Γνωρίζουν οἱ ἑλληνικές ἀρχές τό κρησφύγετο Σῶῤῥα;

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη Πρωταπριλιά στην Ελλάδα και πολλοί θα το θεωρήσουν πρωταπριλιάτικο αστείο, εν τούτοις η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν εντοπίσει την περιοχή όπου βρήκε καταφύγιο ο απατεώνας Αρτέμης Σώρρας.

Επειδή υπάρχει φόβος «απονενοημένης ενεργείας» από την πλευρά του Σώρρα για να ηρωοποιηθεί, οι αρχές αντιμετωπίζουν το θέμα με περισσή προσοχή. Οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία της ιστοσελίδας μας.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο Αρτέμης Σώρρας «εμφανίσθηκε» μέσω γραπτής του δηλώσεως, που μετεδόθη από την τηλεόραση του «Έψιλον» και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο απατεώνας Σώρρας ζητά να αφήσουν ήσυχη την γυναίκα του.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει ο Σώρρας.

«Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά στα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα», προσθέτει.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας εκ μέρους της συζύγου του Σώρρα δήλωσε:

«Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι’ εμού είναι ότι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στην διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάστηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβασθούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της αποφάσεως δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα «τρομοκρατίας» σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε».

Ῥῆνος Ἐλευθέριος

εἰκὼν

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply