Δὲν θὰ ὑπάρξουν τιμωρίες λοιπόν…

Απ’ έξω απ΄ έξω το φέρνει ο Κούλης, το ότι θ’ αφήσει ατιμώρητους τους γ@μημένους συριζογκαγκανόβλαχους, να συνεχίσουν να μας ζαλίζουν τα παπάρια με τις μαγκιές και τις ψευτιές τους.

Γράφει ο Lykabitos.gr προ ημερών…:

 

«Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη. Ο κ. Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.
«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με συνεργάτες του.

Γράφω, λοιπόν, κι’ εγώ ότι με τέτοια στάση Κούλη, δεν θέμε και πολύ να σε γράψουμε στ’ @ρχίδια μας.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Novartis…
Το θέμα είναι τώρα ότι, αυτοί που έβγαλαν τον Κούλη αυτοδύναμη κυβέρνηση, δεν ενδιαφέρονται αν αυτός θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο τον Τσίπρα για την σκευωρία της Novartis
Διότι οι περισσότεροι από δαύτους είχαν ψηφίσει τον Τσίπρα το 2015, για να τους γλυτώσει από τα χρέη και τα μνημόνια.
Την τσέπη τους κοιτάζουν και επειδή ο Κούλης άρχισε να δίνει και να τάζει είναι τώρα μ’ αυτόν.

Γι’ αυτό και επικροτούν την ρήση του Κούλη, να κοιτάξουμε μπροστά και ν’ αφήσουμε στ’ αζήτητα τα σκάνδαλα των προηγουμένων.
Σου λένε, άντε κι’ αποδείχθηκαν τα σκάνδαλα, εμείς θα βάλουμε κάτι στην τσέπη;
Ένα δίκιο τό έχουν αποδεχόμενοι αυτήν την αλλαξοκ@λιά και γι’ αυτό στηρίζουν μετά μανίας τον Κούλη και τους συν αυτώ.

Σύντομα θα μετανοιώσουν αλλά δεν τρέχει τίποτα…
Κάποιον άλλον θα βρούν να στηρίξουν αργότερα.
Γι’ αυτό και λέγεται ελληνικός χυλός
Διότι είναι παχύρευστος και διοχετεύεται εκεί που νομίζει πως είναι το συμφέρον του.
Το ότι τελικά θα πάρει τ’ @ρχίδια μου είναι μια άλλη ιστορία.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Έτσι θα πάμε τώρα…
Ο Κούλης θα «επικοινωνήσει» την μούφα ότι δεν τον ενδιαφέρει να σύρει στα δικαστήρια τους συριζογκαγκανόβλαχους, γιατί είναι υπεράνω και εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι το μέλλον της χώρας.

Τα καριόλια οι νεοδημοκράτες, που τίποτα δεν μπορούν να κλάσουν, θα την καταπιούν αμάσητη και θα πούν ότι αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός.

Οι Συριζογκαγκανόβλαχοι, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν για κάτι απ’ όσα έκαναν, θ’ αναθαρρήσουν και θα εξακολουθήσουν να λένε τις ίδιες μ@λακίες, προκαλώντας την κοινή νοημοσύνη και το δημόσιο αίσθημα.

Οι Φώφηδες και οι λοιποί των αποκομμάτων της ελληνικής Βουλής, θα το παίζουν μί στο καρφί και μία στο πέταλο, μήπως και κρατήσουν τις λοβοτομημένες «δυνάμεις» τους.

Όλοι εσείς θα σκούζετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεως, χωρίς αποτέλεσμα, για το ένα ή για το άλλο, ενώ στο βάθος σας θα ξέρετε ότι άπαντες σας έχουν γραμμένους στ’ @ρχίδια τους.

Κι’ εγώ θα μακαρίζω τον Θεό των αλκοολικών που με φώτισε, να εγκαταλείψω, πριν 13 χρόνια αυτό το μπουρδέλο και να γράψω στ’ @ρχίδια μου, αυτόν τον νεοελληνικό χυλό, που μόνο για πλάκα είναι.

Μην με παρεξηγείτε, με κάτι πρέπει κι’ εγώ να διασκεδάζω.

Ῥούσσης Νῖκος

Υ.Γ. Γιατί η ΝΔ προτείνει προανακριτική επιτροπή για την Novartis μόνο για Παπαγγελόπουλο και όχι και για Τσίπρα;
Διότι, μ@λάκα, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Δὲν θὰ ὑπάρξουν τιμωρίες λοιπόν…

  1. Ἡ τιμωρία ἐπιφέρει/σημαίνει: καθεστωτικὴ ἀλλαγή. Θυμηθῆτε τὴν ἐκτέλεση τῶν Ἕξι>ἔπρεπε νὰ παγιωθῆ τὸ δημοκρατικὸ καθεστώς. Θυμηθῆτε τὴ θανάτωση τοῦ Έλευθέριου Βενιζέλου>ἔπρεπε νὰ παγιωθῆ ἡ βασιλεία. Θυμηθῆτε τὴν ἐκτέλεση τοῦ Μπελογιάννη>ἔπρεπε νὰ γίνη σαφὲς ὅτι ἡ ΕΔΑ ἤτανε ἀνεκτὴ (λόγω Ἀμερικανῶν) ἀλλὰ ὄχι καὶ τὸ -ἔνοπλο- ΚΚΕ. Θυμηθῆτε τὰ ἰσόβια τῶν πρωτεργατῶν τοῦ πραξικοπήματος τῆς 21ης Ἀπριλίου>ἔπρεπε νὰ παγιωθῆ ἡ μεταπολίτευση.
    Ὁ κούλης δὲν θέλει καθεστωτικὴ ἀλλαγή, ἄρα δὲν πρόκειται νὰ τιμωρήση κανένα. Ἄλλωστε ὁ κίσσινγκερ τὸ καθώρισε ἐδῶ καὶ δεκαετίες: “Δὲν μᾶς ἐνδιαφέρει ἡ διαφθορά: Εἶναι θέμα μιᾶς μικρῆς [οὐσιαστικῶς ἀνύπαρκτης] τιμωρίας. Μᾶς ἐνδιαφέρει νὰ μὴ ἐμφανισθῆ προσωπικότητα ἱκανὴ νὰ ἀλλάξη τὴν παγιωμένη κατάσταση”.

  2. Ὅσο γιὰ τοὺς νεοέλληνες, ναί, ἔχετε δίκιο. Εἶναι τόσο πολὺ ψοφοδεεῖς καὶ ἔγκλειστοι στὰ ἀνόητα μικροσυμφέροντά τους, ὥστε -κατὰ τὴ γνώμη μου- συνιστοῦν κίνδυνο ὄχι μόνο γιὰ τὴν Εὐρώπη μὰ γιὰ τὸ σύνολο τῆς ὑφηλίου.

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Λὲς καὶ ἀλλάξαμε …ἀφεντικά!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply