέρας δὲν εἶναι ὁ προϋπολογισμὸς τῶν κάτι δισεκατομμυρίων μαϊμοῦ…
Εἶναι ἡ προστασία τῆς ὁμάδος τοῦ πσῶῤῥα ἀπὸ τὶς δυνάμεις τῆς ΕΛ.ΑΣ….

Συνέβη κι αὐτὸ λοιπόν, πρὸ ἡμερῶν, στὴν Κομοτηνή.
Διαβάζουμε (ἡμερομηνία δημοσιεύσεως 11 Νοεμβρίου 2016) πὼς τώρα πιὰ δὲν κυκλοφορεῖ μόνος του, ἀλλὰ μὲ προστασία τῆς κρατικῆς ἀσφαλείας.
Κοινῶς; Μᾶς χρεώνει καὶ μὲ αὐτό, ἐκτὸς ἀπὸ ὅλες τὶς ἄλλες χρεώσεις ποὺ μᾶς ἑτοιμάζει.

Διότι, πῶς νά τό κάνομεν ἄλλως τέ;
Πσῶῤῥας εἶναι αὐτός.
Δὲν γίνεται νὰ κυκλοφορῇ μόνον μὲ τοὺς δικούς του «μπράβους».

Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...5 Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...6 Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...4 Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...3 Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...2 Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...8 Ὥρα ἦταν νὰ προστατεύουμε καὶ τὸν Σῶῤῥα...7

Ἀποκτᾶ μίαν ἄλλην …αἴγλη (καὶ …φερεγγυότητα καὶ σοβαροφάνεια) μὲ τὴν προστασία τῶν …«κρατικῶν μπράβων»!!!
Σωστά;

Φιλονόη

Ὅλη ἡ ἐν λόγῳ …«παράστασις» ἀπὸ ἐδῶ:

Leave a Reply