Ὅταν εἴχαμε MONON τσοπάνηδες, ἀποκτήσαμε ΚΑΙ …ἐργατικὸ κίνημα!!!

Στην Ελλάδα των τσοπάνηδων και της φουστανέλας των αρχών του 20ου αιώνα, πριν αποκτήσουμε βιομηχανίες,αποκτήσαμε, με το …ζόρι, εργατικό κίνημα.  

Κι όπως όλα όσα «αυθόρμητα» συμβαίνουν γύρω μας, έτσι και το εργατικό κίνημα, που αργότερα σήμανε και την δημιουργία του ΚΚΕ, ήταν κι αυτό μία …«αυθόρμητη» δημιουργία του Σιωνισμού. 

Όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης ιδρύθηκαν από σιωνιστές. 

Το Κομμουνιστικό Κόμμα «Ελλάδος» ιδρύθηκε φυσικά από …ΜΗ Έλληνες, με πρωτοστάτη έναν πράκτορα δάσκαλο, που δεν είχε γεννηθεί καν στον Ελλαδικό χώρο.
Αφού έστησε το κίνημα και το επάνδρωσε με ορδές καθυστερημένων, φυσικά μετακόμισε στην πατρίδα του, στο …Τελ Αβίβ.

Όταν οι Γερμανοί απέσπασαν το Ελληνικό Κοπάδι από τα δόντια των «Άγγλων» Rothschild,  αυτοί ενεργοποίησαν άμεσα τα παιδιά της ΣΙΩΝ του ΚΚΕ.
Έτσι αποκτήσαμε …«αυθόρμητα» και «ΕΘΝΙΚΗ» αντίσταση, η οποία καθοδηγούνταν και πάλι από ΜΗ Έλληνες. Άλλωστε οι Έλληνες δεν είχαν ιδέα από στρατιωτικές τακτικές, από αντάρτικο βουνών και από δολιοφθορές.
Όλη αυτή η τεχνογνωσία, που θα χρησίμευε για να εξαγριώσει τους Γερμανούς κατά των Ελλήνων και τους Έλληνες κατά των Γερμανών  ήταν φυσικά …ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Η παρέμβαση των σιωνιστών τοκογλύφων, εναντίον των Γερμανών, θα έπρεπε να φανεί ως …«έργο «Ελλήνων» εξεγερμένων»…
Έτσι οι Έλληνες, ως …θεατές,  θα πίστευαν ότι όντως οι καλοί ήταν οι «Άγγλοι» και οι «κακοί» οι Γερμανοί.
Οι Έλληνες θα πλήρωναν τον φόρο αίματος για τις προβοκάτσιες των πληρωμένων πρακτόρων των «Άγγλων»-Rothschild, οι οποίοι πράκτορες φυσικά,  επειδή δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ Έλληνες και ΚΑΘΟΛΟΥ πατριώτες, δεν δίστασαν να σφάξουν χιλιάδες Έλληνες κατά τον εμφύλιο, όταν τους άφησαν εκτός κυβέρνησης.

Και τώρα που είδαμε πως παίζεται η παράσταση με τους «αυθορμήτους εξεγερμένους» εισαγωγής στην Λιβύη, την Συρία κλπ … δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτα.

Η ΑΥΓΗ μας θυμίζει το «χρέος» που έχουμε προς τους σιωνιστές.. όπως ο …«Έλληνας» Salvador Bacola, που «θυσιάστηκαν» για να μας …«απελευθερώσουν» από τους Γερμανούς, και να μας ρίξουν και πάλι στα δόντια των …Rothschild.
Το εβραϊκό όνομα Bacola ακούστηκε πρόσφατα και σε μία άλλη νεοταξική είδηση, για τους γάμους δύο αδερφών gay ….ονόματος Bacola.
Θέλησαν να μας τους πασάρουν ως γάμους …«ομογενών» κι «Ελληνοαμερικάνων» από την Λάρισα.
Βέβαια όσο Έλληνες ήταν ο Benaroya  κι ο Bacola,  άλλο τόσο Έλληνες ήταν οι νεόνυμφοι του Brooklyn …για όσους ξέρουν τι εστί …Brooklyn.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply