Δικαία ὀργή τοῦ κόσμου ἕλκει …κουκουλοφόρους;

Χμμ…..
Κάτι δὲν μοῦ κάθεται καὶ δὲν μοῦ ξανά-κάθεται καὶ τόσο καλά.

Δικαιολογημένη ἡ ὀργὴ τοῦ κόσμου μὲ τοὺς γύφτους, οἱ ὁποῖοι στὴν οὐσία δὲν φταῖν, γιατὶ ἔτσι τοὺς ἔμαθε ἡ ἑκάστοτε κυβέρνησις )καί, κυρίως, ἡ σημερινή), νὰ κάνουν ὅ,τι γουστάρουν καὶ νὰ μὴν συλλαμβάνονται.

Οἱ γύφτοι εἶναι αὐτοὶ ποὺ εἶναι καὶ δὲν θὰ τοὺς ἐξωραΐσω λέγοντάς τους ῥομὰ (καὶ τὶς λοιπὲς μακακίες πολιτικῆς ὀρθότητος. Ἐξ Αἰγύπτου πέρασαν στὴν Ἑλλάδα, ἐξ οὖ καὶ τὸ Αἰγύπτιοι–>γῦφτοι, φθάνοντας βέβαια σὲ αὐτὴν ἀπὸ τὶς Ἀνατολικὲς Ἰνδίες.).

Ὁ κάθε κάτοικος λοιπὸν καὶ εἰδικὰ αὐτοὶ ποὺ τὰ παιδιά τους ἦσαν στὸ σχολεῖο, ἔχει ἀνατριχιΆση (ἕως καὶ στὴν πέτσα του), σκεπτόμενος ὄχι μόνον τὸν ἄδικο φόνο τοῦ ἐνδεκαετοῦς συμμαθητοῦ τοῦ παιδιοῦ του, ἀλλὰ καὶ στὴν πιθανότητα πὼς θὰ μποροῦσε στὴν θέση του νὰ εὑρίσκεται τὸ δικό του παιδὶ καὶ σήμερα νὰ τὸ θρηνῇ.

Καὶ ἐνῶ δικαίως ἡ ὀργὴ τοῦ κόσμου ξεχείλιζε, εὑρέθησαν κάποιοι κουκουλοφόροι,, οἱ ὁποῖοι ἐμέναν μοῦ θυμίζουν τοὺς «γνωστοὺς ἀγνώστους», τὰ γνωστὰ «ἀλληλέγγυα» τσογλάνια, ποὺ ὀργανωμένα ἐπετέθησαν στὴν γυφτοσυνοικία, μὲ κίνδυνο νὰ θρηνήσουμε κι ἄλλα θύματα.

Ντύσιμο, ὀργάνωσις, κουκούλα, μολότωφ καὶ ὅλα τὰ γνωστά, ποὺ συναντᾶμε τόσα χρόνια σὲ αὐτὰ τὰ ὑποκείμενα.

Καὶ συνοψίζω:
Ἂς μὴν βιασθοῦμε νὰ βγάλουμε συμπεράσματα….
Ἐδῶ παίζονται χονδρὰ παιχνίδια εἰς βάρος μας.

Σουραβλᾶ Εὐστρατία

Εὐστρατία Σο

(Visited 191 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Δικαία ὀργή τοῦ κόσμου ἕλκει …κουκουλοφόρους;

 1. Και η αρθρογράφος τι φοβάται; μήπως τα παιχνίδια ξεσηκώσουν κατά λαθος τον κόσμο που τον ρεγουλάρουνε με παραμύθια; Έχει περάσει ποτέ νύχτα από Ζεφύρι, Λιόσια να κακαρίζουν πολυβόλα έτσι για πλάκα; Της έχουν πηδήξει μέσα στο σπίτι μέρα-μεσημέρι από το παράθυρο για πλιατσικο ; Έχει δει τους νεοφερμένους γύφτους από Βουλγαρία Αλβανία και Ρουμανία να κάνουν μπασίματα σε όποιον τους πατήσει τον κάλο αν πάει μάρτυρας σε δικαστήριο για κλοπή;
  Έχει φίλους που τρέμουν όταν τα παιδιά τους κυκλοφορούν στα σχολεία μέσα στα ναρκωτικά και η αστυνομία κοιτάζει το ταβάνι επειδή πέφτει κανονικά το ποσοστό;
  Γιατί δεν ρωτά το υπουργείο με ποιους αστυνομικούς έπιασε τους γυφτους με την τεράστια ποσότητας σε κλεμμένο χρυσό; Πάντως όχι με τους ντόπιους αστυνομικους.
  Έχει σηκωθεί το πρωί να παει στην δουλειά της και να ψάχνει το αυτοκίνητο που της έκλεψαν οι γύφτοι;
  Της έχει τύχει να περνά μεσάνυχτα έξω από το σπίτι της, ο γύφτος με το κλεμμένο αμάξι με τέρμα τα ηχεία και με πατημένα τα γκάζια και να ντριφτάρει μαστουρωμένος;
  Ζει σε γειτονιά που τα λεωφορεία γεμίζουν τρύπες από σφαίρες;
  Έχει μπει ποτέ σε λεωφορείο γεμάτο με πρεζόνια για Μενίδι, τίγκα στα ξερατά.
  Δεν φτάνουν στους κατοίκους τα κυβερνητικά αρπακτικά έχουν και τους γύφτους να τους ρημάζουν και τους σκοτώνουν τα παιδιά. Ας κρατήσει λοιπόν η αρθογράφος την αφ υψηλού συνομοσιωλογία στο συρτάρι της. Άντε να τα πει και στους ντόπιους.
  Για τους ντόπιους αν υπάρχουν μερικά «ἀλληλέγγυα τσογλάνια με μαύρες κουκούλες» που κάνουν την βρώμικη δουλειά μάλλον γεια στα χέρια τους και σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου. Η βία φέρνει βία και προφανώς αν δεν νοιώσουν οι γυφτοι και οι προστάτες τους τον φόβο στο πετσί τους ότι δεν τους παίρνει πια το εμπόριο ναρκωτικών και ότι είναι πια ή ώρα να ξεκουμπιστούν κατά Αλβανο-Βουλγαρία μεριά από κει που ήρθαν αυτό θα εντείνεται. Εκεί που φτάσαμε αργά η γρήγορα η οργή κάποτε θα ξέσπαγε. Αλλοίμονο σε αυτούς που δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και δεν αφουγκράζονται το μέγεθος του προβλήματος

Leave a Reply