Διακομματικὲς καὶ διαχρονικὲς λεηλασίες

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ – PANAMA PAPERS

Είχα δώσει πριν ένα χρόνο (28-02-2017) στις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τα στοιχεία του ΠΑΝΑΜΑ με τις Offshore εταιρείες Ελλήνων, κυρίως πολιτικών προσώπων και υπαλλήλων του Ελληνικού Δημοσίου που κατέκλεψαν τον κόσμο και σήμερα πολυεκατομμυριούχοι που ξέπλυναν και ξεπλένουν βρώμικο χρήμα, όπως η Οικ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ, τον Στέφανο Μάνο, τον Καραμανλή, τον Μιλτιάδη Βάγγερ και πολλούς άλλους μιας και είναι σχεδόν 7.500 άτομα, και αυτοί τα έδωσαν σε δημοσιογράφους του παρακράτους για να κάνουν ταμείο με ξένους.

Αυτή δεν είναι η Ελλάδα μου, αυτή είναι η δική τους Ελλάδα που κατήντησαν Κολομβία των Βαλκανίων.

PANAMA PAPERS – Οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της ΧΩΡΑΣ, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, και οι διωκτικές αρχές γνωρίζουν και έναν χρόνο για τα στοιχεία του ΠΑΝΑΜΑ με τις Offshore εταιρείες Ελλήνων, τα στοιχεία δόθηκαν σε τρίτους για σπέκουλα και ταμείο.

 

Ένας Παναμέζος» Σκουρλέτης.

 

Στέφανος Μάνος Παναμέζος και βρώμικος:

View more on edocr

 Έκλεβαν τον ΕΝΦΙΑ στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. Συγγρού 196, με έδρα offshore εταιρείας στην Κύπρο οι ΚΑΜΜΕΝΟΙ:

 

Για αυτό και…

Οι τσακωμένοι με την αλήθεια,  μιλάνε για «αληθινούς» αριθμούς.

 

Ρε ψεύτες για τους αριθμούς και υποσχέσεις που δώσατε κρυφά στους τοκογλύφους από το 2015, προδίδοντας τους Έλληνες θα μας πείτε κάτι;

 

Χατζησάββας Μανώλης

 

 

 

 

 

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply