Βαρύτατες ὑποχρεώσεις ἔχει ἡ «ἁγία οἰκογένεια» στοὺς Τούρκους

Η Οικογένεια των Μητσοτάκηδων είναι βαρειά υποχρεωμένη και δεσμευμένη στους Τούρκους, διότι οι Τούρκοι έσωσαν τον Πατέρα του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη όταν εκείνος δραπέτευσε από την Ελλάδα στην Τουρκία με Τουρκικό ψαροκάικο, κατά τις πληροφορίες και ιστορικά ντοκουμέντα του FBI.

Εξού και οι θεατρινισμοί της κυβερνήσεως Μητσοτάκη με την απέλαση μόνο του Πρέσβεως του Λιβυκού κράτους και όχι τυν Τούρκου πρέσβεως που είναι και ο βασικός υπαίτιος-αντιπρόσωπος της παρα-χαράξεως, της ανακηρύξεως ΑΟΖ μέσα στην Ελληνική Επικράτεια.

Από όλα θα δώσουν τα μισά στους Τούρκους ….οι προδότες, θα παραδοθούμε άνευ όρων στις απαιτήσεις των Τούρκων του KAZAN-KAZAN, χωρίς ντουφεκιά….εάν δε ακουσθούν και αυτές και μας υποχρεώσουν να διαπραγματευθούμε, αντί να τους τσακίσουμε, τότε θα χάσουμε περισσότερα.

Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας…όπως και οι Γερμανοί κατά τους Μητσοτάκηδες.

Χατζησάββας Ἐμμανουὴλ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply