Φίδια ἀπὸ τὸ …αὐγὸ τοῦ ΣΥΡΙΖΑ

320 Ἀκαδημαϊκοί, ἀπὸ ὅλον τὸν κόσμο (ὄχι μόνον Ἕλληνες!!!) ὑπέγραψαν γιὰ τὴν Ἑλληνικότητα τῆς Μακεδονίας τὸ 2009, ζητώντας ἀπὸ τὶς ΗΠΑ νὰ διορθώσουν αὐτὸ τὸ φρικτὸ ἱστορικὸ λάθος.

250 ῥετάλια, πειναλέοι «καλλιτέχνες» κι «ἐκπρόσωποι τοῦ πνευματικοῦ κόσμου»,  ποὺ βρῆκαν εὐκαιρία νὰ λαδώσουν τὸ ἔντερό τους, ἀλλὰ καὶ κάτι δραγῶνες καὶ ῥεπούσηδες, μεταξὺ αὐτῶν, μαζὺ μὲ ἀρκετοὺς τουρκοσπόρους, ὑπέγραψαν γιὰ τὴν παράδοση τῆς Ἑλληνικότητος τῆς Μακεδονίας μας!!!

Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθειά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι’ αν εμπνεύστηκαν αυτή την φάρσα είναι επικίνδυνοι για την Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων, αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.

Νένα Βενετσάνου

ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΝΑΣ ΑΛΚΑΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

η κυρία ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ δεν έχει υπογράψει κανένα τέτοιο έγγραφο !!
Για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται και μάλιστα χρησιμοποιεί ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων !
Η κυρία Λένα Αλκαίου ο,τι έχει να πει το κάνει μέσα απο το τραγούδι και την συμμετοχή της στον πολιτισμό της χώρας
και βεβαίως θα προχωρήσει σε μηνύσεις για την χρησιμοποίηση του ονόματος της σε ένα τόσο σοβαρό για τη χώρα θέμα .
Θα βόλευε πολύ να έχει υπογράψει η ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ τον ΣΥΡΙΖΑ …αλλά ΔΕΝ θα το έκανε ποτέ.

Λένα Ἀλκαίου

Ο Συριζα κυκλοφόρησε ένα κείμενο υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών με υπογραφές (υποθέτω διανοουμενοκαλλιτεχνών), μόλις πληροφορήθηκα ότι έχει και την δική μου υπογραφή. Έλαβα με μέιλ το κείμενο και δεν το υπέγραψα. Το κείμενο όμως κυκλοφόρησε σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, η ζημιά δηλαδή έγινε. Έστω εκ των υστέρων παρακαλώ να γίνει διόρθωση. Το γιατί δεν υπέγραψα μπορεί κάποια στιγμή αν μου ζητηθεί να απαντήσω δημόσια, εδώ δεν είναι ο κατάλληλος χώρος.

Καντζουράκης Κυριάκος

Βέβαια, ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς παραπάνω, ὑπογράφουν καὶ …πεθαμένοι!!!
Σὲ λίγο θὰ ὑπογράφουν καὶ τὰ …κυπαρίσσια!!! Μέσα στὰ ὀνόματα τῶν ὑπογραφόντων, ποὺ «στηρίζουν τὴν συμφωνία τῶν Πρεσπῶν» (καὶ ποὺ δημοσιεύει τὸ left.gr) ἀναφέρεται καὶ τὸ ὄνομα τοῦ νεκροῦ (ἀπὸ τὸ 2008) ἠθοποιοῦ Χρήστου Εὐθυμίου…!!!

Ἡ χώρα αὐτὴ βγάζει Ἥρωες ἀλλὰ βγάζει καὶ Ἐφιάλτες…

Εἴδατε πόσα φίδια ἔσκασαν ἀπὸ τὸ αὐγὸ τοῦ Σύριζα;

Εἴδατε πόσων τὰ ὀνόματα πρέπει νὰ κρατήσουμε γιατί ἔχει ὁ καιρὸς γυρίσματα;

Ῥόδα εἶναι καὶ γυρίζει καὶ τοὺς προδότες ἁλωνίζει.

Εὐστρατία Σουραβλᾶ.


Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply