Κυβέρνησις …«ὅ,τι τοῦ φανῇ τοῦ Λωλοστεφανῆ»!!!

Κυβέρνηση – «Ὀ,τι του φανεί του Λωλοστεφανή….»

Από την μία λεν ότι κλείδωσε η επίσκεψη Τσίπρα στον Πούτιν και από την άλλη ο Καμένος κάνει συμφωνία με τις ΗΠΑ για μέτωπο κατά της Ρωσσίας.

Δεν τρέχει κάτι, έτσι μεταλλαγμένοι συριζογκαγκανόβλαχοι;

Υποκαθιστώντας ΟΛΗ την κυβέρνηση και του …Νομπελίστα συμπεριλαμβανομένου, το εικονιζόμενο χοιρίδιον, προσέφερε την Ελλάδα, ως οικόπεδο, προκειμένου οι ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές δυνάμεις στην χώρα σε μία πιο μόνιμη βάση, όχι μόνον στον Κόλπο της Σούδας, αλλά επίσης στον Βόλο, στην Λάρισα και στην Αλεξανδρούπολη.

Πρότεινε δε την υπογραφή αμυντικής συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα, την ΠΓΔΜ, την Αλβανία, την Βουλγαρία και σε μεταγενέστερο επίπεδο και την Σερβία, με στόχο την δημιουργία ενός τόξου σταθερότητας στα βόρεια σύνορα της χώρας, για να αναχαιτισθεί η ρωσσική διείσδυση στα Βαλκάνια και να θωρακισθεί η σταθερότητα στην ΠΓΔΜ, παραπέμποντας έτσι για το μέλλον την επίλυση του ονοματολογικού.

Ποιός σας κυβερνά ρε βρωμερά ποντικοκούραδα?

Ῥούσσης Νῖκος

Σημείωσις

Δεν τόχετε πάρει είδηση κοθώνια ε;
Τα τσιπροαμερικανάκια στήνουν τον «
Μεγάλο Αδελφό» στην Ελλάδα.
Μ@λάκες!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Κυβέρνησις …«ὅ,τι τοῦ φανῇ τοῦ Λωλοστεφανῆ»!!!

Leave a Reply