Γιατὶ ὁ φόβος ἔπρεπε νὰ παγιωθῇ…

5 Μαΐου τοῦ 2010….

Ἡ ἡμέρα ποὺ ὁ «ἁπλός» κόσμος ἔπρεπε νὰ φοβηθῇ
-μία καὶ καλή-
καὶ νὰ μὴ ξανὰ κατεβῇ στοὺς δρόμους
ἐνάντια στὰ μνημόνια…

(τὰ στρατιωτάκα τῆς Νέας Τάξεως ἀνέλαβαν τὰ ὑπόλοιπα…)

Ἀντιγραφὴ ἀπὸ Δημήτριο Τριανταφυλλίδη:

«Ήμουν εκεί γύρω. Με τον γιο μου και 2 – 3 καλούς φίλους. Τους είδα να έρχονται από το στενό της πλ. Κοτζιά. Φορούσαν μάσκες, κρατούσαν τις μολότωφ, είχαν σακίδια στις πλάτες.

Πρώτα έκαψαν το μαγαζί του Βάρδα.
Περνούσε η ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, φώναζαν συνθήματα μίσους (οι δάσκαλοι των παιδιών μας!).
Ανάμεσα τους κι ένας γνωστός από τα παλιά. Γυμναστής, τροτσκιστής, ρεμάλι της κοινωνίας με αγορασμένο από τα Σκόπια «πτυχίο» γυμναστικής ακαδημίας 2ετούς φοιτήσεως. Κρατούσε ρόπαλο και το κράδαινε. Με είδε, τον είδα. Έρχεται κοντά. Του λέω: φύγε μακρυά μου, δεν έχουμε κάτι κοινό.

Οι μολότωφ έπεφταν βροχή, το «πλήθος» παραληρούσε από χαρά και ενθουσιασμό. Τράβηξαν λίγο πιο επάνω, έβαλαν φωτιά, έκαψαν τους ανθρώπους. Το «πλήθος των αγωνιστώνε», δεν άφηναν να περάσουν τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα.
Πήγαν άκλαφτοι οι άνθρωποι. Ακόμη άκλαφτοι και άταφοι είναι. Μέχρι να τιμωρηθούν οι ένοχοι που απολαμβάνουν πλήρη ασυλία.»

Ἀντιγραφὴ ἀπὸ Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη:


«Δεν ξεχνώ….
Σαν σήμερα πριν 9 χρόνια το παρακράτος των μνημονίων και της παγκόσμιας δικτατορίας των υπερεθνικών ελίτ βούλωσε τα στόματα μιας τεράστιας σε όγκο και εξαιρετικά συγκροτημένης μερίδας του λαού μας, στέλνοντας τους βολικούς «ακροαριστερούς» και «αναρχικούς» Γκοτζαμάνηδες και Γιοσμάδες από τα LIDL να ξαναδολοφονήσουν τρεις «ανωνύμους» Λαμπράκηδες….»
Ἀντιγραφὴ ἀπὸ Κωνσταντῖνο Μάρκου:
«Πολλά «ποσταρίσματα» σήμερα,αλλά όλα περιγράφουν την κατάσταση, χωρίς φυσικά να αναφέρονται σε ονόματα…ούτε του μπλόκ των διαδηλωτών, ούτε φυσικά τα ανόματα των επικεφαλῆς των, που ευθύνονται για την πυρκαιά και, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗς ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ να επέμβει και να διασώσει τους εγκλωβισμένους.
Ενέργεια που τους καθιστά συνενόχους με τους φυσικούς αυτουργούς, τους δράστες με τις μολότωφ…
Γιατί η πυρκαϊά θα μπορούσε υποθετικά να είχε και άλλη αιτία, να ήταν ένα τυχαίο γεγονός που απλά συνέπεσε με την διέλευσή τους,οι απ έξω «αγωνιστές» που όχι μόνον δεν προσέτρεξαν για βοήθεια αλλά έκαναν ότι μπορούσαν για να σιγουρέψουν τον θάνατο τόσων ανθρώπων εμποδίζοντας την κατάσβεση και τον απεγκλωβισμό τους μπορεί να θεωρούνται αθώοι του εγκλήματος;-
Γιατί δεν αναζητήθηκε από αυτούς ευθύνη συνενοχής, σε βαθμό μάλιστα κακουργήματος;;; -Αλλά υποκριτικά αναζητούμε δήθεν τους ενόχους, να τεκμηριώσουμε δήθεν την ενοχή τους, κλπ… σκέτη κωλυσιεργία και κοροϊδία δηλαδή…
…και αύριο μπορούμε να τους δούμε αρχηγούς κοινοβουλευτικής ομάδας και ηγέτες (:αρχηγό) κοινοβουλευτικού κόμματος, με τόσες ελληνοποιήσεις που έχουν γίνει…. και συγγνώμη, αλλά ή εγώ ή αυτοί, δεν ανήκουμε στην Αριστερά…όχι όπως πάντως εγώ την αντιλαμβάνομαι….»
Καὶ γιὰ νὰ τελειώσῃ ἡ ἱστορία: καὶ νὰ μὴν εἶχαν κάψη τοὺς ἀνθρώπους στὴν ΜΑΡΦΙΝ, κάποιοὺς ἀπὸ αὐτοὺς πάλι «μ@υνόπανα» θὰ τοὺς ἀποκαλοῦσα, μὲ βάση τὴν μετέπειτα (ΝΑΤΟϊκὴ καὶ νεοταξίτικη) πορεία τους.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply