Βαρδάρσκας «ἀνεξόφλητα γραμμάτια» καὶ ἐπερχόμενες …«ἀντιδράσεις»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν.105

«Το Μακεδονία θα υπάρχει φαρδύ-πλατύ στο όνομα των Σκοπίων, μετα΄τις διαπραγματεύσεις και δεν θα κουνηθεί ούτε αριστερός π@ύστης, έτι δε περισσότερον μακεδονομάχος.
Όπως άλλωστε δεν κουνήθηκαν, μετά τις διαπραγματεύσεις του Τσίπρα με τους δανειστές, που έκανε το «όχι» «ναι» και τους ξεκώλιασε.
Όπως επίσης δεν κουνήθηκαν που πέρασε το πολυνομοσχέδιο, που τους έκοψε μισθούς και συντάξεις, που ξέσκισε το δικαίωμα στην απεργία και γενικά τους κωλομπάρεψε κανονικά.
Μετά από τέτοια ακαμψία, θα κουνηθούν για το όνομα;»

Βραδυνός διάλογος…

Μάαστα, μάαστα
Με 154 πέρασε το πολυνομοσχέδιο, που αλυσοδένει το πόπολο και την οικονομία για τα επόμενα 50 χρόνια.
…και με τους ίδιους θα περάσει και η εκχώρηση της ονομασίας Μακεδονίας στους Γυφτοσκοπιανούς.
Τι είναι αυτά που λες ρε, θα αντιδράσουν οι πατριώτες και οι μακεδονομάχοι.
Καλά κλάσε…
Αυτούς τους πατριώτες και τους μακεδονομάχους δεν τους ενδιέφερε η ψήσιση ενός νομοσχεδίου που θα τους καταναντήσει ψωμόλυσες;
Όσο αντέδρασαν σ’ αυτό άλλο τόσο θ’ αντιδράσουν και στην εκχώρηση του ονόματος.
Είσαι απόλυτος και υπερβολικός, εδώ το θέμα είναι εθνικό.
Καλά ρε παπάρα, ακόμη να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει ελληνικό έθνος κι’ απλώς αυτός ο χυλός που κατοικεί εντός της χώρας, μένει στο νοίκι.;

Ερώτηση κρίσεως Ι
Πόσοι από τους σημερινούς μακεδονομάχους, ψήφισαν δύο φορές Σύριζα;
Μην μου ζαλίζετε τ’ @ρχίδια (μόνιμη επωδός).

Ερώτηση κρίσεως ΙΙ
Πόσοι από τους σημερινούς μακεδονομάχους ψήφισαν ὀχι στο δημοψήφισμα κι έβαλα το ναι του Τσίπρα στον κώλο τους;
Μην μου ζαλίζετε τ’ @ρχίδια (Μόνιμη επωδός)

Περί «ονόματος»

Τον καιρό εκείνο που και με υπογραφή Ντόρας, ως ΥΠΕΞ της Ελλάδος, ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το πογκρόμ εναντίον όσων φέρονταν, ήταν ή βόλευε να ήταν εν δυνάμει τρομοκράτες και δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο μπουντρουμιάσθηκαν στο Γκουαντάναμο, έχασαν τις περιουσίες τους και δεν μπορούσαν να βγούν από την χώρα τους, η Ελσα Παπαδημητρίου, κολλητή της Ντόρας, ήταν επικεφαλης της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εδώ στο Στρασβούργο.
Λίγο μετά, από τον «καιρό εκείνο», όπου καμουφλαρισμένα αεροσκάφη της CIA αλώνιζαν στην Ευρώπη και μπουζούριαζαν κόσμο στην «μούγκα»., έγινε γνωστό ότι η ΠΓΔΜ παρέδωσε στους Αμερικανούς τον Ελ Μάσρι, που ευρίσκετο στην λίστα των υπόπτων για το κτύπημα στους Διδύμους Πύργους.

Εν ολίγοις ο Ελ Μάσρι μεταφέρθηκε κρυφά από την ΠΓΔΜ στο Γκουαντάναμο, έμεινε εκεί και βασανίσθηκε και αν δεν τον στήριζε η Γερμανική κυβέρνηση (λόγω και γερμανικής υπηκοότητας), δεν θα είχε απελευθερωθεί, δεν θα είχε καταφύγει και δικαιωθεί στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και σήμερα θα τον κλαίγαμε.

Σε μια κουβέντα, για το πρωτοφανές αυτό συμβάν, τον καιρό εκείνο, με την Ελσα Παπαδημητρίου, άκουσα την παρακάτω εξήγηση, την οποία μετέφερα ως παρασκήνιο στην «Ελευθεροτυπία» από το Στρασβούργο.
«Με την παράδοση του Ελ Μάσρι η ΠΓΔΜ εξασφάλισε την αιώνια στήριξη των ΗΠΑ, κατοχύρωσε το όνομα Μακεδονία, για όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και επέτυχε την α-πριόρι ένταξή της στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ»

Φαίνεται ότι, σήμερα, ήλθε ο καιρός να εξοφληθεί εκείνο το γραμμάτιο μακεδονομάχοι μου.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply