Τρώγοντας «μενουμευρωπάκηδες»!

Πίσω από τις λέξεις…
Είναι βέβαιον ότι κρύβεται αυτό το μίζερο ανθρωπάκι ο Αλέξης, ο υπαλληλάκος των αμερικανών, που τον έβαλαν να κάνει τον μάγκα στους ευρωπαίους και την έφαγε στον κώλο.
Γνωρίζοντας, αυτή η πολιτική «λούγκρα», ότι το πόπολο που τον στηρίζει μαλακοειδώς έχει αϊκιού ραδικιού και περιμένει την ώρα που θα δικαιωθεί για τις επιλογές του, αποφάσισε να τους δώσει να «φάνε» έναν εσωτερικό, αυτή την φορά, εχθρό.
Τους πλουσίους και ευκατάστατους.

Όχι τον Σταθάκη, με τα ξεχασμένα εκατομμύρια ευρώ και τα δεκάδες ακίνητα, ούτε τον Παπαδημούλη με τις παχυλές καταθέσεις στο εξωτερικό ούτε τους άλλους, τους δικούς τους, που φάνηκε από τα τελευταία πόθεν έσχες, ότι δεν ξέρουν τι έχουν.
Τους άλλους ντε, αυτούς που ψήφισαν «μένουμε Ευρώπη» και κατά τον τρομπαρόπουλο τον Κυρίτση, είναι κονομημένοι και θα τους βρεί η εφορία για να πληρώσουν.

Υπάρχει όμως ένα θεματάκι για τους νοήμονες πλην τσυριζογκαγκανοβλαχέων, κατοίκους αυτής της καταχρεωμένης χώρας.
Αφού, δηλαδή, η κυβέρνηση των αριστεροχριστιανιστών υπέγραψε τα πάντα σε αυτούς που αποτελούν την Ευρώπη, υποθήκευσε τα κινητά και ακίνητα της χώρας για 99 χρόνια στους πάλαι ποτέ «γερμανοτσολιάδες», τώρα γιατί ρίχνει στην αρένα των ροτβάϊλερ του Τσύριζα, αυτούς που φήφισαν να μείνουν Ευρώπη, εν γνώσει των συνεπειών του Νόμου…;

Νταλαβεράκι να γίνεται ρε κορόϊδα….
Βγαίνει ο Κυρίτσης και λέει μία από χέρι μαλακία, βγαίνει ο μάλαξ ο Τρύφωνας και λέει ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους έχουν κρυμμένα εισοδήματα, βγαίνει η άλλη η μαλάκω και λέει «εμείς αντέξαμε 400 χρόνια τουρκοκρατίας, δεν θα κολώσουμε στα 99 χρόνια αποκρατικοποιήσεων», ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ότι θα συγκεντρώσουν τα πυρά των σκεπτομένων που, όμως, άλλοι θα αρχίσουν να μιλούν για διχασμό και αρχίδι@ μάντολες και άλλοι θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ηλίθιοι.

Με εκείνα και με τούτα (να ο Πούτιν, να ο Σπούτνικ), φεύγει ο φακός της επικαιρότητας από την φορολογική λαίλαπα που έρχεται, ξεχνάει ο μίζερος συνταξιούχος-ψηφοφόρος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις κομμένες συντάξεις και τα επικουρικά και παρακαλάει, τρόπος του λέγειν, να μην του επιστρέψουνε το ΕΚΑΣ για να πάει η χώρα…μπροστά.

Είμαι της γνώμης να μην πέσετε σε αυτήν την παγίδα της ανθρωποφαγίας, όχι για κάποιον άλλον λόγο αλλά για να μην σας πιάσουν, για άλλη μια φορά μαλάκες.
Καθόσον το σχέδιο που εφαρμόζεται είναι «κεντρικό» και δεν θα πρέπει να εντοπίζεται στο «μέρος», στην κριτική δηλαδή της μαλακίας που εκτοξεύει, σκοπίμως, ο πάσα ένας μαλάκας αυτού του τσίρκου.

Μόλις γίνει αντιληπτό ότι, στο στόχαστρο θα πρέπει να είναι η συλλογική ανυπαρξία πολιτικής αυτής της τραβεστί κυβερνήσεως, που 16 μήνες μας πάει γαμιώντ@ς, μένοντας χωρίς να πληρώνει το νοίκι στην Ευρώπη, έχω την εντύπωση ότι τα πράγματα θα καλλιτερεύσουν.
…και επειδή αντιλαμβάνομαι, ότι δεν έχετε ούτε κουράγιο ούτε κότσια, για να πάρετε τα καριοφίλια, θα πρότεινα, να εφαρμόσετε και σεις την χιλιοδοκιμασμένη συνταγή της ξεφτίλας.
ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Με όποιον τρόπο μπορείτε, στον δρόμο, στο διαδίκτυο, στις εφημερίδες και στα σχόλια που κάνετε σε αυτές, απαντώντας στις αρχ@διές που γράφουν στο τουΐτερ και στο φέϊσμπουκ, χλευάζοντας την πατσοκοιλιά τον Φίλη, τον στρατόκαυλο του γλυκού νερού Τόσκα, την κρυφοπουστάρα τον Κυρίτση, την ανοργασμικιά την Βαγενά, τον κονομισάριο Σταθάκη, το ψευδό το …Τσακαλώτο, την φραπεδοκουράδα τον Φλαμπουράρη, τον κονομισάριο τον Παππά και την ευρισκομένη σε προχωρημένη κλιμακτήριο Γεροβασίλη.
Εδώ που φθάσαμε, είναι κι αυτό μια λύση….

Τρώγοντας «μενουμευρωπάκηδες»!

Ῥούσσης Νῖκος

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply