Γερμανοί ἑτοιμάζουν ἀπελάσεις;

Από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτές τις ημέρες το γερμανικό ραδιόφωνο μιλάει για τις, και καλά, προγραμματισμένες απελάσεις λαθρομεταναστών. Εκλογές γαρ σε λίγους μήνες και το αυγό έφτασε στο επίμαχο σημείο. Ο κόσμος δεν είναι τελικά τόσο χαζός όσο δείχνει να είναι.

Μετά την πρωτοφανή κίνηση της «ηγέτιδος του ελευθέρου κόσμου», της καγκελαρίου Μέρκελ της καρδιάς μας, να καταργήσει στην πράξη την έννοια των συνόρων και να επιτρέψει την ελεύθερη είσοδο στην χώρα (αλλά αναγκαστικά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, που ελάχιστα ρωτήθηκε) κάθε πικραμένου που μονομερώς απεφάσισε να μετοικήσει στα μέρη μας, γίνεται όπως όπως προσπάθεια να μαζευθεί το πράγμα.

Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι ήλθαν καλά δασκαλεμένοι για να εκμεταλλευθούν τον «νομικό μας πολιτισμό» και τις «ανθρωπιστικές μας αρχές». Λίγο πριν την είσοδό τους στον παράδεισο των επιδομάτων εξαφάνισαν τα χαρτιά τους. Άντε τώρα να τους απελάσεις.
Πού και πώς;
Άσε δε που παραδόξως οι περισσότεροι ξέρουν πολύ καλά και τα δικονομικά τους «δικαιώματα». Μια αίτηση ασύλου και να η παράταση. Αν απορριφθεί μια ένσταση και να η επομένη παράταση. Με την ευλογία των αρχών το δικαιικό σύστημα λειτουργεί πλέον σε συνθήκες βαρειάς καταχρήσεως δικαιώματος. Ο τύπος δεν έχει πλέον καμμία σχέση με την ουσία. Και εφαρμόζεται μόνον ο τύπος.

Στο μεταξύ εχθές σε 6-7 γερμανικές πόλεις μερικές εκατοντάδες ανόητοι, (επειδή ανόητοι υπάρχουν σε όλες τις χώρες του κόσμου, παρά την άποψη των δικών μας ρεαλιστών που τους θέλουν να υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα), έκαναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ζητώντας να μην επιτραπούν οι απελάσεις Αφγανών, επειδή όπως μας είπαν το Αφγανιστάν δεν είναι ασφαλές και κατά συνέπεια οι Αφγανοί που μας ήλθαν δικαιούνται την προστασία μας και μέρος των βαρειών φόρων μας. Οι καραγκιόζηδες που υιοθετούν αυτήν την άποψη δεν αντιλαμβάνονται ότι υπό αυτές τις συνθήκες τουλάχιστον 500 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο «δικαιούνται» να κουβαληθούν στον παράδεισό μας ασκώντας το δικαίωμά τους για αναζήτηση ασφαλείας. Σαν τους δικούς μας αφελείς πιστεύουν κι αυτοί στα λεφτόδενδρα. Στους απείρους πόρους που διαθέτει η Ευρώπη για να σώσει τον κόσμο από την αδικία και την φτώχεια. Κάτι που χρωστάει οπωσδήποτε και πρέπει να κάνει. Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων. Που φυσικά δεν θα υπήρχε χωρίς την εγκληματική στάση των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. που δημιούργησαν μαζί το πρόβλημα, προσκαλώντας στην ουσία τους εισβολείς.

Θέμης Καζαντζίδης

εἰκὼν

(Visited 66 times, 1 visits today)
Leave a Reply