Φαντασία εἰς τὴν …Ἀντίστασιν!!! (β)

Η φαντασία στην αντίσταση (έχω χάσει τον αριθμό)

  • (10() Αγοράστε ΟΛΟΙ αύριο το Docoumento!
    Τυλίχτε με αυτό, υπολείμματα γύρου ή σάπια μπιφτέκια, στείλτε το με κούριερ σπίτι του, να αλαφιάσουν τα σκυλιά, να νομίζει πάλι πως απειλείται η ζωή του και να κρεμάσει τα καλώδια στις κολώνες.


    Να χαμογελάσει πάλι, λίγο το χειλάκι μας….
  • (11) Από όποιο περίπτερο περνάμε με τα φιλαράκια μας, βγάζουμε από τα μανταλάκια «Αυγή», «Εφημερίδα Συντακτών», «Κόντρα» και «Ντοκουμέντο», πετάμε κάτω τις κωλοφυλάδες και τις ποδοπατάμε αλλαλάζοντας «Οχι άλλο κάρβουνο βρε γ@μημένοι
  • (12) Πάμε κατά ομάδες των δέκα και είκοσι ατόμων, στα κατά τόπους γραφεία του Σύριζα και απαιτούμε να γίνουμε μέλη. Στην ερώτηση πώς μας ήλθε απαντάμε ότι «θέλουμε να ρίξουμε το καθεστώς από τα μέσα».
  • (13) Μόλις πιάσουν δουλειά τα συνεργεία κατεδαφίσεως των αυθαιρέτων, συγκροτούμε ομάδες των πενήντα ατόμων, παρουσιαζόμαστε και δηλώνουνε εθελοντές-αρωγοί στην προσπάθεια της κυβερνήσεως και μπουκάρουμε πρώτοι μέσα στα σπίτια και ό,τι …αρπάξουμε.
  • (14) Παίρνουμε συνεχώς τηλέφωνα, εμείς και τα φιλαράκια μας, στα γραφεία των Σταθάκη, Σκουρλέτη, Κοντονή και Φάμελου και καταγγέλουμε ότι υπάρχουν αυθαίρετα, ώριμα προς κατεδάφιση, στις εκλογικές τους περιφέρειες.
  • (15) Από αύριο και για κάθε ημέρα, μέχρι τις εκλογές, παίρνουμε τηλέφωνα στο γραφείο του Πρωθυπουργού και ευχόμαστε να …μην τα εκατοστήσει, γιατί θα μας γ@μήσει άλλα 56 χρόνια ακόμη.

Τι άλλο να σας πώ, ένα μικρό φουρνάκι μικροκυμάτων έχω.

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply